Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΕΣΟΝ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΔΟΘΗΚΕ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 30η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.


ΕΤΣΙ ΕΧΘΕΣ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΒΔΗΡΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑΣΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ".

ΕΓΙΝΕ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 30 ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ... ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ, ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΛΟΠΣ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ -ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΗ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΙΟΥΧΑΙΖΑΝΕ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ,ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΜΑΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΒΛΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝΕ ΣΟΒΑΡΑ 9 ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΟΤΕΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΡΑΜΜΑΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟΥΒΛΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΡΡΑΞΗ. ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΦΗΣΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΖΑΝΕ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ. ΕΝΑ ΡΗΤΟ ΛΕΕΙ "ΑΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΛΑΜΠΡΟ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ"...

11 σχόλια

  1. ΤΡΕΞΤΕ ΤΡΕΞΤΕ ΚΟΤΟ-ΑΝΤΙΦΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΑΜΠΑ!
    ΣΥΝΝΕΦΟ ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα...Λιγο φιλοτιμο αυτοι στα ματ δεν εχουν??Δεν καταλαβα ειλικρινα γιατι προστατευσαν τους απλυτους οταν οι συναγωνιστες τους ετρεχαν και οταν πιαστηκαν απλυτοι.Τα δακρυγονα ριχτηκαν την στιγμη που καταφεραν οι συναγωνιστες να σπασουν τον κλοιο των ματ και να καταδιωκουν τους βρωμιαρηδες.Αισχος και ντροπη για την προστασια του κρατους απεναντι στα απλυτα και τους κολλητους τους απο το τουρκικο προξενειο.Μπραβο στους συναγωνιστες απο Καβαλα για την εκδηλωση και την δυναμικη απαντηση απεναντι στα σκουλικια.Παντα τετοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχα...καρπαζοεισπρακτορες ανθελληνες!!καλα ρε σεις??αφου δεν σας παιρνει?τι θελετε και μπλεκεστε??τι θελετε,να αλλαξετε λουκ??με τα ποδια ηρθατε,με ασθενοφορα φυγατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναρχικοί λαγοί που είναι το πανί
    που κρύβεστε μουνάκια ξεχάσατε κράνη και ροπαλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ...ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΜΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ!!!
    ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ!!!Α ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ!!!
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ...ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΜΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ!!!
    ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ!!!Α ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ!!!
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάλι καλά που δεν πιάστηκαν τίποτα αναρχόκοτες αιχμάλωτοι όπως πριν λίγα χρονάκια στην Αμάρυνθο.Τότε είχαν πάει οι επιδοτούμενοι ανθέλληνες άπλυτοι να σπάσουν το χωριό επειδή δήθεν η τοπική κοινωνία ήταν ''ρατσιστική''! Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι εναντίον τους και τους έσωσε πάλι οι αστυνομία τους βλάκες αφού πρώτα είχαν γίνει μπλε από το ξύλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΠΩ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΦΟΡΩΝ ΦΛΩΡΩΝ ΠΡΟς ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕς ΤΙς ΕΚΔΗΛΩΣΗς ....ΑΝΑΙΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ(ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΕΤΡΕς ,ΤΟΥΒΛΑ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΝΤΑς ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΛΟΓΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗς ΤΙΜΗς ΗΡΩΩΝ ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ (ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ,ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΦΟΡΩΝΤΑς ΟΜΩς ΤΙς ΚΟΥΚΟΥΛΕς ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΡΟΦΙΑΝΟΙ ΤΙς ΚΑΤΟΧΗς ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...)ΕΞΥΒΡΙΣΗς ΣΥΝΕΧΕΙς ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕς ΤΙς ΕΚΔΗΛΩΣΗς,ΚΑΙ ΤΕΛΟς ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΑς ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ,ΜΑΧΑΙΡΙΑ (ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ )ΚΑΙ ΦΟΡΟΝΤΑς ΚΡΑΝΗ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥς ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕς ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΕς ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑς ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ,ΓΙΑ ΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΘΗΚΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΑΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΩς ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ,,,,)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το ξυλο της αρκουδας εφαγαν παλι οι θρασυδειλοι οι αναρχικοι. στα νοσοκομεια τους ετρεχαν τους ρεζιληδες! ειναι εκ γενετης προβατα και κατευθυνομενοι,ουτε που καταλαβαινουν οι βλακες τι παιχνιδια τους παιζουν πισω απο τις πλατες τους. το πιο αστειο ειναι πως το παιζουν αντισυστημικοι και καθε φορα ή τα αφεντικα τους τους σωζουν ή η αστυνομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ΟΙΚΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΥΘΜΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΩΣ ΤΡΕΧΑΤΕ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ? ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.