Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΑΠΗΓΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ 16ΧΡΟΝΗ...

Ένας 22χρονός μουσουλμάνος είναι ο δράστης της βίαιης απαγωγής και του βιασμού 16χρονης στο Κιάτο Κορινθίας. Τον δράστη υπέδειξε στις αρχές ...

Ένας 22χρονός μουσουλμάνος είναι ο δράστης της βίαιης απαγωγής και του βιασμού 16χρονης στο Κιάτο Κορινθίας. Τον δράστη υπέδειξε στις αρχές και αναγνώρισε η ανήλικη με πάσα βεβαιότητα. Ο δράστης επιβίβασε με την βία την ανήλικη σε Ι.Χ. φορτηγό κι αφού την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία την βίασε και την εγκατέλειψε τρπόμενος σε φυγή αμέσως μετά το έγκλημα του. 

11 σχόλια

  1. Τι να σχολιάσει κανείς;;; Αν ήμουν πατέρας του κοριτσιού θα του 'περνούσα τ' άντερα για χαϊμαλί και θα του 'βαζα τα ..... του στο στόμα. Όχι φυλακές δικαστήρια και άλλες "δημοκρατικές" παπαριές για να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τέτοια κτήνη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΜΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΘΕ ΜΑΡΤΙΟ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΒΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΑΡΧΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.
    VOLCANO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai sigora den eine ethimo ton moyslimanon na biazon opos les.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ.ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αλαχχχ αλλαχχχ σαλαμ αλεκουμ !!!ΑΥΤΑ βρε καλα τους κανουν τα αμερικανακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. DEN EIME RATSISTHS OYTE KAPIO KOMA OYTE TIPOTA.EIME APLA ELLHNAS K AN DEN EXAGRIOTHOYME EMEIS OI IDIOI NA TOYS PETAXOYME EXO NA AKOYNE ELLADA K NA FOVOYNTE THA SYNEXISOYN AKATHEKTH!XYLO K DIOGMO AYTO XREIAZONTE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. anti n ksesikothoume k n tous petaksoume apo thn xwra koimomaste orthioi.. kala mas kanoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δοκιμαστε να πειραξετε δικη τους γυναικα,θα ξεσηκωθουν ολοκληρα εθνη και δεν μας ειπαν αν ειναι ελληνας η μεταναστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τσεκουρι και φωτια στα απιστα σκυλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι Ελληνιδες φταινε που ειναι ρατσιστριες και δεν καθονται στους ξενους γιατι τους προκαλουν για τους μουσουλμανους ειναι σαν να βλεπουν τσοντα σκληροπυρινικη, γυναικα που να μην φοραει μπουρκα κτλ.Ειναι ντροπη για χωρα της ευρωπαικης ενωσης να μην φροντιζει για την σεξουαλικη υγεια του καθε μεταναστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mpla mpla mpla, tha kanoume, tha xesikothoume, tha tous petaxoume sti thalassa,Mexri tote plinetai oloi sas ta kolarakia sas kai meta blepoume,Mesa apo tis Selides ton Blog Eimastai oloi Antres Iroes Kai Palikaria tis Fakis, Apla Ntoros Na Ginetai, Filakia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.