Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΜΟΡΦΩΣΟ...


ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ... ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ DEFENCENET:

Επαναχάραξη του χάρτη της Μέσης Ανατολής βλέπει ο αρθρογράφος Αλούφ Μπεν της εφημερίδας Χααρέτζ επισημαίνοντας ότι οι Κούρδοι του Ιράκ θα ιδρύσουν τελικά ανεξάρτητο κράτος στα εδάφη που ελέγχουν.

Ο ισραηλινός αναλυτής στο άρθρο του με τίτλο ¨Προσοχή : Η περιοχή κατασκευάζεται¨, επισημαίνει ότι οι επαναστάσεις που συμβαίνουν στον αραβικό κόσμο αποτελούν τον προάγγελο σημαντικών αλλαγών που έρχονται και οι οποίες θα αλλάξουν τα δεδομένα της περιοχής, ιδιαίτερα αυτής του Λεβάντ όπως αυτά διαμορφώθηκαν μετά τη συμφωνία του Sykes-Picot σχεδόν 100 χρόνια πριν.

Ο Μπέν εκτιμά ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα ιδρυθούν ανεξάρτητα κράτη όπως αυτό της Παλαιστίνης, του Κουρδιστάν, της Δυτικής Σαχάρας και της Νότιας Υεμένης, ενώ σημειώνει ότι η απόσυρση των ΗΠΑ από το Ιράκ θα δώσει την ευκαιρία για ανεξαρτησία στους Κούρδους, παρά τις αντιρρήσεις της Τουρκίας.

7 σχόλια

  1. H Kour-a-dolagneia de mas eswse pote apo tipote. Oi kourdoi allwste itan apo tous pio lussaleous sfageis tou Mikrasiatikou Ellinismou, to ksexasate kyrioi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΡΔΟ-ΛΑΓΝΕΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΔΟΛΑΓΝΕΙΑ - ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ..) ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ 35 ΕΚ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (ΠΙΟ ΠΙΣΩ) ΜΕ 35 ΕΚ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ 70 ΕΚ........ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΟΥΝ .... ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ' ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΙΑ.... (ΕΝΝΟΩ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.... ΒΛΕΠΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΟΣΟΥΛΗΣ.... ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ , ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ - ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μονο που για να χρυσωσουν το χαπι της τουρκιας ισως τους δωσουν καποια ελληνικα νησια αρκετα και ελεγχο του μισου αιγαιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ.ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΧΩ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Xrysavgites kai sirizaioi, koumounistes kai fileleftheroi...
    xwrizeste metaxi sas...
    kai pote i ellada den tha kataferoi tipota...
    ermaio mia zwi tha eiste giati psahnete ipostiriktes allou...

    ellada enwmeni pote nikimenoi...
    sas katafere to sistima na malwnete metaxi sas gia to kathe ti...
    enw stin pragmatikotita den diafwneitw se tipota...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.