Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΙΜΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΛΑΝΟΥ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του Δημάρχου της Χιμάρας...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του Δημάρχου της Χιμάρας και προέδρου της Ομόνοιας.
Γύρω στις 12.00 τα προπερασμένα μεσάνυχτα, εξερράγη ο μηχανισμός που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στην πόρτα του σπιτιού του Βασίλη Μπολάνου. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο σπίτι του δημάρχου, σε σταθμευμένα αυτοκίνητα καθώς και στα γύρω σπίτια. Θαύμα χαρακτηρίζεται το γεγονός ότι δεν υπήρξαν θύματα αφού τα θραύσματα της έκρηξης εκτοξεύτηκαν σε μεγάλη απόσταση. Συγκεκριμένα: από την έκρηξη διαλύθηκε η εξώπορτα του σπιτιού του κυρίου Μπολάνου και έσπασαν όλα τα τζάμια, ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο υπέστει σοβαρές ζημιές και τέλος έσπασαν τα τζάμια των γειτονικών σπιτιών. Δεν είναι πρώτη φορά που ο κύριος Μπολάνος γίνεται στόχος τρομοκρατικής ενέργειας. Στις προηγούμενες εκλογές, εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό του δημάρχου της Χιμάρας και προέδρου της μειονοτικής οργάνωσης "Ομόνοια". Τυχαία τότε δεν είχαμε θρηνίσει θύματα.
Ώντας πρόεδρος του μοναδικού συλλογικού οργάνου των Βορειοηπειρωτών στην Αλβανία και δήμαρχος ενός δήμου του οποίου οι Αλβανοί δεν αναγνωρίζουν την ελληνικότητά του, ο κύριος Μπολάνος έχει πολλές φορές ενοχλήσει τους εθνικιστικούς κύκλους της Αλβανίας, διεκδικώντας αυτονόητα δικαιώματα για τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Δικαιώματα τα οποία απορρέουν και από την Σύμβαση Πλαίσιο που έχει υπογράψει η Αλβανία.

πηγή:Βορειοηπειρωτικό Πρακτορείο Ειδήσεων
αετός για το stoxos.gr

3 σχόλια

  1. OXI MONO AFTO, ALA TA TIRANA PERIMENOUNAE NA GREMIZOUNE SPITIA STUS XEIMARIOTES. OI KATASTASI AFTI, PREPI OPOS DIPOTA NA PARA APANDISI..
    OI ELLINIKI MIONOTITA STO BOREA HPIRO, PREPI NA NIOTHI TIO ELLINIKO STRATO GIA NA TOUS FLLAGY PRIN NA PATHOUMAE SOVARES ZIMYES.ATHINA NA PARI TAMETRA MESA STO NATO KAI EE.

    BORIO EPIRIOTIS XEIMARRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. vasilh mpolano eimaste mazi sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι προκλήσεις των Τσάμηδων έχουν ενταθεί τελευταία
    Δείτε τι είχε γραφτεί πριν λίγες ημέρες:

    http://antiparakmi.blogspot.com/2010/05/blog-post_19.html

    Δεν ήταν τυχαίο περιστατικό λοιπόν.
    Και δεν πρέπει να αναμένουμε να υπάρξει ξαφνικά αποκλιμάκωση.
    Οι Αλβανοί βαδίζουν βάσει σχεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.