Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΓΡΑΨΕ ΕΧΘΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ Οι φωτογραφίες είναι από την Κομοτηνή. Οι Ακρίτες μας -όπως και ολόκληρη η ε...

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ


Οι φωτογραφίες είναι από την Κομοτηνή. Οι Ακρίτες μας -όπως και ολόκληρη η ελληνική περιφέρεια- απέδειξαν πως δεν μασάνε, ούτε από απειλές, ούτε από εκβιασμούς. Περικύκλωσαν τα απλυταριά και τα εγκλώβισαν μαζί με τα μιαρά και ξενοκίνητα σχέδια τους να προκαλέσουν αναταραχή και στην Θράκη μας. Λέτε να ήταν όλοι αυτοί Χρυσαυγίτες; Όπως και στην Πάτρα και την Λάρισσα και; Ο χρόνος θα δείξει...

3 σχόλια

  1. Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
    Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
    Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΤΕΡΛΩ !!!!!! ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    - ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ -

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EXOUN GNOSHN OI FYLAKES.
    AYTA POU EIPE O EBRAIOMASONOS KISSINGER GIA TO POS PREPEI NA KATASTRAFEI H ELLADA (MONO EK TON ESO,KATASTREFONTAS GLOSSA,POLITISMO,OMONEIA)GINETAI PRAGMATIKOTHTA.OSOI EXOUN ESTO KAI LIGO ELLHNISMO MESA TOUS AKOMA,AS STA8OUN MBROSTA STOUS KSENOKINHTOUS TARAXIES.MHN TOUS AFHNETE,XALASTE TOUS TA SXEDIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.