Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στις 8:25 άγνωστος τηλεφώνησε στην Ελευθεροτυπία και ανέφερε πως σε 25 λεπτά θα σημειωθεί έκρηξη στα γραφεία μας . Ακολούθησε ισχυρή έκρηξ...

Στις 8:25 άγνωστος τηλεφώνησε στην Ελευθεροτυπία και ανέφερε πως σε 25 λεπτά θα σημειωθεί έκρηξη στα γραφεία μας . Ακολούθησε ισχυρή έκρηξη βόμβας.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7Μ.Μ. ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Μετά τις σκληρές καταδίκες εθνικιστών στα Χανιά με μάρτυρες κατηγορίας στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε ισχυρή έκρηξη βόμβας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κέντρο των Αθηνών. Πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής δήλωσε στην εκπομπή του Λυριτζή στο ΣΚΑΪ ότι είναι καταδικαστέες τέτοιες ενέργειες στο κέντρο των Αθηνών και ότι όποιο λόγο και εάν έχουν ακυρώνεται από το γεγονός ότι στην περιοχή αυτή κυκλοφορεί πολύς κόσμος! Δηλαδή, κύριε κυβερνητικέ εκπρόσωπε (το βίντεο με την δήλωσή σας υπάρχει…) εάν δεν κυκλοφορούσε πολύς κόσμος όλα θα ήταν εντάξει; Εάν μετράμε καλά είναι η 16η τρομοκρατική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής.

ΝΕΩΤΕΡH ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ

12 σχόλια

  1. οι αναρχο-άπλυτοι αριστεροι, γόνοι πλουσίων οικογενείων, δε μπορούν να πλήξουν τη τιτάνια προσπάθεια των πατριωτών της Χρυσής Αυγής.
    Οι ύπουλες και άναδρες πρακτικές τους, τους χαρακτηρίζουν και φανερώνουν το μέγεθος τις ανθελληνικότητας τους.
    Αν και δεν ανήκω στη Χρύση Αυγή -τουλάχιστον όχι ακόμα, αν και με έχουν "κατηγορήσει" αρκετές φορές ότι είμαι παλιό στέλεχος της Χ.Α.- τέτοιες ενέργειες με πορώνουν πιο πολύ και με κάνουν πιο πατριώτη.
    Θέλω να ευχηθώ καλό κουράγιο στα παληκάρια της Χ.Α., και να γνωριζετε αδέλφια ότι ο σπόρος που σπέρνετε εδω και χρόνια κάποια στιγμή θα φυτρώσει και θα αποδώσει καρπούς.
    Είμαστε μαζί σας, είτε επίσημα είτε ανεπίσημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oι εβραιοσιωνιστες γελανε με τους νεοελληνες που απ την ψωροπερηφανη ηλιθιοτητα τους δεν εχουν καταλαβει πως τα κομματα του κοινοβουλιου και εκτος αυτου δουλευουν γι αυτους,τους γλυφουν τα αρχ...α και σκαβουν τον ταφο τον δικων τους παιδιων.Οι αναρχοπουτανες σαν υπαλληλοι τους εκτελουν τις διαταγες του περιουσιου λαου που εξουσιαζει το πασοκ,το τσυριζα,το κκε,τη νδ,το λα[γ]ος και ολο το κακο συναπαντημα.Νομιζουν πως μπορουν[κρατος και παρακρατος]να τα βαλουν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Ειναι καταδικασμενοι να αφανιστουν και το σιγουρο ειναι πως δεν θα τους σωσει κανενας γιαχβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιδιώκουν το χάος.
    Επιδιώκουν την εμφύλια σύγκρουση.
    Επιδιώκουν την διάλυση αυτής της χώρας.
    Επιδιώκουν να καταστείλουν το συνεχώς διογκούμενο Εθνικιστικό Ρεύμα.

    Βάλτε βόμβες υπηρέτες ξένων αφεντάδων. Σκωτόστε Έλληνες για να σας πει μπράβο το αφεντικό σας.

    Για άλλη μια φορά αποδεικνείεται ότι η βλακεία τους δεν έχει τέλος. Σίγουρα στην γιάφκα του Ιντυ τώρα θα κοκορεύονται για το κατόρθωμα και θα κερνάνε και κάνα μπάφο.

    Η βόμβα έσκασε η Χρυσή αυγή είναι πρωτοσέλιδο ακόμα και στο Λαμπράκικο. μαζί μμε την βόμβα έσκασε και το παραμύθι τους.

    Αφούν τραυματίστηκε κανείς όλα καλά. Να τους πούμε και ευχαριστώ...

    Αντε και σιγά σιγά οι 25.000 ψήφοι να γίνουν 2500000...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαλαρωστε παιδια και μη μασατε τιποτα.Καμια βομβα δεν προκειται να μαs τρομαξει ποτε. Τα γνωστα παρασιτα σαν γνησιοι θρασυδειλοι που ειναι εδρασαν παλι στα κρυφα.Το κομμουνισταριο διακρινεται παντα για τον ιδιο τροπο δρασηs του: με κουκουλα και στα κρυφα.Δεν ειχαν,δεν εχουν και ουτε θα εχουν τα αρχιδια να χτυπησουν καταμετωπο. Δεν θα περασουν.
    Spartan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας μην «τσιμπήσουν» τα παιδιά. Υπάρχει στρατηγικό βάθος στην ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοεμτζογλου εχεις χασει το παιχνιδι,ο πανικος σου δεν μπορει πλεον να κρυφτει,αν νομιζεις πως με στημενα δικαστηρια και εκρηκτικους μηχανισμους πως θα μας φοβισετε,πως θα καμψετε το χρυσαυγιτικο αγωνιστικο μας φρονημα εισαι πολυ,μα πολυ γελασμενος.
    Μετρατε μερες κι εσυ και τα διεθνηστικα τσιρακια σου.
    Συναγωνηστες τιποτα δεν μπορει να μας σταματησει,εμπρος ολοι μαζι για την δοξα της Ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΛΙ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ?ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ? ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ? ΠΩ ΠΩ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΧΑ ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΑΝΕ ΣΦΑΙΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ (ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΓΕΝΙΕΣ) ΓΕΝΝΑΕΙ ΝΕΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΧΑ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για να δούμε τα σαίνια του Κοεμτζόγλου και οι δικαστές του χαρούλη καστανίδη τι θα κάνουν τώρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πανικός στα αποτυχημενα κυβερνητικα λαμογια απο τα αδεια ταμεια, πως θα τσεπωσουν χρημα τωρα? Πανικος και στα καθυστερημενα υπαλληλακια της CIA που εχουν ορισει για συνεργατες των εδω λαμογιων, τους χαλαει η μανεστρα, το χρημα που συνηθιζαν να τσεπωνουν αραιωνει καθως οι καραβιες με τους λαθραιους απελπισμενους λιγοστευουν τωρα που μαθαινουν τα χαλια της οικονομιας μας, αραιωνει και η πιατσα των ναρκοτικων! Μονο του το λαθρονομοσχεδιο δεν τους σωζει! Αργα ομως το καταλαβαν! Χρειαζωνται ποιο δραστικα μετρα, ποιο πολυ ασυδοσια! Αλλα πως θα γινει αυτο? Πως, τωρα που ο Ελληνικος λαος βλεπει οτι μπορει και να πεινασει κι αρχιζει να την ψηλιαζεται κι αρχιζει να φωναζει για νοικοκυρεμα? Οποιος ενημεωνει τον Ελληνικο λαο για τις κινησεις τους υους χαλαει τη δουλεια! Χαλαει το παρε δωσε αυτου προδοτικου καθεστωτος, του συρφετου που σερνουν απο πισω τους, μαζι με τους λοιπους τους δηθεν. Τους "πολιτικα ορθους" κρατικοδιαιτους ντοπιους συνεργατες τους με τους 40 μισθους εκαστος, και μ αυτους ολο το freelance δηθεν αδεσμευτο δημοσιογραφαριο της αρπαχτης, τους τυχοδιωκτες της κακιας ωρας δηλαδη!
    Αντε λοιπον ρε αποτυχημενοι να πουλησετε κανα LSD στα πρεζονια της χωρας σας μπας και ρεφαρετε κι αστε την Ελλαδιτσα ησυχη, βρυκολακες. Αλλα τι να ρεφαρετε τωρα που το δολαριακι σας πιανει πατο.
    Αντε καλο πατο! Κι αντε καλο κ@λο στους Κινεζους! Κι εσεις ντοπια λαμογια ειτε της κυβερνησης, ειτε του συρφετου, ειτε των τηλετυχοδιωκτων αντε καλη μιζα, και καλο κλεψιμο των χρηματων του Ελληνικου λαου, ΑΜΑ βρειτε χρηματα, κι επισης κι εσεις αντε καλο κ@λο εκει οπου νομιζετε οτι θα πονεσει λιγοτερο!
    Αχρηστα λαμογια ολοι τους! Κυφηνες! Οτι ανεβαινει, κατεβαινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΠΡΟΠΟτζής είναι ικανός, μετά τη βομβιστική επίθεση, να καταδικάσει τους ... χρυσαυγίτες επειδή "προκαλούν αναταραχή" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.