Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο "ΑΝΑΝΙΣΤΗΣ" ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ!

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως την Τετάρτη θα είναι προσκεκλημένος στο οίκημα του ιστορικού μας σωματείου ο εκ Λεμεσού ορμώμενος πολιτικός κ...

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως την Τετάρτη θα είναι προσκεκλημένος στο οίκημα του ιστορικού μας σωματείου ο εκ Λεμεσού ορμώμενος πολιτικός και αρχηγός της «δεξιάς» παράταξης, κύριος Νίκος Αναστασιάδης, γνωστός για τις του θέσεις στο Κυπριακό.
Ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ εναντιωνόμαστε κάθετα σε κάτι τέτοιο, όπως και σε οποιαδήποτε ενέργεια προώθησης κομματικών συμφερόντων μέσω του σωματείου μας ή προσπάθεια σύνδεσης του ΑΠΟΕΛ μας με κόμματα και ψηφοθηρικά παιχνίδια.
Θυμίζουμε πως ο κύριος Αναστασιάδης, που καλείται ως ομιλητής στο οίκημα του σωματείου μας για την επέτειο της έναρξης του Ενωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ, διατράνωσε το ΝΑΙ το 2004 στο σχέδιο Ανάν και συναίνεσε στο να τουρκοποιηθεί η πατρίδα μας και να καταστεί προτεκτοράτο ξένων συμφερόντων. Ο ίδιος πολιτικός ήταν έτοιμος στις προεδρικές εκλογές να κάνει την «υπέρβαση» και να στηρίξει την εκλογή Χριστόφια. Στο τι έχει πράξει ο τελευταίος τόσο στις παράνομες διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, όσο και στην εσωτερική πολιτική είναι περιττό να αναφερθούμε.

To 2005 μάλιστα, ο κύριος Αναστασιάδης, έγινε ο πρώτος Κύπριος πολιτικός που επισκεπτόταν την Άγκυρα μετά το Μακάριο και δε δίστασε να κάνει δηλώσεις με φόντο το σύνθημα του ισλαμικού κόμματος «Όλα για την Τουρκία!». Κατά την επίσκεψή του τότε, έκανε προκλητικότατες δηλώσεις λέγοντας ότι «πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν μας», δίνοντας μάλιστα και άφεση αμαρτιών στους Τούρκους για τα πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης δηλώνοντας «αντί της σωφρόνου συμπεριφοράς, επιλέγαμε ως πατριωτικήν πράξιν τα συνθήματα» σπιλώνοντας τη μνήμη των Αγωνιστών της ΕΟΚΑ και των νεκρών Κωνσταντινουπολιτών συμπατριωτών μας. Τις πατριωτικές κορώνες όμως, τις θυμάται μόνο όταν πλησιάζουν εκλογές, ενώ τον υπόλοιπο καιρό το παίζει δήθεν προοδευτικός και στα μνημόσυνα των Ηρώων σχεδόν ποτέ δεν παρίσταται.

Την ίδια απέχθεια που μας προκαλεί η πρόσκληση του κυρίου Αναστασιάδη στο σωματείο, μας προκαλούν και οι διαφημίσεις του κυρίου Χρίστου Στυλιανίδη με το έμβλημα του σωματείου μας και οι λοιπές διαφημίσεις-σποτάκια που καπηλεύονται προκλητικά το όνομα και το έμβλημα του ΑΠΟΕΛ μας για να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα, όπως και οι ανακοινώσεις σωματείου και εταιρίας ποδοσφαίρου το 2008, όπου καλούσαν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να ψηφίσει υπέρ του Ιωάννη Κασουλίδη. Η ανακοίνωση αυτή είναι μήνυμα και για τους διοικούντες, τόσο του σωματείου όσο και τις εταιρίας, ώστε να κατανοήσουν ότι το ΑΠΟΕΛ δεν είναι μαγαζί κανενός.

Ο κόσμος του Θρύλου και ιδιαίτερα οι οργανωμένοι του οπαδοί δεν θα γίνουν αυτό που θέλετε.Το ΑΠΟΕΛ πρέσβευε ανέκαθεν τα εθνικά ιδεώδη και αποτελούσε πυρήνα αντίστασης κατά των εχθρών. Ξένων και ιθαγενών…Το ίδιο θα κάνει και τώρα, είτε το θέλετε, είτε όχι.

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσίας, δεν μπορεί να έχει καμία σύνδεση με πολιτικούς όπως τον κύριο Αναστασίαδη, αλλά ούτε και με κανένα άλλο κόμμα που θέλει να καπηλεύεται το όνομα του ιστορικού μας σωματείου για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών και αντιεθνικών συμφερόντων.

Πολλάκις μάλιστα στο παρελθόν μετά από παρεμβάσεις του κυρίου Αναστασίαδη η ομάδα μας βγήκε ζημιωμένη στα αγωνιστικά δρώμενα υπέρ άλλων εθνικοφρόνων σωματείων, όπως έγινε και φέτος στους αγώνες κυπέλλου με τον Απόλλωνα, όπου δεχθήκαμε μετά από σφαγιαστική διαιτησία τον αποκλεισμό. Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας, Ανδρέας Μιχαηλίδης είναι υποψήφιος με το κόμμα του Αναστασιάδη στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Και ο νοών, νοείτο…

Οι ΑΠΟΕΛίστες Ήρωες που θυσιάστηκαν για την Ελλάδα δεν έχουν καμία σχέση με τον κύριο Αναστασιάδη και τα πεπραγμένα του. Το ΑΠΟΕΛ το ίδιο ως Ιδέα δεν έχει καμία σχέση με τέτοιους ανθρώπους. Όσοι θέλουν να καπελώσουν το φορέα των ιδεών του Ελληνισμού στην Κύπρο που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ, θα μας βρουν μπροστά τους.

Στο ΑΠΟΕΛ λοιπόν, κύριε Νίκο Αναστασίαδη είσαι ανεπιθύμητος!
Αν κάποιοι σε κάλεσαν νομίζοντας ότι έτσι πράττουν σωστά, εμείς σου απαγορεύουμε να περάσεις την πόρτα του οικήματος του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσίας.
Όπως και σε κάθε πολιτικό από όπου κι αν προέρχεται…εμείς σαν ΑΠΟΕΛίστες δεν είμαστε αρνιά, ούτε θα γίνουμε ποτέ… Αυτά που χλευάζουμε δεν τα θέλουμε στο σπίτι μας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ
ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΕΛ!
Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

2 σχόλια

  1. ειμαι ΑΠΟΛΛΩΝ εγω, και οφειλω να πω οτι ειστε σωστοι, αλλα..
    Να ξερετε οτι και μεις σαν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Φ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ, δεν εχουμε και ουτε θελουμε να εχουμε καμια σχεση μαζι του.
    Τα υπολοιπα που λετε προφανως ειναι για να καλυψετε την ηττα της ομαδας σας, δεν πειραζει ομως, το νοημα το πιασαμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΣ

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΑΝ-ΣΤΑΣΙΑΔΗ
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΥΣΑΚΕΛ
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.