Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΥΡΙΟ...

... ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ... ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,...

...

ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...
...

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΥΠΩΘΗΚΕ ΕΓΚΑΙΡΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΦΘΕΙ

48 σχόλια

  1. Δεν νομιζω η εφημεριδα ΣΤΟΧΟΣ να εννοει με τον χαρακτηρισμό ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ τον Μακη Βορίδη και τον Ηλία Πολατίδη; Aν δεν το εννοεί να βγάλει σχετική ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ Ο ΒΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ Ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ 24ΩΡΑ

    ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΤΕ.

    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΙΟΥ

    ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ KAI KATΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ 300 ΕΦΙΑΛΤΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

    ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ -ΓΥΠΕΣ ΤΗΣ GOLDMAN SACKS

    ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ
    ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΟΙ ΓΥΠΕΣ-ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ-ΣΑΚΣ
    ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΘΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.

    ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. XREIAZETAI NA MAZEYTEI MEGALI MAZA LAOY
    ENOMENOI

    XORIS NA GREMISTEI TIPOTA
    EMEIS TA EXOYME PLIROSEI TA KTIRIA
    APO TO AIMA MAS

    H MAZA, OLOI OI ELLINES ENOMENOI SAN MIA GROTHIA THA TOYS RIKSEI

    DEN EXOYME ALLA PERITHORIA
    DEN EXOYME ALLES ELPIDES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ

    ῾῾ η Nestle έχει εξαγοράσει πολλές πηγές ποσίμου νερού σε όλη την Ελλάδα.῾῾

    H NESTLE ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

    ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΦΥΛΤΡΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΖΕΤΕ

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ!

    ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ Ο Λ Ο Ι ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΣΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΦ' ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΜΙΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ.

    ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ ΠΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ, ΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Ή ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΆΝΕ ΓΙΑ "ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=12021&Itemid=53

    θα σας γαμήσουνε καλά γαμώ τη πρεσβεία σας.
    κάντε λίγο υπομονή όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά εξασφαλίζεται μια δεσπόζουσα θέση στο πάνθεον των ηλιτθίων. Ειδικά το λεβεντοπαλίκαρο που μιλάει για τον Γεννηματά.
    Αλλά αυτοί είστε, εσείς που δολοφονείσατε τον Τεμπονέρα, εσείς που συλήσατε τον τάφο του, εσείς που συνεργάζεστε με τους μπάτσους και σας φταίνε οι αναρχικοί, οι αριστεροί, οι κομμουνιστές.

    Ξέρω ότι δεν θα εγκριθεί το σχόλιο από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου. Αλλά μπορεί να δείξει τη "λεβεντιά την ελληνική", τη γνήσια ελληνική που έχει και να το δημοσιεύσει. Εγώ άλλωστε δείχνω τη δειλία μου στέλνοντάς το ως ανώνυμο...

    Είναι φυσικό φασιστάκια φίλοι μου, να σας φταίει η Δημοκρατία και να επικαλλείστε το στρατό για να σώσει τη χώρα. Ποτέ δεν τη δεχθήκατα, ποτέ δεν χωνέψατε ότι το χώμα στον τάφο του Παππαδόπουλου και των συνεργατών δεν τους λιώνει. Δεν έχετε καν το νου και τη γνώση να καταλάβετε, ότι ο Παττακός, είναι τόσο ασυγκίνητος για τα εγκλήματα που έχει κάνει και είναι ακόμη ζωντανός, ούτε ο Χάρος δεν τον παίρνει.

    Και σίγουρα, δεν είμαι υπέρ της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ των τριών εργαζομένων στη Marfin. Ούτε θα σας πω ότι φταίει ο Βγενόπουλος που τους έβαλε για δουλειά, φταίνε οι αλήτες που τους σκότωσαν. Σίγουρα το πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει και μας κυβερνούν ουσιαστικά άλλα κέντρα.

    Αλλά δεν μπορώ να δεχθώ, στη χώρα που και εσείς και εγώ αγαπάμε και όπως ξέρετε πολύ καλύτερα από μένα, έχει γεννήσει τη Δημοκρατία (όχι η σημερινή), να υπάρχουν φωνές οι οποίες να υποστηρίζουν να καεί η Βουλή. Και έστω ότι κάηκε, τι θα επιτευχθεί; Η μετακίνηση των ψηφισμένων αντιπροσώπων (ναι αυτούς ψηφίζει ο ελληνικός λαός)σε ένα άλλο κτήριο και η χρέωση μας πάλι με κάποια εκκατομύρια ευρώ.

    Το θέμα κυρίες και κύριοι που παρακολουθείτε το συγκεκριμένο ιστολόγιο, είναι να παραμείνουμε στις πολιτικές διαφωνίες μας, αλλά να συμφωνούμε με σύνεση και λογική για να βγούμε από το τέλμα που έχουμε περιέλθει ως χώρα και λαός.

    Κλείνοντας και απευθυνόμενος προς αυτόν ή αυτούς που θα το διαβάσουν, θέλω να επισημάνω κάποια πραγματάκια για μένα. Δεν είμαι ούτε σε κάποια κομματική νεολαία, ούτε ανήκω σε κάποιο κόμμα, ούτε επίσης είμαι ένας ρήτορας της Αριστεράς. Είμαι ένας πολίτης 25 ετών, που τάσσεται, όπως δεν αποκρύπτεται, στον αριστερό χώρο και φυσικά ψηφίζω ένα κόμμα, για το οποίο δεν ντρέπομαι, μπορώ να σας το αποκαλύψω, ΚΚΕ ψηφίζω.

    Την αγανάκτησή μου εκφράζω για αυτά που βλέπω και κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς δεν βοηθά να διορθωθούν, αλλά και κανένας από εσάς και από εμάς επίσης δεν βοηθά. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ(ΦΙΛΕ ΜΟΥ)Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ,ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ ΣΟΥ,ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ(ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ),ΘΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΕΙΜΑΙ 30 ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά το "παιγνίδι" είναι γεωπολιτικό και όχι οικονομικό. Με πρόφαση και προμετωπίδα την οικονομική εξαθλίωση την οποία επέφεραν τα τελευταία 35 χρόνια οι πολιτικάντηδες όλων των κομμάτων και των αποχρώσεων, εκπληρώνουν στο έπακρο τις εντολές των αφεντικών τους, αυτών δηλαδή που τους επιβάλλουν στις κυβερνητικές θέσεις ενώ είναι πασίδηλον ότι οι ίδιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν, ούτε περίπτερο. Τώρα είναι ευκολότερο από κάθε άλλη φορά, να "πουλήσουν" ότι μπορούν εις βάρος της Ελλάδος. Μιας Ελλάδας που ποτέ δεν αγάπησαν και δεν έννοιωσαν πατρίδα τους. Το χειρότερο όμως έγκλημα που διέπραξαν όλοι αυτοί οι ανίκανοι διαχειριστές της εξουσίας, ήταν ότι στέρησαν από τον Ελληνικό Λαό το όνειρο και το όραμα. Και λαός χωρίς όνειρο και όραμα είναι ένας Λαός νεκρός. Ο Ελληνικός λαός (όχι άμοιρος των ευθυνών και των επιλογών του) πρέπει επί τέλους να αφυπνιστεί και να τους αφανίσει πριν τον αφανίσουν τελεσίδικα. Τα Ελληνόπουλα στον τόπο τους, με όλους αυτούς τους άχρηστους και ανίκανους διαχειριστές της εξουσίας, δεν έχουν μέλλον, Ειναι τρομακτικό!! Είναι τερατώδες!! Ουδείς μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει στον Ελληνικό Λαό, πως θα ξεχρεώσει με μηδέν παραγωγικές πηγές και άκρατο δανεισμό. Ουδείς μιλάει για παραγωγή και παραγωγικές διαδικασίες. Μόνο δανεικά, δανεικά, δανεικά. Τα δε φερέφωνα και υποστηρικτές των Νεογιουσούφ πολιτικάντηδων, Μ(εσα) Μ(αζικής) Ε(γκεφαλοπάθειας) "κλαίουν και οδείρονται" επειδή οι πόρνες της βουλγαρίας και οι κατσαπλιάδες των σκοπίων δεν θα "έρχονται" σαν τουρίστες στην Ελλάδα και έτσι θα "στάξει η ουρά του γαϊδάρου". Εν μέσω όλων αυτών και οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" γνωστοί πασίγνωστοι πράκτορες, εξακολουθούν να δολοφονούν αθώους εργαζόμενους, σκορπώντας τρόμο και απόγνωση, υλοποιώντας έτσι τις εντολές των πατρώνων τους. Τώρα δηλαδή, τι απομένει;; τι άλλο περιμένουμε να δούμε;;; Ως πότε θα ζούμε "στα στενά";;;Επί τέλους πρέπει να έλθουμε στο "δια ταύτα" Τώρα. Ζητείται επειγόντως Έλλην ηγέτης να καθαρίσει την νέα κόπρον του Αυγείου που συσσωρεύτηκε τα τελευταία 36 χρόνια. Υπάρχει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοίτα να δεις, μπορούμε να μιλάμε ώρες για τον εμφύλιο. Στο τέλος ούτε εσύ τον έζησες ούτε εγώ. Πες εσύ για τα όπλα, να πω εγώ για το Γράμμο και το Βίτσι (αν ξέρεις τι και που είναι και τι έγινε), να πιάσουμε μετά την πηγάδα του Μελιγαλά και να δω που θα καταλήξουμε.

    Αυτό είναι το κακό, μαγεμένε από το φασισμό δεξιό ανθρωπείδιο. Έφτασες στα 30, είσαι στο 2010 και ακόμη δεν ξέρεις τι γίνεται σήμερα. Ψάχνεις να βρεισ τα στηρίγματα σου στην ιστορία των λαών που ποδηγετήθηκαν από ευκαιριακούς ηγέτες (αναφέρομαι σε όλες τις πλευρές). Εγώ αναγνωρίζω κάποια πράγματα, αλλά εσύ φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις τίποτε άλλο από αυτά που στηρίζουν τον ανεπιτυχέστατο λόγο σου. Αποδεικνύεις δηλαδή ποιοι είναι αυτοι που δολοφονούν στις τράπεζες χθες, στους δρόμους πριν 1,5 χρόνο, μας δείχνεις περίτρανα που στηρίζεται αυτός ο σάποιος κρατικός μηχανισμός, μιας και τον συντηρείς και τον αναπτύσσεις.

    Κάνε λοιπόν παρέα με τον Άδωνις και τους συνεργάτες του και περιμέντε να εξιλεωθείτε για τις προδωσίες του εμφυλίου, ταγματασφαλίτη του κερατά "φίλε μου"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6/5/10 2:36 μμ

    ESY DEN EISAI FILOS KANENOS
    MATOMENE, KOMITATZI, DOLOFONE
    KATA TA FENOMENA EBRAIE KOMMOYNISTH
    TO MYALO SOU EINAI GEMATO SKATA.

    KLEISE TO STOMA SOU
    SKOULIKI THS ARISTERAS POU EXEIS KA TO THRASOS NA GRAFEIS KAI NA MAS POULAS PNEYMA.

    EKSAFANISOU, MPES STO XOMA EKEI POU ANHKEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς τον 6/5/10 1:54 μμ οπαδό του ΚΚΕ.

    Όπως βλέπεις εδώ που μπαίνεις και βρίζεις ο χώρος είναι Δημοκρατικός και τα μυνήματα δημοσιεύονται και σχολιάζονται. Δεν είναι ούτε Ριζοσπάστης ούτε Αυγή.

    Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η χώρα σου άστα τα πάρε δώσε με την Αλέκα και το συνάφι της. Εκτός αν θεωρείς λογικό εν έτη 2010 να μπεί η Ελλάδα σε εμφυλιο για να ικανοποιηθούν οι ιδεολογικές τους ονειρώξεις.

    Ούτε φασίστες είμαστε ούτε και μπορούμε να δεχτούμε παραμυθάκια με δράκους και Αλέκες. άπλοί Έλληνες πατριώτες είμαστε που μόνο το καλό της πατρίδας μας ενδιαφέρει.

    'Οταν φωνάζουμε να καεί η Βουλή ενοούμε το περιεχόμενο και όχι το κτίριο. Θεωρείς ειλικρινά ότι έχουμε δημοκρατία αυτή τη στιγμή ή έστω κάποια μορφή πολιτεύματος που να αξίζει να μην καεί;;; Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς δεν καίμε ούτε τους πολίτες αυτής ούτε της περιουσίας του. Αναγνωρίζουμε το Σύνταγμα και δεν τραμπουκίζουμε με οργανώσεις τύπου ΠΑΜΕ εραγζόμενους που απλά θέλουν να δουλέψουν. Δεν δυσφημίζουμε την χώρα και δεν διώχνουμε επενδύσεις, τουρίστες, πλοία στερώντας πολύτιμο εισόδημα από τον Έλληνα εργαζόμενο. Δεν βεβηλώσαμε ποτέ την Ακρόπολή το σύμβολο της δημοκρατίας και του φωτός προσβάλοντας όλη την οικουμένη που πιστεύει σε αυτές της αρχές.

    Δεν έιστε εσείς σε καμία περίπτωση που θα μιλήσετε για δημοκρατιά και θα δώσετε τα φώτα σας σε εμάς. Δεν έχετε το δικαίωμα όταν η ιδεόλογία σας άφησε περισότερους νεκρούς από ότι ο ναζιστικός ολοκληρωτισμός. Δεν έχετε το δικαίωμα γιατί πολύ απλά δεν πιστεύετε σε αυτήν.

    Αυτά τα όλίγα από έναν φασίστα που σου γράφει από μια χώρα του υπαρκτού σοσιαλισμού(ευτηχώς προσωρινά) που οι ελευθερίες είναι ανέκδοτο και με το ζόρι μπορώ να γράψω αυτό το απλό μύνημα. Η είρωνία είναι ότι οι κουμουνιστές εδώ σας κοροϊδεύουν... Μακάρι να μπορούσα αν σου έστελνα αγγλόφωνα φύλλα εφημερίδων τους...

    Δεν σου λέω να συνταχθείς μαζί μας στον αγώνα μας αλλά σκέψου και αναθεώρησε είσαι ακόμα 25 μην κάψεις το μυαλό σου με θεωρίες που είναι νεκρές και μόνο κακό έχουν κάνει.

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕ ΜΟΥ 25 ΑΡΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΠΡΟΣΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ...ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΘΕΣ ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
    150.000 ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το καλύτερο σχόλιο είναι του Ιωάννη όπως το υπογράφει.

    Φυσικά και δεν είμαι υπέρμαχος του εμφυλίου, ούτε προσπαθώ να αναβιωσω μνήμες νεκρές για νικητές και ηττημένους. Ένας ήταν ο ηττημένος και τότε, ο Λαός.

    Απάντησα σε αυτόν που μου έγραφε για τη μη παράδοση των όπλων, το σκοτωμό συνελλήνων και τον ξεπλυμό με αίμα από τα "βρωμερά υποκείμενα και ερπετά" τους κομμουνιστές. Γιατί Ιωάννη, δεν μπορώ να δεχθώ ότι ένας 30αρης, είναι τόσο στενόμυαλος που στόχο ζωής έχει την "εθνοκάθαρση" από τους κομμουνιστές... Φυσικά είναι εντελώς ανάξιο να σχολιάσω τον προηγούμενο από σένα που θέλει τα σκουλίκια πίσω στο χώμα τους, γιατί πολύ απλά δεν έχω σκοπό να πάω στα σπίτια τους.

    Τώρα το κατά πόσο δημοκράτες είστε όλοι εδώ μέσα άστο στην άκρη. Για να σου εξηγήσω το πολύ απλό, θα σου πώ πώς ανακάλυψα τον ιστότοπό σας. Υπήσρχε σε μια δημοσίευση site ειδήσεων, για μια παλιότερη σύληση του τάφου του Τεμπονέρα, που χρησιμοποιήθηκε η εφημερίδα και γράφτεικε το ονομά της σε διπλανό τοίχο. Μπήκα να δω τι λέτε και εσείς, εγώ που με χαρακτηρίζεις ολοκληρωτικό, ως κομμουνιστή, και θιασσώτη νεκρών ιδεολογιών.

    Επίσης, δεν είχα κανένα στόχο να σε διαφωτίσω για τη Δημοκρατία εγώ. Μόνο και μόνο από το επίπεδο του λόγου σου φαίνεται (κανένα γλύψιμο, μην παρεξηγηθώ). Αυτό άλλωστε είπα και πιο πάνω, ας μείνουν οι πολιτικές διαφωνίες μας. Να μην διαφωνούμε στα βασικά.

    Για να γίνω πιο σαφής. Να καεί η Βουλή και οι βουλευτές της (πες τους και βολευτές, δεν έχω θέμα). Μετά τι; Θα κυβερνήσετε εσείς; Θα κυβερνήσουμε εμείς; Δεν είναι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού;

    Ποιός είναι ο ανώτερος από τον λαό για να τους κάψει ή να τους αφαιρεσει την όποια εξουσία έχουν; Φυσικά και να δικαστούν όσοι μας έκλεψαν, φυσικά και να φυλακιστούν, αλλά δεν μπορείς να μιλάς για όλους χωρίς κανένα κριτήριο. Δεν εξαιρώ τους βουλευτές ούτε του ΠΑΣΟΚ, ούτε της ΝΔ, ούτε του ΚΚΕ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ουτε του ΛΑΟΣ.

    Να δικαστούν όμως. Καμία αρχή δεν είναι ανώτερη από τη δικαιοσύνη.

    Και πίστεψέ με, μόνο υπαρκτός δεν είναι ο σοσιαλισμός σε αυτή τη χώρα...

    ΥΓ1: Σε εκλιπαρώ, μη μου ξεκινήσεις κουβέντα για την πρωην ΕΣΣΔ, είναι πολλά τα προβλήματα, που μπορώ να τα παραδεχθώ, αλλά μετά θα πρέπει να μιλήσουμε και για τους πατριώτες του εθνικοσοσιαλισμού - ναζισμού.

    ΥΓ2: Το ακριβώς αποκάτω από εσένα σχόλιο από σένα τι σου δείχνει εσένα δημοκράτη Ιωάννη;; Γιατί αν μου μιλάς για τη δημοκρατία της Χρυσής Αυγής, τότε χάρισμά σου.

    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 25άρη, η χώρα που όπως λες αγαπάς έχει αφήσει πολύ καλύτερα και αποτελεσματικότερα πολιτεύματα όπως αυτό της Αριστοκρατίας, που βασίζεται στην ηθική και φυσική αξιοκρατία και αποβλέπει στην πραγματική προκοπή του Έθνους-Κράτους. Χώρια που η σημερινή δημοκρατία της ιδιοτελούς πλουτοκρατοκρατικής ολιγαρχίας ελάχιστη σχέση έχει με εκείνη του Περικλή (όχι πως κι εκείνη ήταν ποτέ πραγματική δημοκρατία - ψάξε λίγο πόσοι από το σύνολο των πολιτών είχαν δικαίωμα ψήφου). Άσε που 'λόγω μεν δημοκρατία, έργω δε του πρώτου ανδρός αρχή' (και της γυναικός του να συμπληρώσω).

    Σου συνιστώ επίσης ανεπιφύλακτα το επικαιρότερο παρά ποτέ βιβλίο 'Αντιδημοκράτης' του Κωνσταντίνου Πλεύρη, όπου με σαφήνεια και αδιάσειστα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ κονιορτοποιείται η απατηλή προπαγάνδα υπέρ αυτού του παρακμιακού και κουριελιασμένου από τα οικονομικά συμφέροντα(όπως κατέληξε στις σύγχρονες κοινωνίες) ψευδεπίγραφου 'δημοκρατικού' πολιτεύματος.

    Έλληνες πατριώτες, επιτέλους ξεσηκωθείτε! Κρεμάλες στο Σύνταγμα για τους προδότες και ανθέλληνες πολιτικάντηδες! Μην αφήσετε τους σιωνιστές να μας φορτώσουν σε εμάς και στα παιδιά μας την χειρότερη σκλαβιά που είδαμε ποτέ ως τώρα!

    Συγχαρητήρια Στόχε. Κάθε λέξη σου είναι βόλι στην καρδιά του εχθρού. Κράτα γερά στις επάλξεις του αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτο το παλικαρακι του ΚΚΕ μπορει να μαs απαντησει γιατι ο χωροs του "βλεπει" παντου χρυσαυγιτεs.Τοσο πολυ τουs φοβουνται τελικα? Ακουσα χθεs την Παπαρηγα που ελεγε για φουσκωτουs και αλλα αστεια. Το ιδιο και κατι γελοιοι οπωs ο Πανοs Σομπολοs.Αληθεια, στη καταληψη τηs ΕΣΗΕΑ τι του εκαναν και απο τοτε εχει οραματα? Χθεs στη πορεια φιλε του ΚΚΕ ειχε πολυ κοσμο-μεταξυ των οποιων και γω-και σιγουρα δεν ηταν ολοι δικοι σαs οπαδοι κατι που προσπαθειτε απεγνωσμενα να καπιλευτειτε. Πρεπει να παραδεχτειs επισηs οτι το ΚΚΕ ειναι το πιο δογματικο κομμα του κοινοβουλιου με οτι αυτο συνεπαγεται.Οποτε τα περι δημοκρατικοτηταs πεστα για οποιονδηποτε χωρο εκτοs απο το δικο σαs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΠΑΡΤΑΝ ΚΚΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΣΥ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ ΞΕΡΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανωνυμε 5:47 τι μαλακιεs αναφερειs?Δεν γινεσαι πιο συγκεκριμενοs μη σε "στολισω" αδικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ...Συνέχεια

    Η αριστερά σε όλο αυτή την κατάντια έχει μέγιστη ευθήνη γιατί ιστορικά έχασε την ευκαιρία της να εκσυγχρονιστεί και να αποτελέσει έναν αποτελεσματικό μηχανισμό ελέγχου των άλλων δύο αληταράδων. Έμεινε κολημένη στο εμφύλιο να οραματίζεται αντάρτικα και εδίκηση. Ακόμα και σήμερα στην Βουλή ήταν η παραφωνία η Αλέκα η στάση της απλώς απαράδεκτη. Βλέπεις το ιντερνετ φέρνει πλέον την εικόνα παντού και εκτίθονται όλοι παγκοσμίως.

    Αυτό που βλέπω εγώ τα τελευταία χρόνια είναι μια αριστερά που έχει χάσει την μπάλα. Μια αριστερά που η ανευθηνότητα λόγων και πράξεων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Μια αριστερά ξεπουλημένη που έχει συνταχθεί με τον κάθε εχθρό της Ελλάδος. Από τα σπλάχνα του μικροκομματισμού και της στενομυαλιάς ξεπετάχτηκαν όλα αυτά τα παρακλάδια που γέννησαν εκτρώματα, τσιπρες, οικολόγους, μεταναστοπατέρες και κάθε αλλότρια δύναμη με αποκορύφωμα του τρομοκράτες δολοφόνους. Μια αριστερά που αρέσκεται να πριονίζει το κλαδί που πάνω του πατάει. Δεν θα σταθώ να σου αναλύσω τι και πως αλλά θα σου πω το εξής. Εγώ και πολλοί άλλοι συμπατριώτες μα ς δεν θα είμαστε αναγκασμένοι να τρέχουμε στα πέρατα του κόσμου για το μεροκάματο αν δεν έιχε φροντίσει το ΚΚΕ σε συνεργασία όποτε χρειαζόταν με τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ δεν είχε στείλει στο πυρ το εξώτερο το κεφάλαιο και μαζί την βαριά βιομηχανία. Ψάξου λίγο και θα δείς γιατί η Ελλαδα έχασε την ευκαιρία να είναι μια από τις μεγαλύτερες ναυπηγικές δυνάμεις στον κόσμο και πιοι ευθήνονται για αυτό...

    Θα μπορούσα να γράφω για ώρες αλλά θα χαθεί η ουσία. Αν νομίζεις ότι αξίζει αυτό το πολίτευμα, ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΑΤΓΜΑ, πάω πάσσο. Άποψή μου είναι ότι πρέπει να αλάξει εκ βάθρων και να απαλαγεί η χώρα απ' όλα τα καρκινώματα είτε λέγοντε γιωργάκια είοτε λέγονται κωστάκια ή αλέκες ή τσίπρες.

    Επίσης θα σου δώσω μια συμβουλή φιλικά και σαν μεγαλύτερος. Αφουγκράσου τι λέει ο κόσμος και μην ακούς μόνο την κομμάτική γραμμή. Η δημοκρατία δεν πρόκειτε να αναστηθεί ούτε από
    τον Περισσό ούτε απο το Μαξίμου ούτε από αλλα μέγαρα... Η Δημοκρατία θα επανέλθει μόνο αν
    επανέλθουμε στις αξίες και τα ήθη που μας χαρακτηρίζουν και μας κράτησαν για χιλιάδες χρόνια σαν λαό. Το σίγουρο είναι ότι η Δημοκρατία έχει κανόνες και μάλιστα αυστηρούς που είναι κόκκινο πανί για τους 300 της βουλής. Ο νοών νοείτω.

    Επίσης αναρωτήσου γιατί σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αργά αλλά σταθερά τα ποσοστά της Αριστεράς πέφτουν.

    ΥΓ Δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά μόνο κόκκαλα υπάρχουν των Ελλήνων τα ιερά.

    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρήστος

    6/5/10 4:00 μμ


    Λοιπόν Χρήστο ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή.

    Κατ' αρχήν χαίρομαι που συμφωνούμε ότι αυτή χώρα δεν μπορεί να αντέξει άλλους εμφυλίους και σπαραγμούς αν και η πολιτική παράταξη που εκπρωσοπείς(εντός είσαγωγικών) το έχει κάνει γαργάρα και δεν χάνει την ευκαιρεία να το επαναλαμβάνει. Ακόμα και πρίν λίγο εμέσσως πλήν σαφώς η Αλέκα το έκανε κατά τυην ομιλία της στην βουλή. Υπάρχει και το διαδύκτιο και πλέον είναι εκτεθιμένεοι παγκοσμίως οι πολιτικάντηδές μας.

    Το αν είμαστε δημοκράτες ή όχι αυτή την στιγμή που η χώρα καίγεται το αποδεικνείουν τα λόγια και οι πράξεις των πολιτικών παρατάξεων. Αν το δούμε εντελώς ψυχρά και ακομμάτιστα την πιό υπεύθηνη στάση από όλους έχει επιδείξει η Χρυσή Αυγή. Άσχετα με το αν συμφωνούμε ή όχι στα υπόλοιπα.

    Για το που βρήκες το σάιτ δεν μπορώ να το σχολιάσω και κυρίως ψάξου λίγο καλύτερα σχετικά με τα γεγονότα που αφορούν τον Τεμπονέρα γιατί είσαι μικρός και δεν τα έζησες από πρώτο χέρι. Οι συλλήσεις τάφων και η προσβολή νεκρών ρίχνουν νερό στο μύλο άλλων προπαγανδιστηκών μηχανισμών και δεν έχουν σχέση με τους πραγματικούς εθνικιστές.

    Και ας πάμε στα ουσιώδη. Πρώτα απ' όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν έχουμε ή όχι δημοκρατία στην Ελλάδα. Το πολίτευμα αυτή τη στιγμή είναι η Κοινοβουλευτική Ασυδοσία. Ασυδοσία και δυσωδία σε όλους τους τομείς. Τα ίδια τα κόμματα μηδενός εξαιρουμένου λειτουργούν απόλυτα φασιστικά. Έχουν στο εσωτερικό τους καταργήσει ένα από τα βασικότερα δικαίώματα που το Σύνταγμα δίνει στους πολίτες αυτής της χώρας. Το διακίωμα του εκλέγειν και εκλέγαισθε. Έχουν δημιουργήσει στεγανά που μόνο όμοιοί τους μπορούν να φτάσουν να διεκδικήσουν την ψήφο του Ελληνικού Λαού. Μπορεί τα πρόσωπα να είναι καινούργια αλλά η σαπίλα είναι η ίδια. Εδώ είναι η φάκα και το τυράκι για τον Λαό. Καινουργια συσκευασία ίδιο προϊόν. Βασικό μάθημα στο marketing. Έριχναν και κάνα ψιχουλάκι και όλα καλά.

    Δεν αρκούν όλα τα παραπάνω όμως για να δημιουργήσεις έναν ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ. Αφελλήνισαν πρώτα απ' όλα την εκπαίδευση και δεν δημιουργούν πολίτες αλλά μάζα με ότι αυτό συνεπάγεται. Πολεμούν και συντάσονται άπαντες με το κάθε λαμόγιο ο καθένας για τα δικά του μικροπολιτικά συμφέροντα και επιδιώξεις χωρίς ίχνος ευθήνης και σχεδιασμού. Τα αποτελέσματα τα λουζόμαστε εμείς και πίστεψέ με βρωμάνε περισότερο από τα κόπρανα.

    Έφτιαξαν έτσι το σύστημα που το μόνο που έκανε και εξακολουθεί να κάνει είναι να εκμεταλεύεται την αφέλεια και την ανάγκη του Λαού. Ο αχρακτήριστος ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν από τους πρωτεργάτες. Ήταν αυτός που φρόντισε να φυτέψει από έναν δημόσιο υπάλληλο σε κάθε οικογένεια για να τους βάλει όλους στο χέρι. Ένα έδινε δέκα έπαιρνε και δηστυχώς φρόντισαν οι αντικαταστάτες του να πάρουν καλά το μάθημα.

    Έφτιαξαν και τους νόμους στα μέτρα τους δίνοντας πλήρη ασυλία σε εαυτούς και ομοίους με αποτέλεσμα η φάκα να γίνει φυλακή....

    Συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χιουμορ αδερφε χιουμορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για το σχόλιο των 16.37.

    Ευτυχώς που ο """""κ.""""" Πλεύρης (μην το γεμίσω εισαγωγικά) και οι όμοιοί του δεν επιλέγουν το πολίτευμα της Ελλάδας και όσο παραμένει λίγο ανοιχτόμυαλη η χώρα και ο λαός της δεν θα τους δωθεί η ευκαιρία. Σκέψου μόνο ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο (τον Κωστάκη τον Πλεύρη εννοώ) ο οποίος κάποτε παλιά, έλεγε στον Πάγκαλο (όποιος και να ήταν στη θέση του) ότι θα γινόταν πολύ καλό σαπούνι, το βρίσκεις το videaki αν ψάξεις.

    Μπορούμε να μιλήσουμε όσο θες για το καλύτερο πολίτευμα. Δυστυχώς θα με βρεις αντίθετό σου για την αριστοκρατία, γιατί οι άριστοι είναι λίγο δύσκολο να κριθούν. Πάντα νόμιζα και νομίζω ότι το καλύτερο κριτήριο, ήταν οι επιλογές του λαού και αυτό θα υποστηρίζω. Κανείς δεν αγαπά τη χώρα του παραπάνω από το λαό συνολικά, όπου και αν ανήκει πολιτικά.

    Κάτι τελευταίο που θέλω να σου πω χωρίζετε σε δύο κατηγορίες:
    1ον: οι κρεμάλες ποτέ δεν έσωσαν καμία χώρα (άσε τη Βαστίλλη για άλλη κουβέντα), όπως επίσης πρέπει να θυμηθείς ποιοι τις χρησιμοποίησαν στην Ελλάδα.
    2ον: αν δεχθώ ότι οι σιωνιστές είναι αυτοί που έκαναν και κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα, πρέπει να εντοπίσουμε και κάτι ακόμη: το εσωτερικό στήριγμα. Όλες οι θεωρίες συνωμοσίας και οι πρακτικές συνωμοσίας θέλουν και ένα εσωτερικό στοιχείο συγκρότησης (μη σου διαφημίσω και εγώ τα βιβλία που το λένε). Τέλος προς εσένα, ευτυχώς στην Ελλάδα έχει καταργηθεί η θανατική ποινή και ούτε για αυτούς μπορούν να μπουν οι κρεμάλες στο Σύνταγμα(ευτυχώς)...


    Στο σχόλιο του spartan στις 17.24:

    η απάντηση στην πρώτη ερώτηση είναι ναι. Να σου θυμίσω τα 2 πολύ απλά ιστορικά γεγονότα:
    1. Πόσοι ήταν αυτοί που έκαναν τη χούντα στην Ελλάδα; Ένα τσούρμο επίορκοι στρατιωτικοί, τόσοι είναι και οι χρυσαυγίτες, άρα εξαιρετικά επικίνδυνοι.
    2. Πόσοι ακολούθησαν τον τρελό του Ά Παγκοσμίου; Ελάχιστοι αρχικά, μετά έγινε ο Χίτλερ που όλοι ξέρουμε, αφού εκμεταλλεύτηκαν, παρόμοιες καταστάσεις με αυτές που ζούμε σήμερα.

    Άρα κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτά τα περιττώματα της Δημοκρατίας, γίνονται επικύνδινα όσο υπάρχουν και βρίσκουν στα πρόσωπα των απελπισμένων υποστηρικτές, οι οποίοι γνωρίζουν το λάθος μετά την πράξη τους.

    Σίγουρα δεν ήταν όλοι ούτε ψηφοφόροι του ΚΚΕ, ούτε υποστηρικτές του. Σίγουρα είναι λάθος να προσπαθεί οποιοδήποτε κόμμα, και το ΚΚΕ, να καπηλευτεί αυτούς τους ανθρώπους που διαδήλωναν για αυτά που ζουν και θα ζήσουν. Σίγουρα δεν είσαι ΚΚΕ, μη σε αγχώνει το κάτω από σένα σχόλιο.

    Για το δογματισμό. Εδώ αναφέρεσαι σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του ΚΚΕ. Ναι δογματικό είναι το ΚΚΕ. Καλό μεν ως προς τη σταθερότητα των απόψεων, άσχημα για τη Δημοκρατική εξέλιξη. Σέβεται όμως υπέρ του δέοντος κάποια πράγματα που νομίζουν εχουν αξία για όλους μας, όπως τη σύνταξη του παππού και της γιαγιάς σου, το μισθό των γονιών σου, τον δικό σου (που του τα χώνεις)και όλων όσων θεωρεί ότι το αξίζουν, δε νομίζω αυτά να μη σε αγγίζουν εσένα.

    Στο τέλος τέλος μην ξεχνάς πως και το ΚΚΕ, εκφραστής μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας είναι, με θιασσώτες και πολέμιους. Είναι εξαιρετικά δημοκρατικό στοιχείο, το γεγονός ότι ακόμη και αυτό το δογματικό κόμμα, όπως δίκαι το χαρακτηρίζεις, δεν "παλεύει" με επανάσταση, αλλά σέβεται το πολίτευμα που υπάρχει και ακόμη και το Σύνταγμα, που θέλει να αλλάξει.

    Κλείνοντας, μην ξεχνάς ότι και η Ορθόδοξη Εκκλησία, καθόλου δημοκρατική δεν είναι, αντιθέτως εξαιρετικά δογματική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΥΣΙΚΑ 25 ΕΞ' ΟΣΩΝ ΕΨΑΞΑ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΝΓΚ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ...ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ Ε.Σ.Σ.Δ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΚΚΕ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μπορώ να σου δώσω ενα msn να με δεις ότι είμαι 25. Πες μου αλήθεια που έψαξες???

    Ευχαριστώ τον διαχειριστή που δεν δημοσίευσε το προηγούμενο post μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ξέρεις, κε. Διαχειριστή ότι δεν είναι δίκαιο αυτό που κάνεις. Έστειλα μια δημοσίευση που δεν έβριζα κανέναν και δεν το κοινοποιείς. Απέδειξε ότι είσαι δημοκράτης και πατριώτης όπως λέτε όλοι εδώ. Άσε να φανεί το επίπεδο των αντιπάλων.

    Και το ξαναγράφω, είμαι 25 ετών και μπορεί όποιος θέλει να του δώσω μια διεύθυνση να με δει on cam.

    ΥΓ. Δε με νοιάζει αν θα το δεις σαν απειλή ή σαν προειδοποίηση, αν δεν δημοσιεύσεις αυτά που είπα, θα κάνω ιστολόγιο εναντίον σου και της εφημερίδας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. βάλε και το προηγούμενο post αν έχεις παλικαρίσιο χαρακτήρα και δεν θες να ντροπιάζεις την ελληνικότητά σου...

    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αρχικά να σε συγχαρώ, που δημοσίευσες εν τέλει το κείμενό μου. Άλλαξα και εγώ τη δημοσίευση στο δικό μου ιστολόγιο.

    Δεύτερον, πλεον υπογράφω με email, οπότε όποιος θέλει μπορεί και να με δει και να μου στείλει οτιδήποτε.

    Τρίτον, θεωρώ σημαντικό να μου δείξεις κάποιον άλλο τρόπο ή όποιος άλλος μπορεί, όχι υποχρεωτικά εσύ, για να δω τη δολοφονία όπως την ξέρω εγώ του Τεμπονέρα ή την αποφυλάκιση του Καλαμπόκα από τα ισόβια στα 8 χρόνια και τον διορισμό του σε παράρτημα της Εθνικής αν δεν κάνω λάθος, στο Βόλο (άσε που επιχειρήματα σας δίνω, επί ΠΑΣΟΚ διορίστηκε).

    Τέταρτον, για την Κοινοβουλευτική Ασυδοσία. Το θεωρώ άδικο. Για έναν και μόνο λόγο, ενώ εν πολλοίς συμφωνουμε, ναι και εγώ το θεωρώ σάπιο το πολιτικό σύστημα, χωρίς να δίνει ευκαιρίες για ανάδειξη νέων προσώπων, με ψηφοφόρους φυλακισμένους με τα δεσμά των πελατειακών σχέσεων.....αλλά, και είναι μεγάλο αυτό το αλλά. Μια φορά έλλειψε η Δημοκρατία, και είχαμε Χούντα. Αν αναγνωρίζουμε όλοι, ως βασικό δικαίωμα το εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν μπορούμε να μιλάμε για Κοινοβουλευτική Ασυδοσία, όχι τουλάχιστον χωρίς καμία άλλη πρόταση τουλάχιστον. Το είπα και πιο πάνω, να δικαστούν και να καταδικαστούν οι ένοχοι. Όλοι την αγαπάμε την Ελλάδα, αλλά δεν μπορώ να βλέπω δημοσιεύσεις για τις βουλγάρες πόρνες κλπ.
    Αυτό ήταν πάντα το μεγαλείο μας να ενσωματώνουμε το ξένο. Γιατί χάθηκα αυτό; Μήπως φταίμε κάπου και εμείς εκτός από τους πολιτικούς μας;

    Τέτοιου είδος πρέπει για μένα να είναι τα ερωτήματα.

    Πέμπτον, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ λαος δεν καθίσταται μαλάκας, όταν ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ. Μην το ξεχνάς, είναι βασικό συτατικό στοιχείο των πάντων που έχουν να κάνουν με τη διακυβέρνηση το ποιοι εκλέγουν.

    Έκτον, η Αριστερά φαίνεται να σε δικαιώνει και να έχει παραστρατήσει. Σε καμία των περιπτώσεων όμως, δεν δέχομαι ότι η δράση του ΚΚΕ, ακόμη και του ΠΑΣΟΚ, ήταν αυτή που έδιωξε τη βαριά βιομηχανία από την Ελλάδα. Το είπα και αλλού, κάθε συνωμοσία, χρειάζεται για την επίτευξή της και τον εσωτερικό παράγοντα. αν θεωρείς τα κοινοβουλευτικά κόμματα ως σύγχρονους Εφιάλτες και τη Χρυσή Αυγή, με τη δράση της και τις συμπεριφορές συνεργασίας με το κατεστημένο των μπάτσων (όχι των αστυνομικών προς Θεού) τον εθνοσωτήρα, είμαι αναγκασμένος και πάλι να διαφωνήσω.

    Σίγουρα κάποια κεφάλαια ή πολιτικές δυνάμεις ή και τα δύο, ασκούσαν πιέσεις κατά καιρούς για διάφορα συμφέροντα στην Ελλάδα, αλλά εμείς κάναμε την εκλογή αυτών που εννοείς ότι τα στήριζαν.

    Έβδομον και τελευταίο, θέλω πραγματικά να το ξεκαθαρίσω. Το γεγονός ότι ψηφίζω ΚΚΕ, δεν με κάνει έναν από τους τυφλά πιστούς του κόμματος. Εγώ είμαι από αυτούς που διαφωνούν με τα χαρακώματα στο λαό και μάχεται για τη δημιουργία γεφυρών συνεργασίας. Ξαναλέω, δεν είμαι δυστυχώς για το κόμμα μου (κατ' εμέ μάλλον ευτυχώς) ένα πιστό κομματόσκυλο. Δεν υποστηρίζω εμφυλίους, ούτε αναγνωρίζω νικητές και ηττημένους, όλοι ηττημένοι ήταν.

    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ,ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ,ΤΩΝ ΓΚΟΥΛΑΓΚΣ,ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ,ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η πολυπολιτισμικοτητα που επιθυμειτε βρωμεροι και αξεστοι κομμουνιστες και οι ελευθεριακες,οχι ελευθερες, δομες και σχεσεις θα ξεπλυθουν με αιμα προδοτες δολοφονοι κομμουνιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Στον φιλο οπαδο του ΚΚΕ θα ηθελα μονο να προσθεσω 2-3 πραγματα.Καταρχην αν εσυ και πολλοι αλλοι θεωρειτε οτι με τη διαδικασια του εκλεγειν και εκλεγεσθε εχουμε δημοκρατια τοτε ματαιοπονειτε.Ποτε συμμετειχεs φιλε Χρηστο στα κοινα? ποτε ζητησαν σαν πολιτη τη γνωμη σου για ενα σοβαρο θεμα και να τη λαβουν υποψη? Μονο μεσω δημοψηφισματων λειτουργει η δημοκρατια σωστα.Εκει οπου ο πολιτηs εχει λογο. Το να ψηφιζω καποιον και μετα με το ετσι θελω να αποφασιζει οτι θελει αν δεν ειναι συγκαλλυμενη δικτατορια η' απολυταρχια τοτε τι ειναι?
    Επειτα τα νεα προσωπα δεν σημαινουν και νεεs ιδεεs.Δυστυχωs στη χωρα μαs αυτο που ειναι σαπιο ειναι η νοοτροπια μαs.Να μπω καπου να κονομησω.Αυτη ειναι η ιδεολογια πολλων.Σαν βουλευτηs θα παιρνω τον παχυλο μισθο μου,θα εχω τα εξτρα μου και αν καταφερω και ξαναβγω θα παρω και μια ωραια συνταξη.Καθολου ασχημα για 8-10 χρονακια τεμπελιαs και οχι δουλειαs.Τελοs στο οτι ο λαοs ειναι μαλακαs παει στο γεγονοs οτι οι ιδιοι και οι ιδιοι 30 χρονια τωρα του πινουν το αιμα,του στερουν τα ονειρα και ο ιδιοs μαζοχιστηs λαοs ψηφιζει συνεχεια τουs ιδιουs. Επειδη αλλαζουν οι αρχηγοι? ΕΙναι αυτο που λενε "αλλαξε ο Μανωλιοs και εβαλε τα ρουχα του αλλιωs".Aυτα τα ολιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Για το σχόλιο στη 1.00:
    Πίστεψέ με σε περιμένω και εγώ και άλλοι πολλοί να με κάνεις να τα ξεχάσω όλα. Άσε που είμαι μαζί μα πολλούς άλλους πολύ πιο μπροστά από σένα και έχω καταδικάσει νωρίτερα διάφορες πρακτικές τύπου Στάλιν. Αποδοκίμασε και εσύ μια σειρά από άλλες πρακτικές, τύπου Γυάρο, Μακρόνησο, Παρθένι, Κεφαλλονιά, Λευκάδα...... Βλέπεις ότι είναι και περισσότερα και εντός της χώρας μας, άσε που τότε να σε δω τι θα μου πεις για προδωσίες και δολοφονίες, φασιστάκο.

    Για τα άλλα δύο σχόλια των 01.02 και 01.07:
    Ευτυχώς έχουμε χορτάσει όλοι πρακτικές των κωλόμπατσων (και ξαναλέω, όχι των αστυνομικών, υπάρχουν και αυτοί και τους αποκαλείτε χαραμοφάειδες, εσείς και οι ομοίοι σας), οπότε και πάλι δε με φοβίζεις.
    Για τον δεύτερο, δεν χρειάζεται να του απντήσω κάτι εγώ. Είναι από μόνος του η απάντηση στη συντήρηση και τη μουχλιασμένη νοοτροπία, μιας και ο ίδιος ανήκει στους συνοδοιπόρους της. Αλλά έχει και μια προοδευτικότητα, περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να βγάλλει το καριοφίλι και να αρχίσει ξανά τις δολοφονίες, ας το αφήσει εκεί που το έχει τοποθετημένο, μάλλον το ευχαριστιέται....

    Για τον Sparan στη 1.12:

    Αρχικά χαίρομαι που μπορούμε να μιλάμε μαζί και δεν δείχνουμε και οι δύο τη σχιζοειδή πλευρά του εαυτού μας, όπως έκανα και έκαναν οι προηγούμενοι δύο.

    Σίγουρα συμφωνούμε για την έλλειψη εκπροσώπησης του Λαού. Αλλά, επειδή λόγω ηλικίας ή ελλειπών γνώσεων, εγώ δεν μπορώ ν φανταστώ ή να εντοπίσω ιστορικά κάποιο άλλο παράειγμα διακυβέρνησης, δείξε μου κάποιο και να το υποστηρίξω. Θα πρέπει να διαφωνήσω με το δημοψήφισμα για του εξής λόγους:

    1. Τα έξοδα για την όλη διαδικασία
    2. Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτό το πολίτευμα που έχουμε σε συνδυασμό με το Σύνταγμα που υπάρχει, προβλέπει κάποιες συγκεκριμένες αιτίες για να προκληθεί Δημοψήφισμα.
    3. Όταν δεν ισχύουν (ή θεωρούν οι κοπρίτες της Βουλής ότι δεν ισχύουν) αυτές οι προϋποθέσεις, εκπροσωπείτε ο λαός από αυτούς που εξέλεξε. Και όταν αυτοί που εξέλεξε κινούντε όπως περιγράφεις, ως συγκαλυμένη δικτατορία, τότε ο λαός είναι αυτός που δεν πρέπει να τους ξαναεκλέξει.

    Για τη νοοτροπία που αναφέρεις, δε νομίζω να χρειάζεται να το πώ, είμαστε απόλυτα σύμφωνοι. Αλλά δεν είναι μόνο των βουλευτών, αλλά και του λαού. Όταν κλέβει το κράτος με διάφορους τρόπους και πρακτικές. Σίγουρα όμως αυτό δεν μπορεί να με κάνει να θεωρήσω όλο το λαό μαλάκα. Τι να σου πω; Εδώ διαφωνούμε κάθετα. Ας είχε τα αισθητήρια ο λαός να αντισταθεί και να φέρει νέες συλλογικότητες που θα κυβερνούν ή νέες μορφές διακυβέρνησης.
    Τέλος, σίγουρα τα νέα πρόσωπα δεν είναι εγγύηση για τις νέες ιδέες μιας και ως επί το πλείστον καλλιεργούν την ίδια νοοτροπία. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να δεχθώ, μια συγκεκαλυμένη "ελίτ" που με φάρο την ψευδεπίγραφη ανάδειξη του έθνους (γιατί δεν προωθούν το έθνος, αλλά μάλλον τα κατάλοιπα τις βιασμένης παιδικής τους ηλικίας), θέλουν να καπηλευτούν την αγανάκτηση του λαού και να τον κονιορτοποιήσουν, με φασιστικές - ναζιστικές "κυβερνήσεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Για τα σχόλια των 1.00 και 1.02

    Μας έχετε συνηθίσει σε τέτοιες πρακτικές, ας σου θυμίσω κάποια νησάκια όπως η Μακρόνησος, η Γυάρος, η Λέρος, η Λευκάδα, η Καεφαλλονιά...και αυτά είναι και εντός της Ελλάδας φασίστα.
    Για τον δεύτερο, έχω επίσης να του πω καλώς να έρθουν. Δεν μπορούν πια οι τακτικές των κωλόμπατσων (και πάλι διαχωρίζω τους αστυνομικούς, που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και το άθλιο σύστημα των ρουφιάνων μπάτσων και παρακρατικών δεν τους αφήνει), να φοβίσουν κανέναν. Ο Κορκωνέας ευτυχώς κάποια στιγμή θα δικαστεί, αν και ξέρουμε τι ποινές θα του ρήξουν, τις ελάχιστες και δικάζεται για έναν 15χρονο νεκρό ο αλήτης.

    Για το σχόλιο 1.07
    Όλοι θυμόμαστε τις τακτικές σας είτε είστε χρυσαυγίτες, η παλιότερα ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ, ή πιο πριν ταγματασφαλίτες και χωροφύλακες... άρα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις και εσύ ως πρωτοπόρος έναν νέο εμφύλιο, αυτά τα ζώα φοβάται όλος ο κόσμος.

    Για τον spartan στη 1.12

    Χαίρομαι καταρχάς που συζητάμε σαν άνθρωποι και αποκρύπτουμε τη σχιδοειδή πλευρά του εαυτού μας όπως έκανα και έκαναν οι προηγούμενοί σου.

    Ειλικρινά θεωρώ μέγιστο πολιτικό δικαίωμα το εκλέγειν και εκλέγεσθαι, αν καταλάβουμε ότι το ανώτερο πολιτικό μέλος της πολιτείας είναι ο λαός. Αυτός ευθύνεται και για αυτούς που εκλέγει και υπάρχει κάθε φορά το περιθώριο να τους απομονώσει, θέτοντάς τους εκτός κοινοβουλίου. Ακόμη και αν συντηρεί τους ίδιους και τους ίδιους, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τους επιλέγει. Εκτός και αν θες να μιλήσουμε για προβοκάτσια των αποτελεσμάτων, όπως έκανε ο Καραμανλής ο μεγάλος το 1961.

    Με το δημοψήφισμα, δεν διαφωνώ ως προς τη ουσία του, είναι η γνησιότερη και αμεσότερη έκφραση του λαού. Αλλά όσο έχουμε αυτό το πολίτευμα καιαυτό το Σύνταγμα, τότε το Δημοψήφισμα θα γίνεται μόνο όταν επιλέγεται από Κυβέρνηση και Κοινοβούλιο ως λύση. Το Σύνταγμα το προβλέπει έτσι. Μην ξεχνάς επίσης φίλε spartan, τα έξοδα που χρειάζεται ένα δημοψήφισμα και την κυβερνητική αστάθεια που ενδεχομένως να προκαλλέσει.

    Τέλος για τη νοοτροπία και τα νέα πρόσωπα. Σίγουρα τα νέα πρόσωπα όσο καλλιεργούν τις ίδιες νοοτροπίες δεν φέρουν καμία ανανέωση, απλώς τρέφουν (φρούδες ίσως ελπίδες). Η νοοτροπία με βρίσκει εντελώς σύμφωνω ότι είναι αυτή που πηγαίνει πίσω το λαό και τη χώρα.

    Μην ξεχνάς όμως και με αυτό κλείνω, ότι όσες φορές διάφορες εθνικές ελίτ, προσπάθησαν να καπηλευτούν της ελπίδες του λαού για εθνική ανασυγκρότηση και αναγέννηση της χωρας, οδηγηθήκαμε σε χούντες και πραξικοπήματα, τα οποία κονιορτοποιύσαν τις ελευθερίες του λαού και τροφοδοτούσαν τις φιλοδοξίες της τσέπης και του αρρωτημένου εγώ τους. Έτσι αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν η εθνική ανασυγκρότηση ο στόχος, αλλά η εμφάνιση των καταλοιπων της βιασμένης παιδικής τους ηλικίας στη δημόσια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το δεύτερο σχόλιο το έστειλλα γιατί κόλλησε ο ΗΥ και νόμισα ότι δεν ήρθε το πρώτο.
    Μπορεί και να διαγραφεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φιλε Χρηστο του ΚΚΕ στο μονο συστημα που μπορω να σε παραπεμψω ειναι αυτο τηs Ελβετιαs.Δημοψηφισμα για οτιδηποτε σοβαρο που προκειται να αποφασιστει. Οι οικονομικοι λογοι που επικαλεισαι ειναι ανυπαρκτοι.Δεν επηρρεαζεται τιποτα.Τωρα αν ειναι τοσο δυσκολο για σενα να παs μια Κυριακη και να χαραμισειs 10 λεπτα για αποφασειs που μπορουν να κρινουν την υπολοιπη-ισωs-ζωηs σου αλλα και το μελλον τηs χωραs σου τοτε ξεχνα το.
    Το συνταγμα ειναι λαθοs και πρεπει να αλλαχθει αμεσα. Εγω πιστευω οτι ο προεδροs τηs Δημοκρατιαs πρεπει να εκλεγεται αμεσα απο το λαο,να ειναι υπερκομματικοs και οχι στελεχοs καποιου κομματοs και να εχει αυξημενεs εξουσιεs σε βαθμο που να μπορει να παυσει μια κυβερνηση εαν αυτη ειναι καταστροφικη για τη χωρα. Αν τωρα ειναι μονο για να κανει τη "γλαστρα",να υπογραφει μονο ΠΔ και να κανει εθιμοτυπικα ταξιδια τοτε αs τον καταργησουμε γιατι ειναι οικονομικα επιζημιοs.
    Tελοs παρατηρω οτι αν και θελειs να κρατησειs ενα επιπεδο δυστυχωs λοξοδρομειs και κανειs σαν τη πουτανα που θελει να κρυφτει και δεν την αφηνει η χαρα. Γιατι σου ξεφευγουν βρισιεs και αλλοι υποτιμητικοι χαρακτηρισμοι? Οπωs διαπιστωσεs, σου δοθηκε καθε ανεση να πειs τιs αποψειs σου κατι που αμφιβαλλω αν θα συνεβαινε στο αναποδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 7/5/10 2:59 μμ

    GIA TO LEXUS THS PAPARIGA TI EXEIS NA PEIS?

    EINAI TIS MODAS NA EINAI KANEIS ARISTEROS.
    EISAI ARISTEROS = EISAI MORFOMENOS

    SE OLA TA PANEPISTIMIA TIS EYROPIS AFTA DIDASKOYN TOYS NEOUS KOMMOYNISMO, FEMINSMO, OMOFILOFILIA, NO BORDERS MOVEMENTS K.L.P
    DEN DIANOEITAI PLEON NA EINAI KANEIS MORFOMENOS H KALLITEXNIS H DIANOOUMENOS AN DEN EINAI ARISTEROS KAI OMOFILOFILOS.

    KSEROUME OLOI TO KONTINO PARELTHON OI PAPOUDES MAS KAI OI GIAGIADES MAS MAS TA EIPAN AN KAI DEN TA ZHSAME GIA AFTO TON LOGO KATHE PROPAGANDA NA LEIPEI. DEN MPOREITE NA DIASTREBLOSETE AFTI TIN ISTORIA.

    KRIMA GIA TOUS ELLINES AFTO LEO MONO.
    KATAFERAN OI EXTHROI NA MAS DIXASOUN GIATI KSERANE OTI AFTO EINAI TO ENA KAI XEIROTERO MAS XARAKTIRISTIKO KAI H MEGALITERI MAS APOTYXIA.

    TO KOMMOYNISTIKO KOMMA TIS ELLADAS EGINE APO EBRAIOUS. AFTO TA LEEI OLA.

    TO OTI YPARXOYN MORFOMENOI NEOI ANTHROPOI POU TO YPOSTIRIZOYN EINAI THLIVERO.

    OTIDIPOTE AKRAIO EINAI ENANTIA STHN FISI TOY ELLHNA KAI TOU ELLINISMOU.

    GIA AYTO DEN MAS PEITHETE ELLINES KOMMOYNISTES ESEIS POU APO TIN SYSTASI TOY KOMMATOS SAS THELATE TIN APOSXISI THS MAKEDONIAS MAS APO TON ELLINIKO KORMO.

    ADE NA XATHEITE KATHIKIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΟΚΚΙΝΕ ΧΡΗΣΤΟ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ''ΦΑΣΙΣΤΑΣ'' ΚΑΙ ''ΝΑΖΙΣΤΗΣ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ'' ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΚΟΛΑΩ ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΚΑΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΣΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ. ΜΑΘΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ Ν/Ε ΖΩΝΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝ-ΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΡΦΩΜΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ? ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΣΔ ΕΦΕΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΦΑΓΕΣ(ΠΟΛ-ΠΟΤ, ΜΑΟ, ΣΤΑΛΙΝ, ΚΙΜ-ΙΛ-ΓΙΑΝΚ)ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ. Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΨΟΦΗΣΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ?

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς τον Έλληνα εργάτη:

    Και εσένα μπορώ να σε αντιμετωπίσω δύσκολα, γιατί με σέβεσαι και σε σέβομαι. Θα σου πω μόνο, για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις, ότι από αγροτική οικογένεια κατάγομαι και ξέρω πολύ καλά τι είναι να δουλεύεις και από μικρότερη ηλικία από τα 18. Φυσικά και δεν στο παίζω κάποιος, απλώς το λέω για να μη νομίζεις ότι είμαι κάποιος ο οποίος τρώει τα λεφτά της οικογένειάς του για να κάνει τον περισπούδαστο. Κάτι το οποίο δεν προσπαθώ να αποδείξω, τουλάχιστον εδώ.

    Τελοσπάντων. Πρώτα για το ΠΑΜΕ, νομίζω ότι στο αποδεικνύω και παραπάνω, ότι σίγουρα δεν επικροτώ τέτοιες πρακτικές και τις καταδικάζω. Δε συμφωνώ και εγώ με την ομογενοποίηση των εργατών κάτω από έναν άλλο ζυγό, το συνδικαλιστικό. Αν γίνεται κάτι τέτοιο, που δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, γιατί δεν το καταγγέλεις; Αν θες να δουλέψει σωστά το μπουρδέλο η Βουλή όπως λες, πρέπει να αλλάξει και ο πολίτης. Δηλαδή για να γίνω πιο κατανοητός, είναι σαν αυτό που λέγεται να φύγουν οι Αλβανοί, ποιός Έλληνας θα μάζευε καπνό στα χωράφια από τις 06.00 το πρωί και ενώ είναι Αύγουστος να κρυώνει από την πρωινή υγρασία;;;;; Δεν έχει νόημα το να λες και να μην κάνεις. Κάνε λοιπόν τις καταγγελίες σου, σίγουρα δεν είσαι μόνος και να βγω μαζί σου και εγώ και πολλοί ακόμη να σε υποστηρίξουμε είτε αυτό είναι το ΠΑΜΕ, είτε το ίδιο το ΚΚΕ. Να με συγχωρείς κιόλας, αλλά μια χαρά το σεβόμαι και εγώ και το κόμμα μου το δίκιο του εργάτη και αυτό υποστηρίζουμε, δεν τν καταδιώκουμε και πάντα, αυτοί που δεν είναι σκληροπυρηνικοί εντός του ΚΚΕ, ψάχνουν για τις καταγγελίες αυτές και τις προβάλλουν και προσπαθούν να εξαφανίσουν τέτοια φαινόμενα σαν αυτά που καταγγέλεις.

    Επίσης, τι προσπαθείς να μου πεις όταν μου λες ότι εφευγαν για τον δυτικό παραδεισο οι πολίτες της ΕΣΣΔ; Και τι περιμένεις; Να μην το παραδεχθώ;; Σου είπα εγώ ότι ο Στάλιν και οι λοιποί όμοιοί του δεν ήταν ίδιοι με τον Χίτλερ; Αλλά αφού κρίνεις την ιστορία, πάμε και σε άλλα γεγονότα.

    Να κάψεις τη Βουλή δε θές; Ωραία, να την κάψουμε μαζί λοιπόν και να κάνουμε τη νέα Γαλλική Επανάσταση. Ποιοί θα είναι εκείνοι που θα μπουν μπροστά για να διοικήσουν το λαό; Αυτοί που λένε εμένα σκουλίκι ή εγώ και οι "δικοί μου" που λέμε τους άλλους φασίστες; Ποιοι θα κρεμαστούν και θα εκτελεστούν;

    Αυτό που σου λέω είναι το πολύ απλό επιχείρημα, ότι όταν δεν σε εκπροσωπούν αυτοί που κυβερνάνε, τους καταδικάζεις με την ψήφο σου. Όταν μπεις σε επαναστατικές διαδικασίες ή πες τες όπως θες, μέχρι να βρεθεί ο σωστός δρόμος, πάντα βρίσκεται, χύνεται πολύ αίμα.

    Και πίστεψέ με, έχεις πάρα πολύ καλό επίπεδο παιδείας, για να σε κρίνω εγώ και φυσικά για να μπορώ να σε πω φασίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜ-ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΟ,ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΗΓΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ.ΓΡΗΓΟΠΟΠΟΥΛΟΣ,ΦΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ(ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΑΔΟΥ).ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κομμουνια-γουρουνια-δολοφονοι.Βρωμιαπηδες θα βρειτε τον Γρηγοροπουλο.Λευτερια στον ηρωα Επαμεινωνδα Κορκονεα.Φρικτο θανατο σε καθε βρωμοκουμμουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Έστειλα άλλο ένα σχόλιο χθες προς τον spartan που έχει κάποιο ενδιαφέρον ως άνθρωπος και σκέψη, αλλά προφανώς χάθηκε, οπότε θα το επαναλάβω.

    Πριν τον spartan, ας απαντήσω στους γελοιοδεστάτους υπανθρώπους των:
    8/5/10 1:07 πμ και 8/5/10 1:11 πμ
    είστε πιο γελοίοι και από τις γελοίες ανοησίες που γράφεται και υποστηρίζετε. Και ήθελα να ήξερα, δεν ντρέπεστε να υπάρχετε και να σπέρνετε το διχασμό ακόμη; Αλλά μια ζωή έτσι ήσασταν οι μελανοχίτωνες όλων των εποχών. Αν δεν είστε προδώτες της πατρίδας, της ιστορίας και του έθνους εσείς που τη διαστρεβλώνετε και ρεζιλέβετε τον Έλληνα και τον σύγχρονο και τον αρχαίο, ποιός το κάνει ρε σκουπίδια; Και πες μου εσύ, ο μαλάκας που χαίρεται για τον Κορκονέα, τι μπορεί να είχε καταλάβει ένα δεκαπεντάχρονο από κομμουνισμό, τον φασισμό το δικό σου ή οτιδήποτε άλλο; Και τον σκότωσε ο άγγελος του Θεού, ο Κορκονέας (Ελευθεροτυπία 31/3/2009). Να μου απαντήσεις ρε νούμερο.

    Για το σχόλιο των 5.44μμ
    Για το lexus έχεις δίκιο, δεν μπορώ να πώ τίποτα. Αν μου αποκαλύψεις αν και πού έχει φάει λεφτά και η ΠΑπαρήγα και το ΚΚΕ, θα βγω και θα φωνάξω μαζί σου. Αλλά ότι είναι της μόδας να είναι κανείς νέος και αριστερός (τα γούστα μου και τα ενδιαφέροντα μου δεν έχουν να κάνουν με τους ομοφυλοφίλους, δικαίωμά τους να κάνουν τις επιλογές τους) δεν το δέχομαι σαν σύστημα, γιατί θα τους είχε κάνει όλους να τον πιστέψουν.

    Με τους εβραίους δεν ξέρω γιατί τα βάζεις τόσο πολύ. Μήπως γιατί υφάρπαξαν κάποιοι δικοί σου ομοϊδεάτες, κάποιοι δωσίλογοι γερμανόφιλοι τις περιουσίες τους, μετά την τελευταία αποστολή εβραίων από τη Θεσσαλονίκη στο Άουσβιτς;(Ψάξε στο υποθηκοφυλάκιο της Θεσσαλονίκης για κάποιον Παπαναούμ). Πίστεψέ με δε μας δίχασε κανένας ξένος, τα παιδιά που τα λέγανε ταγματασφαλίτες τα ξέρεις; Του απόγονους αυτούς και τους μπάτσους που δημιουργούν το παρακράτος να δεις (όχι τους αστυνομικούς για πολλοστή φορά).
    Τέλος μην ξεχνάς ότι επιλογή της ιστορίας και των λαών, ήταν να χαθούν άλλα καθίκια και όχι οι κομμουνιστές, γι αυτό το νου σου...

    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Για τον spartan στις 7/5/2010 5:38μμ

    Θα σου απντήσω πρώτα γιατί έχω την συμπεριφορά της πουτάνας. Δεν μπορώ να κρυφτώ πραγματικά. Όταν έχω απέναντί μου αυτούς που με αποκαλούν όπως βλέπεις στα σχόλιά τους, πρέπει να κινηθώ στο ιδιο επίπεδο και με τα ίδια μέσα για να με καταλάβουν πρωτίστως. Δευτερευόντως, δείχνω και εγώ όπως στο είπα και πιο πάνω, τη σχιζοειδή φύση μου, για να καταλάβουν ότι τρελίτσα μπορούμε να πουλάμε όλοι, όπως μπορούμε να μιλάμε όλοι και για την ιστορία, ώρες ατελείωτες. Σε αυτό να συμπληρώσω ότι ναι, το πιο πιθανό είναι στην αντίθετη πλευρά να μην γινόταν αυτό. Λάθος και κατά τη δική μου άποψη, θα έπειθε πολλούς μια τέτοια συμπεριφορά.

    Τώρα για τα σοβαρά. Το πολιτικό σύστημα της Ελβετίας είναι ένα καλό παράδειγμα, ίσως από τα πιο δημοκρατικά, αν όχι το δημοκρατικότερο στον κόσμο. Αλλά, πρέπει να λάβεις υπόψη, ότι εκτός από δημοψήφισμα που λειτουργεί σαν μέσο λήψης αποφάσεων, υπάρχουν και τα καντούνια. Και δεν είναι κακό η ύπαρξή τους, αλλά είναι χωρισμένα τα καντούνια πέρα από τη διοίκησή τους και γλωσσικά. Δηλαδή αντίστοιχα με το ιταλικό (νομίζω ένα είναι), τα γαλλικά και τα γερμανικά, θα ήθελες να χωριστεί η Ελλάδα με 3 - 4 διαφορετικές διαλέκτους θα σου πώ εγώ, όχι γλώσσες όπως στην Ελβετία, διαλέκτους των Ελληνικών;;;

    Για τα έξοδα του Δημοψηφίσματος. Αν δεν με απατούν αυτά που ξέρω, ένα Δημοψήφισμα σε λειτουργικά έξοδα, είναι περίπου στο 1/3 της εκλογικής διαδικασίας (ναι το τύπωμα των ΝΑΙ/ΟΧΙ, οι κάλπες που πρέπει να στηθούν και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που τις λειτουργούν κλπ). Ειδικά σε αυτή τη φάση που ψάχνουμε να μειώσουμε τα έξοδα, φαντάζεσαι μια διαδικασία, η οποία από άποψη εξόδων θα ήταν σαν να κάνουμε εκλογές κάθε χρόνο (3 Δημοψιφήσματα δεν είναι πολλά) ή σαν να κάνουμε εκλογές στα 3 (μη μου πεις ότι δε θα γινόταν ένα Δημοψήφισμα το χρόνο) αντί για τα 4 χρόνια; Αλλά, είμαι πολύ ανοιχτός να το συζητήσουμε, για το πως μπορούν να μειωθούν αυτοί οι κίνδυνοι και να είναι πραγματικά ο λαός στην εξουσία. Φυσικά και δε διαφωνώ με τα Δημοψηφίσματα.

    Για τον ΠτΔ και το Σύνταγμα. Σίγουρα είναι αρκετά τα σημεία του Συντάγματος που θέλουν επανεξέταση. Αλλά για να γίνει η αλλαγή όπως τη λες εσύ, αν δεν το αποφασίσει η Βουλή, τότε πρέπει να γίνει Επανάσταση. Αν μιλάς για Επανάσταση ok, να τη δούμε και αυτή, μόνο που προκύπτουν και κάποια άλλα ερωτήματα. Κάθε Επανάσταση θέλει και κάποιο αίμα, πάνω σε αυτό εγκαθιδρύεται η νέα τάξη πραγμάτων, πάνω στο αίμα ποιών λοιπόν θα γίνει; Θα είναι οι κομμουνιστές; Θα είναι οι φασίστες - ψευτοπατριώτες; θα είναι αυτοί που έφθασαν την κατάσταση ως εδώ; Και αν είναι οι τρίτοι που μου ακούγεται και πιο δίκαιο από όλα. Ποιός θα κρίνει ποιοί θα κρεμαστούν και ποιοι θα φυλακιστούν ή θα αθωωθούν; Μήπως να περιμένουμε λίγο τα δικαστήρια;

    Τώρα ο ΠτΔ. Ο ρόλος του από 1974 και μετά είναι συμβολικός ουσιαστικά, κανένας άλλος. Είναι δύσκολο και επικίνδυνο σε έναν άνθρωπο να δώσεις περισσότερες αρμοδιότητες, γιατί μετά τον κάνεις βασιλιά με εκλογή. Και πίστεψέ με πολύ πιο εύκολα καποιος μόνος του (χωρίς βουλευτές από πίσω εννοώ)φτιάχνει ένα σύστημα που θα μπορεί να τον επανεκλέγει για πάντα, παρά ένα κοινοβουλευτικό σύστημα. Θα σου θυμίσω το παράδειγμα της Νοβηγίας, οι οποίοι έχουν εθιμικά και μόνο βασιλιά, ονομασία πολιτεύματος και λειτουργία Βασιλευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και ο βασιλιάς είναι μια γλάστρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Για τον spartan στις 7/5/2010 5:38μμ

    Θα σου απαντήσω πρώτα γιατί έχω την συμπεριφορά της πουτάνας. Δεν μπορώ να κρυφτώ πραγματικά. Όταν έχω απέναντί μου αυτούς που με αποκαλούν όπως βλέπεις στα σχόλιά τους, πρέπει να κινηθώ στο ίδιο επίπεδο και με τα ίδια μέσα για να με καταλάβουν πρωτίστως. Δευτερευόντως, δείχνω και εγώ όπως στο είπα και πιο πάνω, τη σχιζοειδή φύση μου, για να καταλάβουν ότι τρελίτσα μπορούμε να πουλάμε όλοι, όπως μπορούμε να μιλάμε όλοι και για την ιστορία, ώρες ατελείωτες. Σε αυτό να συμπληρώσω ότι ναι, το πιο πιθανό είναι στην αντίθετη πλευρά να μην γινόταν αυτό. Λάθος και κατά τη δική μου άποψη, θα έπειθε πολλούς μια τέτοια συμπεριφορά.

    Τώρα για τα σοβαρά. Το πολιτικό σύστημα της Ελβετίας είναι ένα καλό παράδειγμα, ίσως από τα πιο δημοκρατικά, αν όχι το δημοκρατικότερο στον κόσμο. Αλλά, πρέπει να λάβεις υπόψη, ότι εκτός από δημοψήφισμα που λειτουργεί σαν μέσο λήψης αποφάσεων, υπάρχουν και τα καντούνια. Και δεν είναι κακό η ύπαρξή τους, αλλά είναι χωρισμένα τα καντούνια πέρα από τη διοίκησή τους και γλωσσικά. Δηλαδή αντίστοιχα με το ιταλικό (νομίζω ένα είναι), τα γαλλικά και τα γερμανικά, θα ήθελες να χωριστεί η Ελλάδα με 3 - 4 διαφορετικές διαλέκτους θα σου πώ εγώ, όχι γλώσσες όπως στην Ελβετία, διαλέκτους των Ελληνικών;;;

    Για τα έξοδα του Δημοψηφίσματος. Αν δεν με απατούν αυτά που ξέρω, ένα Δημοψήφισμα σε λειτουργικά έξοδα, είναι περίπου στο 1/3 της εκλογικής διαδικασίας (ναι το τύπωμα των ΝΑΙ/ΟΧΙ, οι κάλπες που πρέπει να στηθούν και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που τις λειτουργούν κλπ). Ειδικά σε αυτή τη φάση που ψάχνουμε να μειώσουμε τα έξοδα, φαντάζεσαι μια διαδικασία, η οποία από άποψη εξόδων θα ήταν σαν να κάνουμε εκλογές κάθε χρόνο (3 Δημοψιφήσματα δεν είναι πολλά) ή σαν να κάνουμε εκλογές στα 3 (μη μου πεις ότι δε θα γινόταν ένα Δημοψήφισμα το χρόνο) αντί για τα 4 χρόνια; Αλλά, είμαι πολύ ανοιχτός να το συζητήσουμε, για το πως μπορούν να μειωθούν αυτοί οι κίνδυνοι και να είναι πραγματικά ο λαός στην εξουσία. Φυσικά και δε διαφωνώ με τα Δημοψηφίσματα.

    Για τον ΠτΔ και το Σύνταγμα. Σίγουρα είναι αρκετά τα σημεία του Συντάγματος που θέλουν επανεξέταση. Αλλά για να γίνει η αλλαγή όπως τη λες εσύ, αν δεν το αποφασίσει η Βουλή, τότε πρέπει να γίνει Επανάσταση. Αν μιλάς για Επανάσταση ok, να τη δούμε και αυτή, μόνο που προκύπτουν και κάποια άλλα ερωτήματα. Κάθε Επανάσταση θέλει και κάποιο αίμα, πάνω σε αυτό εγκαθιδρύεται η νέα τάξη πραγμάτων, πάνω στο αίμα ποιών λοιπόν θα γίνει; Θα είναι οι κομμουνιστές; Θα είναι οι φασίστες - ψευτοπατριώτες; θα είναι αυτοί που έφθασαν την κατάσταση ως εδώ; Και αν είναι οι τρίτοι που μου ακούγεται και πιο δίκαιο από όλα. Ποιός θα κρίνει ποιοί θα κρεμαστούν και ποιοι θα φυλακιστούν ή θα αθωωθούν; Μήπως να περιμένουμε λίγο τα δικαστήρια;

    Τώρα ο ΠτΔ. Ο ρόλος του από 1974 και μετά είναι συμβολικός ουσιαστικά, κανένας άλλος. Είναι δύσκολο και επικίνδυνο σε έναν άνθρωπο να δώσεις περισσότερες αρμοδιότητες, γιατί μετά τον κάνεις βασιλιά με εκλογή. Και πίστεψέ με πολύ πιο εύκολα καποιος μόνος του (χωρίς βουλευτές από πίσω εννοώ)φτιάχνει ένα σύστημα που θα μπορεί να τον επανεκλέγει για πάντα, παρά ένα κοινοβουλευτικό σύστημα. Θα σου θυμίσω το παράδειγμα της Νοβηγίας, οι οποίοι έχουν εθιμικά και μόνο βασιλιά, ονομασία πολιτεύματος και λειτουργία Βασιλευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και ο βασιλιάς είναι μια γλάστρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ λαος δεν καθίσταται μαλάκας, όταν ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ. Μην το ξεχνάς, είναι βασικό συτατικό στοιχείο των πάντων που έχουν να κάνουν με τη διακυβέρνηση το ποιοι εκλέγουν.
    AGAPA TOUS OREOUS TROPOUS ALA POTE MIN TOUS EMPISTEVESE POTE. SINITHOS STA MALAKOTERA HERIA ENFIONTE OI SKLIRIOTEROI KALOI. POLIVIOS DIMITRAKOPOULOS 1905.TI THELO NA PO ME AFTO; MA TO PIO LOGIKO PRAGMA. POS OTAN MIA EPIHIRISI ALAZI DIEFTHINTI KATHE TESERA HRONIA KE OKATHE NEOS DIEFTHINTIS EPIVALI TOUS DIKOUSTOU KANONES INE KATADIKASMENI NA KLISI. TO IDIO ISHI-I- KE GIA ENA ETHNOS (DIOTI I ELLADA INE ETHNOS KE OHI KRATOS). OTAN LIPON O KATHE ENAS POU PSIFIZIS EHI TO DIKEOMA NA KATALI-I- TO SYNTAGMA OPOS THELI KE OPOTE THELI TOTE AFTO LEGETE KINOVOULEFTIKI DIKTAKTORIA. KE OHI KINOVOULEFTIKI DIMOKRATIA.DIOTI OTAN PSIFIZO ME TO SKEPTIKO TOU PSIFOFOROU APETO APO TON EKLEGMENO ERGAZOMENOMOU NA TIRI TO IPARHON SYNTAGMA KE OHI NA TO KANI KOLOHARTO. AFTO OMOS DEN SINVENI KE ME TOUS OPADOUS TON KOMATON POU PSIFIZOUN. DIOTI AFTOUS DEN TOUS ENDIAFERI I PROODOS KE I IPARKSI TIS PATRIDOS TOU ALA IPARKSI TOU KOMATOS TOUS KE AFTO PROS ANTIPINA TOU ALOU KOMATOS. OPOTE TO APOTELESMA INE POS O ENFILIOS EMETAFERTHI APO TA VOUNA STIN VOULI. OTAN LIPON PSIFIZIS ME TO SKEPTIKO TOU PSIFOFOROU ISE PROODOS GIA TO SINOLO OTAN OMOS PSIFIZIS OS OPADOS ISE KATASTROFOI TOU SINOLOU KE TIS PATRIDOSOU GENIKA, DIOTI ETHELOTIFLIS SE OPIADIPOTE PRODOSIA ENANTION TIS PATRIDOSOU KE TOU LAOUTIS. OTAN LIPON PSIFIZIS SAN OPADOS OHI APLOS MALAKAS ALA ARHIMALAKAS KE ARHIEGKLIMATIAS ENANTION TIS PATRIDASOU >>ISE<<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Χρηστο κανειs ενα λαθοs: συγκρινειs τη Νορβηγια με την Ελλαδα.Εγω θα προσθετα και την Ολλανδια με την Βεατρικη οπωs και το Βελγιο.Ομωs ειμαστε η μερα με τη νυχτα. Σαν νοοτροπια και οργανωση οπωs και οι λοιποι σκανδιναβοι ειναι και γω δεν ξερω ποσα επιπεδα ανωτεροι απο τα λαμογια ελληνεs.Εδω ειναι ο κλεψαs του κλεψαντοs:υπαλληλοι που παιρνουν μισθουs και δεν τουs ξερει κανειs,λησταρχοι πολιτικοι με κοστουμι και γραβατα που μπροστα τουs ο Νταβεληs και ο Γιαγκουλαs φανταζουν παιδακια που βουταγαν γλυκα,τοπιkοι αρχοντεs που συναγωνιζονται επαξια τη κεντρικη εξουσια στην αρπαγη,εργατοπατερεs που θα επρεπε τα κεφαλια τουs να κοσμουν τοιχουs και ομωs γινονται βουλευτεs,ανικανοι πρωην υπουργοι που για ανταμοιβη ειναι διοικητεs οργανισμων με πλουσιοπαροχεs αμοιβεs(εδω πια που να αρχισω και που να τελειωσω).
    Οπωs καταλαβαινειs δεν υπαρχει αντιστοιχια.Εκει δεν νοειτε καποιοs πολιτικοs να αρπαξει κρατικο χρημα.Συνηθωs ειναι αδιανοητο σαν νοοτροπια.Εδω ειναι ο κανοναs. To Συνταγμα θα πρεπει να διαθετει δικλειδεs ασφαλειαs για να μην υπαρξει καταχρηση εξουσιαs.Oσο για τουs δικαστικουs δυστυχωs,ενω δεν ειναι αιρετοι, και εχουν αρκετη ισχυ εχουν αλλοτριωθει σε μεγαλο βαθμο απο τη σαπιλα των πολιτικων και ειναι μεροs του σαπιου κατεστημενου.
    Επισηs για το αλλο θεμα,δεν θα πω για το Lexus αλλα και μονο οταν θιχτηκε το θεμα για οικονομικο ελεγχο στο Περισσο και για χρηματοδοτεs η λυσσαλεα αντιδραση τηs Αλεκαs εμενα κατι μου εδειξε και οχι αθωο. Να ξερειs οτι δεν μπορει κανενα κομμα να επιζησει χωριs επιχειρηματικη επιχορηγηση και απο εκει ξεκινα η διαπλοκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΜΑΜΕ ΚΑΠΝΑ? ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ? Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΥΓΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΣΤΑΛΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ(ΣΤΗΝ ΑΝ.ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΛΙΝ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (βλ ΚΟΥΒΑ, ΒΟΡ.ΚΟΡΕΑ)ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ. ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΑ ΑΓΡΟΤΗ, ΚΑΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟ, ΚΑΝΑ ΨΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ?

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.