Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΤΑ "ΒΑΤΡΑΧΙΑ"!

ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑ... ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ... ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ! Μια μέρα μόλις μετά την Εθνική ΜΑΣ Επέτειο και την "επιτυχία" των...

ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑ... ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ... ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!

Μια μέρα μόλις μετά την Εθνική ΜΑΣ Επέτειο και την "επιτυχία" των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ να κουτσουρευτεί η Στρατιωτική Παρέλαση, τα γεροντοφρικιά της Κουμουνδούρου ανέλαβαν δράση, καταγγέλοντας αυτή τη φορά τα "βατράχια" μας! Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Πειραιώς και Νήσων, Δρίτσας, Ηρώ Διώτη Λάρισας και Βασίλης Μουλόπουλος Επικρατείας κατέθεσαν ερώτηση με θέμα "Εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων μίσους από μέλη σώματος των «βατραχανθρώπων» των ειδικών ενόπλων δυνάμεων κατά τη διάρκεια της παρέλασης"! Οι προοδευτικάριοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αναφέρουν:
"Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, μέλη των ειδικών ενόπλων δυνάμεων αφού πέρασαν από την πλατεία Συντάγματος όπου βρίσκονταν οι εξέδρες της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας και κατευθυνόμενοι προς την Πανεπιστημίου, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα μίσους εναντίον των γειτόνων λαών. Αυτό έχει αποτυπωθεί σε βίντεο, ενώ δημοσιεύτηκε και στον ημερήσιο Τύπο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα συνθήματα "υποκινούνταν" και "ενορχηστρώνονταν" από άντρες με πολιτικά οι οποίοι βρίσκονταν μεταξύ των ανθρώπων που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν την παρέλαση.
Με βάση τα παραπάνω καθώς και με το γεγονός ότι παρόμοια περιστατικά έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, ενώ παράλληλα η φημολογία για τον τρόπο εκπαίδευσης και λειτουργίας των ειδικών ενόπλων δυνάμεων βρίθει από αναφορές για συμπεριφορές εθνικιστικού παροξυσμού και καλλιέργειας αισθημάτων μίσους, ερωτάται ο κ. Υπουργός
1. Επιβεβαιώνει το καταγγελλόμενο γεγονός; Αν ναι, σε τι ενέργειες θα προβεί ούτως ώστε να επιμερισθούν ευθύνες και να ελεγχθούν όσοι ενέχονται και ευθύνονται; 2. Τι μέτρα προτίθεται να υιοθετήσει και να εφαρμόσει ώστε να αποτραπεί η εμφάνιση τέτοιων περιστατικών και στο μέλλον; 3. Γνωρίζει τον τρόπο και το "κλίμα" της εκπαίδευσης αυτών των σωμάτων; Μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει αναπτυχθεί δραστηριότητα νεοφασιστικών και ρατσιστικών ομάδων στις Ένοπλες Δυνάμεις;"
Η εμμονή των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ με τον Στρατό έχει συγκεκριμένη στόχευση που δεν είναι άλλη απο το να διαλύσουν το Στράτευμα (όπως πέτυχαν με την Αστυνομία) και να κάμψουν ακόμη και το ηθικό των Ειδικών ΜΑΣ Δυνάμεων! Οι πεμπτοφαλαγγίτες της Κουμουνδούρου έχουν αναλάβει αντεθνική υπηρεσία...

17 σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΛΙΣΚΩΜΕΘΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ? ΤΕΛΟΣ! ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ! ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΕ ΛΑΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα αυτα τα σκουπιδια τηs αριστεραs βρηκαν και τα κανουν.Ενα σαπιο πολιτικο συστημα με ενα ματσο τιποτενιων ανθρωπακων που νοιαζονται μονο για μια καρεκλα. Παρασιτα με εκφυλισμενεs ιδεεs και ανυπαρκτα ιδανικα. Δυστυχωs για την Ελλαδα, δεν βρισκεται στιs μερεs μαs εναs Κωνσταντινοs Μανιαδακηs για να στειλει αυτα τα αθλια υποκειμενα εκει που ειναι η θεση τουs. Πατριωτεs μονο οταν "εξαλειφθουν" αυτα τα αποβρασματα θα μπορεσει η χωρα να τραβηξει μπροστα. Οταν κοπει βιαιωs αυτη η γαγγραινα θα υπαρχει ελπιδα η χωρα αυτη να δει ξανα ασπρη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πειραζει,θα τους περασει.
    Καποιος ομως να τους πει πως ερχονται και χειροτερα,δεν θα ειναι παντα ο Κοεμτζογλου για να τους προστατευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λεξοτανίλ και ξυδάκι στα "καλά" παιδιά που ταράχτηκαν. αν έβλεπαν 500 γκέηδες να παρελαύνουν θα είχαν φτάσει σε οργασμό. φλώροι της κακιάς ώρας. στείλτε εσείς τα βατράχια απέναντι να φωνάζουν για ίσα δικαιώματα στους μετανάστες (??) ζώα συριζαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλά έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και έκανε ερώτηση.
    Αυτό δε σημαίνει ότι, δεν θα τη στείλουμε και αυτή, εκείνη που της αξίζει: στα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απλα αίσχος. πότε θα περάσουν στρατοδικείο οι ανθέλληνες κομμουνιστοαριστεροί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ενω εαν καιγανε καμια σημαια βαζανε και φωτια στον αγνοστο στρατιοτη θα ητανε οι καλυτεροι!!!αχ ρε ποτε θα μας πιασει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ????Οι ΕΛΛΗΝΕΣ βατραχανθρωποι ειναι αυτοι που θα πανε να πολεμησουνε και οχι τα παδακια με τα μπουκαλια της ανακυκλοσης.Μολιδ διαβασα και την δηλοση του προ-πο οτι ειναι ανεγεφαλοι και οτι δεν εχουνε καμια θεση στο σωμα.ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ??ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ.Ας βαλουνε τα πεδακια του ρεσαλτο που ειναι οικολογοι-τα πεδακια τησ συνομοσιας τησ κλανιας(που λενε στις προκηρηξεις εχουμε πολεμο και μολις τουσς τσιμπανε και τους ανεβαζουνε στον 12ο το κεφαλι κατω και μουγκα-δε ξεραμε ειμαστε μικροι)ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ(ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ)ΕΜΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο "ΤΙΜΩΡΟΣ" ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ!

    ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ!


    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ
    ΟΜΑΔΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
    "Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα για την
    επέτειο της 25ης Μαρτίου, ομάδα της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του
    Λιμενικού Σώματος φώναξε ακραία ρατσιστικά συνθήματα, όπως
    καταδεικνύει και σχετικό βίντεο.
    Επαναλαμβάνω κατηγορηματικά ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε
    κανέναν ένστολο που έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα και στους νόμους του
    κράτους. Κανείς ανεγκέφαλος δεν έχει το δικαίωμα να αμαυρώνει την
    υπηρεσία του και τον εορτασμό μιας ιστορικής ημέρας μνήμης με
    ρατσιστικά συνθήματα μίσους και ξενοφοβίας.
    Προφανώς και εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για το επίπεδο της
    εκπαίδευσης, για τα επικίνδυνα στερεότυπα που εκκολάπτονται ή
    ενθαρρύνονται σε κάθε Σώμα που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια της
    χώρας. Είναι ανάγκη όμως να διαχωριστεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα από
    την ακρότητα, το μίσος και το ρατσισμό σε κάθε έκφρασή τους. Αυτοί οι
    κύριοι δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ν.Τ.Π.
    ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κυκλοφορήστε το..
    http://www.hellasontheweb.org/2009-05-25-15-24-30/2009-07-11-08-19-41/502-2010-03-26-23-57-19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χεστηκανε στα στρινγκ τους οι πουστ..... σ(τρινγκ)υζαραιοι, θιχτηκανε γιατι το συνθημα εριξε σε καταθλιψη τους επιβητορες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγουρα πινουν μπαφους πριν βγαλουν την ανακοινωση.. Αναπτυσονται ρατιστικες και νεοφασιστικες ομαδες στις Ε.Δ..!!! Πως φανταζονται εναν πιθανο πολεμο οι κυριοι? Αρκουδακια της αγαπης? Μικρο μου πονι? τα στρουμφακια? Μιλανε αυτοι για ρατσισμο, οταν κατεσφαξαν 100.000 Ελληνες στον εμφυλιο πολεμο? Θα πρεπε να ντρεπονται, αλλα δεν το κανουν γιατι δεν εχουν τις μπαλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πιθανοτερο ειναι να ειναι μιξαζ ηχου απο τους αλητες της ελευθεροτυπιας και του Συριζα με προφανη στοχο να καταργηθουν τα ουκ Αν το ειπαν παντως ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια.Μην ξεχναμε οτι πριν μερικες ημερες ο δημοσιογραφος της πορνοφυλαδας ελευθεροτυπια με εδρα την Μυτηλινη που ειναι γνωστος και σαν ΛΕΒΙΝΣΚΥ του Αιγαιου (δεν ξερω γιατι) εγραψε αρθρο εναντιον της διεθνους δυναμεως ΦΡΟΝΕΞ που φρουρει τα συνορα διοτι 3-4 Νορβηγοι μεθυσαν και φωναξαν παραπανω σε ενα μπαρ και αυτο το καθικι ΠΟΥ δεν ενοχλειται απο τα χιλαδες εγκληματα και φονους των Αλβανων εθιχτηκε απο τις φωνες των Νορβηγων

    Αν δεν τους εξοντωσουμε ΜΕΧΡΙΣ ενος θα μας εξοντωσουν αυτοι
    ΔΕΝ υπαρχει αλλη επιλογη

    Η φιλιδοξια μου ειναι να ειμαι επικεφαλης εκτελεστικου αποσπασματος

    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΟΨΘΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΡΘΕΝΕΣ. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΑΚΑΙΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΣΞΜΑΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. ΜΑΣ ΤΑΠΩΣΑΝ. ΜΑΣ ΞΕΥΤΙΛΗΣΑΝ. ΜΟΥΓΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΩΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Mhpos lew ,Mhpos prepei na tous Kaloume "SOROZAIOUS",Afou ta "Pairnoun" apo ekei,kai mhn ksexnate oti h Efhmerida- AVGH- Epairne kapote Oikonomikh Boh8eia apo ton Latsh!!
    A Byzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://unafatsa.blogspot.com/2010/03/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ EVONYMO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.