Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!

ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥ Σ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ... Α ΝΤΙΣΗΜΙΤΙ ΣΜΟ Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες απο την επιδρομή των εβραίων κομμάντος που σ...

ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ... ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες απο την επιδρομή των εβραίων κομμάντος που στοίχισαν τη ζωή σε πάνω απο 10 ανθρώπους!

52 σχόλια

  1. TO ISRAIL DEN XTYPHSE TO ELLHNIKO PLOIO ALLA MONO TA TOURKIKA !!!!!!!!
    EPOMENOS PSYXRAIMIA.
    DEN YPARXEI LOGOS NA MPLEXOUMAI SE MIA DIENEXH POU DEN MAS AFORA

    TOURKIKA PLOIA ME TOURKOUS ISLAMISTES.
    IDIOI ME AFTOUS POU ELIOSAN ME LOSTOUS TON ISAAK STIN KYPRO PRIN 14 XRONIA.
    AFHSTE TA MEGALA LOGIA.
    TO ISRAIL XTYPHSE MIA APOSTOLH OPOU KYRIARXO ROLO EXEI H TOURKIA.
    POLY SHMANTIKO GEGONOS ME POLLA MHNYMATA:
    AN SKEFTOUME KAI TO ANOIXTO METOPO ME TO IRAN.

    EIMAI POLY PERIERGOS POS THA ANTIDRASOUN OI TOURKOI.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO ISRAIL DEN XTYPHSE TO ELLHNIKO PLOIO ALLA MONO TA TOURKIKA !!!!!!!!
    EPOMENOS PSYXRAIMIA.
    DEN YPARXEI LOGOS NA MPLEXOUMAI SE MIA DIENEXH POU DEN MAS AFORA
    TOURKIKA PLOIA ME "TOURKOUS ISLAMISTES".
    IDIOI ME AFTOUS POU ELIOSAN ME LOSTOUS TON ISAAK STIN KYPRO PRIN 14 XRONIA.
    AFHSTE TA MEGALA LOGIA.

    TO ISRAIL XTYPHSE MIA APOSTOLH OPOU KYRIARXO ROLO EXEI H TOURKIA.
    POLY SHMANTIKO GEGONOS ME POLLA MHNYMATA:
    AN SKEFTOUME KAI TO ANOIXTO METOPO ME TO IRAN.

    EIMAI POLY PERIERGOS POS THA ANTIDRASOUN OI TOURKOI.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μετακινηθεί ο Ελληνικός Στόλος εναντίων του τελειωμένου καθεστώτος! Μόνο στρατιωτικά αντίποινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ, Η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ,Ο ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ, Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ, Α Λ Λ Α:

    ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ΣΤΟΧΕ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΙΘΑΝΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΕΝΑ EXTREME HOBBY ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ(ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΗΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ KAI ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ)

    ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ, ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ;;;...

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ-ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ;; ΣΑΝ ΠΙΚΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...

    ko.bar.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προς ko.bar.

    Αν δεν υπηρχαν οι ακτιβιστες ανα τον κοσμο τοτε ισως η μονη πηγη ενημερωσης για το τι συμβαινει γυρω σου θα ηταν απο τα μμε της καθε κυβερνησης. Αν νομιζεις οτι ασχολουντε μονο με θεματα πχ σχετικα με την Παλαιστινη εισαι γελασμενος. Κι ακομη περισσοτερο τυφλος, αν εχεις την εντυπωση οτι σε Τουρκια και Ισραηλ δεν υπαρχουν χιλιαδες ανθρωποι εναντια στις τακτικες των κρατων τους.
    Αν θελεις να βοηθησεις τον διπλανο σου να το κανεις.Αλλα μη λες οτι σου κατεβει επειδη εισαι πολιτικα αντιθετος μ'αυτους.
    Και τελος, με τη λογικη σου, ο Ισαακ και ο Σολωμου ηταν λατρεις ενος "EXTREME HOBBY ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ"...
    Σοβαρεψου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχισαν παλι οι κουραμπιεδεs ελλαναραδεs το τσαμπα νταηλικι οπωs ο ανωνυμοs 2:53 ..να σταλει ο ελληνικοs στολοs..και αλλα παρομοια ανεκδοτα.Σιγα τα αιματα ρε φιλε.Πηγαινε εσυ να τουs τιμωρησειs!! Αυτο που ειναι προφανεs και για μενα αξιο λογου,ειναι οτι το Ισραηλ εγραψε στα παλια του τα παπουτσια τουs παντεs για αλλη μια φορα και εκανε πραξη το αυτονοητο: οτι οταν αποφασισει να προστατευσει τα συμφεροντα του,το κανει με οποιοδηποτε τροπο ακομα και εναντιον αμαχων. Η Ε.Ε παλι για τα πανηγυρια στο τροπο αντιδρασηs και οι Η.Π.Α φυσικα τιποτα.Αυτο που αναφερει το πρωτο σχολιο ειναι ενδιαφερον πραγματι,για το πωs θα αντιδρασουν οι Τουρκοι μιαs και οι κυριεs απωλειεs ειναι δικεs τουs και πωs θα εξελιχθουν οι τουρκοισραηλινεs σχεσειs απο δω και περα.Αυτο σε πολιτικο επιπεδο ειναι προs οφελοs μαs και ισωs ηταν προωρο το θεμα τηs διακοπηs τηs ασκησηs Mινωαs 2010 με τουs ισραηλινουs.Mπορει μολιs καταλαγιασει το θεμα να ξαναγινει παρομοια ασκηση.Συμμαχιεs χρειαζονται παντα ακομα και αν οι συμμαχοι δεν ειναι και οτι καλυτερο.Προσωπικα πολυ θα χαιρομουν να βρισκοταν καποιοs να τριψει τα μουτρα των εβραιων αλλα στη πολιτικη και τη διπλωματια τα πραγματα ειναι διαφορετικα.
    Θα βρεθουν διαφοροι να πουν οτι λεω μπουρδεs αλλα εδω λεμε: εχθροι μαs οι αλβανοι,οι σκοπιανοι,οι βουλγαροι,οι τουρκοι,οι εβραιοι.Τοτε ρε σπιρτα με ποιουs θα κανειs φιλιεs που ειναι αναγκαιεs και για γεωστρατηγικουs λογουs? με τον Κανταφι η' με τον αερα? ειμαστε που ειμαστε και μια κουτσουλια και ολοι γυρω μαs θελουν να μαs φανε. Τωρα ολοι αυτοι που θελουν να το παιξουν μητερα Τερεζα τι περιμεναν δηλαδη να συμβει? να τουs προσφερουν οι εβραιοι λουλουδια και να τουs αφησουν να περασουν? και αν μετεφεραν κρυφα οπλα? απο βιντεο φανηκε ξεκαθαρα οτι μολιs κατεβηκαν απο τα ελικοπτερα οι κομμαντο τουs την επεσαν οι αλλοι με ραβδια και τουs χτυπουσαν.Σε τετοιεs περιπτωσειs ενα δυναμιτακι να σκασει μπορει να προκαλεσει μακελιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ko.bar.
    Αν εσύ βλέπεις την αγωνία και τον ανθρωπισμό μερικών ανθρώπων σαν χόμπι είναι δικαίωμα σου. Όταν εσύ όμως κοιμόσουνα στο κρεβατάκι σου κάποιοι άνθρωποι έμπαιναν ηρωικά εν μέσω ισραηλινών πυρών για να σταματήσουν τη σφαγή παιδιών και γυναικών στην Παλαιστίνη. Άνθρωποι μορφωμένοι, Έλληνες και ξένοι, άντρες αλλά και γυναίκες, διανοούμενοι που θα μπορούσαν να τα παίρνουν από τους Σιωνιστές και να κάνουν την πάπια αλλά όμως ούτε το σκέφτηκαν. Βγήκαν ηρωικά μπροστά στο σιωνιστικό μολύβι για να σπάσουν των αποκλεισμό της Παλαιστίνης. Αυτοί οι άνθρωποι ήξεραν την μοίρα των προηγούμενων απόστολων και τόλμησαν. Επαναλαμβάνω, το ήξεραν. Ότι και να μας λες δεν έχει πραγματικά καμία σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ι.Σ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΟΣ" ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΙΝΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. SPART. ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΑΘΩΟΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΑΠΟΝΕΥΡΩΜΕΝΟΣ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΣΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ 20 ΑΜΑΧΩΝ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΕ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΚΛΠ,ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θανατος στους εβραίους. Δικαιοσύνη τώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελεύθερη Μεσόγειος31 Μαΐου 2010 στις 5:51 μ.μ.

    Η τροχιά του Ελεύθερη Μεσόγειος από το GPS του.
    http://3.bp.blogspot.com/_uJe61usKH90/TAPCruvrpII/AAAAAAAAABQ/E2IPDbQmz7E/s1600/EleftheriMesogeios.png

    http://troktiko.blogspot.com/2010/05/ashdod.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. GIA TON PROTO VLAKA POU EGRAPSE.. PWS DEN EPITETHIKE RE ZWON? 1 TRAUMATIAS YPARXEI VLAKA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στο Mavi Marmara που δέχτηκε την επίθεση επέβαιναν 2 Έλληνες: Ο ηθοποιός Δημήτρης Πλειώνης και ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνελληνες σας παρακαλω μην προσωποποιείτε την διαμαχη αλλων.


    Αν βλεπαμε ψυχρα εντελως το συμβαν, θα λεγαμε οτι: Το Ισραηλ για μια φορα ακομα, απεδειξε την κυριαρχια του τοσο σε διπλωματικο, οσο και σε τακτικο επιπεδο προκειμενου να διαφυλαξει τα δικα του συμφεροντα. Εφοσον ως κρατος εχει την ισχυ του λογου και των οπλων απαιτει και επιτυγχάνει.
    Κατα καιρους δεν εχει διστασει να εκτελεσει ακομα και μικρα παιδια στους σταθμους συνοριακης φυλαξης μονο και μονο για την υποψια τρομοκρατιας. Εφοσον οι θεσεις του Ισραηλ ειναι και θα ειναι ΠΑΓΙΕΣ δεν θα διστασει να βυθισει ακομα και κομβόυ κρουαζιερόπλοιων προκειμενου να διασφαλίσει τις ΠΑΓΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.
    Αυτο οτι αφορα το Ισραηλ για οσους δεν καταλαβαν ακομα.

    Επισης θα συμφωνησω ψυχρα με τον 1ο γράφων, και τον Spartan οπου πολυ σωστα ειδε πως υποδεχτηκαν οι φοβισμενοι ακτιβιστες τους κομμαντος ισραηλινους...
    Μηπως νομιζαν οτι εχουν να κανουν με την φοβισμενη Ελληνικη Αστυνομια του γκολτενιδη?

    Ο καταδρομεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TO ISRAIL EXI THIXI OTI EHI ARHIDIA KATI POU EMIS THEN EXOUME.MPRAVO LIPO SE AFTOUS DIOTI PANO APO OLA GIA TO ISRAIL INE I PATRIDA TOU KAI STO KATO KATO EHOUN SKOTOSI MALAKES MOUSOULMANOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Aνωνυμε 5:17 βεβαιωσου οτι σιγουρα ολοι ηταν αθωοι και αναμεσα τουs δεν βρισκονταν και τουρκοι ισλαμιστεs και μετα το συζηταμε.Οσο για διεθνη υδατα,η επισημη δικαιολογια ειναι οτι αν πλησιαζαν περισσοτερο το πρωι θα υπηρχαν και ΜΜΕ στη περιοχη και θα ηταν δυσκολο να γινει νηοψια.Αληθεια η' ψεμματα δεν μπορω να ξερω αλλα σαν δικαιολογια για μενα στεκει.
    Στον Ηellas-Orthodoxy το γεγονοs οτι ακομα σου επιτρεπουν να εχειs το πατριαρχειο εκει,και οποτε πανε οι αρμενιοι να σε τουλουμιασουν στο ξυλο οπωs περυσι το πασχα και προσπαθουν να σε γλυτωσουν οι εβραιοι εσενα φαινεται δεν σου ειναι αρκετο.Δικαιωμα σου αλλα σκεψου οτι δεν μαs εχουν και καμια αναγκη.Οσο για τον ανωνυμο 6:01,προχθεs μερικα τσογλανια κατεστρεψαν τη Λαμια και υπηρχαν πολυ περισσοτεροι τραυματιεs.Εκει γιατι δεν ενοχληθηκεs φιλε?
    Το θεμα ειναι οτι ενδομυχα ισωs και να ζηλευουμε το Ισραηλ γιατι εχει τα κοτσια να εφαρμοζει αυτα που κρινει αναγκαια για την ασφαλεια του και να μην δινει λογο σε κανεναν οταν εμειs ειμαστε χεστεs,μονιμοι καρπαζοεισπρακτορεs και πουτανεs με κατεβασμενα βρακια στιs ορεξειs του καθε κρατουs-νταβατζη. Θελω απλα να ρωτησω ολα τα παιδια που αφηνουν σχολια εαν βρισκονταν σε παρομοια κατασταση οπωs οι ισραηλινοι και επρεπε να παρουν σαν εξουσια μια αποφαση τι ακριβωs θα επρατταν? Εγω,παντωs θα εκανα ακριβωs τα ιδια με τουs ισραηλινουs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μια διένεξη που δε μας αφορά....μα πόσο "στόκοι" μπορεί να ειστε.Κολλάτε στην θρησκεία και όχι στον πραγματικό εχθρό.Αν ειναι δυβατον.Κωλημένοι ακροδεξιοί...Ελεος.ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ Ο ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το ισραήλ δεν μάχεται για τα συμφέροντά του, μάχεται για την
    Υ Π Α Ρ Ξ Η του, και δείχνει πως έχει πραγματικά αρχίδια που όπως φαίνεται η Ελλάδα δεν έχει.τα πουστάκια τύπου ιντιμιντια νομίσανε πως ο ισραηλινός στρατός είναι η ελληνική αστυνομία και θα παίξουνε τις κουμπαρούλες, εκεί ομως είναι πολεμος ζωής και θανάτου και οι ισραηλινοί το ξέρουνε καλά, καιρός να το μάθουνε και οι αγορίνες του ιντι. Οσο για μερίδα της ελληνικής δεξιάς που από υστερικό και ψυχιατρικής μορφής αντισημητισμό συντάσεται με το μέρος των προαιώνιων εχρθών του έθνους μονο συλληπητήρια έχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα συμφωνησω και εγω με τους προλαλησαντες 6:22 καταδρομεα και SPARTAN παρολο που ειμαι ενκαθετος με το ΙΣΡΑΗΛ "οι ευχες μου καταρες τους". εχουν μια πολιτικι που την θαυμαζω,και ειναι αξια λογου σε ολους οσους ξερουν τι παει να πει ΨΥΧΡΗ ΕΝΤΟΛΗ.Δεν δισταζει σε τιποτα,και ετσι πρεπει να ειναι,αν θες να λες οτι εχεις ΚΡΑΤΟΣ και εθνικη πολιτικη.Ας το καταλαβουν και οι δικοι μας οι κοπανοι που εχουν φτασει τα αυτια τους στο πατομα και η γλωσσες τους γλυφουν κωλους.Με κωλοτουμπες,ζειμπεκικα,και ευχαριστουμε τους Αμερικανους,ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΔΡΑΗΛ 100% ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΟΡΥΒΟ. ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 20 ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΠΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάντως φταίει και η Κυπριακή Κυβέρνηση που δεν επέτρεψε στις ξένες αντιπροσωπείες να επιβιβαστούν στα πλοία. Αυτό θα έδινε μεγάλη πολιτική προστασία στους ακτιβιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ ΑΦ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ, ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ? ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ! Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ! ΜΗΠΩΣ ΝΑ "ΒΑΛΟΥΜΕ" ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ? ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ "ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΚΑΙ "ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! ΤΕΛΙΚΑ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ! ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΟ ko.bar. προς "ακτιβιστές".

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο SPARTAN.

    KAI ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΜΗ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΑΒΑ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ Η ΤΟΥΡΚΟ "ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ" ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;....

    ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ 1/100000 ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ"ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΚΤΛ" ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ Β.ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΔΟΝΗΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ,ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ Κ.Α...

    ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ(ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΩΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ)

    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΝΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ(ΩΩ! ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ)

    ΤΕΛΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ Τ ΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΑΣ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ..

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ" ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ;;...-AYTOI EINAI Η Ρ Ω Ε Σ ΚΑΙ ΟΧΙ.."ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1.Η ανθρώπινη ζωή,οποιουδήποτε αν-
    θρώπου δεν εκτιμάται!
    2.Το Ισραήλ ανέκαθεν έχει αποδείξει
    ότι είναι ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ κι όχι ξέ-
    φραγο αμπέλι σαν το δικό μας,που έ-
    χει γίνει ΒΟΘΡΟΣ μαζεύοντας όλα τα αφρασιατικά κόπρανα,που κοντεύουν να μας πνίξουν!
    3.Τόσο ο ΟΗΕ,όσο και οι λοιποί διε-
    θνείς οργανισμοί είναι υποχείριά του!
    4.Το μόνο,που απομένει να αποδείξει
    είναι ότι στο τούρκικό πλοίο,που έ-
    κανε την επιδρομή υπήρχαν όπλα,για-
    τί με υποψίες και αόριστες πληροφο-
    ρίες ΔΕΝ σκοτώνουμε ανθρώπους!
    5.Σε πολλά σημεία θα ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ με κάποιους σχολιαστές,όπως π.χ.στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Ισ-
    ραήλ και το ότι δε λαμβάνει υπόψη του ΤΙΠΟΤΑ!
    6.Από την πλευρά μας καλώς κάνουμε
    και καταδικάζουμε την επίθεση.αλλά πέραν αυτού ΟΥΔΕΝ!Αρκετά μέτωπα ε-
    σωτερικά και εξωτερικά έχουμε ανοι-
    χτά δε μας χρειάζονται άλλα!και
    7.Τέλος στο ευαγγέλιο υπάρχει η προφητεία,που λέει ότι,όταν αποκτή-
    σουν οι Εβραίοι κράτος θα αρχίσουν τα δεινά του κόσμου και θα οδηγηθεί
    στο τέλος του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο καταδρομεας
    31/5/10 6:22 μμ

    Θα συμφωνήσω με τον καταδρομέα, αλλά και με τον συέλληνα που έγραψε το πρώτο σχόλιο.

    Μερικά πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε ψυχρά. Το ισραήλ είναι αυτό που είναι και αντιδρά σύμφωνα με το εθνικό του συμφέρον όπως αυτό το ορίζει. Ας λοιπουν λοιπόν οι κραυγές και οι αντιδικείες. μακάρι και το δικό μας κράτος νε προάσπιζε τα συμφέροντά του έστω και λίγο.

    Και δυό λόγια γιατι καλό είναι να μην κάνουμε τάσπρο μαύρο.

    1) Η νιοψία που επιχειρεί το Ισραήλ δεν είναι τίποτα περισότερο από την νιοψία που θα εκτελούσε ένα οποιοδήποτε πολεμικό πλοίο.

    2) Στα βίντεο φαίνεται καθαρά ότι δεν επιτίθονται αλλά δέχονται έπίθεση από τους μουσουλμάνους φανατίλες.

    3) Ανοίγουν πυρ αφού πλέον απειλείτε η ζωή τους.

    4) Το μόνο που ήθελαν ήταν να οδηγηθεί το πλοίο σε δικό τους λιμάνι και ελεγχθεί. Οι λόγοι είναι νομίζω ευνόητοι. Δεν είναι τυχαίο που επικεντρώθηκαν στο τουρκικό πλοίο.

    5) Για όσους δεν γνωρίζουν η λωρίδα της Γάζας είναι το μελύτερο κέντρο διακίνισης παράνομων όπλων και πυρομαχικών. Αυτή είναι και η βασική ασχολία της Χαμάς που μην ξεχνάτε είναι μια εγκληματική, ισλαμοφασιστική οργάνωση περισότερο μαφιόζικη παρά επαναστατική. Άρα η επιμονή που Ισραήλ να παραλάβει και να διανείμει την βοήθεια είναι κάτι παραπάνω από λογική.

    6) Να είστε ψύχραιμοι και να μην μπλέκεστε σε μια διαμάχη που δεν μας αφορά και μια τοποθέτηση υπέρ του ενός ή του άλλου μπορείνα έχει επιπτώσεις στην χώρα μας. Ας μην ξεχνάμε ότι οι παλαιστίνιοι δεν είναι και οι πιό φιλικοί σε ότι αφορά τα Εθνικά μας θέματα. Υποχείρια του Ισλαμικού συνδέσμου είναι που με την σειρά του είναι υποχείριο της Τουρκίας. Έχουν ψηφίσει και τοποθετηθεί ουκ ολίγες φορές αρνητικά απέναντι στην Ελλάδα. Μέχρι δημοκρατία της Β. Κύπρου έχουν αναγνωρίσει με τος ευλογίες της τουρκίας/

    7) Πρωσοποική μου γνώμη είναι ότι η όλη ιστορία με την παλαιστίνη, όπως την αντιλαμβάνεται ο μέσος Έλληνας, είναι και ακόμα μια καλοσερβιρισμένη μπαρούφα της μη σκεπτόμενης αριστεράς. Για να το κάνω πιό λιανά αν έλεγαν αυτές τις βλακείες που λένε εδώ στην Χαμάς το πιθανότερο είναι ότι θα κατέληγαν χωρίς κεφάλι...

    8) Ψυχραιμία λοιπόν και να κοιτάζουμε μόνο το συμφέρον της πατρίδας μας. Όύτε κραυγές ούτε αντιδικείες ούτε περωπίδες.

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ;; ΤΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ!!! ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ!!! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ! ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥΒΛΙΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ!
    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ!!!
    Αυτο μας διδασκει και η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ.Αλλα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΔΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΑ.
    Οταν οι ΚΟΜΑΝΤΟΣ κατεβηκαν στο πλοιο,τους επιτεθηκαν με μπαστουνια,μαχαιρια ακομα και σφαιρες,οι δηθεν ειρηνιστες...Οποτε,ακολουθησε το ΠΗΔΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ!!!
    Και βγηκε αυτος ο..πως να τον χαρακτηρισω... "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑς" να μας πει οτι λυπαται βαθυτατα!!!
    ΑΥΤΟΣ,ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ γιατι δειχνει βαθεια ελλειψη αντικειμενικοτητας και οπως και οι φιλοι του ΙΕΡΑΡΧΕΣ,ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ να μας τονισει τα διδαγματα της ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ εις οτι αφορα την εννοια και την προστασια του ΕΘΝΟΥΣ.

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ).
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΡΧΙΔΙΑ" ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ. ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ. ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ! ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΕΖΠΟΛΑΧ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝΕ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥΓΓΑ ΤΩΡΑ.
    ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΧΩΝΕΙ Ο HELLAS-ORTHODOXY.

    Ενας Χρυσαυγιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι έγινε ρε παιδιά; μπερδεύτηκα!
    Με τους τούρκους είμαστε τελικά ή με τους εβραίους;
    να λυπηθούμε τους τούρκους ή να χαρούμε για τον χαμό των τούρκων από τους εβραίους;
    Κόλλησα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. TOSI EVREOLAGNIA STA 62 OMOU DEN EHO SINANTISI POUTHENA STIN IKOUMENI.1ON DEN INE SE PIOUS EPITETHIKAN OI EVREOI ALA POU EPITETHIKAN. EPITETHIKAN LIPON KYRIOI SE MIA ZONI THALASIA POU LEGONTE DIETHNI IDATA.= EHOUN IPOGRAPSI KE AFTOI GIA TIN ELEFTHERI DIELEFSI KE MI PARENOHLISI OPIANOUDIPOTE PLEOUMENOU EFOSON EHI DILOSI TIN TAFTOTITATOU. ME AFTO POU EKANAN ANEROUNE TIN IDIATOUS TIN IPOGRAFI. ARA POU STIRIZONTE OI EVREOLAGNOI KE DIKIOLOGOUN TO ISRA-I-L; THATHELA NA PO SE AFTIN TIN MAZA KATA 70/100 POU LEGETE ELLINOKOS LAOS PROTA NA TA VROUN ME TON EAFTONTOUS EAN INE ELLINES I OHI, NA MATHOUNE TIN ISTORIA GIA TA EGKLIMATA TON SIONISTON ENANTION TON ELLINON KATA TIN VIZANTINI KE OTHOMANIKI AFTOKRATORIA NA MATHOUN TA EGKLIMATA KATA TON ELLINON STIN DIARKIA TIS EPANASTASEOS TOU 1821, NA MATHOUIN POSES FORES MAS STIRIKSAN STIN DIETHNI SKAKIRA, KE NA MATHOUN AKOMA TI EKANAN OI EVREOI TO 1974 OTAN EPITETHIKAN OI TOURKOI STIN KYPRO. KE THELO NA PO SE KAPIOUS POU DEN GNORIZOUN APO POU KLANI I KOTA KE TO PEZOUN PLATONES KE SOKRATES STIN GNOSI NA MAS POUN TI GNORIZOUN GIA AFTI TIN PERIFIMI SIMAHIA TOU NATO; GNORIZOUN TO KATASTATIKO TIS SIMAHIAS POU EHI IPOGRAFI; KE AN I SIMAHIA AFTI POU KYRISOUN ME MEGALI EFKOLIA OLI OI PANTOGNOSTES POTE KE POU OFELISE TIN ELLADA; TO OTI EPITETHIKAN STOUS TOURKOUS AFTO SAN DIKEOLOGIA, INE POLI ILITHIA. EAN STIN NIOPOMPI ITAN PROTO ELLINIKO KARAVI TA THIMATA AFTI TIN STIGMI THA ITAN ELLINES..DIOTI O MEGALITEROS EHTHROS TON EVREON INE O ELLINAS. EKSOU KE OTAN KANOUN SKOPOVOLI STO ISRA-I-L GIA STOHOUS VAZOUN MORFES TON ELLINON PRO HRISTOU. AFTO LIPON POU EKANAN OI EVREOI DEN INE EGKLIMA KATA TON TOURKON, ALA KATA TIS ANTHROPOTITOS. KE TELOS ANTI NA TRIVETE TA HERIASAS APO HARA GIA AFTO POU EGINE KALON INE NA ARHISETE NA MIROLOGATE TIN TIHISAS GIA TON NEO DINASTI POU ERHETE. EAN DEN KSIPNISOUME ESTO KE TIN TELEFTEA STIGMI KE NA AMINTHOUME ENANTION TOU, TOTE THA IMETHA AKSIEPENI OLOI MAS GIA TO MELON POU EKSASFALIZOUME STA PEDIAMAS KE STA EGKONIA MAS. DIOTI O EHTROS TOU EHTHROUMOU DEN ENO-I-TE POS INE PANTA FILOS MOU. KE MIN KSEHNATE ENA APO TA PROTOKOLA TON SOFON TIS SION.1900. EAN KAPIOS EVREOS SILIFTI APO TOUS GKO-I-M HRISTIANOUS AS TREKSOMEN OLOI PROS IPOSTIRIKSIN KE NA PSVDOMARTIRISOUME GIA TIN APELEFTHEROSI TOU MEHRI POU NA GINOME EMIS I DIKASTES TON HRISTIANON. GIA RIKSTE MIA MATIA MIPOS EHOUN GINI;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγω,παντωs θα εκανα ακριβωs τα ιδια με τουs ισραηλινουs FILEMOU KALE GIA MATHE EAN SE ENDIAFERI PIOI VO-I-THISAN STIN PTOSI TOU VIZANTIOU KE EFOSON MATHIS KE EHIS TO IDIO PISTEVO AKOMI, KALON INE NA ALAKSIS TO SPARTAN KE NA MIN KSEFTILIZIS ENA ONOMA POU EHI MINI STIN ISTORIA. IOTI KE O ATATOURK ITANE APO TO SO-I- TON NTOMNEDON.= EKSISLAMISMENON EVREON GIA TA MATIA TON OTHOMANON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι Τούρκοι ας σφαχτούνε με τους Εβραίους. Αλλα δε μπορύμε να μην καταδικάζουμε το έγκλημα του Ισραήλ ενάντια σε κάποιους που πήγαν να συμπαρασταθούν ως αλληλέγγυοι στην κατεχόμενη Γάζα. Όπως ακριβώς θα καταδικάζαμε την Τουρκία εαν συμπεριφερόταν ανάλογα σε κάποιον που θα πήγαινε να εκφράσει την αλληλεγγύη του στην κατεχόμενη Κύπρο!
    Γιατί μην ξεχνάμε πως η Τουρκία και το Ισραήλ εφαρμόζουν παράλληλες πολιτικές σε Γάζα-Κύπρο-Κουρδιστάν...
    Είναι ευκαιρία τώρα που και ο Ερντογάν "κατάλαβε" τί θα πει κατοχή ξένης χώρας και βαρβαρότητα, να εφαρμόσει τη δικαιοσύνη που δικαίως ζητά για την Παλαιστήνη και στα του οίκου "του".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Mono ena 8a po...

    H Israilinoi/Evreoi mas exoun faei ta aftia gia 65 xponia tora, oti oi Germanoi tous katadiokan, tous skotonan, tous kakopoiousan,
    tous e3olo8reyan,kai loipa kai loipa.

    Aftoi oi Israelinoi kanoun afta kai xeirotera gia xponia tora stous Palestinious.
    Afto pos to e3igite;

    Pos einai dynaton na ginonte tetoies epi8eseis se die8ni ydata;

    Mas lene oti oi Somali peirates einai kakoi, kai tromokrates.
    Oi Israelites ti einai;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. τα πλοία μονο και μονο που φέρει σημαία τουρκιας ειναι απειλη για ενα κυρίαρχο κράτος και δεν εχει μα καμια σχεσει με ειρινικη προτοβουλια για την γκαζα.
    αναμεσα στο ισραελ και την τουρκια παιζεται ο ρολος εισχυους πιος εχει
    τον κυριαρχο ρολο σε αυτην την περιοχη και το ισραελ εστειλα στην τουρκια το καταληλο μυνημα.εαν η ελλαδα ειχαι σημερα τα κοτσια του ισραελ δεν θα ειχαμε τοσο πολλα προβληματα με τα εθνικα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στόχε, έχεις ξεφύγει! Δηλαδή εμείς που αφήνουμε ΠΟΛΕΜΙΚΑ τουρκικά πλοία να φτάνουν στην Ραφήνα είμαστε καλύτεροι;;; Τσο και Λο θέλει σε τέτοιες καταστάσεις και οι Ισραηλινοί δεν αστειεύονται! Έκαναν ότι έπρεπε για να υπερασπίσουν τον τόπο τους ακόμα και αν το έκαναν καταπατώντας διεθνείς νόμους, όπως δηλαδή κάνει η Τουρκία εδώ και δεκαετίες. Άντε πάρτε καμία ασπιρίνη να σας πέσει η πίεση. Ο εχθρός στην Ελλάδα είναι όλα τα κόμματα και τα κομματόσκυλα και όχι το Ισραήλ. Μόνοι μας βγάζουμε τα ματάκια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σίγουρα το Ισραήλ διέπραξε τρομοκρατική ενέργεια.Νομίζω όμως οτι η αποστολή για την Γάζα καπελώθηκε απο την Μ.Κ.Ο του Ερντογκαν .Είναι φανερό οτι η Τουρκία επιχειρεί να διεισδύσει στην μεση ανατολή.Δεν είναι τυχαίο οτι ο Ερντογκαν δήλωσε οτι την επόμενη αποστολή θα την σονοδεύουν πολεμικά πλοία.Α΄πλώς το κράτος του Ισραήλ δεν είναι διατεθειμένο όπως αλλοι(ονόματα δεν λέμε) να δεχθεί ''γκριζαρίσμματα'' και άλλα τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ουτε να χαρουμε αλλα ουτε και να λυπηθουμε.
    Το διδαγμα μας ενδιαφερη.

    Τα Εθνοι που ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ πολεμουν δια την Ελευθερια τους.

    Τα υπολοιπα που πιστεψαν τους προδοτες-αμορφωτους βλαχους-κιναιδους-σωματικως και πνευματικως "πειραγμενους" ψευτες-αρπαγες και διεφθαρμενους σκλαβωθηκαν .
    ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ
    ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Η ΣΚΛΑΒΟΣ η επιλογη ειναι ελευθερως του καθενος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οι διάφοροι φιλοϊσραηλινοί, μην αγνοείτε ότι το Ισραήλ έχει στο στόχαστρό του την Κρήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Για Ίμβρο -Τένεδο – Κύπρο και για την γενοκτονία των ποντίων δεν ενδιαφέρθηκε κανένας ακτιβιστής, εξάλλου στο τουρκικό πλοίο υπήρχαν ακραίες ισλαμικές ομάδες με πρόθεση να προκαλέσουν, σταματήστε λοιπόν να παίζεται το παιχνίδι των τούρκων και κοιτάξτε πιο σφαιρικά τα γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ρε πάτε καλά?
    Έκανε ο ''Στόχος'' γεωπολιτική ανάλυση και δε το ξέρω?
    Το γεγονός έδειξε με εικόνες.
    Ή μήπως διάλεξε στρατόπεδο μεταξύ τουρκαλάδων και εβραίων?
    (Να σφαχτούνε μεταξύ τους λέω εγώ)
    Τι πάει να πει δεν μας αφορά?
    Η φαγωμάρα γυφτοσκοπιανών και Αλβανών δεν μας αφορά δηλαδή αντίστοιχα?
    Το ότι από τύχη δεν είχαμε Έλληνες νεκρούς δε σας ενδιαφέρει δηλαδή έ?
    Αν πάλι κουνήσετε το κεφάλι και συνέλθετε διαβάστε κι αυτό:

    Stratfor: Γεωστρατηγικό παιχνίδι Τουρκίας - Ισραήλ με χαμένο...

    Έχασε στα "σημεία" το Ισραήλ, στην μάχη εντυπώσεων και γεωστρατηγικής που άνοιξε η Τουρκία για να αναχθεί ως το "αφεντικό" του Ισλάμ
    http://kostasxan.blogspot.com/2010/05/stratfor_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΑΚΑΡΙ οι εχθροι του Ελληνικου εθνους να αφανισουνε ο ενας τον αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τον "ρεαλισμό" και το δίκαιο του ισχυρού το αναγνωρίζουν μόνο χώρες σαν το Ισραήλ και την Τουρκία. Όποιος το υποστηρίζει είναι σαν να αμφισβητεί το δίκιο της Ελλάδας στα ελληνοτουρκιά που στηρίζεται στο διεθνές δίκαιο. Μόνο με την ακατάπαυστη υποστίριξη στο διεθνές δίκαιο διασφαλίζονται τα συμφέροντα μας. Τα άλλα είναι παραμυθάκια και ψευτορεαλισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανωνυμε 1:58 αντι να αλλαξω ονομα αλλαξε καλυτερα εσυ μυαλο γιατι εκει πανω μαλλον ειναι ξενοικιαστο.Καταρχην η Πολη,πρωτα επεσε απο τουs ιδιουs τουs ελληνεs εξαιτιαs τηs πολιτικηs τουs και τηs παρακμηs τουs και κατα δευτερο ο Κεμαλ και ο καθε Κεμαλ εκανε το παν για τη χωρα του και για αυτο ακομα υστερα απο τοσα χρονια τον λατρευουν.Κοιτα λοιπον καλυτερα τη καμπουρα σου και τα χαλια μαs σαν λαοs και σταματα να κρινειs.Ειμαι σιγουροs οτι ολοι μαs εδω μεσα θα θελαμε διακαωs να υπηρχαν και μερικοι ελληνεs Κεμαλ για να ειναι η Ελλαδα χωρα σεβαστη και οχι μαχαλαs που ειναι τωρα με τα ρεντικολα που παs και ψηφιζειs.Eπειδη ομωs ειμαστε κοτεs σε ολα ειναι πιο βολικο να γκρινιαζουμε και να κατηγορουμε τον ενα και τον αλλο. Οσο πια για τη καραμελα που γλυφετε συνεχεια διαφοροι οπωs και ο φιλοs που υπογραφει χρυσαυγιτηs οπου για ολα ευθυνονται οι εβραιοι,νισαφι πια!!εχει καταντησει γελοιο.Σιγουρα ομωs,για αυτο που δεν φταινε οι εβραιοι ειναι για τη μαλακια που μαs δερνει σαν ατομα και σαν λαο.
    Ορισμενοι κατακρινετε τη σταση του Ισραηλ με διαφορουs χαρακτηρισμουs.Για μενα ηταν σωστο αν και ακραιο.Ξαναρωταω ομωs : αν εισασταν στη θεση του με τιs υπαρχουσεs συνθηκεs εσειs τι θα κανατε? Σταματηστε να γαυγιζετε σαν μαντροσκυλα και απαντηστε με επιχειρηματα.Αντε να δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,

    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΦΟΝΟΣ ΕΝΟΣ ΑΜΑΧΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.

    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, EAN OI EVREOI DEN STIRIZAN TIS PRAXIS TON TOURKON ENANTION TIS ELLADOS OUDEPOTE THA IHAME TA PROVLIMATA POU EHOUME SIMERA ME TIN TOURKIA. PSAKSE TOUS POLITIKOUS POU PSIFIZIS KE THA DIS POS I GLOSATOUS EHI VGALI KALO OPO TO POLI GLIPSIMO STOUS EVREOUS. MEHRI MPANIO DEN KANOUNE DIOTI INE PENTAKATHARI APO TO GLIPSIMO TON IPOTITHEMENON ELLINON POLITIKON TON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ-ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ THA ITAN AXCIOI EPENON OI EVREOI OTAN AFINAN TA PLIA NA VGOUN APO TA DIETHNI IDATA KE NA EKANAN AFTO POU EKANAN. TORA INE KATAKRITEOI. KE MIN KSEHNAS POS OTI EKANAN OI TOURKOI STOUS ELLINES IHAN PANTA TO OK APO TOUS MASONOUS ISON EVRA-I-KI DI-I-KISI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. αν εισασταν στη θεση του με τιs υπαρχουσεs συνθηκεs εσειs τι θα κανατε? Σταματηστε να γαυγιζετε σαν μαντροσκυλα και απαντηστε με επιχειρηματα.Αντε να δουμε! THA PERIMENA NA VALOUN ROTA GIA GKAZA KE DEN THA AFINA KANENAN ZONTANO. TOTE TO DIKIO ME TO MEROSTOUS. POTE OMOS SE DIETHNI IDATA POU SIMENI AFTOMATOS KIRIXI POLEMOU SE ALO KRATOS. ALA OTAN TO MIALO DOULEVI ME KARVOUNO TO KATHE ISRA-I-L THA VRISKI IPOSTIRIHTES POU EHOUN TELIA AGNIA APO DIETHNES DIKEO. OSO GIA TO VIZANTIO INE POLI EFKOLO NA LE-I- TO STOMA HORIS NA GNORIZI TO MIALO. OPOS GIA TO 1821 1974 300 M.H PERSIKI AFTOKRATORIA KE POLA ALA POU EHOUN AMESI SHESI ME TIN EGKLIMATIKOTITA TON AVAFTISTON ENANTION APOKLISTIKA TON ELLINON STAMATA LIPON FILE SPARTAN NA TO PEZIS EPITITHEMENOS DIOTI OSI GNORIZOUN GELOUN ME TIN IMIMATHIASOU,,KE MIN KSEHNAS POS O AMATHIS GNORIZI TA PANTA HORIS NA ANTILANVANETE PIOS INE O IDIOS. DIOTI O ANTHROPOS SINITHOS VLEPI OPOS ANTILANVANETE KE SPANIOS ANTILANVANETE OPOS VLEPI. NASE KALA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανωνυμε 10:10 με λεs ημιμαθη και οτι γελαs μαζι μου αλλα τη μαλακια την πεταξεs με το καλημερα.Εαν λοιπον διασημε διπλωματη και γνωστη τηs πολιτικηs αφηνεs να φτασουν και τουs καθαριζεs ολουs οπωs λεs τοτε θα ηταν απλα μια εκτελεση 700 αμαχων απο στρατο και αυτο θα σημαινε ανετα και διεθνεs δικαστηριο στη Χαγη για τουs επικεφαληs.Οποτε το διεθνεs δικαιο που επικαλεισαι ειναι μονο στα χαρτια και για τουs αφελειs.Για σενα δηλαδη,ειναι προτιμοτερο 700 νεκροι αλλα στη Γαζα παρα 9 η'19(οσοι ηταν τελοσπαντων),καταληψη των πλοιων σε διεθνη υδατα αλλα με παραβιαση του διεθνουs δικαιου.Αν ημουν ψυχιατροs θα ηθελα πολυ να σε εξετασω.Τωρα για βυζαντινη αυτοκρατορια,αν διαβασειs εργα διασημων βυζαντινολογων και αλλων(π.χ Ρανσιμαν,Βασιλιεφ) ισωs καταλαβειs γιατι οδηγηθηκε η αυτοκρατορια εκει που οδηγηθηκε.Τωρα αν κατα τυχη διαβαζειs τιποτα Λιακοπουλουs η' Γεωργιαδηδεs δεν εχω να πω τιποτα αλλο: κατανοω την κατασταση και συμπασχω.
    Επισηs τα αλλα σκορπια που λεs για 1821,περσικεs αυτοκρατοριεs δεν καταλαβαινω τι θεs να πειs αλλα και που κολλανε με τη κριση Τουρκιαs-Ισραηλ,απλα τα προσπερνω.Μαλλον δουλευει με καρβουνο τελικα, αλλα αληθεια εκει στο Σειριο τι καιρο κανει? Φυσαει?
    Καλο απογευμα και μη δισταζειs να λεs αυτο που πιστευειs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αναρωτιεμαι ποσοι απο τους επισκεπτες θυμουνται την πειρατεια του ιταλικου κρουαζιεροπλοιου Achille Lauro χρονια πριν, τον Οκτωβριο του 1985; Τεσσερα απο τα μελη της Οργανωσης «Μετωπο για την Απελευθερωση της Παλαιστινης» ανελαβαν τον ελεγχο του κρουαζιεροπλοιου ανοικτα της Αιγυπτου, καθως αυτο επλεε απο την Αλεξανδρεια στο Πορτ-Σαϊντ.
    Ηταν μια πειρατεια στην οποια οι πειρατες σκοτωσαν εναν αναπηρο τουριστα, τον εβραιο Leon Klinghoffer και στη συνεχεια πεταξαν το σωμα του στη θαλασσα.
    Το επεισοδιο αυτο εκανε τα εβραϊκα ΜΜΕ της Δυσης να ουρλιαζουν χωρις προηγουμενο και χωρις τελειωμο, ενω παραλληλα διαιρεσαν την κοινη γνωμη στο πλεον των 60 χρόνων συνεχιζομενο Παλαιστινιακο Ολοκαυτωμα. Επισης, ωθησε τον διεθνη νομοθετη να επιβαλη μια νεα νομοθεσια που να καθιστα διεθνες εγκλημα, τις πειρατειες στην Διεθνη Ναυσιπλοϊα. Και αυτο ειναι μια συντομη υπενθυμιση, που συμφωνα με το αρθρο 3 της Συμβασης της Ρωμης για την καταστολη των παρανομων ενεργειων κατα της ασφαλειας της ναυσιπλοϊας του 1988, η πειρατεια είναι διεθνες εγκλημα για καθε ατομο η ομαδα ατομων που επιχειρουν αυτην, (την πειρατειαν) αλλα και διεθνες εγκλημα να τραυματισουν ή να σκοτωσουν ανθρωπο κατα την διαρκεια της πειρατειας.
    Η Συνθηκη υιοθετεί κατ 'αναγκη αυστηρωτατη γλωσσα. "Ουδεις δυναται να επιτεθη σε ενα πλοιο και στη συνεχεια να επικαλεσθη οτι βρισκοταν σε αυτοαμυνα, αν οι ανθρωποι στο πλοιο αντισταθουν στην παρανομη χρηση βιας των πειρατων".
    Με αλλα λογια, συμφωνα με το διεθνες δικαιο, οι ενεργειες των εβραιων ηταν ενα διεθνες εγκλημα και οι εγκληματιες πρεπει να αντιμετωπιστουν οχι διαφορετικα, ας πουμε, απο Σομαλους πειρατες οι οποιοι τα τελευταια χρονια επιδιδονται και σε πειρατειες καραβιων. Συμφωνα με το διεθνες ναυτικο δικαιο οι επιβατες και το πληρωμα (του πλοιου) εχουν νομικα το δικαιωμα να αποτρεψουν με καθε μεσο την παρανομη συλληψη, απαγωγη και κρατηση τους.
    Σκεφθειτε αν μια ομαδα Σομαλων πειρατων ειχαν κανει αυτο το εγκλημα που διεπραξαν οι εβραιοι στα πλοια της ανθρωπιστικης βοηθειας απο τη Δυση σφαγιαζοντας 16 (;) ατομα και τραυματιζοντας πολυ ποιο πολλους ακομα.
    Ποια νομιζεις οτι θα ηταν η διεθνης αντιδραση; Θα σου πω εγω. Ειδικες μοναδες του ΝΑΤΟ θα οργωναν τωρα το κερας της Αφρικης συνοδευομενες απο ενα αριθμο μη επανδρωμένων αεροπλανων και φυσικα αριθμο εβραιων ή εβραιοδουλων δημοσιογραφων για να καταγραψουν το γεγονος.
    Ειδαμε τιποτα τετοιο μεχρι σημερα;
    Εχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα λοιπον. Ενα για τους οβριους και ενα για τους υπολοιπους.
    Μεχρι ποτε ομως; GIA TOUS PANTOGNOSTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. DIAVAZO APO OTI EHI GRAFTI APO APLIROTOUS KONTILOFOROUS KE OHI PLIROMENOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.