Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΥΖΩΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ... Την αφοσίωσή τους στο καθήκον εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας υποδεχόμενος στο...

ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ...

Την αφοσίωσή τους στο καθήκον εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τους τρεις ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς, Μάριο Θεοδώρου (στρατιώτη-παρατηρητή στο Μ.Α.Σ.) από τη Λειβαδιά, Βασίλειο Βερνίκο (στρατιώτη-σκοπό στο Μ.Α.Σ.) από τη Νάξο και Ιωάννη Ανδρεάκο (στρατιώτη-σκοπό στο Μ.Α.Σ.) από την Ελιά Μάνης, οι οποίοι με αυτοθυσία παρέμειναν στη σκοπιά τους στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου, όταν εξερράγη αυτοσχέδιος μηχανισμός έξω από το κτίριο της Βουλής. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού συνεχάρη θερμά τους τρεις ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς, τόνισε ότι « στα δύσκολα φαίνεται η ψυχή του Έλληνα» και πρόσθεσε: «Δώσατε ένα μήνυμα, θερμά συγχαρητήρια για την αφοσίωσή σας». Ο κ. Παπούλιας φωτογραφήθηκε με τους τρεις ευζώνους, τους οποίους χαρακτήρισε «λεβέντες», εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι θα είναι και «καλοί πολίτες». Τους ευζώνους συνόδευαν ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας κ. Δ.Μανδύλης και ο Υποδιοικητής της Προεδρικής Φρουράς Ταγματάρχης Ν. Θάνος.

8 σχόλια

  1. Και όμως, άκουσα καθαρά από το ραδιόφωνο του "ΣΚΑΪ" να μεταδίδεται ότι "η Αστυνομία απομάκρυνε τη φρουρά" !!! Επειδή είχα ήδη διαβάσει την ανάρτηση του Στόχου ότι οι εύζωνοι παρέμεινα στις θέσεις τους, περίμενα να ακούσω και το επόμενο ραδιοφωνικό τους δελτίο. Μαντέψτε: ΔΕΝ επανέλαβαν την παραπάνω πρόταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποιοι με την τοποθετηση του εκρηκτικου μηχανισμου πλησιον του μνημειου του "Αγνωστου Στρατιωτη" προσπαθησαν να μας στειλουν το μηνυμα τους,οι ευζωνοι της προεδρικης φρουρας και οτι συμβολιζει για την πατριδα και την φυλη μας το "σωμα" τους,με την αταλαντευτη ηρωικη τους σταση,εστειλαν το δικο τους μηνυμα,πρωτα στους θρασυδειλους τρομοκρατες και στα ανθελληνικα συμφεροντα που εξυπηρετουν και δευτερον προς ολους εμας που συντομα θα ερθει και η δικη μας σειρα για επιδειξουμε την ιδια θαρραλεα και λεβεντικη σταση απεναντι στους εχθρους του Ελληνισμου.
    Ευχομαι να μην φανει κανεις μας κατωτερος των περιστασεων κι αναξιος του παραδειγματος των τριων αυτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ Ελληνων στρατιωτων και αυριανων πολιτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε αντιθεση με τους περσινους "ευζώνους" που πηραν παραμασχαλα το οπλο και το εσκαγας κυριολεκτικα απο τις σκάλες ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΧΤΕΣ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ ΜΑΣ. Ενα ΜΠΡΑΒΟ είναι λίγο, 1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ειναι και αυτά λίγα μπροστά στην πραξή σας αυτη.
    ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΥΖΩΝΑΚΙΑ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΩ ΠΗΓΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟ-ΒΑΡΔΑΡΙΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΘΑΡΡΕΙΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΔΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ. ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΡΑΛΟΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ "ΟΧΙ" ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ "ΟΧΙ".
    ΘΑΡΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΡΕΒΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΚΦΥΛΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΤΩΝ "ΙΣΧΥΡΩΝ".
    ΟΧΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ "ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ".
    ΟΧΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ", ΕΙΤΕ ΕΡΓΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΙ ΜΟΜΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    ΟΧΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΤΟΥΣ - ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ - ΝΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΨΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΘΑΡΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ "ΟΧΙ". ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ "ΦΥΓΟΥΝ". ΑΛΛΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΙΜΗΜΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, Η ΔΕ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΘΕΝΤΩΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΗ.
    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εις οιωνος αριστος αμυνεσθαι περι ΠΑΤΡΙΣ!
    τέλος ΕΛΛΑΣ Η' ΤΕΦΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Anonyme @ 11/1/10 6mm

    Ta logia sou me ekanan na anatriaxiaso. Etsi 8a ginei patrioti, ola osa les einai
    ali8eia.
    Ego protimo na pe8ano gia tin Ellada, para na ntropiasto!!
    Elpizo oloi oi an8ellenes na ta diavazoun, kai na etoimazonte.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Τώρα όσον αφορά το επικοινωνιακό παιχνίδι της μη μετακίνησης των ευζώνων απο τον χώρο της επίθεσης, ως μια ηρωική πράξη, είναι τουλάχιστον ανακριβές. Προφανώς η αλήθεια που γνωρίζουμε τόσο εμείς οι ίδιοι όσο και ο εχθρός είναι πως υπήρξε η μετακίνηση τους στο υπερυψωμένο προάυλιο της βουλής πρίν απο την έκρηξη ωστε να έχουν την κατάλληλη κάλυψη. Γνωρίζουμε όπως γνωρίζουν και οι πυροτεχνουργοί της αστυνομίας πως οποιοσδήποτε έμενε σε ακτίνα δέκα μέτρων στην καλύτερη περίπτωση θα είχε απλώς τραυματιστεί."

    TA NEA 12/1/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.