Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΒΒΑΤΟ & ΟΙ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

... ΡΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ! ... Ανήμερα Σαββάτο (27 Δεκέμβρη) αποφάσισαν οι Εβ...

...
ΡΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ!
...
Ανήμερα Σαββάτο (27 Δεκέμβρη) αποφάσισαν οι Εβραίοι να σκορπίσουν τον όλεθρο στην Γάζα, «προς δόξαν Λαού σου Ισραήλ», όπως θάλεγαν και οι Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης. (Σ.Σ. Ανήμερα Σαββάτο ξεκίνησαν και οι χερσαίες επιχειρήσεις του Ισραηλινού Στρατού). Θυμίζω ότι την εποχή του Χριστού, οι Εβραίοι δεν έκαναν τίποτα την Ημέρα του Σαββάτου, διότι έτσι τους είχε προστάξει ο Θεός τους ο Γιαχβέ. Με αποτέλεσμα, οι εχθροί τους (Έλληνες και Ρωμαίοι) που το γνώριζαν, να τους τσακίζουν με Σαββατιάτικες επιθέσεις, πιάνοντάς τους στον ύπνο. Θυμίζω επίσης, ότι πριν 2.000 χρόνια οι Εβραίοι ήσαν τόσο δεισιδαίμονες, που δεν επέτρεπαν στον Χριστό ούτε θαύματα να κάνει, εξ ού και η περίφημος φράσις του Κυρίου μας ότι δεν έγινε ο Άνθρωπος διά το Σάββατον, αλλά «το Σάββατον διά τον Άνθρωπον».
...
Έκτοτε, ο Ιουδαϊσμός άλλαξε και οι Εβραίοι επιτρέπεται να σκοτώνουν κόσμο και την Ημέρα του Σαββάτου. Και μάλιστα 27 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά την λήξη της Χανουκκά, δηλαδή των δικών τους «Χριστουγέννων»! Όπως όλες οι Ιουδαϊκές Γιορτές, έτσι και η «Χανουκκά» είναι η ανάμνηση μιας νίκης των Απογόνων του Αβραάμ εναντίον των Ελλήνων: Όπως μας πληροφορεί η εντελώς έγκυρη «Ιουδαϊκή Εγκυκλοπαίδεια» που διατίθεται δωρεάν στο Διαδίκτυο, η «Χανουκκά» είναι μία λαμπρή εορταστική περίοδος 4 εβδομάδων (τέλος Νοεμβρίου μέχρι τέλος Δεκεμβρίου) εις ανάμνησιν της μεγάλης νίκης των Εβραίων Εθνικιστών Μακκαβαίων εναντίον του Έλληνος Τυράννου Αντιόχου του Μεγαλοπρεπους, γύρω στο 168 προ Χριστού, και η ανακατάληψις του Ναού του Σολομώντος, με το θαύμα του ελαιολάδου, εξ ού και η περίφημη Επτάφωτος Λυχνία!..
...
"KOINOΣ ΝΟΥΣ" (εφημ. "Στόχος")
...

10 σχόλια

  1. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΙΚΑ ΚΤΗΝΗ :

    http://www.liveleak.com/e/3b3_1230864719

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΧΤΕ ΠΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΟΙ) ΑΜΑΧΟΥΣ..

    Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νeraida*ξεπουλάει: σε τιμή κάτω του κόστους τα περσινά της σαπούνια~!~! Ερχεται νέα σοδειά και θα έχουμε στοκ για να ασπρίσουν και οι αράπηδες της αμερικής που το όνομά τους καταλήγει σε -ομπάμα.


    Έκαναν οι αθεόφοβοι έκτακτο δελτίο ειδήσεων για τον πρώτο λέει στρατιώτη εβραίο που έχασε τη ζωή του!
    Ε, ρε Χόλλυγουντ τι σε περιμένει... Αννες Φρανκ, ολοκαυτώματα, ραβίνοι σε νέες περιπέτειες και πλεκτά σκουφάκια δώρο στα ΜακΝτόναλντς.


    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) Σάββατο εξαπέλυσαν και τον πόλεμο των 6 ημερών (1967), με τον οποίο συνέτριψαν τους Άραβες. Δεν το απαγορεύει η θρησκεία των, αρκεί νε έχει δοθεί έγκριση από την Αρχιραββινεία.

    2) Πολύ καλά κάνουν και γιορτάζουν την Χανουκά, την οποία προκάλεσε η υπεροψία του Αντίγονου του Επιφανούς, ο οποίος ήθελε να τους βάλει να ασπαστούν δια της βίας την αρχαία ελληνική θρησκεία (12θεο). Αφορμή για την εξέγερση στάθηκε η σφαγή χοίρων μέσα στον Ναό του Σολομώντος και η ατίμασή του. Ή μήπως δεν έχει κάθε λαός το δικαίωμα να υπερασπίζεται τα ιερά και όσιά του, ακόμη κι αν αυτός που τα καταπατά είναι ένας Έλληνας μαλάκας; Ο Μ. Αλέξανδρος, στους Επιγόνους του οποίου ανήκει ο Αντίγονος, πέτυχε, διότι σεβόταν τα ιερά και όσια των άλλων.
    Εμείς, σαν πατριώτες, στην θέση των Εβραίων τι θα κάναμε δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Στόχε", όπως φαίνεται από το προηγούμενο σχόλιο του "Nativist", σε διαβάζουν μετά μανίας οι φίλοι μας οι Ελληνοεβραίοι. Ας μας πούν, λοιπόν, αυτοί οι Κύριοι: Ο Ιουδαϊσμός είναι ή δεν είναι ρατσιστική θρησκεία; Διότι για να ασπαστείς τον Ιουδαϊσμό πρέπει να έχεις βγει από μήτρα Εβραίας, δηλαδή να μην είσαι αλλόφυλος. Εγώ προ 5 ετών ζήτησα από τον Αρχιραββίνο Αθηνών Ιακώβ Αράρ να γίνω Εβραίος για να προοδεύσω και μου το αρνήθηκε, γιατί δεν τρέχει Εβραϊκό αίμα στις φλέβες μου!!! Αντιθέτως, εμείς οι Χριστιανοί κάνουμε Χριστιανό τον κάθε αράπακλα που έρχεται στην Ελλάδα παράνομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 9:19 μμ

    Αν μέσω "ΣΤΟΧΟΥ" απευθύνεσαι σε μένα, σε πληροφορώ ότι δεν είμαι Εβραίος. Το σχόλιό σου δεν απαντά στο δικό μου.

    Ρωτάς το αυτονόητο. Φυσικά ρατσιστική θρησκεία είναι ο Ιουδαϊσμός, αφού θέλει τους Εβραίους να είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού.
    Τι τάξη δημοτικού πας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 9:19 μμ

    >εμείς οι Χριστιανοί κάνουμε Χριστιανό τον κάθε αράπακλα<

    Από τα μπατζάκια σού τρέχει ο Χριστιανισμός :-))

    >Εγώ προ 5 ετών ζήτησα από τον Αρχιραββίνο Αθηνών Ιακώβ Αράρ να γίνω Εβραίος για να προοδεύσω<

    Δηλαδή εσύ για να προοδεύσεις, πουλάς και τη θρησκεία σου ακόμη!! Καλό κουμάσι φαίνεσαι. Αν σε είχαν κάνει Εβραίο, σήμερα θα φώναζες σφάξτε τους όλους στην Γάζα, ε;

    >και μου το αρνήθηκε, γιατί δεν τρέχει Εβραϊκό αίμα στις φλέβες μου!!! <

    Ψέμματα σου είπε ο Αρχιραββίνος, διότι είναι ευγενής. Βάσει του Μωσαϊκού Νόμου, Κεφ. ΙΕ', άρθρο Ιστ', παραγρ. Κβ' "ο Θεός του Ισραήλ βδελύσσεται τους βλάκες", γι αυτό δεν σε έκαναν δεκτό. Η τραγουδίστρια Μαντόνα, που δεν έχει εβραϊκή ρίζα, πώς έγινε δεκτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε είσαι ανενημέρωτος: Η Μαντόνα πλήρωσε εκατομμύρια δολάρια για να γίνη Εβραία, αλλά δεν την έκαναν, διότι δεν έχει στάλα εβραϊκό αίμα στις φλέβες της! Καμπαλίστρια είναι η κοπέλλα και όχι Ιουδαία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΞΑΒΙΕΡΑ ΧΟΛΑΝΤΕΡ ΠΑΝΤΩΣ , ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΧΟΥ.

    ΕΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ Η ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ. Η ΕΞΕΓΕΡΣΙΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΓΟΝΟΣ
    ΕΙΧΕ ΕΚΠΥΘΜΕΝΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗ ΣΚΩΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΦΥΛΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΧΡΥΣΙΟΥ-ΑΡΓΥΡΙΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΜΩΝ ΛΙΘΩΝ-ΜΕΤΟΧΩΝ, ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ ΙΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΣΙΟΝ ΕΧΕΙ.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΚΤΙΣΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΣΟΛΥΜΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.
    ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ , ΟΧΙ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ βδελύσσεται τους βλάκες",
    ΑΛΛΑ ΤΗ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΒΑΛΕ ΣΕ DNA TEST
    ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΝΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. >ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΚΤΙΣΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΣΟΛΥΜΩΝ...<

    ΑΚΡΑΤΕ, καλύτερα να ... κρατάς το στόμα σου κλειστό, παρά να λες βλακείες. Η ... ακράτεια δεν είναι ποτέ καλή, είτε είναι λόγων, είτε ούρων.
    Πολλοί χριστιανικοί ναοί έχουν κτισθεί πάνω σε ερείπια αρχαίων. Αν ένας Τούρκος έχεζε πάνω στην Αγία Τράπεζα, εσύ, ο μέγας και πολύς Έλλην (σιγά μη σου φύγει ο πόντος από το καλσόν) θα το ενέκρινες και θα του έλεγες και μπράβο; Κατά τα άλλα, εσύ αγωνίζεσαι ... για την πατρίδα σου (πώς άραγε;)
    Αλίμονο στον πατριωτικό χώρο, αν πολλοί ανεγκέφαλοι, με επίπεδο δάπεδο, σαν κι εσένα, έχουν μαζευτεί εκεί. Άσπρη μέρα δεν θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    6/1/09 4:18 μμ

    >ΑΚΡΑΤΕ, καλύτερα να ... κρατάς το στόμα σου κλειστό, παρά να λες βλακείες.<

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΠΑ ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.

    >Η ... ακράτεια δεν είναι ποτέ καλή, είτε είναι λόγων, είτε ούρων.<

    ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΑΚΡΑΤΟΣ-ΑΚΡΑΤΕΙΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΩΣΔΙΟΛΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ. ΛΕΩ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ. ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΜΝΗΣΩ ΟΤΙ "Η ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ".

    >Πολλοί χριστιανικοί ναοί έχουν κτισθεί πάνω σε ερείπια αρχαίων.<

    ΝΑΙ. ΚΑΙ;

    >Αν ένας Τούρκος έχεζε πάνω στην Αγία Τράπεζα, εσύ, ο μέγας και πολύς Έλλην (σιγά μη σου φύγει ο πόντος από το καλσόν) θα το ενέκρινες και θα του έλεγες και μπράβο;<

    ΑΣΧΕΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΔΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ.ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΣ. ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ , ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΣΥΓΧΙΣΗ ΣΟΥ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΣ ΕΛΛΗΝ, ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ. ΓΙΑΤΙ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΝΤΙ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕΙΩΤΙΚΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΜΕ ΦΡΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ;
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΩΒΡΑΚΟΥ Η ΤΡΟΧΙΟΔΡΟΜΕΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ;
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

    >Κατά τα άλλα, εσύ αγωνίζεσαι ... για την πατρίδα σου (πώς άραγε;)<

    ΠΟΙΑ ΑΛΛΆ; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ? ΠΟΤΕ; ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ; ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ - ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΜΕΜΠΤΟΣ - ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟΝ!

    >Αλίμονο στον πατριωτικό χώρο, αν πολλοί ανεγκέφαλοι, με επίπεδο δάπεδο, σαν κι εσένα, έχουν μαζευτεί εκεί. Άσπρη μέρα δεν θα δούμε.<

    ΟΝΤΩΣ. ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΡΥΝΕΙ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΤΩΝ 13 ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΥΡΩΝ, ΕΧΕΖΕ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΑΠΕΔΟ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ ΕΠΑΡΚΩΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ.
    ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΟ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ;

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.

    _______________________________

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΚΤΙΣΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΣΟΛΥΜΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.

    ΑΥΤΗ ΗΤΟ Η ΦΡΑΣΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ:

    >ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΚΤΙΣΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΣΟΛΥΜΩΝ...<

    Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ:

    ΤΟ ΒΕΒΗΛΩΜΕΝΟΝ (ΚΑΙ ΒΕΒΛΗΜΕΝΟΝ) ΟΥ ΒΕΒΗΛΩΘΗΣΕΤΑΙ (ΒΛΗΘΗΣΕΤΑΙ) ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ. ΕΠΙ ΘΕΙΟΥ ΑΠΑΞ. ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. ΕΤΕΡΟΝ ΕΚΑΤΕΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.