Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ... Ένας Ισραηλινός, που θεωρείται πως ανήκει στις μυστικές υπηρεσίες της Μοσάντ και πως εμ...

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ...

Ένας Ισραηλινός, που θεωρείται πως ανήκει στις μυστικές υπηρεσίες της Μοσάντ και πως εμπλέκεται στη δολοφονία στελέχους της Χαμάς στο Ντουμπάι, συνελήφθη στην Πολωνία κατόπιν αιτήματος της Γερμανίας, αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Σπίγκελ, που θα βρίσκεται στα περίπτερα τη Δευτέρα.
Ο άνδρας αυτός, ονόματι Ούρι Μπρόντσκι, συνελήφθη προ δύο εβδομάδων περίπου κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας, έπειτα από την έκδοση διαταγής της Ιντερπόλ. Η ομοσπονδιακή εισαγγελία της Γερμανίας εξέδωσε αυτοχρηματικά ένταλμα σύλληψής του.
Σύμφωνα με το Σπίγκελ, ο Ούρι Μπρόντσκι φέρεται να έχει βοηθήσει τους πράκτορες της Μοσάντ, που δολοφόνησαν σε ξενοδοχείο του Ντουμπάι τον Μαχμούντ αλ Μαμπχούχ-εκ των ιδρυτών του ενόπλου κλάδου της Χαμάς-στις 19 Ιανουαρίου, να εξασφαλίσουν γερμανικά διαβατήρια για την εκτέλεση της αποστολής τους.

10 σχόλια

  1. Ειστε σοβαροι εκει στο ΣΤΟΧΟ να θελετε να συγκρινετε μοσαντ με ΕΥΠ.Θα γελασει ο καθε πικραμενοs με τετοια συγκριση.Αυτοι δεν δισταζουν να ταξιδεψουν στα περατα τηs οικουμενηs για να βρουν η' να καθαρισουν οποιον ειναι επικινδυνοs γι'αυτουs.Λαμπρο παραδειγμα η ιστορια του Αιχμαν.
    Αντιθετα οι ελληναραδεs "μυστικοι" πηγαν να απαγαγουν καποιουs πακιστανουs εδω και γινανε ρεζιλι με τιs σακουλεs απο τη ψησταρια.Θυμαστε? και γαμω τουs πρακτορεs.Τυφλα να χει ο ΘΟΥ ΒΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ΕΥΠ κουμάντο κάνει η Μοσσάντ.Η ΕΥΠ δρα πλέον μόνο κατά τα συμφεροντα της Ελλαδας και ποτέ υπέρ.Ο,τι τους πουν οι εβραιοι.Υπάρχει μεγάλος εβραιοδουλισμος εκει μέσα όπως και στην κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΥΠ έχει πιο σοβαρά ζητήματα να ασχοληθεί. Μεταξύ αυτών...ο συνδυκαλισμός(!) και η παρακολούθηση των εθνικιστών...

    Εαν μερικοί εκεί μέσα έδειχναν στα εθνικά θέματα το ζήλο που δείχνουν γι9α τα προαναφερόμενα ζητήματα, οι Έλληνες θα ήταν κοσμοκράτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η MOSSAD ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ C.I.A.
    ΤΗΝ Ε.Υ.Π. ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ "ΨΟΦΗΜΙΑ'" ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΓΑΝΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.. ΑΤΑΡΑΧΟΙ. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ.ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΓΙΑ ΧΕ..ΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν η Mossad ελέγχει CIA, ΕΥΠ, ΜΙ5, ΜΙ6 και KGB, της βγάζω το καπέλο.

    Αφήστε, οι Ισραηλινοί έχουν κράτος με @@ και το αποδεικνύουν κάθε μέρα, ενώ εμείς έχομε κράτος @@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι περισσοτεροι "ελληνες" πολιτικοι ειναι Εβραιοι και γιαυτο χαντακωσανε το κρατος μας.Δεν υπαρχει θεση κλειδι που να μην την κατεχει Εβραιος!Καραμαν Αλης,Ααρον Αβουρι,Χαανα Ντιαμ-αντοπουλου,Τζεφρι Τσαντ Μινεικο,Αλη Βεν-ιζελος,Ροζακης η Ροζεσταιν,Τουρκτσογλου η Χρυσοχωιδης,Ντρακ η Δραγωνα,Τζακ η Τζακρη,κλπ κλπ κλπ..Γκεκε αμυαλοι ψηφοφοροι;
    Υ.Γ
    Στοχε ασε τα σχολια μας να φαινονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re pedia,k oi politikoi ths ollandias einai ebreoi,alla deite diafora...malon dn ftaiei to ebraiko...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 40% forous plhrwnoune oi ollandoi kai den ta blepoune auta ta lefta pou8ena! Oute se dromous pia, oute se pronoia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.