Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΙΧΤΗΚΕ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ!

"ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΦΩΝΕΣ" ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ... Βαθύτατα θιγμένη εμφανίστηκε η Άννα Διαμαντοπούλου, μετά τόσο α...

"ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΦΩΝΕΣ" ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ...

Βαθύτατα θιγμένη εμφανίστηκε η Άννα Διαμαντοπούλου, μετά τόσο απο τις αντιδράσεις των Ελλήνων όσο και απο τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων του ΛΑΟΣ και της Νέας Δημοκρατίας. Έσπευσε λοιπόν να δώσει μια απάντηση της κακιάς ώρας, χωρίς να απαντάει στην ουσία για τις απόψεις της Δραγώνα, αλλά χρησιμοποιώντας την γνωστή καραμέλα της "ακροδεξιάς" (ούτε φαντασία δεν έχουν να εφεύρουν κάτι καινούργιο!). "Πολύ γρήγορα και με σαφή τρόπο ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιωτόπουλος ταύτισε το κόμμα του με τον κ. Καρατζαφέρη και με τις πλέον ακροδεξιές φωνές" ήταν η απάντηση της Αννούλας, παρέχοντας στήριξη στη φιλενάδα της Θάλεια. Αμέσως έσπευσε να ανταπαντήσει και ο Αϊβαλιώτης ως εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ: «Δεν ακούσαμε σε ποια γλώσσα έκανε την δήλωσή της η κα Διαμαντοπούλου. Ελπίζουμε όχι στην αγγλική την οποία είχε προτείνει να καθιερωθεί ως επίσημη γλώσσα της Ελλάδος. Για την "ταμπακέρα" όμως δεν ακούσαμε κουβέντα: Συμφωνεί ή όχι με τις απόψεις της κας Δραγώνα; Αν συμφωνεί, τότε πρέπει να αλλάξει τον σταυρό που βρίσκεται έξω από τον Υπουργείο της με την ημισέληνο. Όσον αφορά στην ΝΔ, η αλήθεια είναι ότι αργεί να πάρει μπρος αλλά παίρνει…».

6 σχόλια

  1. Μηπως δεν ειναι απλως φιλεναδα της αλλα και κατι παραπανω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ; Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΚΟΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ. ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ (ΤΥΡΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΕΑΣ)ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΚΔΟΧΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΠΗΡΡΕΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ
    ). ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΚΚΕΔΕΣ-"ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 31/01/49 (5Η ΟΛΟΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΜΟΝΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ "Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ". ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΠΛΗΝ ΒΕΒΕΑΙΩΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΣΤΗΡΙΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ". ΕΙΠΑΝ ΤΟΥΣ ΧΙΤΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΧΙΤΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ (ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ) Ή ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΠΕΑΝ Ή ΤΗΣ ΙΤ, Ή ΤΟΥ ΕΔΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΚΚΕ.ΤΕΛΟΣ Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟ 64 ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΦΥΛΑΚΗ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΈΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΜΕ;
    ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ Η ΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ Η ΓΕΝΝΙΑ ΤΗΣ ΓΥΡΙΖΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΓΑΡΙ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΛΟΓΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΧΟΒΛΕΜΜΕΝΟΥ ΙΣΤΡΟΥΚΤΟΡΑ ΠΕΡΑΣΕ. Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΩΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ (ΠΟΥ ΚΑΤΑ "ΣΥΜΠΤΩΣΗ" ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΔΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ "ΕΜΒΡΙΘΕΙΣ" ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Afti H Dragwna telika panasxhmh Gynaika eine....san andras miazei,pios Ellhnas 8a tin "filhsei"? etsi pou eine? san Pi8ikos miazei!!! Apo oti fainete o Darvinos eixe dikio gia tin ekselhksei tis zwhs!! GIAFTO FAINETE KAI OI IDIA PROTIMA NA YPOSTIRIZEI"PI8HKOUS" KAI OXI ELLHNES.
    Mporei loipon na eide ta moutra tis ston ka8repth na apogohtheftike apo tin 8ea tou eidwlou tis kai giafto eipe oti eine mia mpastardh (divase vivlio ths Dragwna _TI EINE H PATRIDA MAS?)
    Gia tin Diamantopoulou ti na poume? afth exei "kryfes" xares.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Γ.Γ. ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΕΡΙΧΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κ. Διαμαντοπουλου ηταν πρωτη και καλυτερη στην συναντηση της λασχης των Bildenberg.

    Εκει της ειπανε ακριβως τη γραμμη που πρεπει να ακολουθησει, κι αυτο κανει.
    Δινει εντολες στους συνεργατες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θαλεια Δραγωνα
    210 368 8050
    drathal@ath.forthnet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.