Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο... ΣΕΜΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ; Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ο ρόλος του "σεμνού και ταπεινού" νέου Αρχιεπισκόπου, πολέμι...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο... ΣΕΜΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ;

Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ο ρόλος του "σεμνού και ταπεινού" νέου Αρχιεπισκόπου, πολέμιου του Χριστόδουλου, που μάλιστα απο τις πρώτες του δηλώσεις ήταν να μας πει ότι οι αριστεροί είναι καλύτεροι χριστιανοί απο τους δεξιούς διαχωρίζοντας τους Έλληνες! Το νέο λοιπόν κατόρθωμα του "σεμνού" Αρχιεπισκόπου είναι η σημερινή συμμετοχή του στην εκδήλωση του δημοτικού συνδυασμού ΣΥΡΙΖΑ στον Βύρωνα! Μάλιστα όπως ανακοινώνει στην πρόσκλησή του ο επικεφαλής συνδυασμού "ΒΥΡΩΝΑΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ", Παναγιώτης Κόνσουλας την εκδήλωση σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου (στο δημοτικό αναψυκτήριο ΑΣΤΡΑ) θα... ευλογήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος! Να σας θυμίσουμε ότι ο Κόνσουλας (της φωτογραφίας) και άλλες ομογάλακτες οργανώσεις τους είχαν το 2007 ξηλώσει πινακίδα που έγραφε "Ιδιοκτησία της Εκκλησίας της Ελλάδος" εκφράζοντας έτσι την... αντίθεσή τους στις ιδιοκτησιακές διεκδικήσεις της Εκκλησίας στον Υμηττό! Μπράβο Ιερώνυμε... Και σε ανώτερα! Να πας να ευλογήσεις και τις εκδηλώσεις των αναρχικών!
Δήμητρα Μυλωνά

16 σχόλια

  1. ειναι λίγο ανακριβές αυτό. Ο Κονσούλας είναι πασοκ ,συριζα είναι ο τζοκας ο τωρινός δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ελλάδα γεννιέσαι ορθόδοξος, όπως και στην Τουρκια μουσουλμάνος.

    Το Εθνικό φρόνημα στην Ελλάδα κακοποιήθηκε από μια κλίκα ψευτοεθνικών της δεξιάς του κεφαλαίου και του τραμπουκισμού που έκαναν τον λαό να μισήσει ότι Εθνικό και να στραφεί στον κομμουνισμό, αυτό φυσικά ήταν και ο στόχος τους να σπείρουν διχόνοια και να χωρίσουν τον λαό σε δεξιά και αριστερά.

    Eχω συγγενείς που είναι αριστεροί, χριστιανοί και πατριώτες! Η εκκλησία της Ελλάδας όπως και η καθολική και προπάντων η προτεσταντική εκκλησία είναι υπέρ τον λαθρομεταναστών, τελεία και παύλα και μην απορείτε με τυχόν ιεράρχες που λένε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλληνες ιερείς ξυρίστε το ιερώνυμο ή κοπρώνυμο. Δεν είναι Έλληνας, δεν είναι ιερέας, δεν αξίζει για αρχιεπίσκοπος. Κάνει κακό σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι... Δήμαρχος στον Βύρωνα είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο Τζόκας είναι στην Καισαριανή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελληνες : ο ιερωνυμος δεν ειναι αρχιεπισκοπος..ειναι απλα ενας ανθελληνας πασοκοκουμινιστικος τραγος με ρασα για καμουφλαζ..αυτος ο ιεροκοπρονυμος που ηταν και πολεμιος του αθανατου εθναρχη μας χριστοδουλου..ο ξεφτιλας το κομουνοσκυλο με ρασα κοπρονυμος καταστρεφει καθε μερα την εκκλησια και την ορθοδοξια...αντι να ενωνει και να αφυπνιζει το λαο οπως εκανε και ο κεραυνος,αυτος ο ξεφτιλας ο αλβανοπακιστανοαφγανοκαβαλημενος τραγος θελει φανερα τη διαλυση της ελλαδος και του εθνους με συνεργο τον τζεφρυ...κρεμαλα στο συνταγμα σε ολους τους προδοτες τους εθνους.κανενα ελεος , φωτια και τσεκουρι σε ολους τους προσκυνημνενους........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΗΜΕ 1 ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ ΤΟΝ Κ... ΚΑΛΥΓΡΑΦΙΕΣ ΨΑΝΟΥΜΕ

    ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΞΥΡΙΖΑ Η ΠΑΣΟΚΟ Η ΚΚΕ Η ΠΑΝΤΙΕΡΑΤΟ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΛΑΣΤΗ
    ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ [ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ]

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ

    ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΤΕ ΘΑ ΛΕΝΕ ΒΡΕΧΗ

    ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

    ΑΝΩΝΥΜΕ 2 ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΩΣΤΟΣ ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α,ρε Ιερωνυμε κι αν εισαι και παπας με την αραδα σου θα πας(οταν θα ερθει εκεινη η ωρα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά, μη βιάζεστε να κατηγορήσετε. Ολοι ζούμε μέσα στην ίδια αγωνία, αλλά ποτέ δεν ξέρουμε τί πραγματικά συμβαίνει. Εχετε ποτέ ακούσει ιεράρχη ή την Εκκλησία να πουλάει το Εθνος. (ίσως ο Μακάριος της Κύπρου μόνο) Η ιεραρχία και η Εκκλησία, δηλαδή εμείς ο λαός, τους απορρίπτει από το σώμα της. Ο Ιερωνύμος ίσως να παίζει κάποιο ρόλο που πρέπει να παίξει αυτή τη δεδομένη στιγμή διότι έτσι πρέπει να γίνει. Ολα στην ώρα τους. Ερχεται φωτιά και τσεκούρι και έρχεται από όλες τις μπάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πρωτο που πρεπει να κανουν οι Λοχιες οταν ερθουν επι τα πραγματα ειναι να τον βγαλουν σε απ ευθειας μεταδοση στη τηλιοραση, μαζι με το αληταριο του συριζα και να του ξυρισουν τα γενια συρριζα και κατακορυφα, για να εξαγνιστη ο τοπος! Ο Θεος να τον φυλαει για εκεινη την ημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ZANGLOS ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΡΡΩ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΑΞΙΩΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
    ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΧΑΖΟΣ ΕΙΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ (ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ" ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ").
    ΝΟΙΩΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΩΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΑΡΧΑΙΩΝ. ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 40 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΑΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΕΙ ΣΕ ΒΙΟΘΕΩΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΙΟΙ ΟΠΩΣ Η ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, Ο ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΘΟΥΝ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ) , ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΠΛΑ Ή ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΤΑΝΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΥΣΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΗ Η "ΜΑΓΙΑ" ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ. ΟΣΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΤΑ, ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΝ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΕΤΣΙ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΟΡΘΩΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ "ΠΟΥΛΟΥΣΕ" Η ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΤΥΘΗΚΝ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ - ΤΟ 81- ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΑΝΕΤΗ ΖΩΗ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ZANGLOS ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ - ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΖΕΡΒΑ- ΠΟΥ ΥΠΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ. ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ). ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΟΝΤΟ ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ.
    ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΝΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΦΥΓΟΠΟΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΤΙΜΩΝ, ΤΩΝ ΦΙΛΟΜΑΘΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΜΑΘΩΝ, ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΥΤΑΡΚΩΝ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
    Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΙΜΗΜΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΤΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗ.
    ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μου φαίνεται πάρα πολύ παράλογο η στάση και το υβρολόγιο μερικών σχολιαστών, είστε πραγματικά Έλληνες και χριστιανοί και βρίζετε έτσι?

    Εγώ αν και δεν είμαι χριστιανός δεν θα το έκανα ποτέ, πρώτον γιατί είναι ιερέας, δεύτερον άνθρωπος και τρίτον είναι θρασυδειλία να βρίζεις σαν ανώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πεστα χρυσοστομη
    Να αγιασει το στομα σου.

    Την ευχη μου να χεις αγαπητο μου τεκνο, να τα λες παντα τοσο ορθα κοφτα.
    Ειπαμε τελικα μηπως εχει αλτσχαιμερ ο μητροπολιτης Αθηνων?

    Παλι καλα που υπαρχουν ιερεις που το τιμανε το ρασακι τους...


    +Παπαλοχιας ο εσχατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξεχάσατε κύριοι ότι ο μακαριστός Χρι-
    στόδουλος πέρασε την πόρτα του Περισ-
    σού και συναντήθηκε με την Αλέκα και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ;!!Και διατυμπανίσθηκε τότε η ενέργειά του!Τί είπατε ΤΟΤΕ; Ή μή-
    πως εκείνος παρά τις παλινωδίες του ήταν συγνωστός,ενώ ετούτος,που δε σας είναι αρεστός ερέτω! Για συνέλθετε λίγο κι αφήστε τις κραυγές της μισαλ-
    λοδοξίας Ακούγονται μόνο από τους ΑΝΟΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3 Gynaia(gynaikes "dhmosiografoi"),stin ekpomph-KOSMOS_ tis kratikhs ,doryforikhs ERT ,pou plhrwnete me xaratsi apo ton Ellhniko Lao,Mas eipan prin ligo stis Eidhseis,Oti shmera giortazoume tin Hmera tou Aousvits,kai poloi epishmoi eitan ekei ,anamesa tous kai o prw8ypourgos tou Israhl,Kai oti sto Aousvits kata ton deutero pagkosmio polemo Fournhstikan ena Ekatomyrio!!! Evraioi Ekei ( Ti diaolo kai ka8e mera na fournizan oi germanoi,pws mporesan se toso ligo xroniko diasthma na skotwsoun tosous polous Evraious? mysthrio.)Epishs mas eipan oti ekei exasan kai poloi polwnoi,Tsigganoi,kai Rwsoi tin zwh tous!!!
    AKOUSTE KOPELES MOU TIS EKPOMPHS -KOSMOS- STA SXOLEIA POU PHGATE DEN MA8ATE ARAGE OTI KAI POLOI ELLHNES AFHSAN EKEI TIN ZWH TOUS? DEN MA8ATE OTI KAI O ARXHGOS TOU KKE TIS EPOXHS EKEINHS (ZAXARIADHS) EITAN EKEI KAI EPEZHSE,ALLOI OMWS ELLHNES AFHSAN TA KOKKALA TOUS EKEI .GIA TOUS EVRAIOUS KAI TOUS TSIGGANOUS MAS LETE,GIA TOUS SYMPATRIWTES SAS TOUS ELLHNES TSIMOUDIA?
    OUST NA MOU XA8HTE PALIOGYNAIA....
    NA PATE NA PLHRW8HTE TON MIS8O SAS APO TOUS EVRAIOUS KAI TOUS TSIGGANOUS!!
    A Byzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Αγαπητέ ανώνυμε 10:54 πμ
    Συμφωνώ στα περισσότερα που λες και εγώ θα θυσίαζα την ζωή μου για την πατρίδα. Αλλά, κάνεις λάθος όταν λες ότι δεν υπάρχουν πατριώτες αριστεροί, εγώ που το λέω αυτό δεν είμαι ούτε χαζός ούτε υπολογιστής.

    Όσο για το ”..ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΑΡΧΑΙΩΝ.” Είναι πραγματική αντεθνική προπαγάνδα και βλακεία! Αν δεν είμαστε η συνεχεια τον αρχαίων Ελλήνων τότε τι είμαστε? Τούρκοι οι σλάβοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.