Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟΝ ΛΙΑΝΗ, ΤΗ ΜΙΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ" ΠΑΙΔΙΑ!

Ο βίος και η πολιτεία της μεγαλοδημοσιογράφου Έλλης Στάη είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους. Όπως είναι γνωστό ότι έγινε μεγάλη και τρανή λόγω ...

Ο βίος και η πολιτεία της μεγαλοδημοσιογράφου Έλλης Στάη είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους. Όπως είναι γνωστό ότι έγινε μεγάλη και τρανή λόγω της σύνδεσής της με τα παντοδύναμα "σοσιαλιστικά" παιδιά απο την δεκαετία του '80 ακόμη. Άλλωστε το ΠΑΣΟΚ φρόντισε απο νωρίς να στήσει δικό του δημοσιογραφικό κύκλωμα, γι' αυτό και έχει φτάσει η δημοσιογραφία στα σημερινά της χάλια... Η φωτογραφία δείχνει την Έλλη Στάη να κολυμπάει αγκαλιά με τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τον ξάδερφο της Μιμής Γιώργο Λιάνη, την Μιμή, και τον τότε σύζυγό της δημοσιογράφο Διονύση Λιβανό. Ποιος θυμήθηκε αυτή τη φωτογραφία και την δημοσίευσε σήμερα; Δε θα το πιστεψετε, αλλά είναι το "Sirinanews"!!!

Τη φωτογραφία την είδαμε εδώ

2 σχόλια

  1. Τότε ήταν βουτηγμένοι στην ...."δροσιά" γελώντας "εις υγείαν" του κορόιδου που ονομάζουν περιπαιχτικά "κυρίαρχος λαός". Σήμερα είναι βουτηγμένοι στο ανάθεμα των Ελλήνων και η "ώρα" τους πλησιάζει. Δεν θα προλάβουν να φύγουν και τα γέλια θα τους βγούν ξινά. Άλλωστε η εκδίκηση είναι καλλίτερη κρύα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΜΗ ΦΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.