Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ"!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Άλλο ένα κρούσμα αλβανικής προκλητικότητας σημειώθηκε σε λεωφ...


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ


Άλλο ένα κρούσμα αλβανικής προκλητικότητας σημειώθηκε σε λεωφόρειο με προορισμό το κέντρο των Αθηνών. Το λεωφορείο κατάμεστο με κάθε είδους αλλοδαπό (Πακιστανούς, Αφρικανούς, Αλβανούς) όλους εκεινούς, δηλαδή, που τους κουβάλησαν για να μας διαφεντεύσουν και που οι περισσότεροι από τον λαό μας ανέχονται με την τυπική πλέον συμπεριφορά του υποτακτικού, και από την άλλη οι προβληματισμένοι και γονατισμένοι από τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά Έλληνες που προσπαθούσαν να φτάσουν στην δουλειά τους έγκαιρα. Αφορμή για τον ξεσηκωμό και τις αψιμαχίες που ακολούθησαν αποτέλεσε ένα αλβανικό τραγούδι που ακουγόταν από το κινητό τηλέφωνο ενός Αλβανού, διαπασών καθόλη την διάρκεια της διαδρομής. Για άλλη μια φορά την εναντίωσή τους στην αλβανική προκλητικότητα επέδειξαν οι Ελληνίδες, φωνάζοντας ότι "εδώ είναι Ελλάδα και όχι Αλβανία και όποιος θέλει να ακούει αλβανικά τραγούδια να τσακιστεί να πάει πίσω στην Αλβανία"! Με αποτέλεσμα η μια μετά την άλλη Ελληνίδα να σηκώνεται και να απευθύνεται στους Αλβανούς σε έντονο ύφος και με τους αντίστοιχους Αλβανούς να απορούν και να κάνουν λόγο για κρούσμα ρατσισμού! Ποιοί οι Αλβανοί... Που απαγορεύουν τα ελληνικά ονόματα, τον χριστιανισμό και την ελληνική γλώσσα στην χώρα τους που χτίστηκε από ελληνικά χρήματα και επενδύσεις και που θεωρούν ρατσιστική κίνηση την αντεπίθεση που δέχονται όταν επιχειρούν να κλέψουν αλυσίδες από τον λαιμό Ελλήνων! Φυσικά, ουδείς άντρας Έλληνας πήρε θέση συμπαράστασης προς τις γυναίκες, ενώ υπήρξαν και δυο μεσόκοποι, τυπικά δείγματα της ξεφτιλισμένης γενιάς που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα προβλήματα που ζούμε σήμερα όλοι, οι οποίοι υπεραμύνθηκαν των Αλβανών, λέγοντας στη μια ότι "τέτοια τραγούδια παίζει καθημερινά ο ΑΝΤ1 και τέτοια θα ακούς" και ο άλλος ότι "πως κάνεις έτσι κυρία μου, ο άνθρωπος έχει και δυο παιδιά", εννοώντας τον Αλβανό που γεννοβολάει σαν το κουνέλι τσάμπα στο ανοργάνωτο μπορντέλο που ονομάζεται ελληνικό κράτος. Για να δεχτούν και οι δυο ταυτόχρονα τις απειλές των γυναικών, λέγοντάς τους, ότι θα τους πετάξουν από το παράθυρο!

30 σχόλια

  1. Δυστυχώς λυπάμαι που το λέω αλλά σε παρόμοιες περιπτώσεις μόνο οι γυναίκες ξεσπαθώνουν, οι άντρες νεοέλληνες έχουν γίνει ευνούχοι.

    Έλληνίδα βορειοηπειρώτισσα που ξέρει τα αλβανικά και τους ακούει όταν μιλάνε την βρωμογλώσσα τους μέσα σε τραίνα και λεωφορεία, μου λέει πως μας βρίζουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Ενώ τρώνε και πίνουν βέβαια τζάμπα στην Μπουρδελλάδα. Οι βρωμοαλβανέζες μάλιστα βγαίνουν με τα μούλικα σε ομάδες και εποπτεύουν.

    Δεν ξέρω παιδιά, εμένα τα πρόσφατα περιστατικά στην Βέροια, στον Αγιο Παντελεήμονα και στους διαπληκτσμούς στα νησιά με τους τουρίστες, κάτι δεν μου κάθεται καλά. Έχει ξεκινήσει συντονισμένα κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί Συνέλληνες. Μην βρίζετε την Ελλάδα. Να βρίζετε τους ξεφτιλισμένους πολιτικάντηδες που την κατάντησαν έτσι. Να τους βρίζετε, να τους φτύνετε και να τους πετάτε από πέτρες μέχρι σαπάκια όπου κι αν τους βρίσκετε. (ειδικά τώρα που θα "ξαναπάρουν" τις ρούγες και τα ρουμάνια για να μας ...ξανασώσουν ελέω "Καλικράτη"). Μην τους φοβάστε και μην τους λυπάστε. Βαράτε τους όπου τους βρείτε, βαράτε τον κάθε κερατά που θα έλθει να σας "χαιρετίσει" για να σας ... σώσει από το χάος που ο ίδιος δημιούργησε. Οσο για τους .... "επικυρίαρχους", κόφτε τους εσείς το μεροκάματο (σε όποια δουλειά τους χρησημοποιείτε) και την στέγη,(μην τους νοικιάζετε ή τους πουλάτε σπίτια) και θα δείτε για πότε θα ξεκουμπιστούνε όλοι από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα δεν καταλαβες.Εγω δεν ημουν την αλλη φορα μεσα στον ηλεκτρικο και ηρθε ενας απλυτος απο δαυτους μεσα στην βρωμα και την λεχρα να σταζει με πολυ υφος και κομπασμο ανετος ωραιος και παραδοξος αν και λιμοκοντορος ειχε υψωσει αναστημα καρδιναλιων..
    Ηρθε το παιδι και εκαστε πανω σχεδον.Του λεω δεν πας ποιο εκει σε παρακαλω γιατι και βρωμας και εχεις κατσει και πανω μου ενω εχει απλετο χωρο.

    Αλλα το παιδι ηθελε να απλωθει καταλαβες??
    Εμ ελα που στραβωσε κιολα και με κοιτουσε με απεχθεια και χαμογελουσε ειρωνικα.
    Ε δεν κρατηθηκα!!!
    Του λεω θα σου σκασω αγκωνια θα βγεις μαζι με το παραθυρο και θα σου φυγει το γελιο!!
    Τι το ηθελα, πεταχτηκε ο δικηγορος ο αψηλος και υπερασπιστης και μπραβος (σε τυχον διενεξεις ειναι ετοινοι αυτοι σε ομαδες, ξερουν και ο καθενας τον ρολο του) της παρεας οπου και πεταχτηκε ζητωντας μου τον λογο και ερχομενος απειλιτικα προς το μερος μου υποδυκνειωντας οτι γιατι το κανω αυτο και ισως και εαν ημουν και μονος μου σε κανενα σταυροδρομι να ημουν και νεκρος την επομενη...

    Σας διαβεβαιω οτι κανεις και ουδεις δεν ειπε τιποτα απο τους Ελληναρες μας ολους παρα μονο ενας κυριος ψηλος και πιο μεγαλος σε ηλικια τους απειλησε με φραστικα λογια.

    Εμ δεν φταιει ουδεις αλλος παρα εμεις.
    Πρωτα με την ψηφο και μετα με τα λαμογια που αντι να ειμαστε ενωμενοι για να τους αντικροουμε τους υπομενουμε και δεν μιλαμε κιολα.
    Ποντικια γιναμε και μαζευτηκαμε και στο καβουκι μας ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ που το γραφεις αυτο εισουν μπροστα ? Κι αν εισουν μπροστα τι εκανες ? Πηρες το κινητο και τρβουσες βιντεο ? Γιατι δεν βοηθησες τις γυναικες παρα μονο εκαμνες τον 30 φυλοπουλο με την καμερα ? Αν παλι δεν εισουν μπροστα απο που εμαθες ολες τις λεπτομεριες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επειδή οι πολλοί γουστάρουμε πολυπολιτισμό, εσείς οι 300 του στόκου και των παραφυάδων του τι 8α λέγατε να παίρνατε δρόμο απ΄εδώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ 3.34μμ.ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ[ΜΑΥΡΕΣ]ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσυ παλι απλυτε 3:34 τι θα ελεγεs να πηδηξειs σε καμια λεκανη μαζι με μερικουs ομοιδεατεs σου και να τραβηξετε και το καζανακι να σαs στειλει εξπρεs εκει που ανηκετε, δηλ. στον υπονομο. Ετσι θα ησουν και χαρουμενοs μιαs και τα σκατα που θα αγγιζεs θα σου θυμιζαν και αυτουs που λατρευειs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3.34 θα προτεινα να παρεις τον πολυπολιτισμο σπιτι σου,για να χαρει η μανουλα σου και η αδερφη σου και να διασκεδασουν και αυτοι οι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Anonnymos 3:34 MM 2/8/10

    Koita na deis manga, pou mas poulas tsampouka,h Syggrou 3ereis pou einai, peigene ekei na pouliseis tin magia, edo eine Ellada, kai h Ellines den pouliounte eykola. Veveos merikoi san kai sena einai eykoloi, ti na kanoume den eimaste oloi to idio.

    Ama 8eleis polypolitismo pare ta mpogalakia sou kai fyge apo tin Ellada kai peigene me me tous "dikous sou" opou 8eleis, h partous sto spiti sou na xaroun kanontas kanena partaki me tin mana sou h tin adelfi sou.

    Den mou les posa se plirosane gia na ta grapseis afta; Fantazome oxi polla esy pouliese gia pentarodekares ean krinoume apo afta pou les.
    H Ellada exei gemisei apo Pou....s san kai sena, den peirazei 8a
    er8ei h mera pou 8a siko8ei sifounas na tin ka8arisei gia kala.

    Stous alh8inous Ellines: Paidia sygnomi gia ta Greeklish.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Κυβέρνηση επιμένει να ανοίξει τα κλειστά επαγγέλματα, εκτός από ένα, αυτό των πολιτικών.
    Επί 36 ολόκληρα χρόνια, τρεις οικογένειες κυβερνούν αυτό τον άτυχο τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
    ΚΑΙ ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΝΑΙΔΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΓΡΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΥΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.

    ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΔΕΙΛΙΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ. ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΕΝΟ ΘΗΛΥΚΟ ΦΥΝΤΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩΝ. ΕΙΣΤΕ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι να πω ρε παιδια...ειμαι 44 χρονων απο Θεσσαλονικη και εχω ενα γιο 16 χρονων και μια κορη 16 χρονων.Το τι γινεται στο σχολειο που πανε απο τους (λαθρο)μεταναστες ουτε λογος.Εκτος οτι τα αλβανακια εχουν φτιαξει συμμοριες και τρομοκρατουν,βριζουν,χτυπουν και κοροιδευουν ελληνοπουλα μια μερα μια ουκρανεζα εβγαλε απο την τσαντα της ενα Revolver(!) και απειλησε τον καθηγητη επειδη αντι για 20 σε ενα διαγωνισμα πηρε 19,5.Να τους χαιρονται ο Αντωνακης που τους ανοιξε την πορτα και ο Σημιτης που τους νομιμοποιησε γιατι θα επωφελουνταν ετσι η οικονομια μας,συμφωνα με αυτον.αυτη η ουκρανεζα που ανεφερα νωριτερα εχει πιαστει 2 φορες να γ@μιεται μεσα στις τουαλετες του σχολειου ενω ουκ ολιγες φορες κουβαλαει μαζι της σουγιαδακι,κατσαβιδι η ενα σπρευ.
    Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι Αλβανοί έχουν πια ριζώσει στην Ελλάδα και είναι δύσκολο να φύγουν. Έχουν επιχειρήσεις, στις οποίες απασχολούν ... Έλληνες (αυτή είναι η κατάντια μας), διότι είναι εργατικοί, εν αντιθέσει προς τους περισσότερους από εμάς, που δεν καταδεχόμαστε πια ορισμένα επαγγέλματα.

    Και δεν είναι μόνον οι Αλβανοί. Ποιος θα φρόντιζε σήμερα τους γέροντες και τους ασθενείς μας, αν δεν υπήρχαν οι ξένοι; Μπορείτε να βρείτε Ελληνίδες να ξεχέζουν γέρους; Ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Τους αντιπαθούμε, αλλά τους θέλουμε κιόλας, διότι τους χρειαζόμαστε.

    Ποιοι δουλεύουν την γη, εκεί που τα νεαρά χωριατόπαιδα δεν καταδέχονται να πατήσουν το πόδι τους μήπως και λερωθούν και προτιμούν την καφετέρια της πλησιέστερης πόλης; Αργότερα βέβαια, η γη περιέρχεται στους αλλοδαπούς που την καλλιεργούν και που με το κομπόδεμά τους την αγοράζουν από τους ακατάδεκτους κληρονόμους των πρώην αφεντικών τους.

    Ποιος έχει πια Ελληνίδα παραδουλεύτρα στο σπίτι του; Πού να την βρεις, καιν την βρεις, σου ζητά τα διπλά από την αλλοδαπή.

    Λυπάμαι για την κατάντια μας, αλλά πρέπει να δούμε την πραγματικότητα κατάματα. ΕΜΕΙΣ τους φέραμε στην Ελλάδα και κανένας άλλος.

    Βεβαίως, μαζί με τους εργατικούς, παρεισέφρησαν και τα εγκληματικά στοιχεία, που ασχολούνται με την λαθρεμπορία ναρκωτικών, την διακίνηση γυναικών και όπλων κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ3 Αυγούστου 2010 στις 10:50 π.μ.

    Για να σου λύσω τις απορίες σου "Ανώνυμε των 1:50μ.μ.", την ώρα που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια μου αυτή η κατάσταση- που έχει καταντήσει πλέον μονότονη καθημερινότητα στο κέντρο των Αθηνών- συνέτασσα την απολογία- αναφορά μου προς εσένα! Αλήθεια, ποιος ακριβώς νομίζεις ότι είσαι και θα πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να σου αναφέρουμε λεπτομερώς τις κινήσεις και τις αντιδράσεις μας; Κάποιος αυτόκλητος τιμωρός ή ο διαδικτυακός ZORRO των Ελλήνων; Καλό θα ήταν, πριν ρωτήσεις τον οποιοδήποτε τι κάνει και πως πράττει σε ανάλογες καταστάσεις, να αναλογιστείς ποια ακριβώς είναι η δική σου στάση. Γιατί δεν νομίζω ότι οι σημερινές συνθήκες χρειάζονται κι άλλα κακά στρουμφάκια με έντονη κριτική και απαξιωτική διάθεση. Ας κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά. Λίγη αυτοκριτική θα σου έκανε μεγαλύτερο καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΤΟΝ 2/8/10 3:34 μμ:
    ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΗ ΟΛΗ Η ΦΑΡΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ, ΟΤΑΝ (ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ) ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ. ΤΟΤΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ (ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΩΜ ΗΛΙΘΙΩΝ) ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ: ΣΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ.
    ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ. (ΜΗ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΧΗ)
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ 3/8/10 10:47 πμ ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΕΙΛΙΑ.
    ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΕΝ ΜΕΣΗι ΟΔΩι. ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο UCK, ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ - ΕΥΤΕΛΩΝ- ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΕΜΠΟΡΙΟ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;ΟΣΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ 81 ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΓΑ (ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑΝ) ΚΑΙ ΕΦΟΡΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ" ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΛΗΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ, ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΚΛΠ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΡΑΛΟΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΟΛΑΚΕΥΣΕ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΛΗΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ.
    ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΑΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΤΟ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ 81-89

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 81 ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΡΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ, ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΓΥΠΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΡΗΑΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΕΘΝΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ! ΜΕΤΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΛΛΟΤΕ ΛΑΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΜΑΖΑ, ΖΟΜΠΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ! ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΣ ΟΥΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΗΤΑΝ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΤΖΕΦΡΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΖΑ(ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ! ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΘΙΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΟΛΟΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΙΣΘΟ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ! ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ? ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ! ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΑΓΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ? ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ "ΜΗΔΕΝ"! Υ.Γ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ? ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΑΣ! ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ(ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΤΗΣ ΧΕΣΤΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ! ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 81 ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΡΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ, ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΓΥΠΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΡΗΑΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΕΘΝΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ! ΜΕΤΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΛΛΟΤΕ ΛΑΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΜΑΖΑ, ΖΟΜΠΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ! ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΣ ΟΥΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΗΤΑΝ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΤΖΕΦΡΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΖΑ(ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ! ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΘΙΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΟΛΟΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΙΣΘΟ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ! ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ? ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ! ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΑΓΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ? ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ "ΜΗΔΕΝ"! Υ.Γ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ? ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΑΣ! ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ(ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΤΗΣ ΧΕΣΤΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ! ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ 1.52μμ.ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ.Ο ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ.Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΩΤΑ.ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ.ΜΕΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. συνυπεύθυνοι είναι οι νεοέλληνες. κάντε μια βόλτα σε οικοδομές, χωράφια χοιροστάσια και θα δείτε πόσοι έλληνες δουλεύουν. από κει και πέρα και η προσέγγιση σας είναι λάθος από άποψη τακτικής και παρωπίδες φοράτε. το πρόβλημα για το μέλλον είναι ένα. μαύροι και πακιστανοί. κάποιοι αλβανοί αφομοιώθηκαν κάποιοι όχι. όμως αρμένιοι πολωνοί και άλλοι δεν δημιουργούν προβλήματα. σκεφτείτε λίγο το θέμα και πως πρέπει να δράσουμε. όλοι λόγια είμαστε και από έργα τίποτα. τα μμε σπρώχνουν την πολυπολιτισμική μόδοα και από την άλλη πλεύρά απάντηση καμιά μόνο ίντερνετ και λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανωνυμοι 11:40 και 1:52 στα περισσοτερα συμφωνω μαζι σαs αλλα δεν μαs λετε οτι ειστε και σειs κομματοσκυλα τηs δεξιαs,τουλαχιστον απο τα γραφομενα και μη, αυτο φαινεται.Ο "Τσολακογλου" εγινε πρωθυπουργοs σε μια χωρα που απαρτιζεται κατα 60% πανω-κατω,απο ζωα.Τοσοι περιπου ψηφιζουν ΝΔ-Πασοκ.Αυτα τα ΖΩΑ κανονικα δεν θα επρεπε να εχουν δικαιωμα ψηφου αφου αυτοι ευθυνονται για τιs κυβερνησειs που χαντακωσαν την Ελλαδα απο το 81 και υστερα.Οσο λοιπον εσειs ΖΩΑ θα θεωρειτε τον αναξιο Καραμανλη αξιο και τον "Τσολακογλου" ηγετη και θα τρεχετε να βαρατε παλαμακια,τοσο αυτοι θα καθονται στο σβερκο μαs και θα χορευουν στη πλατη μαs. O Aνδρεαs Παπανδρεου με τα γνωστα σε ολουs κολπα εδωσε χρημα στην αστικη ταξη για να δημιουργησει εκλογικη βαση αφου ηταν νεο κομμα και δεν ειχε.Εσυ ρε φιλε 1:52 πεs μου ποιοs ανοιξε τη πορτα στουs κατσαπλιαδεs αλβανουs? Ο Σαμαραs δεν ηταν που εσυ θα θεωρειs ηγετη?Απο ποτε αρχισε να παιρνει την Ελλαδα η κατω βολτα? Ηταν η' δεν ηταν η ελευση του ευρω επι του σκατοεβραιου Σημιτη.Οταν φιλε πιασειs την καραμπινα να καθαρισειs αλβανουs η' τα υπολοιπα κατακαθια, εγω θα σταθω στο πλευρο σου να πολεμησω μαζι σου για την Ελλαδα αλλα πρωτα θα καθαρισειs αυτον που ανοιξε την πυλη.Η μονη διαφορα πασοκων και δεξιων ειναι οτι οι πρωτοι ειναι κλασικοι μαφιοζοι και ληστευουν με το γαντι.Οι δε δεξιοι,ειναι και λησταρχοι και ηλιθιοι αφου δεν ξερουν να κρυβονται.Η μοιρα και των δυο ειναι μια:η κρεμαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια, έτσι είναι οι Ελληνίδες δεν φοβούνται τους ξένους τους λενε σταράτα λόγια έξω απο τα δόντια

    "µιλάτε ελληνικά"

    αλβανικά μόνο στα σπίτια τους !!

    Οι αλλοδαποί που έχουν μεταναστεύσει στην Ελλαδα πρέπει να προσαρμοστούν στην χώρα που τους φιλοξενεί ...
    αλλιώς θα το ακούνε αυτο πολύ συχνά απο τους Έλληνες,τσακιστεί να πάτε πίσω στην πατριδα σας !!

    και η ξενοι να αφήσουν τα λόγια του αέρα περι "ρατσιμού"
    οταν οι ιδιοι δημιουργούν αυτα τα
    προβλήματά μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. SPARTAN
    Ηταν η' δεν ηταν η ελευση του ευρω επι του σκατοεβραιου Σημιτη.
    ------------------------------
    Η κατρακυλα αρχισε με την εισοδο του αλλου σκατοπροδοτη Καραμανλη στην ΕΟΚ. Σε τι ωφεληθηκες Ελληνα απο την ΕΟΚ; Απλα ηταν ομιλος για να πεσουν στην μασα λιγοι. αυτοι που μας εφτασαν εδω. Μας προφυλαξε πολιτικα η στρατιωτικα απο καποιον κινδυνο; Οι εξοπλισμοι μας συνεχως βαρανε κοκκινο. Ως ποτε θα αντεχαμε; Μια αλλη Σοβιετικη Ενωση πνεει τα λοισθια. Αρχιζει και για μας η ματαναστευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ,ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ,ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΝ.ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΙ.ΔΩΣΤΕ 50 ΚΑΙ 60 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑΡΘΗ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑΡΘΕΙ ΓΙΑ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΚΑ;ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΞΩ.ΔΕΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ,ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΆ ΓΥΡΙΖΑΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΣΑΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ.ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΦΟΝΙΑΔΕΣ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΛΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

    How a public schoolgirl, 14, fell into the clutches of predatory gangs who forced her to become a sex slave

    Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1299844/How-schoolgirl-fell-clutches-gangs-forced-sex-slave.html#ixzz0vcYApjHP

    ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΜΑΣΤΡΟΠΩΝ.
    ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΤΟΝ SPARTAN: ΕΙΜΑΙ Ο 11:40 ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΔΕΞΙΟΣ - ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ, ΟΠΟΤΕ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ (ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ), ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ. ΤΟ ΒΑΘΥΤΑΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΖΗΣΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ 81 ΕΩΣ ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ - ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ - ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Ή ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΗ ΝΔ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ "ΕΜΕΙΣ Ή ΤΟ ΠΑΣΟΚ". ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΓΙΑΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2004-2009 ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ.
    ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ:
    1. ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ
    2.ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    3. ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΠΡΟΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ.
    4.ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΡΙΣΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΙ, ΑΝΑΠΗΡΟΙ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ) ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ 500 ΕΥΡΩ, ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 300 ΕΥΡΩ κοκ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΛΠ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΗΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΛΑΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. (ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΛΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΠΗΡΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ).
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ SPARTAN ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ KAI ME KANOYN ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΟΛΥΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Η ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ 400 ΠΑΙΔΙΑ

    Το Ισραήλ θα απελάσει 400 παιδιά που γεννήθηκαν στο Ισραήλ απο ξένουν εργάτες ώστε να διαφυλαχθεί η εβραϊκή ταυτότητα της χώρας.

    Ομάδες υπεράσπισης των μεταναστών απάντησαν οργισμένα και διαφώνησαν λέγοντας οτι η απόφαση αυτή θα τιμωρούσε αθώα παιδιά με το να τα στείλουν πίσω στις φτωχές χώρες καταγωγής των γονέων τους. Οι γονείς τους άφησαν τις χώρες αυτές για μια καλύτερη ζωή στο Ισραήλ (Σ.Σ: Οι Εβραίοι θέλουν μόνο να κάνουν την δουλειά τους. Παίρνουν όσους εργάτες χρειάζονται για συγκεκριμένες εργασίες και στην συνέχεια τους στέλνουν πίσω).....
    antipliroforisi.blogspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν νομίζω ότι και ο αλλοδαπός θα σου έρθει για 20 ευρώ πια. Ξέρει ότι ο Έλληνας δεν δουλεύει και στο παίζει μάγκας. Ο αράπης που πουλάρι τσάντες προτιμάει να χάσει παρά να σου το δώσει έστω 10 ευρώ φθηνότερα. Οι εποχές άλλαξαν. Τώρα νομίζω ότι οι Έλληνες θα δουλεύουν πιο φθηνά οπότε αν προτιμάμε τους Έλληνες θα δουν ότι δεν βρίσκουν δουλεία και ίσως φύγουν. Όμως αυτό θα αργήσει. Το μόνο είναι να προτιμούμε όλοι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΦΙΛΕ ΣΠΑΡΤΑΝ ΕΙΜΑΙ Ο 3/8 1.52 ΜΜ! ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ! ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ! ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ! ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΟΣ ΛΕΕΙ ΗΜΟΥΝΑ ΝΕΟΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 81ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ! ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ "ΖΗΤΩ Η 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.