Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΝΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΓΑΓΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ; Σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 19.00 ο Μητροπολίτης Αθηνών Ιερώνυμος θέλησε να επισκεφθεί το...

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΓΑΓΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ;

Σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 19.00 ο Μητροπολίτης Αθηνών Ιερώνυμος θέλησε να επισκεφθεί τον ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα για να στηρίξει ηθικά τον κληρικό, που κλείδωσε την πόρτα του Ναού την Τετάρτη, προκειμένου χωρίς πρόβλημα τα ΜΑΤ της πράσινης χούντας να συλλάβουν τους νεαρούς εθνικιστές και πατριώτες!

Όταν εισήλθε ο Ιερώνυμος στην Εκκλησία αμέσως σχεδόν όλοι οι Ενορίτες σχεδόν άδειασαν τον Ναό και έμειναν μέσα σε αυτόν μόνον πέντε δέκα άτομα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πριν εισέλθει στον Ιερό Ναό ακούστηκαν και αποδοκιμασίες όπως «ανάξιος, ανάξιος».

Υ.Γ.: Την επόμενη φορά ας φροντίσουν οι αρχές να συλλάβουν (συγγνώμη προσαγάγουν…) και τους εκκλησιαζόμενους.

πηγή:xryshaygh.wordpress
αετός για το stoxos.gr

28 σχόλια

  1. Ο Χρυσοχουντίδης !!! έβαλε μπουρλότο στα θεμέλια του ΠΑΣΟΚ !!! ανω κάτω στο κίνημα με τις ''άθλιες'' ενέργειες της Αστυνομίας χθές σε βάρος Ελλήνων Πατριωτών! Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ ζητά από τον ΓΑΠ να διώξει με κλωτσιές τον Μιχάλη, καθώς ουδείς σκεφτόμενος στο ΠΑΣΟΚ ταυτίζεται πολιτικά πλέον με τον Μιχάλη!!!

    3 ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ
    ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΆΤΑΞΗ:
    •ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΑΞΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!
    •ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ 70% ΚΑΘΕΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 80% ΕΊΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!
    •ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ... ΠΑΡΤΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ Ιερωνυμε ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ!!!!

    εισαι αχαπαρος και θλιβερος τζιαι αναξιος. . Κουτοπονηρε Ιερωνυμε που οταν μιλας δεν κοιτας τον αλλον στα ματια αλλα στο πατωμα. Να φυγεις να ξεβρωμισει η Αρχιεπισκοπη Αθηνων να παρεις και τους δικους σου απο εκει να δουμε ασπρη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρωταμε τον Φαναριολατρη Μεγα Αρχιμανδριτη Αθηναγορα Δικαιακο :

    Για ποιο λογο ο Ιερωνυμος δεν λειτουργει καθε κυριακη σε καποια ενορια αλλα μονο περιστασιακα;;Ποιο προβλημα υπάρχει;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ DETTOL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα γιαουρτια στην περιοχη δεν υπηρχαν ρε παιδια ?

    ετσι περασε ο δοτος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εξω οι τραγοπαπες ανθελληνες απο την εκκλησια και απο την ελλαδα.να πατε με τους αγαπητικους σας λαθρομεταναστες στην αραπια να λειτουργητε στα τζαμια|||||||||...σας σιχαθηκε ο κοσμος.παντα εναντιον του ελληνισμου εισασταν τωρα θα αλλαξετε.τσεκουρι και φωτια.λεωνιδας.περαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό σου αξίζει τραγόπαπα...
    Μαριονέτα των πολιτικών...
    Πού είναι η φωνή της επίσημης εκκλησίας για όσα τραγικά συμβαίνουν στην πατρίδα μας;

    Μικρός και ασήμαντος σε μεγάλη θέση...Ουστ, ανίκανε γραικύλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήρθε η ώρα να αρχίσει να αντιδρά ο κόσμος. Ελπίζω αυτή να είναι η αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. XΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ,ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΕΝ ΑΓΙΩΝ ΣΚΗΝΑΙΣ ΑΝΑΠΑΥΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΟΣ ΕΣΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ,
    ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ.
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚΟΑΛΗΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΡΧΑΙΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΚΥΛΑΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 10.000 ΧΡΟΝΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ) ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ. ΟΣΟΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ: ΣΤΑ ΤΣΙΓΚΕΛΙΑ (ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ - ΑΥΤΟΙ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΑΠΕΣΠΑΣΕ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η εξουσία πρέπει να έλθει στα χέρια των εθνικιστών και πατριωτών Ελλήνων. Κάθε νόμος που είναι αντίθετος με τα Ελληνικά συμφέροντα είναι περάνομος. Οποιοσδήποτε ενεργεί εναντίον των Ελλήνων επίσης είναι παράνομος και άξιος διωγμού και καταδίκης. Είτε είναι παπάς ,αρχιεπίσκοπος , απλός πολίτης, υπουργός , βουλευτής , πρωθυπουργός , πρόεδρος δημοκρατίας να τιμωρείται με την εσχάτη των ποινών . Η Ελλάδα στους Έλληνες. Οι ενέργειες των πολιτικών δικαιώνουν τον παρεξηγημένο Παπαδόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιερωνυμε ειναι ωρα να πηγαινεις.
    Γιατι αν νομιζης οτι θα σεβαστουμε τα χρονια σου και την ασθενεια σου εχεις λαθος.
    Εισαι ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ντροπη σου τραγε.
    Ο Θεος μπορει να σε συγχωρεση,εμεις ομως ΟΧΙ !
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΥΠΗΡΟ.
    ΕΠΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΕΜΙΖΑΝ.

    ΕΠΙ ΙΕΡΟΝΥΜΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τον κανατε να βγαλει καρκινο τον μοναδικο ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΧΩΡΑ. ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΑΤΕ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΟΤΑΝ ΙΕΡΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΚΟΜΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥς ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιος ειναι αυτος ο κληρικος που κλειδωσε τον Ναο για να μην μπουν οι Ελληνες Πατριωτες;;;Δωστε το ονομα του στην δημοσιοτητα.Να τον βαλουμε στην λιστα...Δωστε-εαν εχετε-και την πιθανη εξηγηση που εδωσε ο ιδιος για να τον κρινουμε καλυτερα και να αποφασισουμε...Εχει σημανει η ωρα να σηκωθουν τα μαραφετια και να κανουμε τους λογαριασμους μας.

    ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο καλυτερος Ιεράρχης που πέρασε απο την Ελλαδική Εκκλησία ήταν ο Αρχιεπισκοπος Χριστόδουλος!Ολοι φροντίζαμε να μάθουμε πού θα κηρύξει και πηγαίναμε...μιλουσε για πατρίδα,για Ελλάδα,για Ορθοδοξία.Ο Ιερώνυμος ταίζει μετανάστες μόνο...Κάθε σύγκριση είναι περιττή.Πότε θα ξανάχουμε έναν τόσο δυναμικό Ιεράρχη για αρχιεπίσκοπο ?Και εσύ Λυκουργε που λές για ασθένεια,τι ειδους ασθένεια εχει ο Ιερώνυμος ?Δεν εχω καταλάβει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ AΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΞΟΥΡΑΦΙ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΝΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΤΑΧΤΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ
    Μια ζωή προδότες ήσασταν, θα αλλάζατε τώρα?Πάντα προδίδεται τους Έλληνες πατριώτες,πάντα ήσασταν με τους κατακτητές της πατρίδος μας,γιατί είστε και εσείς κατακτητές,δεν υπερβάλλω αυτή είναι η αλήθεια που την έχουν κρύψει από τους Έλληνες.

    Αυτό το περιστατικό μου θύμισε τον αδερφό του Κολοκοτρώνη που πήγε μαζί με άλλα παλικάρια να ζήτηση βοήθεια απ τους μοναχούς, επειδή τον κυνηγούσαν οι Τούρκοι και αυτοί αντί να τους βοηθήσουν τους πρόδωσαν και ο Κολοκοτρώνης γύρισε και εκδικήθηκε για την προδοσία και κρέμασε τους μοναχούς στην πλατεία του χωριού.
    http://molonlabe.blog.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανωνυμε 27/2/10 5:39 μμ

    θελω να σε ενημερωσω οτι πολλοι κληρικοι της Αρχιεπισκοπης εχουν ενημερωθει και βραζουν κυριολεκτικα για την απαραδεκτη ενεργεια του κληρικου του Αγ. Παντελεημονος προς τον Σαββα και τους υπολοιπους συναγωνιστες.

    Μην βαζεις ολους τους κληρικους στο ιδιο τσουβαλι υπαρχουν πολλες φωτεινες εξαιρεσεις τις οποιες σιγουρα δεν γνωριζεις και επισης πολλοι ειναι στον δικο μας ιδεολογικο χωρο.
    Ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι αυτη την σελιδα την διαβαζουν πολλοι κληρικοι εχοντας θετικη γνωμη τοσο για την εφημεριδα οσο και για την
    ιστοσελιδα και εκτιμουν πολυ τον Σαββα Χατζηπαρασκευα και τη υπολοιπη δημοσιογραφικη ομαδα.

    Να γνωριζεις οτι αν ηταν ο Χριστοδουλος θα ηταν διαφορετικη η κατασταση και ο κληρικος θα ειχε τιμωρηθει την επομενη ημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "ΠΑΣ ΠΑΠΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝ ΞΟΥΡΑΦΙΣΘΗΤΩ"
    Περικλης Γιαννοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ντινα χαιρε και καλο αγωνα !
    Η ασθενεια του Ιερωνυμου ειναι οτι πασχει απο μαλακιση εγκεφαλου !
    Λυκουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βγαινω απο τα ρουχα μου αγαπητέ Λυκούργε.Διάβασα προημερών ότι ο Ομπάμα θα υποβληθεί σε υποχρεωτικό τσεκ απ τώρα που έκλεισε ένα χρόνο στο Λευκό Οικο...Εδώ είδαμε ποτέ κανέναν να υποβάλλεται σε εξετάσεις να ξέρουμε αν ειναι ικανός για τα υψηλά καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί ?Θυμόμαστε όλοι τι έγινε με τον Ανδρέα Παπανδρέου,που παρα τα σοβαρα του προβληματα επέμενε να ειναι πρωθυπουργος ...Και τώρα αυτο με τον Ιερώνυμο που λες ειναι πολυ σοβαρο...Ο καημενος ο Χριστόδουλος απο την πρωτη στιγμη που αρρώστησε δημοσιοποιησε το πρόβλημα και παρακολουθουσαμε την πορεια του ως το τελος.Ειχε μεν καρκινο αλλα είχε τη λογικη του στο ακέραιο.Και για κάθε άνθρωπο το σημαντικότερο στοιχείο ειναι η λογική και το μυαλο.Αλλιως οποιαδηποτε αλλη ασθένεια αντιμετωπίζεται.Καλό κουραγιο σε όλους μας .Οι μέρες ειναι πονηρές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Paidia, o kolopapas den exei kammia arrosteia pou tou exei aferesei tin logiki tou,3erei ti kanei.

    Einai pliromeni Pou..na tis " globalist" elite!!!
    Gia afto ton logo exei ka8e ligo kai ligaki festival agapis me tous la8rometanastes,kai mas lei tis mparoufes "Agapate allilous", e.t.c
    O prodotis tou Ellinismou 8elei na to pe3ei oti agapaei tous pantes,symfona me tin "8riskeia" alla oi Ellenes patriotes ton myristikan apo 10 metra makria giafto adiase h ekklisia tou Ag. Panteleimona.

    Ousttttttttttttt trage,fotia kai timoria stous poulimenous prodotes, eise xeiroteros apo ton Efialti pou prodose ton Leonida kai tous 300 Spartiates.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ειναι ο Μαξιμος Παπαγιαννης η ο ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ;Ηταν και οι δυο εκεινη την ημερα που εδωσαν την εντολη;
    Πως ξερουμε οτι ηταν ο Μαξιμος Παπαγιαννης;Καποια νεοδημοκρατισσα λεει οτι ηταν ο Πετριδης!Αλλοι λενε οτι ηταν ο Παπαγιαννης!!
    Τι συμβαινει τελικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Προκόπιος Πετρίδης είναι Βοηθός Επίσκοπος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβροσίου και επομένως βρίσκεται στο Αίγιο...Οπότε είναι φύσει αδύνατον να βρίσκεται και στον Αγιο Παντελεήμονα συγχρόνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο κληρικος ΜΑΞΙΜΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,πρεπει να τιμωρηθη δεοντως και να δοθη το μηνυμα στον Ιερωνυμο και τις αλλες!!!...
    Ενα γερο μα γερο βρωμοξυλο και η γνωστοποιηση στον λαο με μια προκυρηξη,ειναι μια καλη αρχη.Να παρουν και οι υπολοιποι το μηνυμα.
    Ας σταματησουν ομως καποιοι να λενε οτι η Εκκλησια ηταν παντα προδοτικη!!Για να μην τα παρουμε στο κρανιο..Και Ο ΣΤΟΧΟΣ να δινη τις πρεπουσες απαντησεις και οχι να κανη το κοροιδο.

    ΑΡΜΟΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Προκόπιος Πετρίδης ειναι απο τον περασμενο Νοέμβριο Επισκοπος Κερνίτσης και ειναι στην Μητρόπολη Καλαβρυτων και Αιγιαλείας. Δεν έχει κάμια σχέση πλέον με τον ναό. μην ακουτε τους αθλιους νεοδημοκρατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. EXO OI GERMANARADES H ARXIEPISKOPI ATHINOS TELEI YPO GERMANIKH KATOXH.. MAXIMOS PAPAGIANIS GERMANARAS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.