Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΗ...

... ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!! ... Μία από τις δημοφιλείς θεωρίες για τα απίστευτα επεισόδια πο...

...
ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!
...
Μία από τις δημοφιλείς θεωρίες για τα απίστευτα επεισόδια που ζήσαμε τις προηγούμενες εβδομάδες, είναι ότι όλα αυτά τα έκαναν οι ΗΠΑ για να τιμωρήσουν τον Καραμανλή για τα ενεργειακά ανοίγματα του στην Ρωσία του Πούτιν. Αλλά επειδή αυτοί οι αμερικανοί είναι μνησίκακοι και με μνήμη καμήλας, προκύπτει ότι έχουν και γενικότερο πρόβλημα με τον Καραμανλή. Πόσοι γνωρίζατε ότι ο πρώτος που κήρυξε πόλεμο στις ΗΠΑ, ήταν ένας Καραμανλής; Εντάξει, μπορεί και ο Κωστάκης να έχει πολεμήσει τις ΗΠΑ (στο Playstation) αλλά εδώ μιλάμε για κανονικό πόλεμο.
...
Η ιστορία αρχίζει πολύ παλιά, το 1801, επί οθωμανικής αυτοκρατορίας. Τότε, ο Καραμανλής πασάς, με έδρα την Τρίπολη της Λιβύης είχε υπό τις διαταγές του ένα τσούρμο βερβέρων πειρατών, που πλούτιζαν λεηλατώντας όποιο πλοίο συναντούσαν στο δρόμο τους. Κάτι σαν τη σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δηλαδή, αλλά χωρίς τις offshore. Ο Καραμανλής πασάς έφτασε μέχρι του σημείου να ζητήσει ετήσιο φόρο 225.000 δολάρια για να «επιτρέψει» την διέλευση αμερικάνικων πλοίων στη Μεσόγειο! Αυτή είναι υπερήφανη εξωτερική πολιτική! Ατυχώς, ο αμερικάνος πρόεδρος Τόμας Τζέφερσον μόλις είχε παραλάβει καμένη γη (από τους Εγγλέζους) και δεν είχε καμιά διάθεση να πληρώσει έναν χοντρό τεμπέλη που όλη μέρα καθόταν και έτρωγε κεμπάπ και γιαουρτλού. (σ.σ. τον Καραμανλή πασά εννοώ, μην παρεξηγούμαστε…).
...
Ο Γιουσούφ Καραμανλής του διεμήνυσε ότι αν δεν δώσει τα χρήματα, θα του κηρύξει πόλεμο! Έτσι κι έγινε. Ήταν ο πρώτος που κήρυξε πόλεμο στις νεοσύστατες ΗΠΑ! Βέβαια, ο Καραμανλής πασάς έχασε τελικά, αλλά αυτές είναι λεπτομέρειες. Από τότε, οι σωβινιστές αμερικανοί ακούν «Καραμανλής» και τους σηκώνεται η τρίχα! Πιστεύω, ότι δώσαμε μια χαριτωμένη ερμηνεία στο γιατί δεν μας φέρονται καλά οι αμερικανοί.
...
«ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ» - (Εφημ. "Στόχος")
....
(Στην φωτογραφία μέρος από το σπίτι του Γιουσούφ Καραμανλή στην Τρίπολη της Λιβύης της οποίας μάλιστα αποτελεί μιά από τις σπουδαιότερες τουριστικές ατραξιόν, με ομοιόματα του Γιουσούφ και των υποτακτικών του και την επίπλωση και τον περιβάλλοντα χώρο να διατηρείτε όπως ακριβώς ήταν και πριν 2 αιώνες)

2 σχόλια

  1. Οι Αμερικανοι ειναι μνησικακοι αλλα και πολυ διεισδυτικοι... Τοσο πολυ διεισδυτικοι που ελεγχουν και κομματι του πατριωτικου κινηματος (δυστυχως). Δε με πιστευετε συνελληνες?? Το παρον αρθρο με επιβεβαιωνει και με το παραπανω.

    www.youtube.com/user/ikaros2006 ρωτηστε το "GateZ3" και τoν "Αγων" με ξερουν.

    ΥΣ Δεν εχω καμια διαθεση υποστηριξης του ανικανου και παντελως αχρηστου Καραμανλη αλλα ελεος ρε παιδια! Κριμα και σας εχω σε εκτιμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ? ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ "ΛΕΕΙ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΑΝΤΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.