Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗΣ» ΑΥΛΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ…

«ΤΣΕΤΣΕΝΟΣ» ΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΡΑΨΑ: «ΣΙΓΑ, ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ, ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ»! ... Σάλος ξέσπασε στο «Πεντάγωνο» μετά το πέρας μιας «κλειστής» συσ...

«ΤΣΕΤΣΕΝΟΣ» ΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΡΑΨΑ: «ΣΙΓΑ, ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ, ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ»!
...
Σάλος ξέσπασε στο «Πεντάγωνο» μετά το πέρας μιας «κλειστής» συσκέψεως που έγινε πρόσφατα. Όπως, διέρρευσε, κατά τη διάρκεια μιας πολύ κρίσιμης, για τα ζωτικά θέματα της Άμυνας, συσκέψεως, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, Στρατηγός Γράψας ΔΙΕΤΑΞΕ τον επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμών, Ευάγγελο Βασιλάκο, να αρχίσει Ααμέσως η υλοποίηση του προγράμματος των πυρομαχικών των 120 χιλ. για τα άρματα μάχης Leopard 2! Η απάντηση που εισέπραξε από τον ΕΘΝΙΚΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ πλέον και ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟ γενικό- ευρύτερα γνωστό και ως «Τσετσένο»- ο Στρατηγός μας, ήταν επί λέξει, η εξής: «Σιγά, κύριε Αρχηγέ, μη γίνει πόλεμος»! Πρόκειται για το άτομο που αντικατέστησε τον Εισαγγελέα Ζορμπά στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και είναι «δεξί χέρι» στο «Ντοράκι», τον «βαρύμαγκα» που παριστάνει τον Υπουργό.

ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΤΣΕΤΣΕΝΟ»!

Ο «ΣΤΟΧΟΣ» μας, επανειλημμένως έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το πρόσωπο αυτό «κλειδί» στις υποθέσεις της Εθνικής Άμυνας και της Ακεραιότητας του Κράτους της Ελληνικής Δημοκρατίας. Παραπέμπουμε τους συμμαχητές, σε δημοσιεύματα μας της 25ης Οκτωβρίου 2007 (αρ.φ.309, σελ.13) και αλλού, μετά από αυτές τις ημερομηνίες. Αρκεί να σας υπενθυμίσουμε, ότι οι Αξιωματικοί μας από τότε τα είχαν «πάρει άγρια» μαζί του για το εσωτερικό «σαμποτάζ» που διαπράττει μεθοδικά κατά του αξιόμαχου του στρατεύματός μας. Φανταστείτε τι εξακολουθεί να συμβαίνει και σήμερα και τι «άχτι» τον έχουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ Από ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!

ΠΟΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ… ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ «ΤΣΕΤΣΕΝΟ» ΑΚΛΟΝΗΤΟ;

Φανταστείτε το τι έχει να συμβεί, αν ο καλός Θεός της Ελλάδας πάψει να μας ελεεί και αναλάβει μετά τον επαπειλούμενο διαβόητο ανασχηματισμό το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ- έστω και για μισή ώρα- η «Αυτοκράτειρα Θοδώρα» πριν καταρρεύσει ο Καραμανλής. Η ακόμη πιο εφιαλτικά, μετά τη κατάρρευση… Φανταστείτε και το τι είδους «πλάτες» έχει ο «Τσετσένος» από άτομα που επιδιώκουν λυσσωδώς τον αφανισμό της Ελλάδας και του Έθνους, ώστε παρόλο που τύχη αγαθή, ο Α/ΓΕΕΘΑ προέρχεται από τον Στρατό Ξηράς και μάλιστα από το όπλο του Ιππικού- Τεθωρακισμένων, εκείνος «βγάζει γλώσσα» στον Στρατηγό μας, ακόμη και για ζητήματα που αφορούν στο αρματικό δυναμικό της Θράκης μας! Στρατηγέ Γράψα, για εσάς και υπό τις διαταγές σας, πέφτουμε και στη φωτιά. Στείλτε επιτέλους αυτόν τον άνθρωπο εκεί που του αξίζει. Το Έθνος πρέπει να ζήσει. Δεν θα μας καταστρέψει ένας «Τσετσένος»…
Διηνέκης

2 σχόλια

  1. Και αφού δεν υπάρχει κίνδυνος για πόλεμο αυτός τότε τι χρειάζεται;; Ας φύγει να πάρει κάποιος άλλος τη θέση του λιγότερο επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ ο ΣΤΟΧΟΣ είναι ...φαουλ...και μάλιστα για κίτρινη κάρτα.

    Πρέπει να αναλύσουμε καλύτερα την φράση του Τσετσένου...καλύτερα .

    Η έχει δίκαιο άρα ξέρει πολλά περισσότερα απο τον ΓΕΕΘΑ ,που το θεωρώ και πολύ πιθανό, ή ο ΓΕΕΘΑ κάνει ...χάρες σε κάποιους που δεν το θεωρώ απίθανο , έστω και ας μην το ξέρει, ή δεν ξέρει κανένας τι συμβαίνει η και πάλι η αμαρτωλή ΕΥΠ έχει κλειστές τις κάνουλες των πληροφοριών μετά απο εντολή... με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε τι γίνετε και αν τελικά θα κάνουμε τα κράνη γλάστρες ή όχι.

    trantellinas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.