Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ! Άγριο ξυλοδαρμό από κρατούμενους στις δικαστικές φυλακές της Κω υπέστη μετά την μεταγωγή του...

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ! Άγριο ξυλοδαρμό από κρατούμενους στις δικαστικές φυλακές της Κω υπέστη μετά την μεταγωγή του στο σωφρονιστικό κατάστημα ο κατηγορούμενος για βιασμό και για αποπλάνηση ανηλίκου S. W. του L. S, 26 ετών, υπήκοος Πακιστάν που συνελήφθη την 9η Φεβρουαρίου 2011 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης.
Eνα 14χρονο κορίτσι που επέστρεφε από το φροντιστήριο Γαλλικών που παρακολουθεί στο νησί στην περιοχή Γυαλός περί ώραν 17.15 διαπίστωσε ότι την ακολουθούσε ο αλλοδαπός τον οποίο γνώριζε φατσικά.Ο αλλοδαπός αυτός, όπως είπε, διαμένει συγκεκριμένα σε οικία που μισθώνουν ομοεθνείς του στην περιοχή Καλή Στράτα. Εν πάση περιπτώσει ο αλλοδαπός την πλησίασε, την ρώτησε πως την λένε και την τράβηξε από το χέρι εντός μιας ακατοίκητης οικίας, όπου και την φίλησε, της ανέβασε την μπλούζα και την θώπευσε στο στήθος, θώπευσε τα γενετικά της όργανα και της επέδειξε τα δικά του. Την στιγμή μάλιστα που κατέβαζε το παντελόνι του η ανήλικη εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη προσοχής του και μπόρεσε να ξεφύγει.Από το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης ο 26χρονος Πακιστανός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω καθώς φέρει σοβαρά τραύματα στο σώμα και στο πρόσωπο. Αυτοί είναι οι προστατευόμενοι του Γιωργάκη, του Πάκη και της συμμορίας των προοδευτικάριων!

7 σχόλια

  1. Πολύ θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει ΓΙΑ ΤΗ να περνάνε τα παιδιά μας τέτοιες καταστάσεις και στο όνομα ποιού ανθρωπισμού αγωνίζονται οι λεγόμενοι αλληλέγγυοι υπέρ ανθρώπων που δεν έχουν ίχνος ανθρωπισμού.!
    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAMAROSTE RE TOUS PASOKOUS LATHROUS POU ME TIS PRASINES SHMAIES GIORTAZOUN TA GENETHLIA TOU MOAMETH..GIAOURIDES PERASTIKA SAS..AFOU TOUS ANEXESTE KAI DEN ANTIDRATE KALA NA PATHETE KAI SALAM-ALEKOUM...GRAIKYLOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Jack

    Όταν την πάθουν τα δικά τους παιδιά (το απεύχομαι), τότε θα αλλάξουν τροπάριο.

    @ GRAIKYLO

    Έτσι είθισται να αποκαλούν τους μιμούμενους την Δύση. Αυτό κάνεις κι εσύ. Γράφεις ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΟΥΛΗΚΑ. ΣΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ "ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΙ" ΣΤΟΥΣ "ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ" ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΔΙΩΞΕΙΣ" ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ante pali ta idia,dyilizoume ton konwpa kai katapinoume thn kamhlon.....
    AUTA TA ELLHNIKA KSEREI O AN8RWPOS KAI AUTA GRAFEI RE KOUMPARE....PIO EINE TO PROBLHMMA?
    SAS AFHSAME THN ELLADA ESAS TWN LOGIWTATWN POU KSERETE KALA TA APAREMFATA KAI TOUS YPERSYNTELIKOUS, KAI THN KANATE PAKISTAN KAI ALBANIA!!!
    H SEIRA MAS TWRA,EMAS POU GRAFOUME ELLHNIKA ME LATINIKOUS (BLEPE LATINIKA =ARXAIA ELLHNIKA)XARAKTHRES....

    AMMA H AGAPH GIA THN PATRIDA METRIWTAN APO THN KALHGRAFIA KAI THN MORFWSH ,ME TOSOUS KA8HGHTADES KAI DASKALOUS POU EXETE STIN ELLADA,TOTE H ELLAS 8A EITAN I PIO E8NIKISTIKH XWRA TOU KOSMOU!!!
    KAI OXI TO ANARXOKRATOUMENO MPOURDELLO POU EINE TWRA!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το θέμα είναι κατα πόσο είσαι έτοιμος να δώσεις τα πάντα γι ανα θυσιάσεις τον εαυτό σου για την αλλαγή της κατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα τι μαλακες δεν μπορεσαν να τον καθαρισουν τον βρωμιαρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.