Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΕΙΝΟΥΝ 7 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΟΓΟ ΚΟΣΤΟΥΣ 25 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ. 300 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΦΑΓΑΝΕ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ

 Εντός των ημερών πρόκειται να κλείσουν οριστικά 7 ιστορικά Κέντρα Εκπαίδευσης του Στρατού για λόγους περικοπών, κατόπιν εντολών της Τρόικα ...

 Εντός των ημερών πρόκειται να κλείσουν οριστικά 7 ιστορικά Κέντρα Εκπαίδευσης του Στρατού για λόγους περικοπών, κατόπιν εντολών της Τρόικα και του Μνημονίου. Πιο συγκεκριμένα παύει η λειτουργία των εξής Κέντρων: Διαβιβάσεων στην Καλαμάτα, Υγειονομικού στην Άρτα, Συντάγματος Ευζώνων στο Μεσολόγγι, 625 Τάγματος Πεζικού στα Ιωάννινα, Νεοσυλλέκτων στο Παρανέστι Δράμας, 557 Τάγματος Πεζικού στην Ξάνθη και Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Άργος Ορεστικό. Απ’ ότι λένε το κράτος θα εξοικονομήσει σημαντικούς πόρους από αυτή την κίνηση, δηλαδή 25 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ακριβώς το ίδιο ποσό (25.564.594 ευρώ για την ακρίβεια) πετάχτηκε στα σκουπίδια για ένα έργο που δεν εκτελέστηκε ποτέ.

Αναφερόμαστε στη μεταφορά τεχνολογίας – τεχνογνωσίας στα ελληνικά Ναυπηγεία, συμφωνία που αφορούσε την αμαρτωλή υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων και που δεν εκτελέστηκε ποτέ στην πράξη. Σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ η εν λόγω υπόθεση επέφερε σε Έλληνες και Γερμανούς μεσάζοντες παράνομα κέρδη ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ! Και έχουν το θράσος τα λαμόγια της πολιτικής εξουσίας να λένε πως κλείνουν στρατόπεδα γιατί δεν έχουν λεφτά, όταν έφαγαν υπερδεκαπλάσια ποσά σε μίζες.

Η ιστορία ξεφεύγει από τα όρια της διαφθοράς και αγγίζει αυτά της εθνικής προδοσίας. Ούτε ένας από τους πολιτικούς απατεώνες που έτρωγαν και τρώνε με χρυσά κουτάλια καταληστεύοντας το δημόσιο χρήμα δεν έχει πάει στη φυλακή. Έχουν όμως γνώση οι φύλακες. Υπάρχει λύση και μάλιστα άμεση και ριζική...

1 σχόλιο

  1. Το "χρέος" (και τα συνακόλουθα) είναι απλά μια πρόφαση. Το ζητούμενο από τον ΓΑΠ και την συμμορία του, είναι η εξαφάνηση της Ελλάδος και των Ελλήνων. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο το καλίτερο για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.