Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ...

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΕΖΟΣ ... Πέθανε σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 87 ετών, ο Δημήτριος Ιωαννίδης, ένας από τους πρωτεργάτε...

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΕΖΟΣ
...
Πέθανε σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 87 ετών, ο Δημήτριος Ιωαννίδης, ένας από τους πρωτεργάτες της δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967. Ο Ιωαννίδης είχε μεταφερθεί στο Κρατικό Νίκαιας με αναπνευστικά προβλήματα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης, ενώ είχε αρνηθεί να υποβάλλει αίτηση χάριτος.
Πριν ακριβώς ένα χρόνο (τον Αύγουστο του 2009) είχε αποβιώσει και ο Αντιπρόεδρος και Υπουργός Συντονισμού της 21ης Απριλίου, Νικόλαος Μακαρέζος...

27 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ Ή ΚΑΛΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΗΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
    ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ 5 ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ("Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ").
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ (ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ:ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ "Υ" ΑΝΤΙ ΜΕ "ΟΙ")
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΗΘΙΚΕ ΠΟΤΕ... ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακούσατε πού θα γίνει η κηδεία; Διότι υπάρχουν έντονες φήμες πως είχε γίνει Εβραίος και θα κηδευτεί στο Ισραηλιτικό Νεκροταφείο Νικαίας,που είναι δίπλα στο Γ΄Νεκροταφείο. Η αδελφή του Δέσποινα Ιωαννίδη - Αλαζράκη είχε γίνει Εβραία για να παντρευτεί τον μακαρίτη Ζάκ Αλαζράκη, ιδιοκτήτη του "Κυανού Σταυρού" , που είναι Μέγας Ευεργέτης της Ισραηλητικής Κοινότητος Αθηνών. Η Δέσποινα Ιωαννίδη είναι βασική χρηματοδότης του Μνημείου του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος που έγινε τον περασμένο Μάϊο στο Θησείο. Μπείτε http://www.cohen.gr/newsite/index.php?option=com_content&view=article&id=1100:2010-05-12-07-55-05&catid=35:jewdaism&Itemid=59ώ
    στην σελίδα του Ζαν Κοέν να φρίξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αθήνα, Ελλάδα 16/08/2010 17:28 (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Ο ΛΑΟΣ για την επίσκεψη Νετανιάχου στην Αθήνα

    Υπέρ της ανάπτυξης των διμερών σχέσεων Ελλάδος-Ισραήλ τάσσεται ο ΛΑΟΣ, ο οποίος, με ανακοίνωσή του, επιτίθεται εναντίον εκείνων που διαμαρτύρονται για την επίσκεψη του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου στην Αθήνα, κάνοντας λόγο για προσπάθεια υπαγόρευσης της εξωτερικής πολιτικής.

    Ο ΛΑΟΣ σημειώνει ότι «οι λεπτές ισορροπίες της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, δεν μπορούν να εκβιάζονται και να υπαγορεύονται από ακραία στοιχεία με στείρες αγκυλώσεις» και προσθέτει ότι οι παραδοσιακά καλές σχέσεις της χώρας μας με τα αραβικά κράτη, δεν εμποδίζουν την ανάπτυξη σχέσεων με το Ισραήλ.

    «Ο διαχρονικός προσανατολισμός της Ελλάδος με τον Αραβικό κόσμο δεν απαγορεύει την ανάπτυξη διμερών σχέσεων με το Ισραήλ, ιδίως μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή», σημειώνει ο ΛΑΟΣ και καλεί την κυβέρνηση «να αφουγκραστεί τις νέες διόδους που της προσφέρονται και να διορθωθούν παραλήψεις του παρελθόντος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προδότες της Κύπρου είναι οι στρατιωτικοί που δεν υπάκουσαν στις εντολές του Ιωαννίδη και οι πολιτικοί που ήρθαν στην εξουσία μετά και άφησαν την Κύπρο απροστάτευτη . Αυτό ήταν το προδοτικό σχέδιο και μέχρι τώρα υποφέρουμε όλοι απ' τις συνέπειές του. Ο Ιωαννίδης ήταν ήρωας και έπρεπε για το καλό της Ελλάδος να είχε πετύχει. Αιωνία του η μνήμη . Οι ένοχοι όλων των δεινών του Έθνους πρέπει να τιμωριθούν σκληρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Den mas katouras re koumpare ,KAI EPEIDH H ADELFH TOU IWANNIDH PANDREUTHKE EVRAIO TOTE EGEINE KAI O IDIOS O IWANNIDHS EVRAIOS?
    O IWANNIDHS EITAN PALIKARI,ARNH8HKE NA FYGADEUTEI STIN LATINIKH AMERIKH ME PROTASH TOU TOTE KARAMANLH, OTAN EITAN NEAROS AN8YPOLOXAGOS TA EBALE ME TON PANISXYRO LATSH...OPOU EIPE STON LATSH OTAN AUTOS TON APEILHSE TO PERIFHMO----8A MOU KANEIS TA TRIA DIO!!!
    EPI IWANNIDH OI TOURKOI KATEIXAN TO 1,5% THS KYPROU KAI EXANAN TON POLEMO... EPI "E8NARXOU"KARAMANLH KATEKTHSAN TO 40%,AS OPSONTE TA KTHNH OI PRODOTES NTABOS KAI O ARAPAKHS ARXHGOS NAUTIKOU POU ARNH8HKAN NA KTYPHSOUN TOUS TOURKOUS,AGNOHSAN THS DIATAGES TOU IWANNIDH POU SHMERA 8A EITAN HRWAS!!! KAI YPAKOUSAN STON KISSINGER KAI TON SISKO...TOTE POU H ELLADA EIXE OLOKAINOURIA FANTOM KAI YPOVRHXIA KAI H TOURKIA EITAN 20 EKATTOMYRIA....
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ολο το σχεδιο της χουντας ηταν για να προσαρτησουν την κυπρο στην τουρκια. γι αυτο και το καθηκι ο παπαδοπουλος απεσυρε την μεραρχια. ηρθε μετα ο σκυλος της εσα και αποτελειωσε. ηρθε και ο καραμανλης και ερριξε την ταφοπλακα. ωραιοι ηρωες καμαρωστε τους. ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΠΑΚΗΣ,ΝΤΑΒΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΛΟΓΩ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΑΓΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ,ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ,ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΖΥΡΙΧΗΣ-ΛΟΝΔΙΝΟΥ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ.ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΒΡΩΜΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΦΗΣΕ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΠΑΛΙΟΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΟΨΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΡΟΝΗΣΙΩΝ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ,ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΑΣΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΤΡΕΦΕΙ,ΠΑΛΙΟΚΗΦΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Διάβασε και λίγο ν' ανοίξουν τα στραβά σου. Τα γεγονότα δείχνουν τους προδότες και τους τουρκοπροσκυνημένους. Ο Ιωαννίδης ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ και παλληκάρι. Και τώρα ένας Ιωαννίδης χρειάζεται. Τις λύσεις τις δίνει μόνο το σπαθί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ti les po po i palio fasistes eixane skopo na dosoune tin kypro sta tourkakia. gia pes mas se pio mikro irwa to diavases auto re patrioti!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΜΕ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΟΠΟΥ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 1974. ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ "ΕΘΝΑΡΧΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 16/8/10 5:01 μμ

    Ήρωας που δεν τιμήθηκε; Τι ηρωικό έκανε για το οποίο έπρεπε να τιμηθεί;
    Το πραξικόπημα στην Κύπρο με τα γνωστά αποτελέσματα;

    @ 16/8/10 10:03 μμ

    >Παλληκάρι .... που έδινε λύσεις με το σπαθί στο χέρι<

    Είδαμε τι παλληκάρι ήταν, που εξαφανίστηκε όταν έκαναν απόβαση οι Τούρκοι. Και είδαμε και τις "λύσεις" που έδωσε.


    Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι ανεγκέφαλοι, ή αγνοούντες; Πιτσιρίκια πωρωμένα είστε, ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε ανωνυμε 10:54 αστουs στην αφασια τουs να λενε οτι τουs κατεβει.Οπωs τα κουμμουνια ονειρευονται επαναστασειs και λαικεs εξεγερσειs πολλοι απο δω μεσα βλεπουν παντου ηρωεs. Ολοι ηρωεs ειναι και γι αυτο ο ελληνισμοs συρρικνωθηκε τοσο πολυ.Χαθηκε η Μικρασια,ο Ποντοs,η μιση σχεδον Κυπροs και σε λιγο καιρο θα χαθει και η Θρακη. Επειδη οι πολιτικαντηδεs και οι καραβαναδεs εδιναν τη λυση με το σπαθι! Φτου σαs ξεφτιλισμενοι ηλιθιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Anwnyme 16/8 esu pou den eise pwromeno pitsiriki(Malon pasxeis apo gerontikh malakinsh, afou den eise pitsiriki, kai giauto den 8ymase)Akou loipon, O IWANIDHS EITAN HRWAS GIA DIO LOGOUS (OPWS KAI O PAPADOPOULOS)PRWTON DIOTI AFHSE GEMATA TA TAMEIA,SE LIGO KAIRO 8A TRWS TA SKATA SOU STIN ELLADA ANTI GIA FAGHTO,
    KAI DEUTERON DIOTI KALESE TOUS POLITIKOUS ARXHGOUS GIA NA KANOUN OLOI MAZEI TON POLEMO,KAI AUTOI OI DEILOI POLITIKANTHDES ANTI NA POLEMISOUN PRODWSAN TIN PATRIDA ME TO PERIFHMO -H KYPROS EINE MAKRYA TOU KARAMANLH!!
    EPISHS MA8E OTI OTAN EIPAN TOU IWANNIDH OTI OI TOURKOI KANOUN APOBASH STIN KYPRO TOTE AUTOS EDWSE GRO8IA STO TRAPEZI TOU STO PENTAGWNO XUNWNTAS TOUS KAFEDES KAI OURLIAKSE OTI TOTE EGW 8A PARW TIN KWNSTANTINOUPOLI!!!
    KSEREIS TI KATALABA RE ANWNYME OTI KAI NA SAS LENE ESEIS POULATE TRELLA,XANOUME KAI TA LOGIA MAS,GIATI ESEIS EISTE PWROMENOI ME TA KOMMATA,EMEIS EIMASTE PWROMENOI ME TIN PATRIDA, MOU EIPE KAPIOS MIA FORA OTI...--OI KOUMOUNISTES ,ARISTEROI,TEMPELHDES KTL,HDONIZWNTE NA LENE PSEMMATA!!,KAVLWNOUN DHLADI PWS NA TO POUME ME TA PSEMMATA!!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικα η δημοκρατια εκανε την δουλεια της και κοιμησε τα ζωντανα της.
    Ο καθε λογης ασχετος εγινε με την βοηθεια της τηλεορασης παντογνωστης.
    Τα μαυρα τα χαλια μας δεν τα βλεπουν και σε τι σκλαβια μας οδηγησαν με μαθηματικη προοδο τα καθαρματα του κυνοβουλειου και η δηδεν δημοκρατια τους.

    Ντροπη σας σκουπιδια που θα πιασετε στο βρωμοστομα σας ανδρες με τοσα ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ .

    Εσεις ρε ρεμαλια τι κανατε για την Πατριδα;Εκτος βεβαιως οτι φερνατε καθε 4 χρονια προδοτες στην εξουσια;Με αποτελεσμα να σκλαβωθουμε; και εσεις ακομη εκει.. το τυρι κουμπαρε.

    Και για να σας προλαβω δεν ειμαι κανενος μαντριου αρνι,παρα Πατριωτης ΕΛΛΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυστυχως υπαρχουν τυφλωμενοι. Τοσο οι αριστεροι οσο και κατι αποστρατοι γεροχουνταιοι. Μα βρε ηλιθιοι αν (πραγματι ) εδωσε αφθονο χρημα σε ολο το λαο αυτο δεν ειναι ενας παραγοντας που φθασαμε στην χρεωκοπια ; Ανοιξτε λιγο τα στραβα σας. Παντως τον Καραμαλη οι χουνταιοι ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να τον φερουν. Στον Γκιζικη ορκιστηκε. Ο Ανδουτσοπουλος ποιανου πρωθυπουργος ηταν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 17/8/10 10:54 πμ Ο/Η spartan είπε...AFTO GIA 10:54 KAPOTE ENAS AETOS PIGENE SHOLIO ME ENAN GIMNOSALIAGKA. TELIOSAN TO DIMOTIKO KE HORISANE. O AETOS EFIAKSE TIN FOLIATOU KAPOU STIS PSILES ALPIS. MIA MERA APOFASISE NA KATEVI STIN POLI TOU PARISIOU, ALA SAN AETOS DIALEKSE TO PIO PSILO MEROS NA KATHISI. KE EKATHISE STIN KORIFI TOU A-I-FEL.EKI LIPON IDOS ANTHROPOU POU KATHOTANE KE EKITAZE TO PARISI TON EPIASE FAGOURA STO PODITOU KE ESKIPSE NA TO KSISI. VLEPI TOTE EKLIPTOS ANAMESA STA PODIATOU TON GIMNOSALIAGKA. KE TON ROTA-I- APORIMENOS. KALA RE PALIEMOU SIMATHITI KE FILE, POS EFTASES ESI TOSO PSILA.KE I APANTISI TIS AFENTIASOU TOU GIMNOSALIAGKA. DEN ITAN DA KE TOSO DISKOLO. GLIFONTAS KE ERPONTAS PANTA FTANIS PSILA. OSO GIA SENA SPARTAN SOU EHO KSANAPI NA ALAKSIS PSEVDONIMO DIOTI DEN EHIS KAMIA SHESI ME TOUS IRO-I-KOUS SPARTIATES. KALON KE TIMIO PROS OLOUS TOUS ELLINES THA ITAN NA EPIMENIS NA ANIKSI O FAKELOS TIS KIPROU KE NA PAPSIS NA VRIZIS GIA PRAGMATA POU EHIS KATHOLIKI AGNIA, THELONTAS NA PROSTATEPSIS TOUS KATHEAFTOUS IPEFTHINOUS TIS PRODOSIAS TIS KIPROU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Ιωαννίδης και ο Παπαδόπουλος πέθαναν στην φυλακή ενώ οι προδότες στα χρόνια της "δημοκρατίας" τιμήθηκαν , ευνοήθηκαν , καλοπέρασαν. Αυτό δεν σας λέει τίποτε; Η σημερινή ξευτίλα , ο ξεπεσμός των Ελλήνων , ποιανών δημιουργήματα είναι και γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΑΓΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ Α, ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΡΑΤΑ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΟ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ, ΣΤΑΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ!!!! ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπαρχουν καποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ,ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΟΙ,ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ,ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ.ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΤΑΜΠΕΛΛΑ αλλα ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ!!!
    Δεν τους αρεσει η αληθεια αλλα πιστευουν ως αληθεια αυτο που γουσταρουν αυτοι αλλα και οσα τους διδαξε Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ της Μεταπολιτευσης.Αυτη ειναι η δυναμη της προπαγανδας.Και της νεοελληνικης εγωϊστικης μαλακιας!Διοτι ανθρωποι που δεν ανοιγουν ουτε εφημεριδα,θελουν να εχουν γνωμη επι παντος Εθνικου και πολιτικου ζητηματος!!

    Απο κει και περα:
    1ον)Ο Δ.Ιωαννιδης φερει ευθυνη διοτι σαν ηγετης δεν γνωριζε το ποιον των συνεργατων του,ητοι: Μπονανο(ειδικα αυτο το σκυλι),Γαλατσανο,Παπανικολαου,Αραπακη,Γκυζικη.
    2ον)Υπηρξε αφελης, κατα Ελληνες και Αμερικανους μαρτυρες και
    Δεν μετρησε καλα τις συνεπειες της ανατροπης του Παπαδοπουλου και εν συνεχεια του Μακαριου.Στην Κυπρο, παιζονται παιγνιδια Μεγαλων Δυναμεων και ο Ταξιαρχος Ιωαννιδης δεν μπορεσε να τα δει.Η δεν θελησε-μεσα στον ενθουσιασμο του- να τα δει...
    Βεβαιως,ενηργησε με αγαθο κινητρο διοτι ηθελε την Ενωση της Κυπρου με την Ελλαδα και τον αφανισμο των Τουρκων.Ομως,το αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει.
    Απο την αλλη,..ειναι δυσκολο να κατηγορησεις τους Αρχηγους των Οπλων αν και απολυτα θεμιτο.
    Οι Αρχηγοι των Οπλων,ειδαν την επερχομενη συγκρουση με την Τουρκια και εδειλιασαν να αναλαβουν το κοστος ενος πολεμου(σε περιπτωση στρατιωτικης ηττας).Οπως ειδαν την πολυ πιθανη περιπτωση να εκτελεσθουν στο Γουδι.Γιαυτο επροτιμησαν την επανοδο των Πολιτικων και προφανως με την υποσχεση οτι δεν θα εχουν συνεπειες.
    Ηταν αλητεια ομως,να αφησουν την Κυπρο στο ελεος των εχθρων,τα στρατευμενα Ελληνοπουλα να δωσουν χαμενες μαχες και τον Ελληνισμο να δεχεται ταπεινωση.
    Αυτα τα περιεργα,συμβαινουν ΟΤΑΝ ανατρεπεται η Συνταγματικη Ταξη και νομιμοτητα.Ολα ειναι μελι-γαλα αλλα οταν στραβωσει η δουλεια,επακολουθει η καταστροφη.
    Υπο αυτη την εννοια ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ(του τελικου αποτελεσματος),ο Ταξιαρχος Ιωαννιδης υπηρξε "προδοτης".Διοτι δεν εσταθμισε καλα τις συνεπειες των ενεργειων του και φερει την ευθυνη ως ηγετης.
    Οπως λεει ο πρωτος ανωνυμος αποστολεας:ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΙ.Αυτο,τα λεει ολα.
    ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ,μας λεει οτι το σχεδιο του Ιωαννιδη ηταν η προσαρτηση της Κυπρου στην Τουρκια!!!ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ,ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.
    ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ,μας λεει ειρωνικα οτι "ηταν παλληκαρι με το σπαθι στο χερι".ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΠΙΝΕ!
    Τι ηθελες να βασταει;Την κωλοτρυπιδα του Βαλλιανατου η το κονσερβοκουτι της Αριστερας;;;

    Και κλεινουμε ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ που γραφει τελευταιος:Οι Χουνταιοι αναγκαστηκαν να φερουν τον Καραμανλη.(ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!Ποιος τους αναγκασε;;;Η...οπισθεν του Καραμανλη;..Η ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΤΟΥ;..).Δεν θελησαν να αναλαβουν το κοστος ενος πολεμου.
    Οποιος διαβασει τα Απομνημονευματα του Μπονανου,καταλαβαινει αμεσως.Εσυ,το μονο που διαβαζεις ειναι ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ και η ΑΥΓΗ.
    ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ!!!

    SILENT HUNTER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο πρώτος υπαίτιος για τον ΑΤΤΙΛΑ είναι ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο οποίος έπεισε το ΜΙΧΑΗΛ ΜΟΥΣΚΟ(μακάριο)να απορρίψει το 1964 ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΤΣΕΣΟΝ και την ένωση με την ΕΛΛΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΥΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ

    1. ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

    2. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΞΕΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σωστά ὃλα τά περί τῆς προσωπικότητος τοῦ ἀειμνήστου Στρατηγοῦ Δημητρίου Ἰωαννίδου. Δεδομένου, ὃμως,τοῦ ὃτι ἡ ἐπιχείρησις ἀνατροπῆς τοῦ Μακαρίου ἐξετιμήθη τότε ὡς ἓνα ρηξικέλευθον ἐγχείρημα, διερωτῶμαι ποῖος καί διά τίνα λόγον παρεμπόδισε τόν ἐξαίρετον Στρατηγόν τῶν Καταδρομῶν Τσικόγιαννην νά μεταφέρη εἰς τόν ἐκδημήσαντα Ἰωαννίδην τήν ἂποψιν καί τοῦ Προέδρου Γεωργίου Παπαδοπούλου περί τῶν τεκταινομένων καί τῶν συνεπειῶν, ἃς ἐγκυμονούσαν αῦται? Μήπως ὁ ἀναμφισβητήτως καλοπροαίρετος μεταστάς περιεβάλλετο ἀπό ἂπειρους ἐνδεχομένως δέ καί θερμόαιμους ἀξκούς, οἳτινες καί παρεμπόδισαν τήν συνάντησιν Τσικόγιαννη μέ Ἰωαννίδην? Διότι, οὓτως ἢ ἂλλως, ὁ Ἰωαννίδης ἐξηπατήθη, προκειμένου ν' ἀνατρέψη τόν Μακάριον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. PROS TON 18/8/10 1:16 πμ EAN O KOLOKOTRONIS SKEFTOTAN TO KOSTOS TIS ITAS THA IMETHA AKOMI IPODOULOI STOUS OTHOMANOUS. OTAN KAPIOS SOU GKREMIZI TIN GONIA TOU SPITIOUSOU KE DEN TOU KOPSIS TA HERIA EKINI TIN STIGMI KE TON PARAKALAS META NA STO KSANAHTISI TO MONO POU THA PATHIS INE NA SOU GKREMISI KE TO IPOLIPO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. aksios ki aimnistos.

    mazi me ton papadopoulo ki patako doksasan tin ellada mas .. ki ta bromoskila dithen dimotratia olo tin katastrefoune..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Itan patriotis kai prospatise na sosi tin Ellada apo tous komunistes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. pou ta brikate auta ta biblia ths istorias pou perigrafoun tis malakies pou lete..anenhmerwtoi kai anistoritoi anthrwpoi san kai esas den prwpei na eixan kan to dikaiwma ths psifou..PRODOTHS me olh thn shmasia ths lekshs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.