Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ... Τα μέλη του MANU (Σκοπιανή ακαδημία) αποφάσισαν να μην αποσύρουν τελικά την ψευτο-μακεδονική τους εγκυκλ...

ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ...

Τα μέλη του MANU (Σκοπιανή ακαδημία) αποφάσισαν να μην αποσύρουν τελικά την ψευτο-μακεδονική τους εγκυκλοπαίδεια,αλλά να κάνουν απλά μερικές αλλαγές. Οι μοναδικές αυτές αλλαγές θα αφορούν μόνο σε αναφορές στους Αλβανούς,οι οποίες προκάλεσαν και τις πρόσφατες έντονες αντιδράσεις σε Αλβανία και Σκόπια.
Κατάπτυστα ανθελληνικά άρθρα,όπως π.χ. αυτά περί καταγωγής των Ελλήνων από αφρικάνικες φυλές και ουδεμίας σχέσης τους με τους αρχαίους Μακεδόνες,παραμένουν ως έχουν. Η μετάφραση της εγκυκλοπαίδειας στην αγγλική προχωρά,καθώς και η προώθηση της σε μεγάλα διεθνώς πανεπιστήμια.
Οι αλβανοί αντέδρασαν έντονα,οι ''αρμόδιοι φορείς'' της ελληνικής πλευράς αδιαφόρησαν εντελώς...
ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr

3 σχόλια

  1. Ότι και να λέμε για τους Αλβανούς, εγώ θα σας πω ότι είναι παλικάρια, σκληροί και έχουν μπέσα, οι Έλληνες από την πολύ μετάνοια, προσευχή και παράκληση στην παναγία έχουν γίνει κότες και κούνελοι!

    Τόσα λόγια μπλα μπλα αλλά δεν άκουσα ποτέ αυτούς τους γνωστούς προδότες δοσίλογους τις πατρίδας μας να παν να τους κάνουν μερικές κουμπότρυπες στην κοιλιά να ξεφουσκώσουν, παρά μονό λόγια και κούφια λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. << παλικάρια, σκληροί και έχουν μπέσα >> ΠΟΙΟΙ ?? ΟΙ ΑΛΒΝΑΝΟΙ ???? αν είναι δυνατόν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.