Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΧΟΪΔΗ

14 σχόλια

  1. 1) Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.
    ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 100+ ΜΕΤΡΩΝ ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 1 ΜΕΤΡΟΥ.
    ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΡΕΕΕ!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.

    2) Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ -ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!!!!!

    3) Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΟΜΩΣ ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΥΡΙΝΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ??? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗς ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ???
    ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΣΒΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.



    ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αύριο που θα τους ριχνουνε τις μολοτοφ τα άπλυτα και η κυβέρνηση θα τους έχει χεσμένους, αύριο που θα τους ράψουνε με το καλασνίκοφ και η κυβέρνηση θα τους εχει δύο φορές χεσμενους! Να τους χέσουμε και εμείς αύτους τους "κυριους" για τους οποίους κανουμε εράνους μόλις παθουν κάτι για τις οικογένοιες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρηκαν και τα κανουν τα γουρούνια...Στην πορεία στις 30/01 που ήταν χιλιάδες κόσμος έκαναν τις κότες...Ας κανονίσει η Χρυσή Αυγή πορεία στον Αγ. Παντελεήμονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι ρε παιδια τι εχει η χουντα και αναφερεστε ειρωνικα για αυτην;Τελικα ποια ειναι η αποψη του στοχου για το κινημα της 21ης Απρίλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EPI GERMANIKIS KATOHIS OI HAFIEDES OI ROUFIANOI OI PRODOTES FOROUSANE KOUKOULES APO PANI. SIMERA FOROUNE PLASTIKA KRANI.I DIAFORA INE STO IDOS KATASKEVIS KATA TA ALA DEN ALAZI TIPOTES.PRODOTES KE TOTE PRODOTES KE SIMERA. OI DIAFORA INE POS TOTE PRODOTES ISAN ELLINES POLITES ENO SIMERA INE ELLINES TO GENOS. DIOTI OI ASTINOMIKOI EAN OHI OLOI STI SYNTRIPTIKITOUS PLIOPSIFIA INE ELLINES TO GENOS. DILADI ME LIGA LOGIA OI ANTHROPOI AFTOI EHOUN POULISI TIN SYNIDISITOUS GIA 1000 EVRO TON MINA. KE VEVEA PANTA TO PEZOUNE NTA-I-DES KE NTAVANTZIDES SE AOPLOUS. THA MOU PITE EHOUNE DIATAGES; DILADI EAN TOUS DIATAXOUN NA DOLOFONISOUN TON PATERATOUS TIN MANNATOUS KE TA ADERFIATOUS THA TO KANOUN ME TOSI EFKOLIA POU TO KANOUN GIA TOUS ELLINES TO GENOS; EPIDI LIPON INE KE AFTOI OPOS OI PPAPADES TA KALA KE SYNFERONTA TAS PSIHAS YMON IPER TOU KLIROU KE TOU LAOU, DILADI AN PERISEPSI TRO-I- O LAOS, I MONI APANTISI INE AFTI.>>VIA STIN VIA<<. KE TELOS KATHOLIKO KINIGIMA TON MASONON KE EVREON. DIOTI OPOS PANE TA PRAGMATA SE POLI LIGO HRONIKO DIASTIMA EAN TOLMISIS NA DILONIS ELLINAS THA EKTELISE OPOS GINOTANE KE EPI ROMA-I-KIS AFTOKRATORIAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΒΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ.
    THATHELA POLI NA EVRISKOME ANAMESA SE AFTOUS POU POLEMANE GIA TIN ELLADA ALLA DISTIHOS EVRISKOME 9.000 HILIOMETRA MAKRIA. IME O 25/2/10 12:57 πμ APO CANADA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

    Αυτοί θα βγάλουν και κώδικες κατά των Ελλήνων σαν Ιουστινιανό και το Θεοδόσιο,σε λίγο θα απαγορευθεί να λεγε σε και Έλλην όπως έπραξαν και οι προαναφερθέντες.

    ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ !!ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!!! Η ΕΒΡΑΙΟ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΘΕΊ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ!!

    ΦΤΟΥΣ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

    http://molonlabe.blog.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΗ ΕΜΟΙΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ.ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΙΣΑΝΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ 100 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ,ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΚΙ ΑΝΟΙΓΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοεμτζογλου αυτο ηταν το καλυτερο σου χαρτι;
    Ατυχησες αγορακι,τωρα ειναι που ξεσηκωσες και τους πιο μετριοπαθεις απο εμας.
    Ομως δεν θα πεσουμε στην παγιδα σου,δεν θα σου δωσουμε τις αφορμες που ζητας κι εκβιαζεις με το κυνηγη μαγγισων που εξαπολυεις εναντιων μας.Αθεατοι,απιαστοι και μεθοδικοι θα σε πολεμησουμε και σενα και τα τακιμια σου τις αναρχοκοτουλες.
    Και μια τελευταια συμβουλη:να εχεις ματια και στην πλατη(στον κωλο ξερουμε πως εχεις,αλλα εκεινα ειναι για αλλη δουλεια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα ήθελα να πω κάτι σε όσους λένε για αυτούς που γράφουν στο ιντερνετ και δεν ήταν εκεί.

    Πρωσοπικά ξεκίνησα να έρθω γύρω στις 19:30 καθώς ήταν αδύνατον να φύγω από την δουλειά μου. Φαντάζομαι και π΄λλοί άλλοι καθώς στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα πριν τις 5 με 6 στην καλύτερη δεν σχολάει κανείς.

    Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί από εμάς να φτάσουμε με μεγάλη αργοπορεία καθώς δεν ήμασταν και δίπλα. Όταν όμως φτάσαμε οι δρόμοι ήταν κλειστοί και τα τσιράκια του ΠΡΟΠΟ δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει. Αντίθετα η απειλή της σύλληψης για όποιον επέμενε ήταν κάτι παραπάνω από ορατή.

    Το μόνο που έμενε ήταν ή να βρεθούμε και εμείς στην ΓΑΔΑ ή να προσπαθήσουμε όσο μπορούσαμε μέσω ιντερνετ να ενημερώσουμε και να τους ξεμπροστιάσουμε.
    Επίσης μην ξεχνάτε κάτι η πένα έχει την ιδια δύναμη με τα όπλα. Κάθε επανάσταση πρώτα από το χαρτί ξεκινά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν αποκλείσει κάθε δυνατότητα να ακουστεί η φωνή μας από τα ΜΜΕ.

    Χθες ήταν ξεκάθαρο ότι εκβίαζαν το θερμό επισόδιο... Το σκυλολόι σε συνεργασία με την ΕΠΙΟΡΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ(Ρίξτε μια ματιά στο Σϋνταγμα αν υπάρχουν αμφιβολίες και επίσης δεν αξίζει πλέον να ασχολούμαστε μαζί τους. Ας πάνε σε αυτούς που τους καίνε και τους γαζώνουν) του ΠΡΟΠΟ προκαλούσαν και προσπαθούσαν να βγάλουν εκτός ορίων του συγκεντρωμένους Έλληνες αλλά και όσους προσπαθούσαν να πλησιάσουν. Το αποκορύφωμα ήταν η σύλληψη του Σάββα του εκδότη του ΣΤΟΧΟΥ. Ήταν μια σύλληψη προβοκατόρικη και στημένη. Κατά την γνώμη μου ήταν προγραματισμένη εδώ και καιρό αλλά κρατούσαν το χαρτί αυτό για την στιγμή που θεωρούσαν κατάλληλη. Μήπως δεν τον ήξεραν; Δεν ήξεραν ποιός είναι και τι πρεσεύει; ΗΞΕΡΑΝ αλλά τον συνέλαβαν για να προκαλέσουν μπάχαλο και να εκφοβίσουν... Όμως δεν έπεσε κανείς στην παγίδα.

    Προσοχή λοιπόν και όλοι ενωμένοι είτε στο δρόμο είτε στο πληκτρολόγιο Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ.

    ΥΓ Στα θετικά είναι ότι πλέον έπεσαν οι μάσκες για τα καλά και φάνηκε ποια είναι τα συνεταιράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Re Seis DEN YPARXEI ENAS ELLHNAS NA TOU TIN "Fytepsei" MPAM KAI KATW OPWS TON Giougkoslabo Politikanth ekeino,Pou tou Eir8e opws phge na mpei sto amaksi?
    Xrysoskatoulidh Go Home(stin Tourkia)
    Tzefry Go Home,GIA TO KALO SOU FYGE TWRA RE MPASTARDE STO AMERIKA
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ??Ο ΑΠΛΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ!ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ!ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΟΧΙ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ,ΠΑΡΤΕ ΤΕΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΗ.ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ!!!ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ!!ΒΡΙΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ??ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΙΝΕΣ!!ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καποιος ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ(26/2/10 9:24 πμ)-προφανεστατα ΚΑΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ που βρεθηκε στην Αστυνομια μεσω Υπουργικου Γραφειου-μας ξεχεζει κι απο πανω!Και μας λεει ο δειλος αυτος ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗΣ,οτι δεν μπορει να κρινη την ορθοτητα μιας εντολης!!!Μας λεει δηλαδη οτι αν η εντολη ειναι παρανομη,αυτος σπευδει να την εκτελεση αμεσως!!!
    ΜΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ;ΔΕΝ ΑΙΣΧΥΝΕΣΑΙ;ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ;ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟ;Οχι,φυσικα!Δεν εχεις.Εισαι ενας αδειος τενεκες οπως οι περισσοτεροι απο τους συναδερφους σου.Αδεια ντουβαρια χωρις συνειδηση.
    Και ποια ζωη παιζεις με τα Αλβαναρια;Εσεις,εχετε εντολη να μην τους κοιτατε στα ματια για να μην εκληφθη ως προκληση!!!
    Ποια ζωη ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ;Εγω εχω αρνηθει να εκτελεσω εντολη παρανομη αρκετες φορες και γιαυτο παρεμεινα στασιμος.ΑΛΛΑ ΓΛΥΦΟΚΩΛΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΑΜΙΟΛΑ! Εισαι δειλος,ψευτης και ανανδρος.
    ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΜΩΡΗ!Θα μας απειλησης κιολας..

    ΑΡΜΟΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.