Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Ελληνικής Αστυνομίας, Γεώργιος Βασιλάκης είναι ο νεκρός από τ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Ελληνικής Αστυνομίας, Γεώργιος Βασιλάκης είναι ο νεκρός από την έκρηξη βόμβας δίπλα από το γραφείο του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στο υπασπιστήριο του. Ήταν 52 ετών και πατέρας δύο παιδιών...


Ο Γεώργιος Βασιλάκης ανέλαβε την θέση του υπασπιστή του Υπουργού, με απόφαση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στις 11 Οκτωβρίου του 2009, με απόφαση του ίδιου του Υπουργού και ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το μοιραίο πακέτο.


"ΣΤΟΧΟΣ"

23 σχόλια

  1. Πλήρη παράδοση στην αναρχοαριστερά και τους διεθνείς της αφέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο νεκρος ειναι αριστερος η ελληνας?
    αν ειναι ελληνας πενθουμε και λυπομαστε.
    αν ειναι αριστερος πανυγυριζουμε...
    σας παρακαλω ψαξτε το.
    και απο δω και περα ετσι πρεπει να σκεφτομαστε πλεον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πραγματικοί ένοχοι ούτε αποκαλύπτονται, ούτε "πληρώνουν" ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον 24/6/10 11:27 μμ

    Να κάνουμε και κανένα εμφύλιο μήπως? Σκέψου πρίν μιλήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΤΖΗ ΚΑΙ ΔΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στείλετε αμέσως μήνυμα στον Χρυσοχοΐδη, αξιώνοντας την παραίτησή του.

    http://www.chrisochoidis.gr/contact

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 11:27 μμ

    Άκουσε εδώ, αλήτη, ο Γ. Βασιλάκης ήταν Έλληνας και μάλιστα συμπολίτης μου, αλλά για έναν νεκρό, ένας άνθρωπος δεν εκφράζετε έτσι. Μαγάρισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟΧΕ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝΕ ΧΑΜΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΙQ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΕΛ.ΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΤΖΗ ΚΑΙ Η ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΟΎΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΏΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΣΥΜΒΑΛΟΝΤΑΣ ΩΣ SECURITY ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΤΗΝ ΕΥΠ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

    Ο.Ε.Ν. ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μηπως το θυμα ητανε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ και τους καθοταν στραβα αυτους εκει μεσα στο ΠΡΟΠΑΤΖΙΔΙΚΟ και τον βγαλανε απο την μεση με την μορφη τρομοκρατικου χτυπηματος και ρισκαροντας και πολλες αλλες ζωες ακομα;;;
    Εγω παντως απο τους σκατομασονους που κυβερνανε την πατριδα μας τα περιμενω ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό είναι εσωτερική δουλειά. Το έκαναν ξένες υπηρεσίες σε συνεργασία με πεμπτοφαλαγγίτες στην εξουσία και πληρωμένους "επαναστάτες" των σαλονιών για να τρομοκρατήσουν το λαό και να επιβάλουν το λεγόμενο δόγμα σοκ. Ο Χρυσοχοΐδη παραιτήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αστυνομικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάλι ακροδεξιοί! Μήπως ήταν και ρατσιστική επίθεση;

    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=10468&catid=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΥΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ! ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΠΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΠΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΛΠ. ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΙ "ΕΡΥΘΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ" ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΝΤΟ ΜΟΡΟ! ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20-30 ΣΧΟΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    1)ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ-ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΤΛ(ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ)- ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ-ΑΝΑΡΧΙΖΟΝΤΕΣ ΚΤΛ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ-ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    2)ΜΟΝΟ ΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ" ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΝΤΡΙ(ΚΟΜΜΑ) ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΓΑΠΗ Η ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ -Η ΑΣΠΡΟ Η ΜΑΥΡΟ ΔΗΛΑΔΗ -ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΜΠΕΛΑ.

    3)ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ,ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΛΟΞΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΛΑΓΙΟΙ ΑΠΑΝΩ....

    ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΙΑ-ΚΑΨΑΛΗΣ

    Η ΜΟΝΟΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ

    kobark

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σωστος ο kobark. Τα κομπλεξ του εμφυλιου αυτα μας τρωνε μεχρι σημερα. το γεγονος το θεωρω 1000% προβοκατσια γιατι εγινε σε μια στιγμη οπου ο λαος εχει γυρισει τη πλατη στους πολιτικους, τους γιουχαρει οπου τους βρει, ψαχνει αφορμη να μπει στη βουλη και να τους λιανισει και οι αντιδρασεις για το νεο ασφαλιστικο δεν μπορουν να καμφθουν. σε τετοιες στιγμες παντα θα υπαρχουν οι χρησιμοι ηλιθιοι του συστηματος,που τις τελευταιες δεκατιες ειναι εργολαβια της αριστερας και των συνιστωσων της, για να αποπροσανατολιζουν το κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άιντε σιγά σιγά θα μας έρθει και η
    EUROPOLICE,μετα τους Τρωικανους στο κράτος της Μπανανιάς θα αναλάβει δράση και η ευρωαστυνομία.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΗΡΙΑΣ,ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ , ΤΟΥ ΣΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΙΚ.

    ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ Ο ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

    ΔΟΝΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στον φίλο των 2:45.

    Και εδώ στην Ελλάδα υπήρχε ένα παράδειγμα σαν τις ερυθρές ταξιαρχίες: Η 17Νοέμβρη, η οποία δεν είχε καμία σχέση με μισανθρωπικές ομάδες τύπου Σέχτα Επαναστατών. Οι στόχοι της ήταν πάντα πολιτικοί και μεγαλοεπιχειρηματίες που είχαν πιει το αίμα του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για ανωνυμο 2:45 :την απαντηση την εδωσεs μονοs σου.Ηταν ΟΡΓΑΝΩΣΗ και οχι παρεουλα. Για την απορια σου οτι δεν εχουν καθαρισει κανεναν πολιτικαντη,η απαντηση ειναι οτι δεν υπαρχει πραγματικη τρομοκρατικη οργανωση στην Ελλαδα.Πιστευειs οτι δεν θα μπορουσαν αν ηθελαν να φανε καποιον σε ενα θεατρο,μια εκδηλωση,ενα εστιατοριο? Τι νομιζειs οτι θα τουs απετρεπε απο τη στιγμη που θα ειχαν και το στοιχειο του αιφνιδιασμου? Για το φιλο Δονεα αφιερωνω ενα στιχο απο ενα τραγουδακι: ...μην περιμενειs πια, ολα τελειωσανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εγω ειμαι ο 11.27
    μαλλον απευθυνομαι σε κρετινους εδω μεσα...
    δεν αναφερθηκα σε αριστερους και δεξιους.
    αναφερθηκα σε αριστερους και ελληνες, δηλαδη ΜΗ αριστερους...
    αριστερος και ελληνας ειναι δυο ενοιες εκ διαμετρου αντιθετες.
    και φυσικα παμε για εμφυλιο πολεμο, για οποιον πανιβλακα δεξιουλη δεν το εχει αντιληφθει ακομα.
    απο τη μια οι ελληνες και απο την αλλη οι αριστεροι μαζι με τους ξενους τους.
    επαναλαμβανω λοιπον.
    αν ηταν ελληνας δηλαδη ΜΗ αριστερος συλλυπουμαστε και πενθουμε τον νεκρο μας.
    αν ειναι αριστερος, δηλαδη ανθελληνας πανυγυριζουμε...

    απο κει και περα ορισμενοι δεξιουληδες πατριωτες της καρπαζιας και του ιντερνετ, ας αφησουν τις γελοιες επικλησεις ενοτητας και φιλιας προς τον εχθρο.
    το προβατο ποτε δεν μπορει να κανει εκληση ενοτητας προς τον λυκο....
    γινεται λυκοι πανιβλακες πατριωτες δεξιουληδες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και κατι που διεφυγε.Σημερα αν δεν κανω λαθοs κατατεθηκε το νεο ασφαλιστικο οπου γαμαει ολουs τουs ελληνεs εργαζομενουs χωριs σαλιο και χθεs κατα διαβολικη "συμπτωση" εσκασε η βομβιτσα.Αποτελεσμα? Ολοι απο χθεs ΜΜΕ και κοσμοs μιλαει για το μπουμ και για το ασφαλιστικο μουγκα. Τυχαιο? Τελικα μαs περνανε και για πολυ μαλακεs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΑΜΟ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ, Ε ΤΙ ΡΕ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΕΞΥΠΝΟΣ" ΣΥΝΑΜΑ! ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ "ΝΥΦΗ" Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ! ΟΧΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ! ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΛΥΠΗΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ "ΠΩ ΠΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ" ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΣΤΑ "ΖΩΑ" ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"! ΠΟΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ? ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟ-ΠΟΤΖΗ? ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΕΡΑ Η 5η ΜΑΙΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΕ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ! ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Mερικοί καθωσπρεπικοί ΡΑΓΙΑΔΕΣ που εθίστηκαν στο γλείψιμο των πραιτωριανών που τους "βουρδουλιάζουν", ας σκεφτούν ότι υπάρχουν και πραγματικοί Έλληνες που, επιτέλους, εξεγείρονται και θεωρούν ότι ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΥΝΕΝΟΧΑ!

    Κανένας Χρυσοχοίδης χωρίς τους μπάτσους ΤΟΥ δεν μπορεί να επιβάλει τη διαφθορά του! Κανένας Παπανδρέου δε κλέβει αν δεν προστατεύεται από ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ οι οποίοι είναι ένστολοι και ένοπλοι!

    Οι λοιποί ραγιάδες ας ετοιμάσουν τις πλερέζες τους να πενθήσουν και τον Χρυσοχοίδη, αφού, κατ' αυτούς και αυτός είναι ..."Έλληνας"!

    Ραγιάδες, στήστε ράχη: ο αντικαταστάτης του Γιώργου Βασιλάκη θα συνεχίσει το "βουρδούλιασμα"!

    Καλό "ταξίδι" Γιώργο Βασιλάκη! Αναλώσιμο κρέας ήσουν κι ας πρόσεχες! Ο επόμενος...

    Από Ομάδα "ΔΙΑΣ" (με αυτογνωσία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.