Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΩΡΑ 18.00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ Τώρα που οι μάσκες των ανδρείκελων της κατοχικής κυβέρνησης έπεσαν μετά την υπερψήφ...

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ


Τώρα που οι μάσκες των ανδρείκελων της κατοχικής κυβέρνησης έπεσαν μετά την υπερψήφισης επί της αρχής του ανθελληνικού νομοσχεδίου που "ελληνοποιεί" τους λαθρομετανάστες, ο αγώνας μπαίνει σε μια νέα πιο δυναμίκη μορφή!! Πλέον η δράση μας γίνεται ριζοσπαστική και αφυπνίζοντας μέρα με την μέρα τον ελληνικό λαο τον οδηγεί στην Απελευθέρωσή του.

Με βάση αυτές τις σκέψεις οι "Ανένταχτοι Πατριώτες" καλούν να σταματήσει δυναμικά στο δρόμο την προσπάθεια να υπογραφεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο νόμος που θα αφέλληνισει την πατρίδα μας. Αυτός ακριβώς ο αγώνας μόλις τώρα αρχίζει και έχει ως αφετηρία την Πλατεία Κολοκοτρώνη την Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 18.00 μμ. Αφού πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό αφού κάτι τέτοιο ισοδυναμεί με συνενοχή στην αλλοίωση του Έθνους μας.

ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ -ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

''ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ''

18 σχόλια

  1. Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POTE DEN THA MPOROUSA NA FANTASTO POS MIA TOSO MIKRI HORA THA KATAFERNE NA EHI TOSOUS POLOUS PRODOTES. KE TO HIROTERO, NA INE TOSO POLI MAZOHES POU NA MIN ANTILANVANONTE MESA APO TIN EVOHIA TOU MAZOHISMOU POS PARADIDOUN SKLAVOUS TA PEDIATOUS KE TOUS EAFTOUS TOUS, STOUS EGKLIMATIES TIS ANTHROPOTITOS. KANO EKLISI LIPON SE OSOUS ELINES DEN ZOUN IPO TIN EVOHIA TOU MAZOHISMOU KE TOU OPADISMOU,NA KATEVOUN STOUS DROMOUS IRINIKA I MI KE NA APETISOUN TIN TIRISI TOU SINTAGMATOSI KE TIN DIAFILAXI TOU. KE PARATIRITES EAN TIRITE I OHI APO SOSTOUS ELLINES TO GENOS. KE OHI MAZOHES KE KOMATOPIOIMENOUS .KE AFTO DIOTI O MEGALITEROS EHTHROS TON EGKLIMATION PANGKOSMIOPIOITON INE OI ELLINES, KE PREPOI NA TOUS SVISOUN APO TON HARTI. MIA MATIA PRIN TO 74 KE META TO 74 THA SAS PISI. O ETHNIKOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΛΟΙ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ,ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι να βγούμε στους δρόμους και να σταματήσουμε το σχεδιαζόμενο έγλημα. Αλλά να μην τρέφουμε και αυταπάτες. Υπάρχει περίπτωση έστω και μία στο τρισεκατομμύριο ο Κάρολος (;) Παπούλιας, (ο εκλεκτός τους) να Μην υπογράψει το εθνοκτόνο αυτό έκτρωμα;;; Ούτε μία!!! Δυστυχώς αποδείχθηκε περίτρανα, ότι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος και οι μεγαλύτεροι ανθέλληνες, είναι οι (ψευδώς ονομαζόμενοι) Έλληνες. Ποιοι Τούρκοι, Σκοπιανοί , Αλβανοί, Σιωνιστές, και ότι άλλο επικαλούμαστε κάθε τρείς και λίγο, για να καλύψουμε την ανυπαρξία μας και την κακομοιριά μας. Όλοι αυτοί ωχριούν μπροστά μας. Ο εχθρός είναι εντός των τειχών. Και είμαστε εμείς οι ίδιοι. Οι 300 κηφήνες που κοροϊδεύουν το σύμπαν, και τα 10 εκατομμύρια «καναπεδάτοι» βολεψάκηδες που δεν νοιάζονται πέραν του προσωπικού τους «συμφέροντος» για κάτι άλλο. Οι Λαθρομετανάστες ψήφισαν τον Τζέφρυ, τον Καρά-αμάν Αλή, τον Καρά-Τζαφέρ, τα κακά κακέκτυπα του Στάλιν, και τα κωμικοτραγικά ανθρωποειδή του συνοθυλεύματος;;;; Μην πέσουμε πάλι όλοι «έκπληκτοι» από τον ουρανό προσποιούμενοι ότι δεν γνωρίζαμε τι θα γινόταν και (ξανα) τρελαθούμε για άλλη μια φορά!!!! Τουλάχιστον αυτή την φορά (4η Οκτωβρίου 2009) ήταν όλοι τους πολύ ξεκάθαροι. Παπαντρεο-καραμανλικο-τρεμοπουλο-συριζο-σταλινο-κουκουέδο-λαοί και λοιποί ελληνόφωνοι πράκτορες,, μας είχαν προειδοποιήσει για τα επερχόμενα. Εμείς όμως, σε πείσμα της κοινής λογικής, τρέξαμε εκόντες άκοντες να στηθούμε στην ουρά για να νομιμοποιήσουμε τις προδοσίες και τις κλεψιές τους. Με την «ωραία» εφεύρεση που λέγεται ψήφος και κοινοβουλευτισμός.(αν δεν αγαπούσα τους κύνας, θα έγραφα το "κοι" με "κυ") Πρώτα πρέπει να σταματήσει αυτή η φαρσοκωμωδία και όλα τ’ άλλα θα έρθουν μόνα τους. Βεβαίως και πρέπει να βγούμε ΟΛΟΙ στους δρόμους για να σταματήσουμε την κατρακύλα. Αλλά να βγούμε με στόχο και όραμα. Όχι με «αναρθρες» κραυγές που δείνουν όπλα στους πράκτορες να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο. Σαν πρώτο βήμα ας πετάξουμε τα χαζοκούτια της μαζικής αποβλάκωσης στο δρόμο. Να μην μπορούν να «πουλήσουν» την πλύση εγκεφάλου που μας υποβάλλουν νυχθημερόν. Σαν δεύτερο βήμα ας ακινητοποιείσουμε τα αυτοκίνητά μας για να πιούν οι εκμαυλιστές την βενζίνη που μας πωλούν πανάκριβα, γεμίζοντας τις τσέπες τους με το "καύσιμο" της προδοσίας . Και τρίτον αν θέλουμε να λεγόμαστε αλλά και να είμαστε Έλληνες, να κλείσουμε με λουκέτο και οξυγονοκόληση όλα τα πρασινοκοκινομπλέ και μενεξεδί κομματικά μαγαζάκια όπου αυτά υπάρχουν ανά την επικράτεια. Μπορούμε να αρχίσουμε;;; "τίποτ' αρχόντοι δεν φελά (ωφελεί) μονάχα το μπουρλότο" όπως έλεγε και ο Κανάρης στην δημογεροντία των Ψαρών όταν συζητούσαν .... "δημοκρατικά" αν θα έπρεπε να ανατινάξουν τους μογγόλους που είχαν καταστρέψει την Χίο.Ας βάλουμε λοιπόν και μεις μπουρλότο. Τώρα. Και μην περιμένετε από τους "ενστολους" οσφυοκάμπτες να σας 'Σώσουν". Η μόνη σωτηρία είναι η ελεύθερη Ελληνική σκέψη και το ελεύθερο Ελληνικό φρόνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο λόγος του Χριστόδουλου αποδεικνύεται προφητικός και επίκαιρος.

    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ 1/1/2008: "ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O "PRoedro Tis Dhmokratias"(Malon proedros Bouleutwn!! afou apo autous eklegete!!)8a ypograpsei to an8ellhniko nomosxedio peri H8ageneias ,giati dysthxws eine kai autos tou idiou synafiou!!!
    EINE LEEI EPITYXIMENOS KAI TIMIOS!! GIATI OI ALLOI PROEDROI TI EITAN ? KLEFTES KAI APOTYXIMENOI?
    PRWTA APO OLA KAI DEIXWS NA EXW TIPOTA ME TOUS HLIKIWMENOUS ELLHNES,EINE POLI MEGALOS GIA PROEDROS ,EINE 150 XRONWN,8A TON STEILOUN STO EKSWTERIKO NA MAS EKPROSOPISEI KAI 8A MAS MINEI EKEI!!!
    8A STEILOUME 4 NA TON SHKWSOUN KAI NA TON FEROUN PISW!!!
    AMAN RE KAROLE TOSO AKSIA EXEI PIA H PROEDRIKH KAREKLA? STON TAFO MAZEI SOU 8A TIN PAREIS?
    KAI KATI ALO ,O EPITYXIMENOS AUTOS MA8OUSALAS EXEI KANEI BOULEFTHS,YPOURGOS,KTL KAT EPANALHPSH,ARA POSA LEFTA TON MHNA PERNEI? PAIRNEI KAI SYNTAKSEIS KAI TON MIS8O TOU PROEDROU? TWRA POU PEINAEI O ELLHNIKOS LAOS DEN 8A MPOROUSE NA XARISEI STO KRATOS POU EINE PROEDROS(STIN PATRIDA MAS DHLADI) TIS SYNTAKSEIS TOU? KAI NA ZEI APO TON PAXYLOTATO MIS8O KAI MONO?
    I XARISEI STOUS "FTWXOUS" METANASTES AFOU TOUS AGAPAEI TOSO TON MIS8O TOU? GIATI 8A PREPEI NA PLHRWSEI O FTWXOS ELLHNAS TIS "AGA8OERGIES TOU KA8E PAPOULIA,NIWTH,KOURAKH KTL?
    KAROLE MOU FAINETE OTI EISE FATAOULAS 8ELEIS KAI TIN KAREKLA KAI TA FRAGKA DROPH SOU!!KAI 8ELEIS NA KANEIS KAI ELLHNES OLOUS TOUS KANIBALOUS DIO FORES DROPH SOU!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ο λόγος του Χριστόδουλου αποδεικνύεται προφητικός και επίκαιρος.

    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ 1/1/2008: "ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ"

    12/3/10 3:32 πμ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΛΕΣ ΗΡΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟ ΠΑΜΕ ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.
    ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ
    ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12/3/10 12:36 πμ

    ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.
    ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ.

    ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.
    ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΜΕ ΤΟ WORD ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.
    Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜACINTOSH
    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε 1:14,
    Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε στην πράξη, κατά την γνώμη σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μη περιμένετε πολλά αποτελέσματα απο αυτή την δραστηριότητα. Όπως είπε και κάποιος παραπάνω με πορείες και συγκεντρώσεις δεν γίνεται τίποτα.
    Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ενημερώνονται οι πολίτες με επεξηγηματικά φυλλάδια (όχι φειγ βολάν) ή με ομιλίες (μαγνητοφωνημένες ή μη) έξω απο σταθμούς του μετρό και άλλα εμπορικά σημεία με μεγάλη κίνηση. Να αντικρούουμε τα κίβδηλα επειχειρήματα των 'αντιρατσιστών', των δημοσιογράφων και λοιπών υπαλλήλων. Να προβάλουμε την λογική και την σκέψη, την επαγρύπνηση. Με διάθεση να εξηγήσουμε στον κόσμο την αλήθεια, χωρίς συνθήματα, χωρίς τραγούδια, χωρίς σημαίες και λάβαρα. Δυστυχώς ο σημαιοφόρος πια έχει χαρακτηριστεί φασίστας, εθνικιστής, ακραίος κτλ. Όλα με υπομονή και σχεδίαση.
    Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος το ψέμα και την προπαγάνδα της τηλεόρασης πρώτα, να την απορρίψει και μετά να μπουν εμπρός οι κινητοποιήσεις.
    Προς το παρόν είναι όλοι κοιμισμένοι με τα λεφτα, την μπάλα και τα ψώνια.
    Πρέπει να τους κινήσουμε την περιέργεια, όχι να οχηρωθούμε πίσω απο διμοιρίες, σε αποκλεισμένες-έρημες πλατείες. Να σκέφτεστε πολιτικά, όχι στρατιωτικά.
    Για να το συζητήσουμε ispy3000 παπάκι gmai.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόλεμος στον πόλεμο των ξεπουλημένων και προδοτών. Ένα χέρι ξύλο θα τους στρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο αυτο το αδιεξοδο που προκυπτει σε αυτη την συζητηση,καταλαβαινει κανεις γιατι πολλες φορες εχω αγανακτησει με τον Χριστοδουλο..
    Διοτι μας ειπε οτι χρειαζεται να πολλαπλασιαστουν οι ανθρωποι που κανουν αντισταση αλλα δεν μας ειπε ουτε εξηγησε ποτε:ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ;;;...
    Και ποιος ειναι ο τροπος της ζωντανης και ζωηρης αντιστασεως στο σημειο που φτασαμε;
    Αλλα καθε φορα που επιχειρουμε να πουμε κατι,Ο ΣΤΟΧΟΣ κοβει καθε σχολιο!!!
    Αλλα και ο ΣΤΟΧΟΣ,πρεπει να διαλεξη:Η ΠΑΤΡΙΔΑ η ΤΟ ΑΒΑΤΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ;
    Μεχρι σημερα,Ο ΣΤΟΧΟΣ δεν εχει απαντησει πως ονειρευεται την αντισταση..ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
    Πρεπει να κανη μια επιλογη.

    ΑΡΜΟΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στα Χανια καποιοι φιλοι μας μοιραζαν φυλαδια και βρηκαν το μπελα τους (σημερα παρασκευη δικαζονταν) για εξυβριση κλπ. Ερωτω (αν μαθατε τα γεγονοτα): Οι 100 και πλεον "δημοκρατες" που τους περικυκλωσαν δεν εξυβρισαν ? Δεν εκαναν το αδικημα της παρανομης κατακρατησης ? Ζουμε στην εποχη της τρελλας , οταν κανουν πορειες οι καθε ειδους αναρχικοι συλληφθηκε ποτε κανενας απο αυτους , κρατηθηκε στη ΓΑΔΑ ? Ειναι ολοφανερο , προσπαθουν να φιμωσουν τις ελευθερες φωνες , θελουν μονο δουλοπρεπη πειθηνια , ελεγχομενα οργανα , μ΄ αρεσει που για να μας κοροιδεψουν εβαλαν και το νομοσχεδιο σε δημοσια διαβουλευση. Τι αποτελεσματα εβγαλε η διαβουλευση ? Μηπως ειπαν ναι οι Ελληνες στο νομοσχεδιο ? Καλα ειπε καποιος :"Περισσοτερη δημοκρατια υπαρχει στο λοχο πεζικου παρα στο κομμα σας" (ειπωθηκε πριν 25 χρονια). Κι οπως ειπε ενας σοφος ανθρωπος :" Μην περιμενετε απο αυτους (βουλευτες κλπ) κανενα καλο μας εχουν ξεπουλησει στα μεγαλα διεθνη συμφεροντα..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Πώς λένε στο όνομα τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας παιδάκι μου?"
    "Κάρολο, κύριε καθηγητά"
    "Πως λένε τον Πρωθυπουργό σας?"
    "Γεώργιο Παπανδρέου Μινέϊκο"
    (Kατά μαμά Jeffrey)

    ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ Δ'ΑΥΤΟΥΣ???

    Δηλαδή τι περιμέναμε να γίνει?
    Ωρίστε τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι εκκλησιες και οι τοπικες ενοριες πρεπει να αρχισουν να χρηματοδοτουν τον αγωνα. Οχι μονο συσιτια.
    Αν εισαι ανεργος με εξοδα, κι ο αλλος ταίζει οικογενεια τι σόι αντίδραση να κανεις?
    Που να οργανωθείς? Αυτοί απομείναμε.
    Εντάξει, ο γεροξεκούτης που βάλαν απάνω έχει αλζχάιμερ, οι άλλοι τι κάνουν? Οι ενορίτες τι κάνουν, οι παρατρεχάμενοι τους τι κάνουν, οι παπάδες τι κάνουν, τα συμβούλια τους τι κάνουν. Όποιος έχει κονέ εκεί μέσα εχει βολέψει το εαυτό του και τα παιδιά του και τους συγγενεις του με τον ενα η με τον αλλο τροπο. Δεν καταλαβαινουν οτι το χαλί φευγει κατω απο τα ποδια τους? Το βολεμα τους θα γινει ΞΕΒΟΛΕΜΑ! Οτι κέρδισαν ή άρπαξαν θα το χάσουν. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ?
    Τους αρέσει το Ισλάμ? Δε μπορώ να καταλάβω!
    Πρεπει να οργανωθουν απο τις ενοριες ταμεια ενισχυσης των ανεργων Ελληνων για αρχη να μπορεσουν να ξαναφερουν το κοσμο κοντα τους, το νεο κοσμο που ειναι ανεργος. Αμα εισαι αλλοδαπος και δουλεια βρισκεις και οικονομικη ενισχυση απο το Κρατος κι απο τις επιτροπες τους. Αμα εισαι Ελληνας εισαι στα κρυα του λουτρου να ψοφησεις στο δρομο. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ?
    Τα κομματικα γραφεια τις αντιπολιτευσης αγρον αγοραζουν, ΑΔΕΙΑ! Αυτους δε τους βλεπω να ειναι ετοιμοι για εκλογες ουτε σε 2 χρονια!
    Μολις όμως μυρισουν ευκαιρια θα'ρθουν αφου οι αλλοι θα μας εχουν ριμαξει και πιει το αίμα και θα μας ξαναζητανε ψηφο, για να μας σώσουν απο τη "λαίλαπα" του ΠΑΣΟΚ! Ενω πάλι τα δικά τους παιδιά να χώνουν τάχα μου μπροστάρηδες, πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι να ορμάνε να αρπάξουν τη κουτάλα. Παλι οι ιδιοι κι οι ιδιοι να βοηθιοπυνται αναμεταξυ τους. Αν τους παρατηρήσεις τώρα ειναι χωμένοι στις τρυπες τους και δε βγαζουν τσιμουδια. ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΣΤΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ! Κι ολοι τους βολεμενοι στο Δημοσιο να τους πληρωνουμε εμεις! Μονο κοροϊδευοντας και στην ουσια να μην κανουν τιποτα.
    Παει ο αλλος στα γραφεια τους να ζητησει να βρει μια δουλεια 1 χρονο ανεργος και του λενε ολοι το ιδιο παραμυθι, "τωρα το ΠΑΣΟΚ οπως τα κανε μονο ως αλλοδαπος βρισκεις", και οι κολητοι τους οι επιχειρηματιες ολοι τη ιδια κασετα "Δε κανουμε προσληψεις αυτο το καιρο". Ο αλλος να ζεματιεται απο τα χρεη και μετα να του λες να βγει να κανει αντιδραση. ΕΜ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ? ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?
    Βαρεθηκα μια ζωη να βλεπω συνεχως τα ιδια. ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
    Οι χοντροκομμενοι υπανθρωποι,των κομματων και της αρπαχτης και προδοσιας,κανουν ενα μοιραιο λαθος:ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
    "ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ"!Καποια δυναμη,εχει ακουσει τις προσευχες μας και τους σπρωχνει μεσα στην πηγαδα(θελω να πιστευω του ΜΕΛΙΓΑΛΑ!!!!!).
    Ακομη:
    Φτανει να αναψη ενα σπιρτο για να ξεσπαση η Κολαση..Ενας ΛΑΘΡΟΙΜΑΜΗΣ που επεσε απο σκαλες και σκιστηκαν και τα ρουχα του(!..)η ενα χεσμενο Κορανι(!!) σε σημειο καταλληλο και διπλα του ενα μεταλλιο με την Ελληνικη Σημαια και ενα συνθημα οπως:ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ(ωστε η οργη να φουντωση σε τρελλα επιπεδα!!!).

    Συνελληνες μου,γιατι ανησυχειτε;;;
    Μπορειτε να αναγκασετε τον Στρατο και την Αστυνομια να επεμβουν με τα οπλα! Και καθε στιγμη που περναει και γεμιζει Μουσουλμανους η Χωρα,ειναι υπερ μας!!! Αρκει μια εξυπνη κινηση η μερικες εξυπνες κινησεις,για να γινη "ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ"...ΠΥΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ!
    Και να τσακιστουν ολοι οι "αθωοι" Μεταναστες απο την Ελλαδα μας.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ...
    Το κακο με τους Εθνικιστες ειναι οτι ειναι υπερβολικα τιμιοι στην σκεψη και ως εκ τουτου, χοντροκεφαλοι!!! Δεν εχουν την πουστια και την συνομωσιολογικη ικανοτητα των Κομμουνισταραιων!
    Ουτε πιστευουν οτι "Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ"...Αοπλοι και Απροστατευτοι,πανε με τον Σταυρο στο χερι!Και καταληγουν στη φυλακη και στην χλευη!!

    CHESSMASTER

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.