Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΝΗΣΙΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Nα πουλήσει κάποια από τα ακατοίκητα νησιά της προκειμένου να ξεπληρώσει το χρέος της, συνιστούν στην Ελλάδα δύο Γερμανοί βουλευτ...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Nα πουλήσει κάποια από τα ακατοίκητα νησιά της προκειμένου να ξεπληρώσει το χρέος της, συνιστούν στην Ελλάδα δύο Γερμανοί βουλευτές του κυβερνώντος συνασπισμού, ο Γιόζεφ Σλάρμαν από τους Χριστιανοδημοκράτες και ο Φρανκ Σέφλερ από τους Ελεύθερους Δημοκράτες.
«Όσοι χρεοκοπούν πρέπει να πωλούν οτιδήποτε έχουν για να ξεπληρώσουν τους πιστωτές τους», δήλωσε ο κ. Σλάρμαν στην εφημερίδα Bild. «Στην Ελλάδα ανήκουν κτήρια, επιχειρήσεις και ακατοίκητα νησιά, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την εξόφληση».
«Η καγκελάριος δεν μπορεί να υποσχεθεί στην Ελλάδα καμία βοήθεια», είπε ο κ. Σέφλερ στην ίδια εφημερίδα, σε σχόλια που περιλαμβάνονται σε δημοσίευμα με τον τίτλο «Πουλήστε τα νησιά σας, χρεοκοπημένοι Έλληνες! Και πουλήστε και την Ακρόπολη
«Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να κάνει ριζοσπαστικές κινήσεις για την πώληση της περιουσίας της – για παράδειγμα των ακατοίκητων νησιών της», είπε ο κ. Σέφλερ.
πηγή:reuters

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Δημήτρης Δρούτσας, ο οποίος ερωτήθηκε για την πρωτοφανή πρόταση εκ μέρους της Γερμανίας, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD: «Άκουσα επίσης τη συμβουλή ότι πρέπει να πουλήσουμε την Ακρόπολη. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιες προτάσεις».
πηγή:defencenet

Σημ.Ελλήνων:Ας τους πει κάποιος ότι η Ελλάδα δεν είναι περιουσία καμιάς κυβέρνησης κι ότι οι προδότες ''φεύγουν'' βράδυ!

αετός για το stoxos.gr

23 σχόλια

  1. Είναι δυνατόν να σας διέφυγε η δήλωση του Δρούτσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΝΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΟΣΟΙ Τ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙ ΚΟΠΑΝΙΕΣΤΕ ΕΤΣΙ. ΚΑΠΙΟΙ ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΝΗΣΙΑ. ΩΝΑΣΗΣ, ΝΙΑΡΧΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ. ΟΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ. ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ? ΑΡΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ....ΕΞΥΠΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ. ΑΥΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΧΕΤΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ σαν απάντηση αντιγράφω ένα σχόλιο από φόρουμ. Συμφωνώ και ορκίζομαι και εγώ με την σειρά μου να πράξω το ίδιο.


    "Εμένα αυτό που με πειράζει και με καίει είναι η απάντηση που έδωσε στους βλαμένους ο Δρούτσας:
    «Άκουσα επίσης τη συμβουλή ότι πρέπει να πουλήσουμε την Ακρόπολη. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιες προτάσεις»

    Δηλαδή για να μας τα κάνει λιανά...Όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη θα το συζητήσει;;;

    Το μόνο που έχω να πω είναι να προσέξουν καλά γιατί στο τέλος θα είναι τυχεροί αν προλάβουν να την κοπανήσουν... Εγώ, και πολλοι άλλοι φαντάζομαι, το σπίτι μου και το νησί μου δηλάδή τα όσια και τα ιερά μου για πούλημα και υποθήκες δεν τα έχω. Αν κάνεις κάτι τέτοιο Δρούτσα και εσύ και όποιο άλλο κατακάθι του συναφιού σου, εννοώ και τους 300, θα αντιμετωπιστήτε όπως θα αντιμετωπίζαμε τους Τούρκους σε απόβαση... Ορκίζομαι να το κάνω ακόμα και αν μείνω μόνος. Τέλος. Ξεπεράσατε τα όρια..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επί τέλους τέλος οι μάσκες. "Ηρθαν ντυμένοι φίλοι οι εχθροί, το πανάρχαιο χώμα πατώντας..." όπως έγραφε και ο μεγάλος Ελύτης. Οι καραγκιόζηδες αποκαλύφθησαν. Αυτό είναι το ζητούμενο λοιπόν και όλα τ'άλλα,(χρέος, οικονομικές πιέσεις, ΔΝΤ, Deutse Bank, προσκυνημένοι πολιτικάντηδες κλπ) απλά είναι το μέσον προς επίτευξη του αντικειμενικού τους σκοπού. Αυτά που πραγματικά τους "καίνε" ειναι ο Ελληνικός Πολιτισμός (Ακρόπολη) και ο ελληνικός φυσικός πλούτος (ορυκτός και μη) που θέλουν να βάλουν στο χέρι τα χθεσινά αγριογούρουνα όπως τους ονόμαζε ο Περικλής Γιαννόπουλος. Για όσους (ηλιθίως) πιστεύουν ότι η "ευρώπη" νοιάζεται για την Ελλάδα, η θα "εμποδίσει" τη Τουρκία όταν μας επιτεθεί, πλανώνται πλάνην οικτρά! Ιδού η "Ηλίου φαεινότερη" απόδειξη. Τι άλλο περιμένουμε λοιπόν;;; Όσο για τους "δικούς" μας φωστήρες τύπου "δρούτσα", τι να πει κάποιος. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ ..."φτωχή" για να τους χαρακτηρίσει. Έτσι ακριβώς συμπεριφέρονται τα σκυλάκια "σαλονιού". Κάνουν τούμπες και χαρούλες και περιμένουν "σούζα" να ακούσουν την "His Master Voice". Α ρε Παπαντρέου Παπαντρέου παπατζή. Δεν φτάνει που είχες κάνει από τον "δημοκρατικό" καιρό σου την Ελλάδα τσίρκο, μας "άφησες" και τα απολειφάδια σου για να "χαίρεται ο κάθε πικραμένος" και να μην μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε κάποτε.
    Τα ψέματα τελείωσαν. Δεν υπάρχει γυρισμός. Ή Ελλάς, ή Τέφρα. Αν είναι να χαθούμε, ας χαθούμε τουλάχιστον πολεμώντας και όχι με σκυμένο σβέρκο. Στα όπλα αδέρφια. Καιροί γαρ ου μενετοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 4/3/10 6:58 μμ: Ο Γιατρός τι λεει για όλα αυτά;;; Πότε σε κοίταξε τελευταία;;; Εμείς είμαστε "ραγιάδες" επειδή αντιστεκόμαστε. Εσύ τί είσαι;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ένα νησι συμβολο της παρακμης αυτης της κοινωνιας το συζηταω. Σας δινουμε γερμανοι το πουστρονησο, μαζι με όλες τις ξεφωνημενες, όλα τα gay bar όλες τις τσούλες, όλες τις βίλες που χτίστηκαν με κλεμένα λεφτά του ελληνικού λαού. Πάρτε το χαρισμα σας!Εννόω τη Μύκονο φυσικά.Πάρτε και πακέτο όλες τις αδερφές!

    ΥΓ:φυσικά και δε συζηταμε τετοιο θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ:

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ. ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΣ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη δηλωση Δρουτσα τι να πω,τι να αντιτεινεις στη πολιτικη ανοια ειναι ανιατη,θα ελεγα ομως στα κατακαθια Σλαρμαν και Σεφλερ που ειναι αποδεκτες προιοντων απεχθων εγκληματων εις βαρος της Ελλαδος οτι αντι να παπαρολογουν ωφειλουν να τα επιστρεψουν.Δεν με εκπλησσει η ασεβεια και ο αμοραλισμος της προτασης τους γιατι απο τα μεταπολεμικα μουλοσπερματα αντιστοιχα των δικων μας τουρκοσπορων που εχουν κατακλυσει το δημοσιο βιο δεν θα περιμενα λογους και εργα ηθικης.
    Τωρα που η χωρα βρισκεται σε μια οικονομικη καταστροφη,που οι ιδιοι σε συνεργεια με τους νεοκαπιταλιστες αλητες της πασοκο-ΝΔκης νομενκλατουρας επροκαλεσαν και η δαμοκλειος σπαθη επικρεμαται των Εθνικων θεματων, σαν γνησιοι σκατοψυχοι και αλαζονες που ειναι βρισκουν την ευκαιρια
    να εκφρασουν μια χαιρεκακη εχθροτητα.Τετοια μικροψυχα οντα εκπροσωπουν τη χωρα που θελει να λεγεται ηγετιδα δυναμη της ΕΕ,μια κοτα μεταμφιεσμενη σε γερμανικο αετο.


    Συνεχιστε το ανθελληνικο σας παραληρημα ανεραστα αμερικανοδουλα καθαρματα εσεις ξερετε απο ξεπουλημα φτηνιας,της φυλης,της τιμης,των οραματων,αντι "πινακιου" κοκα κολας,οι Ελληνες σας καταγραφουν πνευματικα στη συλλογικη τους μνημη,σωματικα δε εις τους ορχεις των.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με αυτο το τροπο θελουνα να μας νικησουνε?χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΩΝΥΜΕ 4/3/10 6:58 μμ

    ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΡΟΝ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ. ΟΤΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ.

    ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΦΙΛΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΕ ΦΙΛΕΤΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ. ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.

    Η ΓΗ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΩΝΥΜΕ 4/3/10 6:58 μμ

    ΩΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ Ε;

    ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΞΕΝΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ GUARDIAN,

    http://www.guardian.co.uk/business/2010/mar/04/greece-sell-islands-german-mps

    ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ. ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΩΣ ΧΩΡΑ.

    ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΓΕΛΟΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 4/3/10 6:58 μμ
    ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
    ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

    ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

    Το "μυστικό" κράτος της Ευρώπης
    ζητά …"γη και ύδωρ"
    και απειλεί την Ελλάδα με το εξωτερικό της χρέος.
    http://www.eamb.gr/new_text/xreos.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΛΗΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ.

    ΟΠΩΣ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΣΑΥΛΟΚ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΙΞΠΗΡ ''Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ '' ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ, ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΥΛΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821 ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΥΧΕ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ. ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΠΟΥ ΨΩΜΟΛΥΣΑΣ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΧςΡΙΣ ΡΑΝΤΑΡ. ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΣΚΑΤΟΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ. ΦΙΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΓΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ 1821 ΚΑΙ ΚΑΡΥΟΦΥΛΙΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτη η κώλοφάρα οι Γερμανοί διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία, με εμας ρε λαμόγια δεν θα το καταφερετε.
    ΜΠΟΥΙΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΕΡΤΣΕΝΤΕΣ ΟΥΤΕ ΜΠΕΜΠΕΣ ΟΥΤΕ ΝΤΙΑ ΟΥΤΕ ΛΙΝΤΛ ΟΥΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ.
    Ουτε ένα ευρώ στους Βισηγοτθους.

    ΔΟΝΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ολα τα Ελληνικα προιόντα εχουν κωδικο 520


    αγοράζετε Ελληνικά
    για να μενουν τα λεπτα εντος Ελλάδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ 500εκ.ΕΥΡΩ βγαζουν ΕΞΩ τα LIDL,ΙKEA, ALDI, PRAKTIKER,CARREFOUR, MEDIA MARKT


    Μποϋκοτάζ σε ΟΛΑ τα εισαγόμενα Έλληνες!
    www.ellinikiafipnisis.blogspot.com


    Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΒΙΟΖΩ
    Για τον «Αγώνα Εθνικής Επιβίωσης» επιβάλλεται «Να Βυθίσετε το Χόρα» των τοκογλύφων, των κερδοσκόπων και των μαστροπών της παγκοσμιοποίησης
    Οι καταναλωτές έκπληκτοι βλέπουν να κυριαρχεί στις σημερινές προοπτικές της πατρίδας μας, η προσπάθεια του παγκοσμιοποιημένου τοκογλυφικού συστήματος…
    Να καταστρέψει ό,τι έχει μείνει ελληνικό!
    Οι πολυεθνικοί τοκογλύφοι, οι κερδοσκόποι και οι μαστροποί θέλουν να καταστρέψουν την Εθνική μας οικονομία και να μας επιβάλλουν τις παγκόσμιες εταιρείες - βρικόλακες των μεταλλαγμένων και της κλιματικής καταστροφής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Πρός Ελληνική κυβέρνηση: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης στον γενικό διευθυντή του εβραικού οίκου Goldman Sachs για την χρεωκοπία της Ελλάδας και στον γενικό διευθυντή της Siemens για τις υποκλοπές Ελλήνων πολιτικών και στρατιωτικών αξιωματούχων!!!

    Η αποκάλυψη των "New York Times" για τη συμμετοχή της Goldman Sachs στην προσπάθεια της κυβέρνησης Σημίτη να κρύψει το 2001 ελλείμματα και χρέη, λένε ότι «ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό στην Ελλάδα». Οι λογιστικές αλχημείες, τα μαγειρέματα δηλαδή στα μεγέθη του κρατικού προϋπολογισμού, ήταν ένα από τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε το οικονομικό επιτελείο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Το 2001, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης μέσω ενός ομολόγου που βασιζόταν....... σε πολύπλοκες συναλλαγματικές εξισώσεις έκρυψε από τα λογιστικά βιβλία του κράτους το 2,5% του ΑΕΠ. Αυτό έγινε γνωστό στα μέσα του 2004, όταν θα ξεκινούσαν οι πληρωμές των δόσεων στον αμερικανικό χρηματοπιστωτικό κολοσσό και έγινε επαναδιαπραγμάτευση των όρων. Βέβαια, αυτά είναι τώρα γνωστά. Αυτό, που δεν λέγεται όμως είναι, πως ο εβραϊκής καταγωγής πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας υποθήκευσε το οικονομικό μέλλον της χώρας του σε μια πολυεθνική εταιρεία εβραϊκών συμφερόντων, την Goldman Sachs.

    http://greeknation.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΟΡΟΣ

    Το Soros Fund Management κατηγορείται για κερδοσκοπία εναντίον της Ελλάδας! Να ασκήθεί εις βάρος του ποινική δίωξη από την Ελληνική κυβένηση!!!

    WEBSTER TARPLEY: BANKERS IN SLUMP PLOT AGAINST EURO TO SAVE DOLLAR
    http://www.youtube.com/watch?v=8XRFII9AiQc&feature=player_embedded

    Ο George Soros πίσω από την επίθεση στην Ελλάδα - Soros attacks to Greece!

    Ήταν λογικό να γίνει κι αυτή η αποκάλυψη! Άλλωστε ο Εβραίος GEORGE SOROS είναι ΚΟΛΛΗΤΟΣ του Εβραίου JOHN PAULSON (πηγή ANT1)

    http://greeknation.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ,
    ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ) ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ''Ανθελληνικό χτύπημα και από την Βουλγαρία! Βουλγαρική εφημερίδα: ‘Η Ελλάδα το κέντρο οικονομικής απάτης των Βαλκανίων’

    Εκτός από τα αρνητικά των άλλων χωρών, δημοσιεύονται σε πολλές βαλκανικές εφημερίδες, κυρίως Σκόπια, Βουλγαρία, Ρουμανία και τα αρνητικά της Ελλάδας, όπως πρόσφατα αναφέρονται σε σχετική αμερικανική έκθεση (State Department)''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πωλείται βίλα στο Καστρί, μεζονέτες στην Εκάλη (πρώην ροζ βίλα) και εξοχικό στη Ραφήνα. Μαζί με τους ενοίκους. Πληροφορίες: Μέγαρο Μαξίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΒΡΑΙΟΙ:ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    http://www.youtube.com/watch?v=ZNE-QYcDk7E&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. An das DEUTSCHE VOLK:
    Damit Ihr uns nicht weiterhin unterstützen müßt - es stehen Deutsche Friedhöfe sehr günstig zum Verkauf an, so dass Eure Geschichte etwas angereichert wird ... Informationen "Hades" |||

    Προς
    Γερμανικό λαό: Για να μην μας ταίζετε άλλο, πωλούνται γερμανικά
    νεκροταφεία σε τιμή ευκαιρίας για να έχετε κάτι κι εσείς για την
    Ιστορία σας. Πληροφορίες "ο Αδης".

    http://wikimapia.org/4450170/el/%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%9C%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B5

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.