Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΤΖΕΦΡΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ - ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΦ'ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΙΚΑ...

ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΦ'ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ

Μία εξέλιξη που μπορεί να αποβεί εξαιρετικά δυσμενής για τα εθνικά συμφέροντα, σημειώθηκε πριν από λίγο:
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αποδέχθηκε την πρόταση του Ταγίπ Ερντογάν για διμερή απ'ευθείας διάλογο "εφ'όλης της ύλης" στο Αιγαίο και από εδώ και στο εξής οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα μπορούν πλέον να οδηγήσουν μέχρι και σε αναθεώρηση των διεθνών συνθηκών που καθορίζουν την κυριαρχία της χώρας. Μάλιστα στην απαντητική επιστολή του στον Ταγίπ Ερντογάν πέρα από τον απ'ευθείας διάλογο για την επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών (!) προτείνει εν συνεχεία, αν δεν "τα βρούμε", προσφυγή στην...Χάγη! Η κίνηση είναι πρωτοφανής και είναι άγνωστες οι συνέπειές της.

Τι σημαίνει Δικαστήριο Χάγης; Σημαίνει ότι έτσι και συμφωνήσει και η Τουρκία για την προσφυγή στη Χάγη, όποια απόφαση λάβει το Δικαστήριο είναι υποχρεωμένα τα μέρη που έχουν προσφύγει να την αποδεχθούν! Αν π.χ. αποφασίσει το Δικαστήριο ότι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου δεν έχουν υφαλοκρηπίδα και η υφαλοκρηπίδα τους αποτελεί προέκταση της υφαλοκρηπίδας της Μικράς Ασίας, είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχθούμε.
Το ζήτημα είναι ποιος θα εγγυηθεί την ανεξαρτησία των δικαστών και σε τελική ανάλυση πως αυτά που κατακτήσαμε - με την έννοια του επιτεύγματος της απελευθέρωσης μετά από 450 χρόνια τουρκοκρατίας - με τα όπλα και με άφθονο αίμα θα τεθούν υπ'όψιν ενός ουδέτερου - στην καλύτερη περίπτωση - παρατηρητή. Δηλαδή κάποιος τρίτος θα αποφασίσει για το αν η χώρα έχει δίκαιο ή όχι;

Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο:

Στην επιστολή σημειώνει ως προς τη συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο ότι ενέργειες όπως το casus belli, οι υπερπτήσεις και οι ερευνητικές δραστηριότητες στην υφαλοκρηπίδα που δεν έχει ακόμα οριοθετηθεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες του Δικαίου της Θάλασσας «δεν βοηθούν καθόλου τη βελτίωση των σχέσεών μας» και υπογραμμίζει ότι πρέπει να αναζωογονηθούν οι διερευνητικές επαφές και να λάβουν νέα ώθηση". Δηλαδή "επειδή μας απειλείτε με πόλεμο, επειδή πετάτε επάνω από τις στέγες των σπιτιών μας με τα μαχητικά σας, επειδή κάνετε έρευνες για πετρέλαιο σε περιοχή που θεωρούμε ότι είναι δική μας, ελάτε να κάνουμε διάλογο"! Απίστευτο!

Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ η Τουρκία κατάφερε αυτό που ήθελε με την επιθετική της πολιτική: Να καθίσει την Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να διαπραγματευθούμε τις απαιτήσεις της, αφού ως γνωστόν η ελληνική πλευρά δεν διεκδικεί τίποτα!
Ποια είναι τα θέματα που θέλει η Άγκυρα να συζητηθούν; Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα τεθούν θέματα όπως το ιδιοκτησιακό καθεστώς των "γκρίζων ζωνών", δηλαδή νησιών και βραχονησίδων του Αιγαίου, ο αφοπλισμός των νησιών Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσου, τα 10 ν.μ του εναέριου χώρου, η αποδοχή από την Ελλάδα της άρνησης επέκτασης των χωρικών υδάτων πάνω από τα 6 ν.μ. κλπ.
Που σημαίνει ότι στην καλύτερη περίπτωση που δεν υπάρξει ελληνική υποχώρηση και ύπαρξη συμφωνίας θα έχουν καταγραφεί επίσημα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όλες οι τουρκικές διεκδικήσεις.

Ένα άλλο σημείο της επιστολής που χρειάζεται να προσεχθεί ιδιαίτερα είναι αυτό που αναφέρεται στις "στρατιωτικές δραστηριότητες των δύο χωρών στο Αιγαίο ως εστίες έντασης οι οποίες πρέπει να αποτραπούν"! Το Αιγαίο χωρίς τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ή τουλάχιστον χωρίς τις δραστηριότητές τους (;), δηλαδή για "να μην προκαλούν εστίες έντασης"...

Όλα αυτά υπό την προστασία της τουρκικής Αεροπορίας στο Αιγαίο, προφανώς...

Όλο το άρθρο εδώ,defencenet.gr
αετός για το stoxos.gr

14 σχόλια

  1. -Κουμπάρε?
    -Κουμπάρα μου τι κάνεις? Ματσ-μουτς! Τι κάνει ο κουμπάρος?
    -Καλά κουμπάρε μου! Ματσ-μουτς! Τι κάνει η κουμπάρα, το βαφτιστήρι μου?
    -Όλα καλά κουμπάρα μου! Δόξα σει ο Θεός!
    -Πως από ‘δω κουμπάρε μου?
    -Α, κουμπάρα μου, κατάθεσα τα χαρτιά μου στο opengov του Γιώργου και με προσλάβανε κουμπάρα μου!
    -Που σε προσλάβανε κουμπάρε μου?
    -Εδώ κουμπάρα μου! Προσλήφθηκα ειδικός Γραμματέας Ανταγωνιστικότητας στο Υπουργείο Οικονομίας! Θα είμαι υφιστάμενός σου, κουμπάρα!
    -Έλα δεν το πιστεύω! Έλα δεν το πιστεύω!! Έλα δεν το πιστεύω!!! Βρε τον κουμπάρο! Βρε να βρεθούμε μαζί στο ίδιο Υπουργείο!! Δεν μου έλεγες κάτι, εσύ η κουμπάρα, ξέρεις τώρα… Να κάνω κι εγώ το κάτι τις μου όχι για τον κουμπάρο, για το βαφτιστήρι ξέρεις…!!!
    -Μα τι λες τώρα κουμπάρα μου? Σε παρακαλώ πολύ! Με προσβάλεις!!! Γίνονται αυτά τα πράγματα τώρα? Ο Γιώργος με το opengov εξασφαλίζει αδιαβλητότητα όχι με το 100% αλλά και με το 1000% μπορώ να σου πω!!!
    -Ναι κουμπάρε μου, έτσι είναι! Ξεχνάς τι τραβήξαμε με τους κουμπάρους του «καταληλότερου»? Α πα πα πα !
    -Ναι κουμπάρα μου ναι! Μακριά από εμάς αυτά!!!
    -Αντε σε αφήνω τώρα κουμπάρε μου γιατί πρέπει να δουλέψω! Να σε κεράσω ένα καφέ στην καφετέρια?
    -Ευχαριστώ κουμπάρα μου, πάμε αλλά το κέρασμα και η απόδειξη δικιά μου!!!!!!!!!!!

    Απομαγνητοφωνημένοι διάλογοι της Υπουργού Ούγκα-Ούγκα και του ειδικού Γενικού Γραμματέα Γκαο-Γκαο του Υπουργείου Οικονομικών και Πρασινων Διεκπεραιώσεων της Μπασουτολάνδης!!!
    Διαβάστε το υπόλοιπο του διαλόγου στο
    http://gamostavros.blogspot.com/

    Kai gia ton GAP exo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μοσχαρια ελληνες τα παιδια σας θα πληρωσουν τη βλακεια σας να τον εκλεξετε.ντροπη ρε δοσιλογοι πολιτικοι,ντροπη ρε giorgo.αν ειναι να διαπραγματευεσαι τα συνορα μας καταργησε τον στρατο που τον εχετε μονο για μιζες στους πολιτικους.
    καθιστε στην αττικη και την μυκονο και χαριστε τα υπολοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΚΩ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

    Γιωργακη Γιωργακη Αμερικανακι.
    Εισαι μεγιστο Αμερικανακι ρε Γιωργακη ρε Γιωργακη.
    Ανδρεα η Ελλαδα ειχε και Κεαδα

    και πολλα αλλα ωραια συνθηματα θα μπορουσε να σκεφτει κανεις, αρκει να δει τα χαλια μας στην εξωτερικη πολιτικη.

    Με μια λεξη ομως αυτος ο εφ'ολης της υλης διαλογος , μπορει να χαρακτηριστει, ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΣΤΟΧΕ ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To Exw pei xilies fores,o Tzefry eine parafrwn,epikindynos,eine ektos topou kai xronou....Prepei na "ksemperdevoume " mazei tou twra....
    Sta 1926 o diktatwras Pangalos Anatraphke san parafrwn dioti edeine shdirodromikes grammes kai meros tou Limaniou stin 8esalonikh Stous Giougkoslavous,Ton etrexan sta psyxiatreia kai tis Fylakes,

    ME TON TZEFRY TI KANOUME; OI VOULEFTES TOU PASOK TI LENE GIA OLA AFTA?
    A VYZANTINOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ;

    ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ 1990 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΣΟΥΛΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε η Τουρκία τα "κατάφερε" με την επιθετική της πολιτική, ούτε είναι η "πρώτη φορά που Έλληνας πρωθυπουργός αποδέχεται κλπ.κλπ." όπως αναφέρει το άρθρο του defence.net." Η Τουρκία τα κατάφερε χάριν της δουλικότητας, του ξεπεσμού και του δωσιλογισμού του πολιτικού κατεστημένου της Ελλάδος, ειδικά όταν στην διακυβέρνηση της χώρας (όλως τυχαίως) ευρίσκετο το μετά Ανδρέα ΠΑΣΟΚ, (π.χ. Ξεπούλημα του δικαιώματος βάσει του διεθνούς δικαίου για 12 ν.μ. χωρικά ύδατα, παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους, Ιμια, Συμφωνία Μαδρίτης, εφεύρεση και αναγνώρηση "τουρκικής" μειονότητας στην Θράκη, θεωρία των λιγότερων στρεμμάτων από τον τέως υπουργό εξωτερικών και νυν πρωθυπουργό, μονομερής κατάργησης της συνθήκης του Μοντραί, εκδήλωση θελήσεως για τον αφοπλισμό των Ελληνικών νησιών, κλπ.,κλπ.,κλπ.,) και του ηλίθιου "φανατισμού" ή και του "βολέματος" των Ελλήνων ψηφοφόρων που πούλαγαν και την μάνα τους προκειμένου να βολευτούν κάπου. Όσο για το "πρώτη φορά Ελληνας πρωθυπουργός...." πάσα ομοιότης του Γ.Α.Π με Έλληνα, είναι συμπτωματική και εντελώς τυχαία για τους εξής απλούς λόγους. 1ον) Πωλωνολιθουανοουγκροεβραιοαμερικανική καταγωγή και συνείδηση, δεν συνάδει με Έλληνα και 2ον), από την αυγή της Ιστορίας, ουδεις (πραγματικός) ΕΛΛΗΝ ή ΕΛΛΗΝΙΔΑ παρέδωσε την πατρίδα του ή και κάποιο κομμάτι της, και μάλιστα οικειοθελώς. Αντιθέτως πάντες "αυτοπροαιρέτως απέθαναν" ακόμα και όταν γνώριζαν ότι όλα ήταν χαμένα. (όπως π.χ. Θερμοπύλες-πύλη του Ρωμανού-Κούγκι-Μανιάκι-Αρκάδι-Μπιζάνι-Κιλκίς-Λαχανάς-Σαγγάριος-Καλέ Γκρότο-Αλή Βεράν- Β.Ηπειρος-Ρούπελ-Κρήτη-Ελ-Αλαμέιν-Ρίμινι-Γράμμος-Βίντσι-Λευκωσία-ΕΛΔΥΚ- Ικαρία- Ελικόπτερο 21-Κάρπαθος).Μόνον και μόνον επειδή ΕΠΡΕΠΕ. Τώρα η σχέση του Τζέφρυ με αυτό, είναι η ίδια που έχει ο Φάντης με το ρετσινόλαδο. Κάποιος πρέπει όμως να του πει και να του το τονίσει, ότι η Ελλάδα δεν είναι ούτε τσιφλίκι του, ούτε ιδιοκτησία του. Να (ξε)πουλήσει άμα θέλει την δική του περιουσία αυτήν που του άφησαν οι Τσιντενμπάουμ-Μινέϊκο. Καλώς ή κακώς ο Ελληνικός Λαός τον ψήφησε για διαχειριστή των Ελληνικών πραγμάτων (ανεργία-οικονομικό-δημογραφικό-άμυνα-υγεία κλπ) και όχι για καταστροφέα, κτηματομεσίτη ή δωρητή ελληνικής κυριαρχίας ( η οποία αποκτηθηκε με αίμα, θυσίες και ιδρώτα) στον οιονδήποτε. ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. Και σε κανέναν Τζέφρυ ή οιονδήποτε άλλον ανήκει η ΕΛΛΑΣ. Μόνον στους Έλληνες. Σ' Αυτούς που πέθαναν ειδικά γι' αυτήν, σ'αυτούς που ζούν, αλλά πιο πολύ σ'αυτούς που θάρθουν. (εννοείται Ελληνες και όχι λαθρομετανάστες ή "ελληνοποιημένοι" βάρβαροι) Υπάρχει κάποιος να τον σταματήσει;;; Ή αν είναι έστω και κατά το ελάχιστον Έλληνας,(έχει "πάρει" κάτι από τον αείμνηστο παππού και συνονόματό του) θα διαθέτει και κάποιο ίχνος φιλότιμου, οπότε αν δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά λόγω "ανειλλημέων υποχρεώσεων", ας παραιτηθεί. Η φιλοδοξία του πραγματοποιήθηκε. Έγινε πρωθυπουργός. Της Ελλάδος όμως, και όχι της Τουρκίας. (όπως είχε .... "αστειευτεί" ο αλήστου μνήμης "φίλος του" Ισμαήλ Τζέμ). Ας πάει αλλού να "παίξει" τώρα. Μην προσπαθεί να γράψει το ονομά του δίπλα σ'αυτό του Εφιάλτη, του Πήλιου Γούση, του Τσολάκογλου και όλων των ανθελλήνων προδοτών. Ας παραιτηθεί. Θα προσφέρει ανεκτίμητη υπηρεσία στην Ελλάδα. Εκτός και αν εκτελεί "διατεταγμένη υπηρεσία". Οπότε κάποιοι αλλοι "ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ" να τον σταματήσουν. Διότι όπως έλεγε και ο Θουκιδίδης: "Είναι έγκλημα ότι αποκτήθηκε με κόπο και αίμα να χαθεί από την καλοπέραση και την προδοσία."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO EIΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΑΓΚΚΙΚΑ.ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΓΑ ΟΤΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ (Ή ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ), ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ, Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΣΟ ΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΤΑ ΤΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΡΗΔΩΝ. ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΚΥΛΕ ΜΙΓΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΣΥ ΜΙΓΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΓΑΔΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΠΟΤΑΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΑΦΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΛΑΜΠΕΙ. ΟΙ ΔΑΦΝΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΦΑΔΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΟΪ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1η φορα νονός... ταινία με άπειρο σκέλος αμερικανισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Σαμαράς πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό και να ανατρέψει αυτήν την κυβέρνηση των ηλιθίων ή προδοτών. Διαφοπρετικά κάποιος άλλος πρέπει να το κάνει . Ό πόλεμος έρχεται άς τον υποδεχθούμε με το όπλο στο χέρι. Η Ελλάδα υπεράνω όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αν δεν ξυπνησουν οι αποχαυνωμενοι νεοελληνες και να αντιληφθουν οτι ουτε με προδοτες και δειλους φλωρους οπως ο παπαντριου και ο σαμαρας ουτε με καμια αλλη προσκυνημενη κοτα μπορει η ελλας να κυριαρχησει οπως ειναι το πεπρωμενο της παρα μονο να γινουν οι ελληνες με θαρρος ολοι χρυσαυγιτες.ξυπνηστε προβατα με τους σκαταδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ,Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ Ο ΣΩΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΑΥΤΗΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΗΣΘΕΙ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ.

    ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΖΕΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΟΥΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΑΝΑΓΚΗ.
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗ.
    ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

    ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΖΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.


    ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ (Α.Τ.Ι.Α).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mpravo 7:01 mm-
    O Pappous tou Tzefry eipe ston Proedro tis Amerikhs Jonsson kapote,anaferomenos gia endexomeno polemo me tous Tourkous gia to Kypriako oti: ean anoiksoume tis portes tou trelokomeiou 8a mpoume oloi mesa,kai ean h Tourkia exei aeroporia exoume kai emeis!!Apotelesma na ypoxwrhsoun oi Tourkoi tote (1964).
    o Pateras tou Tzefry sta 1987 evgale ton stolo sto Aigaio kai e8ese tis enoples dynameis se epifylakh,deinwntas malista entolh na vi8istei to SISMIK Apotelesma na ypoxwrhsoun oi Tourkoi. (Gnwrizw poli kala tin istoria tote
    Epeidh logw mias singkyrias yphretousan se ena akritiko nhsi,apo opou katagwmaste 3 mou adelfia!! O Enas eitan genhmenos dekembrio o alos Avgousto ktl ,tote parousiasthke kai o tritos pou den ei8ele na parei anavolh opote eitan kai oi treis ekei!!Afto 8a prepei na eine rekor Ellados se kairo Eirhnhs na yphretoun 3 adelfia mazei!! Synolika exoume yphrethsei 6 adelfia apo tin Oikogeneia mas.O Enas apo tous treis Adelfos tote sta 1987 eitan loxias Lokatzhs o opios mou eipe argotera oti eixan etoima ta fouskwta gia "voltes" stin apenanth akth pou eine poli konta.
    ESI VRE KARAGKIOZH TZEFRY PWS MAS VGEIKES TOSO DEILOS? DEN EMEIASES OUTE TOU PAPPOU OUTE TOU PATERA SOU,MALON EMEIASES EKEINHS TIS TRELOKATSIKAS( VLEPE AIGES,PRWHN PROEDROS TWN KATSIKWN ELLADOS)
    A Byzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν τα ειπαμε ? παλι τα επαναλαμβανουμε... Οι πολιτικοι αυτης της χωρας ειναι εγκαθετοι και η "πορεια" προδιαγεγραμενη και συντονιζεται απο ξενα κεντρα...
    Και ερχομαστε στα νεοτερα... Διαλογο με την τουρκια θελουν οι πολιτικοι, λυση θελουν για το αιγαιο λες και εχουμε προβλημα, να τα "βρουμε" λες και τα εχουμε χαμενα , να παζαρεψουμε πανω απο τους ταφους των παππουδων μας θελουν τα καθαρματα, αυτα που δεν παζαρευονται..
    Για αυτους που ξερουν ιστορια να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...
    Απο που παιρνεις της διαταγες σου giorgo? Πες μας σε ποια μασωνικη στοα εισαι μελος? ποσους αλλους εγκαθετους εχεις διασκορπισει?

    Αδερφια υψωστε σημαιες πολεμου... τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα και ειναι καιρος να τελειωνουμε πια με δαυτους....

    Οσο για το Αμερικα, Πατριωτες υπαρχουν παντου και θα ειναι ετοιμοι και αυτοι στο καλεσμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.