Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΧΙΜΑΡΑ!

ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΟΥΣΕ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Αποτροπιασμό προκαλεί ο ακραίος και βίαιος ανθελληνισμός που εκδηλώθηκε στη Χιμάρα. Στο Καμπί του Κάστρου της Χι...

ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΟΥΣΕ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Αποτροπιασμό προκαλεί ο ακραίος και βίαιος ανθελληνισμός που εκδηλώθηκε στη Χιμάρα. Στο Καμπί του Κάστρου της Χιμάρας, περίπου τα μεσάνυχτα - ώρα Ελλάδος – ομάδα Αλβανών σοβινιστών, μη μπορώντας να αντέξουν την ωμή πραγματικότητα στη Χιμάρα, ζήτησαν το λόγο από ντόπιο που μιλούσε στην εθνική του γλώσσα – την ελληνική. Τις τελευταίες μέρες ο ο αλβανός πρωθυπουργός Σαλή Μπερίσα εγκαινιάζει συνεχώς δρόμους στην Επαρχία της Χιμάρας. Στην περιοδεία του συνοδεύεται από μεταφερόμενους οπαδούς του που τον επευφημούν και κουνάνε αλβανικές σημαίες. Προς αυτή την κατεύθυνση ανέλαβαν δράση και οι κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας. Μέλη αυτών των ομάδων δημιούργησαν αλλεπάλληλα επεισόδια από την περασμένη Δευτέρα. Αντιμετώπιζαν με άσχημο τρόπο τους ντόπιους, ήρθαν στα χέρια με αρκετούς και σε κάποιες περιπτώσεις απείλησαν με μαχαίρια. Αφορμή ήταν η ελληνική γλώσσα που άκουγαν να μιλούν οι Χιμαραίοι. Ένα από αυτά τα βίαια επεισόδια εκτυλίχθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Στο Καμπί της παλαιάς Χιμάρας και ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος ακόμα έξω, έβρισαν και τον άτυχο Αριστoτέλη Γκούμα του Ηλία. Ο τελευταίος δεν άντεξε τις διαρκείς προβοκάτσιες και τον μακροχρόνιο εξευτελισμό. Κινούμενος από φιλότιμο, αντέδρασε και προσπάθησε να τους απομακρύνει από τον πολύ κόσμο, καλώντας τους να λύσουν το «ζήτημα» λίγο μακρύτερα. Η αποκοπή του Αριστοτέλη από τους συντοπίτες του, θεωρήθηκε ως ευκαιρία για τους δράστες. Αυτοί επιβιβάστηκαν σε Ιδιωτικής Χρήσης Επιβατικό Αυτοκίνητο και όρμησαν εναντίον του άτυχου νέου, τον οποίο και δολοφόνησαν! Ο Αριστοτέλης Γκούμας ήταν μόλις 37 ετών.

Αναβρασμός επικρατεί στη Χιμάρα μετά το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα

Σε μια πρώτη κίνηση εκδήλωσης της οργής τους εκατοντάδες Χιμαραίοι, από όλη την Επαρχία, βρέθηκαν στον κεντρικό δρόμο που συνδέει τους Αγίους Σαράντα με τον Αυλώνα και τον απέκλεισαν. Αίτημά τους είναι να δημιουργηθούν και να διασφαλιστούν οι συνθήκες για μια δίκαιη δίκη. Το χθεσινοβραδυνό ρατσιστικό έγκλημα είναι ένας ακόμα κρίκος σε μια σειρά βίαιων ενεργειών (δολοφονίες, εξαφανίσεις προσώπων, απαγωγές, βασανισμοί, ξυλοδαρμοί, προπηλακισμοί), που στόχο έχουν άτομα ελληνικής καταγωγής αλλά και μνημεία τους (νεκροταφεία, εκκλησίες, αρχαιολογικοί χώροι έως και ιστορικά γεγονότα). Για το συγκεκριμένο περιστατικό αναμένεται η στάση που θα κρατήσει ο πρωθυπουργός της Αλβανίας αλλά και τα πολιτικά κόμματα της χώρας. Οι αλβανοί αστυνομικοί συνέλαβαν για το επεισόδιο έξη νεαρούς συμπατριώτες τους.

14 σχόλια

  1. KAMMIA ANTΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην το πείτε στον Τζέφρυ γιατί θα ζητήσει την άμεση και ανευ όρων ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ και στην ΟΝΕ. Για να τους τιμωρήσει δε, θα στείλει και 10 εκατομμύρια ευρώ έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους δολοφόνους γιατί κουράστηκαν να τον δολοφονήσουν. Αύγουστος ήταν και τότε που "χόρευαν" και διοργάνωναν "γιορτές" για την (μονομερή) άρση του εμπολέμου με το κράτος των δολοφόνων και το ξεπούλημα των Βορειοηπειρωτών ένας αποδημήσας (δόξα τω Θεώ) πρωθυπουργός και ένας ενδημών (ακόμα) πρώην ΥΠΕΞ (απο κει πήρε μαθήματα ο Δρούτσας) και νυν Πρόεδρος. (Τώρα μην ρωτήσετε ποιάς δημοκρατίας γιατί τέτοιο φρούτο μας ... τελείωσε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απίστευτο...!! Οι Αλβανοί, εδώ έχουν δικαιώματα..Οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, ΌΧΙ..Φαντάζομαι ότι η αλβανική αστυνομία θα κάνει ότι έκανε πάντα..Αφήνει τους εγκληματίες να διαφύγουν στην "φιλόξενη" Ελλάδα..Να έρθουν να σφάξουν και άλλους Έλληνες..Οι ίδιοι διατείνονται ότι δεν έχουν εγκληματικότητα στη χώρα τους καθώς οι κακοποιοί διαφεύγουν σε εμάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έξω όλοι οι ξένοι απ' την Ελλάδα. Κανένας αλβανός στον τόπο μας. Είναι εγκληματίες και μας μισούν.
    Λευτεριά στις σκλάβες πατρίδες.
    Θέλουμε ΕΛΛΗΝΑ ηγέτη, μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο άνω - κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έξω οι Αλβανοί από την Ελλάδα!
    Έξω οι Αλβανοί από τον πλανήτη!!!!
    Μολύνουν την ατμόσφαιρα του πλανήτη μας αυτά τα ανθρωποειδή.Βρε ουστ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατά τα άλλα τους φταίει η χρυσή αυγή στην Ελλάδα.Αλβανοί σκοτώνουν με το παραμικρό ενώ αν τους κάνεις κάτι(όχι απαραίτητα κάτι σοβαρό)στο κρατάνε χρόνια και επιθυμούν ανισοβαρή εκδίκηση.
    Έχουμε τέτοιους και στην Ελλάδα κι αλωνίζουν,πυροβολούν περιπολικά κλπ.
    Βομβιδοβόλα και ανατίναξη των αυτοκινήτων τους χρειάζεται,αλλά ξέχασα τελούν υπό την προστασία του υπουργείου προστασίας του αλλοδαπού αλήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eξω οι Αλβανοί από την Ελλάδα.
    Εξω οι Αλβανοί από τον πλανήτη!!!
    Μολύνουν τον αέρα που αναπνέουμε αυτά τα ανθρωποειδή σκουλήκια. Βρε ουστ!!!!!!!και πούστε φεύγοντας πάρτε μαζί σας και τα εγχώρια σκουλήκια που σας αβαντάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν οι αλβανότουρκοι ήξεραν πως θα υπήρχε αντίδραση τόσο από το κράτος όσο και από εμάς τους απλούς πολίτες,δεν θα έκαναν το παραμικρό,διότι ως γνωστόν είναι θρασύδειλοι.Κάντε τους να νιώσουν ανεπιθύμητοι,μην τους δίνετε καμιά δουλειά,κυνηγήστε τους όπως μπορείτε.Να δείτε για πότε θα ξεκουμπιστούν αυτοί και οι υπόλοιποι βάρβαροι που μας κουβαλήθηκαν ελέω των πρασινοκοκκινομπλέ πολιτικάντηδων. Μην τους αφήνετε να νιώθουν καλοδεχούμενοι. Αποκλείστε από το περιβάλλον σας ακόμα και αυτούς τους ΄΄'ελληνες΄΄ που τους στηρίζουν.Ηρθε η ώρα να διαλέξουμε στρατόπεδο.Ή εμείς ή αυτοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
    ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΟΛΟΙ!!!!!!
    ΤΩΡΑ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙΜ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ!!
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩ!!!
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ....ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ...(ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΗ ΕΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)...ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....ΑΛΛΑ,ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ...ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μα το εχω πει. μην δινεται καμια δουλεια σε κανεναν μεταναστη. θα φυγουν σε 23 ωρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτη θα ειναι η μοιρα σας ελληνες
    ειστε οι τελευταια γενια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 13/8/10 7:45 μμ

    Θα φύγουν αυτοί που θέλουν να δουλέψουν. Ήδη φεύγουν. Όχι, όμως κι αυτοί που ζουν από το έγκλημα (διακίνηση ναρκωτικών, όπλων και γυναικών, εκτέλεση "συμβολαίων", ληστείες κλπ).

    Αυτοί που δουλεύουν δεν είναι το μεγάλο πρόβλημα. Οι άλλοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. προς τον 2:35
    Εσύ αμόρφωτο ζώο θα πεις ποια είναι η μοίρα των Ελλήνων; Πάρε την βρωμιά σου και άντε στην βρωμοπατρίδα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.