Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ Μια σημαντική προσφορά κάνει για δυο Σάββατα η «Δημοκρατία». Μαζί με την εφημερίδα θα κυκλοφορήσει...

ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ


Μια σημαντική προσφορά κάνει για δυο Σάββατα η «Δημοκρατία». Μαζί με την εφημερίδα θα κυκλοφορήσει σε καλαίσθητη έκδοση το βιβλίο του δημοσιογράφου Δημήτρη Ριζούλη «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: η παρακαταθήκη».
Το βιβλίο που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν 2 χρόνια είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία και παρουσιάστηκε σε πέντε πόλεις.
Τώρα επανακυκλοφορεί από τη «Δημοκρατία» με αφορμή τα τρία χρόνια από την κοίμηση του μακαριστού. Αυτό το Σάββατο 22/1 θα δοθεί ο πρώτος τόμος και το επόμενο ο δεύτερος.
Το βιβλίο περιλαμβάνει τις σημαντικότερες ομιλίες του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, τις φράσεις που έγραψαν ιστορία, ανέκδοτες φωτογραφίες και τα τελευταία λόγια του.
Μάλιστα στη νεότερη έκδοση που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο υπάρχουν κάποιες ομιλίες που δεν είχαν συμπεριληφθεί στο αρχικό βιβλίο.

5 σχόλια

  1. Μας λείπει πάρα πάρα πολύ..Φαντάζομαι τους πύρινους λόγους που θα έβγαζε αυτές τις κρίσιμες στιγμές του έθνους μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς τον εξυμνείτε,αλλά κάποιοι άλλοι ΔΕΙΤΕ τι γράφουν και δη σε συνέχειες και με χρήσιμες παραπο-
    μπές...!!roides emones!!Αναμένω τις αντιδράσεις-αντικρούσεις σας μια και ΣΑΣ αναφέρει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 24/1/11 2:16 μμ

    Αυτός που έχει το ιστολόγιο που αναφέρεις, είναι λυσσώδης αντικληρικαλιστής. Δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κατά τρόπο γκαιμπελικό ανακρίβειες, συκοφαντίες και διαστρεβλώσεις, προκειμένου να βγάλει τα απωθημένα του. Δεν αξίζει τον κόπο να του απαντήσεις, διότι το πολύ-πολύ να μην δημοσιεύσει την απάντησή σου. Απλώς αγνόησέ τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ,ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΙ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΛΑΝΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.