Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ: ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ.... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

Η φωτογραφία είναι από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, εκεί όπου χθες έγιναν τα εγκαίνια αεροσκάφους της ολλανδικής εταιρίας Corendon Airlines...

Η φωτογραφία είναι από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, εκεί όπου χθες έγιναν τα εγκαίνια αεροσκάφους της ολλανδικής εταιρίας Corendon Airlines.Παρόντες ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, ο δήμαρχος του Άμστερνταμ Theo Wetering και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Corendon Τουρκία στην Τουρκία. Η πρώτη πτήση της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την "ημέρα της Βασίλισσας", δηλαδή αύριο 30 Απριλίου. Η ολλανδική αεροπορική εταιρεία θα πετάξει σε προορισμούς όπως η Ελλάδα, το Μαρόκο, το Ισραήλ, η Αίγυπτος, η Τουρκία και η... "Μακεδονία" εννοώντας τα Σκόπια! Ενημερώστε για την δραστηριοποίηση της ολλανδινής εταιρίας και ας αρχίσουμε το μποϋκοτάζ σε όλους αυτούς που επιμένουν να μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια και να χρησιμοποιούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ για το κρατίδιο-μαϊμού τα Σκόπια!

6 σχόλια

  1. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NAI RE STIN MAKEDONIA,TIN XORA TOY MEGALOU ALEXANDROU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να δούμε πόσο Έλληνες ήμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν η ΙΑΤΑ αναγνωρίζει χώρα με το όνομα "Μακεδονία", η οποία είναι ανύπαρκτη για τον ΟΗΕ, τότε το λάθος δεν είναι της εταιρείας.

    Όμως, είναι γεγονός ότι όλος ο κόσμος με το όνομα αυτό ξέρει τα Σκόπια.

    ΥΓ: Διορθώστε στον τίτλο το "ΟΛΛΑΝΔΗ". ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ μάλλον είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε μπορώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σας.
    Η εθνική τράπεζα ης Ελλάδας, μαζί κι ο ΟΤΕ, από χρόνια χρησιμοποιούν το όνομα Μακεδονία, αναπτύσουν επιχειρημτικές δραστηριότητες με τη χώρα και, επόμενο είναι να χρηματοδοτούν (Σκοπιανές) Μακεδονικές διαφημηστικές εταιρείες και δεν ίδρωσε τ' αυτί σας. Τώρα, η Ολανδική αεροπορική εταιρεία που χρησιμοποιεί τον όρο Μακεδονία σας πείραξε; Αλήθεια, πως θα θέλατε εσείς οι αυτοκλητοι νονοί της χώρας αυτής να την ονομάσετε;
    Έλληνες σοβαρευτήτε. Κάντε πόλεμο όχι εκεί που σας περναει, αλλά εκεί που υπάρχειαποδεδειγμένα εχθρός που υπονομεύεται τα συμφέροντα και την ακεραιότητα σας κι αφήστε τα μικροπολιτικά παραμύθια. Δεν είναι καιρός γι' αυτά τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 1/5/11 4:41 μμ

    ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.