Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ.. ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ!

Απίστευτες σκηνές για ακόμη μια φορά στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Μενάνδρου, την οποία έχουν μετατρέψει σε γκέτο οι διαφόρων ...

Απίστευτες σκηνές για ακόμη μια φορά στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Μενάνδρου, την οποία έχουν μετατρέψει σε γκέτο οι διαφόρων φυλών αλλοδαποί. Συμπλέκονται μεταξύ τους με τσεκούρια, σπαθιά, χαντζάρια, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Α, ρε Πάκη που να σε "γονιμοποιήσουν" οι αγαπημένοι σου λαθρομετανάστες να δεις τη γλύκα!

(Οι λεγάμενοι της φωτογραφίας έτρεξαν να συνδράμουν ο καθένας τους "δικούς" του, ενώ στο βάθος φαίνεται η κλούβα της ΕΛΑΣ που έκοψε στα δυο την Μενάνδρου, έχοντας ήδη κάνει και 2 συλλήψεις)

6 σχόλια

  1. Δρομο ολα τα ζωα απο την Ελλαδα,το λεμε εδω και καιρο,η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ για ολα τα προβληματα της χωρας,αφγανοι,αλβανοι,ιρακινοι,ρουμανογυφτοι,κουρδοι,πακιστανοι,σομαλοι,ΕΙΔΙΚΑ αυτοι αλλα στην συνεχεια και ολοι αλλοι.ΔΡΟΜΟ ΖΩΑ,ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ουτε μα,ουτε μου,ουτε ερωτησεις,ουτε χαρτια,τιποτα,επιχειρησεις σκουπα,φορτωμα και διωξιμο κλωτσηδον.Ειχα δουλεψει για 7-8 μηνες στη γερανιου και τα ειδα τα σιχαμενα ζωα,γι αυτο και εχω αποψη.Για μενα δεν υπαρχει καμια αλλη λυση,το κακο εχει παραγινει,ΔΡΟΜΟ ολοι η ας τους τρωμε στη μαπα να κανουν οτι κανουν...Το πως θα στειλουμε στο διαολο ολα αυτα τα ζωα απο την Ελλαδα,με τους αχρηστους προδοτες πολτικους που μας κυβερνανε,ειναι φυσικα ενα θεμα......ΑντιΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙΟΧΕ συμφωνώ.Έξω οι λαθρομετανάστες!Έχουμε καταντήσει να φοβόμαστε να βγούμε απο τα σπίτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι μόνο συμφωνώ με όσα γράφει ο φίλτατος ΑΝΤΙΟΧΟΣ, αλλά και ΕΠΑΥΞΑ-ΝΩ!! Έξω όλοι πριν είναι αργά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να καθαριση η Ελλας απο τα σκουλικια,πρωτα Ελληνες θα πρεπει να μαθουμε να ψηφιζουμε( αν και οχι αναγκαιο)τους ηγετες μας,τους οδηγους μας.
    Τα κομματα το μονο που εχουν να προσφερουν ειναι ασυδοσια, ανεργια,πορνεια αναρχια, κτλ κτλ,
    κοινως δημοκρατια.
    Οταν λοιπον καταλαβουμε αυτην την αληθεια, τοτε και τοτε μονον θα ειμαστε ευτυχισμενοι στα πατρωα μας.
    Ολοι μας λοιπον θα πρεπει να δωσουμε την μαχη μας πολεμοντας τον πραγματικο εχθρο μας,τα κομματα.
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΡΑΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ Ε? ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ! ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ! Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΑΙΔΑΡΟΙ!ΠΟΣΟ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δευτέρα, 30/03/2009, 5:52 μμ
    Πηγή: NEWMME

    ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΓΕΡΑΝΙΟΥ

    Νέες συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών πριν από λίγο, στην οδό Γερανίου.
    Ο ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ συμμοριών για τον έλεγχο της αγοράς των ναρκωτικών έχει πάρει ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
    Αυτή τη φορά λαθρομετανάστες συγκρούστηκαν για ένα πακέτο που περιείχε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, που το βαποράκι φρόντισε να ξεφορτωθεί πετώντας το σε έναν κάδο απορριμμάτων, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών.
    Η ΕΛ.ΑΣ. περιορίζεται στο ρόλο του ¨παρατηρητή" και επεμβαίνει κατόπιν εορτής. Οι επιχειρήσεις "σκούπα" δεν έχουν αποτέλεσμα, αφού όπως καταγγέλουν κάτοικοι της περιοχής "το πρωί τους πιάνουν και το βράδυ τους αφήνουν".
    Όσο για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Αισχύλου, την Ευριπίδου, τη Μενάνδρου και άλλους δρόμους περιμετρικά της πλατείας Ομονοίας και της Αθηνάς, η υπομονή έχει πλέον εξαντληθεί.
    Έχουν αφεθεί στο "έλεος του Θεού". Οι περισσότεροι φοβούνται και αυτοί οι ελάχιστοι οι οποίοι δε διστάζουν να μιλήσουν, γίνονται στόχοι εκβιασμών και απειλών από τα "τσιράκια" των εμπόρων του "λευκού θανάτου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.