Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΣΗΜΙΤΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΙΤΗ ΕΝΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ!



ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ!

6 σχόλια

  1. ξεφτιλα . ο τζερι εβαλε υποψηφιο πακιστανο βουλευτη στη β αθηνων.τον σημιτη το πασοκ τον προοριζει για προεδρο δημοκρατιας,εχει και βιντεο με την ομιλια του πακιστανου στο ελλας ορθοδοξυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oχι ρε παιδια και διπλο τον Τζορτζη,εδω μονο και δεν τον αντεχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσιντενμπαουμ-Μινέικο-Παπανδρέου όπως λέμε "πιάστον και κούνα τον ώρες". Με τον "αγαπούλη" κίναιδο Βαλλιανάτο στο Υπουργείο παιδείας, τον "αριστερό"(;;) Μπίστη στο ΔΗ.ΤΑΞ. και τον σπιθαμιαίο πολιτικά Λομβέρδο στο ΥΠΕΞ, ζήτω που καήκαμε για άλλη μια φορά. 20 χρόνια ρεμούλας,εθνικού ξεπούληματος, προδοσίας και καταβαράθρωσης της χώρας, τα σιωνιστοκρατούμενα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (ΜΜΕ)προσπαθούν να τα σβήσουν και να μας επιβάλουν τον Τσιντενμπάουμ, ως πρωθυπουργό. Αμ δε!!. Όσο και να χρηματοδοτούν τα στημένα "γκάλοπ" αυτός ο Λαός έχει και κρίση και μνήμη. Οψόμεθα την 4η Οκτωβρίου. Οσοι θέλουν την Ελλάδα κάτω από την Λαμία ας ψηφίσουν τον Τσιντενμπαουμ και το συνοθύλευμά του. Οχι ότι οι άλλοι είναι καλλύτεροι.(άλλωστε ολα τα γουρούνια την ίδια φάτσα έχουν) Αλλά αυτούς τους δοκιμάσαμε καλά. (Εξωτερικό χρέος 120% του ΑΕΠ, Συμφωνία Μαδρίτης για ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο, ΦΕΚ για ανταλλαγή πολιτισμού και επαναγραφή της Ιστορίας με τους Μογγόλους, Ίμια, Σκόπια, ευχαριστούμε τους Αμερικανούς κλπ.) Ας τους στείλουμε λοιπόν στον αγύριστο και ακόμα παρα πέρα, μπας και ξεβρωμίσει η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. XAXXAXAX..........TELEIOOOOOOOOOOO.............OLOI PAXOS K XEROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μια φορα βγαινουν τα βληματα και τα μουσουμπετια οχι δυο.τετοιο ουφο που ειναι αυτος και εχει φατσα ηλιθιου.αυτος επρεπε να παιξει σε κωμωδια χωρις να μιλαει να τον βλεπεις μονο και να γελας.θα του ταιριαζε τελεια και ο χωρος του τρελοκομειου,βαλτε του τον ζουρλομανδυα και θα ειναι στο φυσικο του.και το κεφαλι του ειναι περιεργο τι μυαλο να εχει αυτος?μεγαλο γιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.