Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΓΝΑΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΤΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΔΩΣΑΜΕ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...


ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΤΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΔΩΣΑΜΕ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!

“ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ


Προς το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο


Σεβασμιότατε,


Μας είναι φυσικά γνωστό ότι έχετε πολλά αποθέματα αγάπης για όλους τους ανθρώπους. Για τη δική Σας προσωπικότητα είναι απολύτως φυσιολογική τόσο η παρέμβασή Σας για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ, όσο και η δημόσια στήριξή Σας, που εκφράστηκε στον Μητροπολιτικό ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου κατά την κοπή της βασιλόπιτας.


Σεβασμιότατε,


Επιτρέψτε μας με το θάρρος που αντλούμε από την αγάπη Σας, να Σας πούμε ότι είστε ο πραγματικός εκφραστής της Χριστιανικής θρησκείας, την οποία σεβόμαστε ευλαβικά, γιατί διδάσκει αγάπη και μόνο αγάπη.


Για μια ακόμη φορά, Σας εκφράζουμε, εκτός από τις θερμές μας ευχαριστίες, την αγάπη και το σεβασμό μας επιθυμώντας να Σας τονίσουμε ότι Σας θεωρούμε πραγματικό ποιμενάρχη μας.
Με σεβασμό και τιμή.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Μαρσέλ Σολομών Βίκτωρ Φιλοσώφ “

7 σχόλια

  1. απο ποτε ο αυναν εγινε φιλοσωφ? αποριας αξιων.. η ο σιλιχταρ μποδα η πουτανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι αυτος στη "μαυρη λιστα", Στοχε, παρεα με τον "Αρχεπισκοπο Αλτζχαιμερ" ιερωνυμο, κι αυτουνου το μουσι ξυρισμα κατακορυφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nα πληρώνει φόρους πρώτα το εβραιαριό όπως όλοι μας και μετά να μιλάει μας το παίζουνε και θιγμένοι. Πάρτε το χαμπάρι είστε ανεπιθύμητοι στην ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O EBRAIOS KAI AN FTOXINEI TA PALIA TEUTERIA ANOIGEI
    AI SILIXTAR APO DO APOGONOI TOU MALAXIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PERITMHMENOI TOU BOLOU...OTAN THA ERTHEI SYNTOMA H ORA THA ANAPOLISETE TO TRAGOUDAKI...KAI TOUS PHGANE STO BOLO KAI TOUS KOPSANE TON KOLO...GIATI TO POULAKI SAS TO EXETE HDH KOPSEI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TA TALMOUD TA IERA SAS BIBLIA TI LENE RE GIA TOUS XRISTIANOUS...? KAI TO PAIZETE MIA ZOH KLAPSA..THIGMENOI.
    NA PROSEXETE POLY DIOTI O KAIROS GAR EGGYS! AN DEN SAS ARESEI NA PATE PISO STO ISRAHL..POU TREXEI MELI KAI GALA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ έχει απόλυτο δίκιο γι΄αυτά που είπε για τους Σιωνιστές.Είναι μεγάλος Ποιμενάρχης και φλογερός πατριώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.