Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΤΟΛΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΗΠΩΝ Την σημαία διαστάσεων 5x6 μέτρα, τοποθέτησε ο Νίκος Κοζάρης εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΗΠΩΝ

Την σημαία διαστάσεων 5x6 μέτρα, τοποθέτησε ο Νίκος Κοζάρης εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. στον Έβρο, με σκοπό όπως είπε "την ανύψωση του ηθικού όσων εργάζονται στο τελωνείο" αλλά και τον ανταγωνισμό με σημαία ίδιων διαστάσεων που έχουν αναρτήσει οι Τούρκοι στο τελωνείο των Υψάλων.
Αν και είχε ζητήσει την άδεια για την σημαία από την Γ.Γ. περιφέρειας ΑΜ-Θ, Θεοδώρα Κόκλα, αυτή δεν δόθηκε και αποφάσισε να προχωρήσει στην ανάρτηση της σημαίας με δική του πρωτοβουλία.

πηγή:εφ.Χρόνος
αετός για το stoxos.gr

2 σχόλια

  1. "Αν και είχε ζητήσει την άδεια για την σημαία από την Γ.Γ. περιφέρειας ΑΜ-Θ, Θεοδώρα Κόκλα, αυτή δεν δόθηκε και αποφάσισε να προχωρήσει στην ανάρτηση της σημαίας με δική του πρωτοβουλία."

    Μα είναι φοβερό! Γιατί να μην δοθεί η άδεια; Ποιον/τι φοβούνται; Μοιάζουν όλοι πανικόβλητοι. Κατεβάζουν τον πίνακα του Ντελακρουά από το Δημαρχείο της Χίου για να μην προσβάλουν (sic!) τους Τούρκους. Αλλάζουν την Ιστορία. μα τι διάολο γίνεται κι εμείς μένουμε αμέτοχοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΝΙΚΟ ΚΟΖΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.