Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ!

ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΧΡΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ...    Οι πουρναροκαλλιεργητές, κατά κόσμο Οικολόγοι Πράσινοι, μόνιμοι κολαούζοι...

ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΧΡΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ...

 Οι πουρναροκαλλιεργητές, κατά κόσμο Οικολόγοι Πράσινοι, μόνιμοι κολαούζοι των εκφραστών του ανθελληνισμού στην χώρα μας, με μια μέρα καθυστέρηση- από τις πολλές δουλειές!- και ακολουθώντας τους ομοϊδεάτες τους Βαλλιανοδημητράδες εξέδωσαν Δελτίο Τύπου καταγγέλοντας για ακόμη μια φορά την... μισαλλοδοξία, την οποία ανακάλυψαν στην βράβευση με το μετάλλιο Ανδρείας της Ακαδημίας Αθηνών στην Χαρά Νικοπούλου. Παραθέτουμε αυτοτελώς το δελτίο τύπου για λόγους καθαρά ψυχαγωγικούς... Καλή διασκέδαση!

"ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ…

Προβληματισμό προκαλεί η επιλογή της Ακαδημίας Αθηνών να βραβεύσει την δασκάλα κ. Χαρά Νικοπούλου για την αμφιλεγόμενη θητεία της ως δασκάλας σε μειονοτικό σχολείο της Θράκης, με σκεπτικό μάλιστα ότι τίμησε την εκπαιδευτική της αποστολή με βάση, ανάμεσα στα άλλα, την αρχή της ανεξιθρησκείας.


Η ίδια στην ομιλία της, που πραγματοποιήθηκε κατ’ εξαίρεση παρά το Πρωτόκολλο της Ακαδημίας, φρόντισε να θέσει το θέμα στην πραγματική του βάση, εκθέτοντας την αντίληψη της για "καλλιέργεια (ελληνορθόδοξης) θρησκευτικής συνείδησης" σε μαθητές που ανήκουν σε άλλη θρησκεία. Θα έπρεπε ίσως στην Ακαδημία Αθηνών να συνεκτιμήσουν ότι η κ. Νικοπούλου δεν αψήφησε μόνο "αντιθέσεις που έθεταν σε κίνδυνο την ίδια", αλλά αδιαφόρησε και για τις αντιθέσεις που η ίδια προκαλούσε στην τοπική κοινωνία, που τελικά ζήτησε την απομάκρυνσή της από το μειονοτικό σχολείο όπου δίδασκε.

Στο πρόσωπο της βραβεύθηκαν τελικά η μισαλλοδοξία και οι πράξεις μιας εκπαιδευτικού που διδάσκει τα παιδιά της μειονότητας να τραγουδούν στίχους μίσους για την γειτονική Τουρκία.

Το κύριο πρόβλημα, όμως, είναι ότι επιβεβαιώθηκε η αδυναμία των ταγών μας να αντιληφθούν ότι στις σημερινές κοινωνικές συνθήκες, με το αυγό του φιδιού να έχει ανοίξει, οι Έλληνες δεν είμαστε πολιορκημένοι από τις γειτονικές κοινωνίες και τους μετανάστες του Αγίου Παντελεήμονα, αλλά από την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική κρίση και από την πνευματική ένδεια να την αντιμετωπίσουμε."



Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων


Για περισσότερες πληροφορίες: Ελεάννα Ιωαννίδου 6932 705289

5 σχόλια

  1. Ρε για κοίτα ποιοι μιλάνε!!!! Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το όλον θέμα έχει να κάνει με τον λόγο ότι η Χαρά Νικοπούλου "καλλιεργούσε" ελληνορθόδοξη συνείδηση στα Πομακόπαιδα!!! Για φαντάσου! τσ τσ τσ τσ. Θα ήταν πολύ "προοδευτικιά" και "politically correct" αν καλλιοεργούσε οποιαδήποτε άλλη "συνείδηση (τουρκική, γυφτοσκοπιανή,βουλγαρική ή άλλη), ή τα "μάθαινε" να καλλιεργούν ινδικήν κάνναβιν για να συνάδει με το πνεύμα των πουρναροκαλλιεργητών. Ρε δεν πάτε να χαθείτε κοπρίτες του κερατά που μιλάτε κιόλας. Εδώ είναι Ελλάδα ρεεεεεεεεεε!! Αν δεν σας αρέσει, στον αγύριστο καθίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oi Pournarokalierghtes otan eitan mikroi den tous epaizan ta alla paidia sto sxoleio giati eitan mox8hroi kai zhliarhdes,eixan kai asxhmh emfanhsh kontostouphdes mauroi, EITAN KAI KATADOTES TA ELEGAN OLA STHN KYRIA....,OSO MEGALWNAN TOSO PIO MOX8HROI KAI ZHLIARHDES LGEINWNTOUSAN....GIA NA KATALHKSOUN STO TELOS NA GEINOUN AUTO POU EINE SHMERA....MHDENIKA DHLADI ,PELWRIA KOULOURIA POU LEGAME KAPOTE....(TO PRODOTHLHKI KAI H ZHLEIA OMWS TOUS
    EMEINE AKOMH)
    A byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστους να λενε τις μαλακιες τους,ετσι θα γινουν γνωστοι σε πιο πολλους ΕΛΛΗΝΕΣ και θα τιμωρηθουν καταλληλος!
    Εμεις το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να τους θυμομαστε!
    Ως ποτε νομιζουν θα ειναι ελευθεροι να λενε τις παπαριες τους;
    Οι προδοτες πολιτικοι ειναι στο τερμα του δρομου....επειτα ειναι η σειρα τους.
    Αυτο ειναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAMAROSTE TIS OIKOLOGIKES LEKANES ME AROMA POURNARIOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.