Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ

ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΦΗ ΒΥΘΙΣΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Τώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας συν...

ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΦΗ ΒΥΘΙΣΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Τώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας συνταρακτικές αποκαλύψεις. Μετά την κλασσική «λειτουργική» οικολογική καταστροφή που εξελίσσεται επί δεκαετίες τώρα, μία ανυπολόγιστη και επικίνδυνη οικολογική καταστροφή προκαλείται στα γαλάζια νερά της Μεσογείου, που περιβάλλει την ιταλική χερσόνησο και τα νησιά της, και περιστοιχίζει στις ακτές της 22 χώρες, στην Αφρική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία.
Εδώ στη φυσική θαλάσσια κληρονομιά της Μεσογείου, στον βυθό της γίνεται για περισσότερα από 20 χρόνια η κρυφή βύθιση ραδιενεργών και τοξικών αποβλήτων.Δεκάδες πλοία, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέφεραν και μεταφέρουν φορτία με χιλιάδες βαρέλια ραδιενεργών και τοξικών αποβλήτων τα οποία έχουν βυθιστεί σκόπιμα στις ακτές της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ελλάδας αλλά και μακρύτερα όπως στην Β. Αφρική και την Ασία. Και όλα αυτά τα ανεπανόρθωτα οργανώθηκαν και εξελίχθηκαν από την Διεθνή Ecomafia.

Η συνέχεια εδώ
ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr

1 σχόλιο

  1. Πυρηνικη χωματερη κατω απο την θαλασσα,λαθρομεταναστευτικη χωματερη πανω στην ξηρα, γιναμε οι ρακοσυλλεκτες της Ευρωπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.