Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ

19 σχόλια

  1. Εκτος ολων των αλλων σ'αυτο το βιντεακι παρατηριστε τις αντιδρασεις του κοσμου στο ακουσμα των συνθηματων απο τους ανδρες των Ο.Υ.Κ.
    Ολος ο κοσμος τους χειροκροτει κι τους επιδοκιμαζει.Γιαυτο λυσσαξανε και σκυλιασανε ολοι οι προδοτες,οι ριψασπιδες,ανθελληνες σταλινογενιτσαροι σημερα στα μπλογκς τους.Δεν πειραζει,ξυδακι,ξυδακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε λεβέντες (ελληνική λέξη κι αυτή) γι'αυτό σας τρέμουν οι σαπιοκοιλιές, οι αδερφές και οι προδότες όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To βίντεο είναι φτιαχτό. Αποκλείεται να φώναζαν τέτοια συνθήματα.

    Αν η μνήμη μου δεν με απατά, πριν περίπου δέκα χρόνια, ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ (;) από τις τάξεις του στρατού λοχαγός των καταδρομών, διότι οι άνδρες του, κατά την διάρκεια παρελάσεως στην Ρόδο, φώναξαν το σύνθημα "Τούρκοι δεν ξεχνώ, θα εκδικηθώ". Κι αυτό, όπως είχε πει ο λοχαγός, είναι ένα σύνθημα που το φωνάζουν (φώναζαν, μάλλον) οι καταδρομείς από το 1974.

    Τους την έστησαν και τα αποτελέσματα ήλθαν ακαριαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάστε το You Tube, πάνω δεξιά τις πληροφορίες (info):

    "Ρατσιστικά συνθήματα από μέλη των ειδικών δυνάμεων κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας"

    Δεν είναι προφανές ότι είναι φτιαχτό; Ποιος χειροκροτεί; Ποιος φωνάζει; Τίποτε δεν φαίνεται. Ήταν εκεί κανείς παρών και τα άκουσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dikio exoun ta Paidia Gourounia eine oi Almpanoi!!!
    MEGALO GOUROUNI,(XOIROS) EINE KAI O XRYSOSKATOULIDHS!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ.

    Τ'ΑΚΟΥΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ?

    ΠΑΣΟΚΙΑ ΧΟΛΕΡΕΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χααχαχαχαχα και μονο που σκυλιασαν ολοι οι βρωμιαρηδες, ευγε στα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αειντε παιδια, το πραξικοπημα δεν απεχει πολυ. Απο Λοχια το περιμεναμε απο Λιμενικο θα το δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕ ΑΠΟΨΕ 26-03-10 ΤΟ ALTER ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΡΕΤΑΙ .......ΠΟΙΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ.
    ΑΚΗ ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά φωνάζουμε για τους Αλβανούς για τους Τούρκους που έφτασαν μέχρι τα μέρη μας μόκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητηρια στην ενδοξη ΜΥΑ του ΛΣ και σε ολους αυτους που τις δυσκολες ωρες που η πατριδα μας αιμοραγει, στελνουν δια παντως ενα ηχηρο μηνυμα προς πασα κατευθυνση.
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ-ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ και για καθε κουλτουριαρη ψευτοδηθεν χεστη εχω να πω πως ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΙΕΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ειτε εισαι ΕΛΛΗΝ ειτε οτιδηποτε αλλο. Για ολους η πατριδα ειναι κατι το Ιερο, ΠΛΥΝ των περισσοτερων 300 βουλευτων και δεν θελω να πω ολοων διοτι θελω να πιστευω πως υπαρχει μαγια πατριωτισμου σε καποιους... ΒΟΗΘΗΣΤΕ!

    Αυτο που γραφει ο hellraiser ειναι πολυ σημαντικο.. Γριουλες και παππουδες, νεοι, παιδια μικρα, τα ακους να τραγουδανε "Εχω μια αδερφη κουκλιτσα αληθινη, την λενε Βορειο Ηπειρο την αγαπω πολυ! Και αμα χρειαστει... στην μαχη σκοτωθω... με το αιμα μου να γραψετε... ΕΛΛΑΔΑ Σ ΑΓΑΠΩ!!
    Τραγουδας τον εθνικο μας υμνο, και δακρυζεις με συγκηνηση και ζεις την στιγμη και γινεσαι ενα με τα βατραχια ασχετα αν υπαρχει τεραστια διαφορα δυναμικου.. Σημασια εχει οτι εχουμε ενα κοινο συναισθημα. ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    Εδω σε λιγο τα τουρκοσπορα θα μπουνε στο λιμανι του Πειραια, και τους βρωμοπολιτικαντηδες τους πειραξαν τα συνθηματα.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ
    ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ...ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΡΕΜΕΤΕ !!!!!!!ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ-ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ. ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΛΠΙΔΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ YILDIRIM KAI CASIGRA. ΠΑΝΤΟΥ ΥΨΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ. ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΠΕΡΙΦΑΡΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Ν.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΗΜΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΡΟΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ). ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφού είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού νοιώθει ανάλογα, γιά ποιά "Δημοκρατία" μιλάμε όταν μιά ελάχιστη προδοτική μειοψηφία ραγιάδικης-αριστερο-παρλαπίπας μονίμως χρωματίζει/καπελλώνει την πραγματικότητα κατά τις δικές της ευτελείς ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ διαιώνισης της ΑΝΟΥΣΙΑΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλώ τώρα τους Καρατζαφέρηδες, Βελόπουλους, Αδώνηδες να προστατέυσουν τους ΟΥΚάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.