Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ» - ΠΕΜΠΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 – ΑΡ.Φ. 402 (1202)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΓΥΦΤΟΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΤ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΓΥΦΤΟΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ.

ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΥ» ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ... «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΝΩΜΕΝΗΣ» ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ. ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ISAF EΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ...

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ, ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝ ΟΨΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ

ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ (ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΑΘΕΙ) ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΡΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.

ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ. ΠΟΙΟΙ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ; ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ «ΚΟΣΣΟΒΑΡΟ»; ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΙΑΝΙΔΗ.

ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...

Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ... Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΡΙΖΟΣ ΛΙΑΝΗΣ (ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ) ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΩΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΤΩΝ «ΙΩΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΔΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ. ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΑΡΕΪΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΕΜΦΥΛΙΟ».

ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ. ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ...

ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΛΕΣ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ... Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑΣΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ info@stoxos.gr

4 σχόλια

  1. Η αλήθεια των αριθμών

    http://www.thermopilai.org/content/e-aletheia-ton-arithmon

    Η αλήθεια είναι όμως ότι γνωρίζουν πολύ καλά, όπως προδίδει η στατιστική υπηρεσία. Εφ' όσον τα μη ενεργά άτομα είναι 148.323 που αντιστοιχούν στο 6,3%, με την απλή μέθοδο των τριών βρίσκουμε ότι το 100% του αλλοδαπού πληθυσμού, του ικανού προς εργασία, είναι 2.354.333 άτομα. Αν σε αυτά προσθέσουμε τα μικρά παιδιά και κάποιους -λίγους- ηλικιωμένους, μιλάμε για έναν πληθυσμό της τάξεως 3.500.000+ . Δηλαδή με απλά Ελληνικά, η χώρα επιβαρύνεται με 31+% πληθυσμό επιπλέον του γηγενούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mε λιγα λογια χρειαζεται Στρατιωτικο καθεστως εδω και τωρα για να ξεμπερδευουμε εσωτερικα και εξωτερικα! Την πολυτελεια του κυνοβουλευτισμου δεν μπορει να την αντεξει μια χωρα περικυκλωμενη απο εχθρικα κρατη που στο κατω κατω δημιουργηθηκαν πανω σε ιστορικα ελληνικα εδαφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OI ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΝΕ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ
    ΔΕΝ ΤΙΜΑΝΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ
    ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ
    ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ?

    ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ? ΩΧΑΔΕΡΦΗΣΜΟΣ? ΒΟΛΕΜΑ?
    ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ? ΑΝΑΠΗΡΙΑ?

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?

    ΓΙΑΝΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με λιγα λογια μονον μια ΑΡΙΣΤΟ-ΚΡΑΤΙΑ θα μπορει να βγαλη απο το βαλτο,(Ε.Ε) την Ελλαδα.
    Οι Ελληνες ειναι σιγουρα πανω απο 300 οπου εχουν καταλαβει οτι ολα αυτα περι δημοκρατιες και ψευτοελευθεριες ειναι για την μαζα.
    Ουτε δημοκρατια εχωμε ουτε αλλο πολιτικο συστημα.
    Μια αγελη ανικανων και ανωμαλων με εβραιοαμερικανικα δολαρια ρημαζουν την χωρα μας.
    Ουτε ενας πολιτικος μετα τον Μεταξα εχει προσφερει το ελαχιστον στην Πατριδα.Με εξαιρεση βεβαιως την ομαδα του Γ.Παπαδοπουλου.
    Τι περιμενουμε λοιπον;
    Ποτε ο αρχηγος μας θα δωση το συνθημα ;
    Εμεις ειμεθα ετοιμοι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

    ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.