Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ(;) ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ(;) ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ! ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΕΠΑΕΝΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ...

33 σχόλια

  1. Μην τρελλαθούμε τώρα!

    Το Μάτι του θεού (άνω)
    Ο Σταυρός (ακριβώς από κάτω)
    Η Τετρακτύς (πιο κάτω)
    και αριστερά δεξιά της το σημείο της Ομάδας των Εψιλον και μέχρι σήμερα χημικό όργανο για τις ενώσεις, που από τότε συμβόλιζε την ένωση των στοιχείων της χημείας για την δημιουργία του Ανθρώπου, του τελειότερου δημιουργήματος...

    ...είναι σατανιστικά;


    Είναι Ελληνικότατα!!!
    Σύμβολα που βάσει αυτών οι Πυθαγόρειοι, αρχιτεκτονούσαν και ρημοτομούσαν!
    Ελεος!
    Πρώτος και Μέγας Αρχιτέκτων, ο Θεός.

    Τώρα αν τα πατσαβουριάσανε κάποιοι κάποιοι, ε.. όχι, δεν θα τα χαρίσουμε κιόλας!

    Οπως δεν θα χαρίσουμε και το σύμβολο της Αενάου Κινήσεως, επειδή ο Χιτλερ τροποποιώντας το το έκανε σύμβολο ντροπής.
    Μου έφεραν δώρο από την Ινδία ένα κόσμημα μικρό, και θα σκανάρω να δείτε σύμβολο στο πουγκάκι του: ο σταυρός της αενάου, παρερμηνευόμενος ως σβάστιγκα, αλλά που δε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. He..he.. Tha mporousate na peite kati na gelasoume, alla sataniko? Etsi einai o satanas? Mallon san exogiinos einai kavala stin TV.
    Loipon sovareftite.
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ego pali giati nomizo pos einai mia thea kai malista einai EGKYOS... To psaxno ki allo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμενα μου φαινονται μασωνικα...ειναι γνωστο οτι η Θεσσαλονικη εχει πολυ μεγαλη μασονικη Στοα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα ρε....Τόσα χρόνια υπάρχει εκεί το σύμβολο...Τώρα το είδατε?Λίγο παρατραβηγμένο πιστεύω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρεπει να γνωριζετε, ω επαιοντες Νεοελληνες! και να ειστε περηφανοι για αυτο, οτι ολος ο δυτικος τουλαχιστον πολιτισμος εχει δομηθει επανω στον αρχαιο Ελληνικο Πολιτισμο.Μαθετε λοίπον εσεις οι ξενολαγνοι του ου ι σκι των φαστ-φουντ και του ρηλαξ, οτι η αγγλικη γλωσσα που τοσο ευχαριστως και σε καθε ευκαιρια χρησιμοποιητε,χωρις τις ελληνικης προελευσεως λεξεις θα ηταν ακομη πιο πρωτογονη απο το οτι ειναι σημερα.Ακομη και η Γερμανικη που εχει μια συνταξη που ομοιαζει της αρχαιας ελληνικης, θα ηταν παρα πολυ πτωχη χωρις της ελληνικης προελευσεως λεξεις της.Αν παμε λοιπον τωρα στα συμβολα, τα περισσοτερα αυτοι οι λαοι τα πηραν κατευθειαν απο την επαφην τους με τους Ελληνες, η μεσω τριτων π.χ. των Ρωμαιων.Ετσι λοιπον η λεγομενη Σβαστιγκα ειναι αρχαιοελληνικο συμβολο οπως και ο χιτλερικος χαιρετισμος ειναι ειναι ο τροπος χαιρετισμου των νεων της αρχαιας Ιλας των Σπαρτιατων Νεων κατα την ορκομοσιαν τους.Αν τωρα αυτα τα πηραν οι Γερμανοι και τα καταχραστηκαν και τα ερηξαν στην ανυποληψιαν γιατι ηθελαν να φαινονται απογονοι των Αρειων δεν πταιουν τα συμβολα.(Αν περασετε εσεις οι Αθηναιοι απο την Πανεπιστημιου, κοιταξτε τι συμβολα εχουν τα καγκελα του κτιριου του Αρειου Παγου.Το νεοκλασσικο αυτο κτηριο πρεπει να το εχει σχεδιασει καποιος Βαυβαρος αρχιτεκτων, αν οχι ο Τσιλερ, με Ελληνικην Παιδειαν πού ακομη μεχρι και σημερα αποκτουν πολλοι Γερμανοι μαθητες Γυμνασιων.Ακομη και το μισοφεγγαρο που χρησημοποιουν Τουρκοι, που το παρελαβαν απο τους Βυζαντινους,και οι Αραβες ειναι ελληνικο συμβολο.
    Λοιπον κυριοι επιστροφη στις ριζες μας, για επιστροφη στο Παρον και στο Μελλον μας.
    Ενας `αρχαιος` Μακεδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H sylogi kai anakalypsi Ellinikon lexeon stis dytikes gloses, einai ligo poly to kryfo mou pathos edo kai toulahiston gia 25 hronia.
    Einai alitheia oti oi dytikoi laoi miloun kata ena 25% kai pano Ellinika! Alla kanenas profesoros den vgike na to kraxei! O Gruefski omos anakatevi olo ton kosmo oti einai Makedon!
    O Adolf itan thavmastis tou arhaiou Ellinikou politismou, ex ou kai ta danismena symvola ta opoia anadixe, den ntropiase. Diahoriste to ergo tou Adolfou se dyo faseis gia na ehete gnosi, to prin tou polemou, kai ston polemo.

    "Arhaios Makedon" "ω επαιοντες Νεοελληνες!" Gia sou megale he..he.. se diefige to synvolo ton sioniston kai tis ntropis.
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 20/10/08 2:50 πμ

    "Ετσι λοιπον η λεγομενη Σβαστιγκα ειναι αρχαιοελληνικο συμβολο"

    Κάνε κράτει στον ενθουσιασμό σου, φίλε. Ο αγκυλωτός σταυρός είναι ένα ασιατικό (ινδικό μάλλον) σύμβολο, η προέλευση του οποίου χάνεται στα βάθη των χιλιετηρίδων. Στην σανσκριτική γλώσσα, swastika σημαίνει «εντάξει», «όλα καλά», αν μπορώ να το αποδώσω στα ελληνικά.
    Λοιπόν δεν είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο, απλώς το χρησιμοποιούσαν ΚΑΙ οι αρχαίοι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Entaxei mas epises tora, kai o Maiandros einai apo tin Kina, o M.Alexandros apo ta skopia, o Omiros apo tin Tourkia, i glosa mas kai fylimas Indoevropaiki, klp klp. Gia sas tous arnites tis Ellados panta tha yparhei mia enalaktiki apantisi.
    Ma kalla stin Wikipedia vrikes afti tin tromeri alitheia kai tin masises?
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εμενα μου φαινετε σαν αφρικανικο συμβολο
    στο κτιριο τις ΓΑΔΑ υπαρχει παρομοιο συμβολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Zanglos
    Ρίχτα γιατί βαρέθηκα μόνη μου να διαβάζω all rights reserved Wikipedia λες και καταργήθηκαν όλα τα υπόλοιπα συγγράμματα από προσώπου γης!!!
    Οσοι μόλις άφησαν τα κόμικς και θέλησαν να το παίξουν ελληνοσπουδασμένοι ανοιξαν την wiki!
    Eλεος!

    http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/foreign/guides/tuition/show.html?cou=DE

    Αλλού μας προσκυνάνε και εμείς βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι δε, τόσο παλαιότεροι οι Ασιάτες από εμάς που ακόμα δεν έχουν αναπτύξει το ένζυμο λακτάση!

    Πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ότι μόλις πριν από 7.000 χρόνια οι προγονοί μας στη νεολιθική εποχή δεν μπορούσαν να χωνέψουν το αγελαδινό γάλα και όταν το κατανάλωναν ασθενούσαν.

    Εξετάστηκαν ευρήματα ανθρώπων που χρονολογούνται από το 5.000 π.Χ. και ανακαλύφθηκε ότι δε διέθεταν εκείνο το γονίδιο που επιτρέπει τη δημιουργία του ενζύμου λακτάση, η οποία διασπά το σάκχαρο ώστε να αφομοιωθεί από τον οργανισμό. Η ανεκτικότητα στο γάλα πρέπει να αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα, παράλληλα με την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας, βελτιώνοντας έτσι το προσδόκιμο ζωής για τους αρχαίους Ευρωπαίους. Σήμερα δισεκατομμύρια άνθρωποι στην Αφρική και την Ασία συνεχίζουν να έχουν έλλειψη του απαραίτητου γονιδίου, ωστόσο σχεδόν όλοι οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί μπορούν να πίνουν γάλα και μάλιστα πολλές φορές σε ημερήσια βάση.
    http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=406835

    Καλύτερα να μιλάει η ανθρωπολογία τελικά για την παλαιότητα των φυλών και εθνών, γιατί οι υπόλοιποι έχουν μαύρα μεσάνυχτα και συμφέροντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Zanglos 20/10/08 1:26 μμ

    Έμαθα στην ζωή μου να μιλώ με στοιχεία. Αυτά βρήκα αυτά έφερα. Αν εσύ έχεις άλλα, πειστικότερα, ευχαρίστως να τα δεχτώ. Η ημιμάθεια, όμως, είναι χειρότερη από την αμάθεια, όπως και η μισή αλήθεια χειρότερη από ένα ολόκληρο ψέμμα. Και φρόντισε, ω ελληνόψυχε, να γράφεις ελληνικά. Δεν θέλω δικαιολογίες του τύπου "το πληκτρολόγιό μου κλπ". Άνθρωποι που έχουν σχέση με την γνώση, δεν δικαιολογούνται να μην έχουν σύγχρονα πληκτρολόγια. Αλλά έχεις σχέση με την γνώση; Αν είχες, θα γνώριζες ότι και μέσα στην ίδια σου την πατρίδα μπορείς να βρεις αποδείξεις για την μη ελληνικότητα της swastika. Οι Μινωίτες ήσαν Προέλληνες, αν ήσαν και Έλληνες καθόλου, πράγμα αμφίβολο και συζητήσιμο. Πάντως προϋπήρχαν των ελληνικών φύλων. Στην Κνωσσό και στην Αγία Τριάδα μπορείς να δεις την swastika. Να την χάραξαν οι Έλληνες μετά που κατέλαβαν την Κρήτη; Αν είχες διαβάσει το άρθρο που σου έδωσα, θα έβλεπες ότι υπάρχει σε ολόκληρο τον κόσμο και σε όλους τους πολιτισμούς το σύμβολο αυτό. Όλοι οι πολιτισμοί του πλανήτη από τον δικό μας αποκρατούν; Αυτά τα λίγα για ξεκάρφωμα σε σένα και την επικροτούσα Νεράιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από ότι γνωρίζω για το ένζυμο λακτάση, ο βαθμός ανεκτικότητας στο γάλα δεν εξαρτάται από το πόσο εξελιγμένος πολιτισμικά ή γενετικά είσαι, αλλά από το κλίμα που ζεις. Πχ οι λαοί που ζούσαν σε βόρεια κλίματα δημιουργούσαν την προβιταμίνη D με το γάλα και γι’ αυτό δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Οι λαοί όμως που έζησαν σε θερμότερα κλίματα, δημιουργούσαν την προβιταμίνη D με τον ήλιο και γι’ αυτό είναι λιγότερο ανεκτικοί στο γάλα (όπως εμείς πχ σε σχέση με τους βόρειους ευρωπαίους). Οι ασιάτες και οι ιθαγενείς της Αμερικής, δημιούργησαν λαμπρότατους πολιτισμούς πολύ πριν οι βόρειες ευρωπαϊκές φυλές αναπτύξουν τα πρώτα δήγματα πολιτισμού. Το ότι έχουν δυσανεξία στο γάλα δεν σημαίνει κάτι. Θα μπορούσε μάλιστα να σημαίνει πως οι λαοί που δεν μπορούν να χωνέψουν το γάλα είναι γιατί είχαν αναπτύξει επιπλέον τη γεωργία και την αλιεία, οπότε αφού κατανάλωναν λιγότερο ή καθόλου γάλα έχουν μικρότερη (ή και καθόλου) ανεκτικότητα στο γάλα.
    Για τον Μινωικό πολιτισμό και τη σβάστικα γνωρίζω τα εξής: Ο Μινωικός πολιτισμός ήταν καθαρά Ελληνικός πολιτισμός, η σβάστικα όμως δεν αποτελεί στοιχείο μόνο του Ελληνικού πολιτισμού. Ίσος να το εμπνεύστηκαν Έλληνες αλλά για αυτό δεν υπάρχουν αποδείξεις (τουλάχιστον απ’ όσο γνωρίζω). Είναι ένα πανανθρώπινο σύμβολο.
    Πάντως η Wikipedia δεν είναι αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Αφού αναγνωρίζει μακεδονική γλώσσα και εθνότητα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. " Οι Μινωίτες ήσαν Προέλληνες, αν ήσαν και Έλληνες καθόλου, πράγμα αμφίβολο και συζητήσιμο"

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ναι, ο Θησέας με την Αριάδνη είχαν μεταφραστή ανάμεσά τους! Μην στου πω και ο Δαίδαλος ότι ήταν Trados (=μηχανή-λογισμικό των μεταφραστών)!!!

    Μη πεις μωρέ συ κι άλλες κουζουλάδες, για θα σε πάρουνε με τσι πέτρες και θα γλακάς να τρέχεις σαν το τρόχαλο στο χαράκι!
    Γροικάς;
    Αμε στο καλό κοπέλι μου για θα ανασηκώσω την παρασύρα να σου βαρώ στο καυκί σα με να νοίξει.ί
    Σάλευε και γύρευιε τη δουλειά σου κι άσε τσι στορίες για κείνουσες απού την κατέχουν καλιά από σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Ο/Η MessiniaGreece είπε...

    "λακτάση"
    Ποιός είπε ότι μιλήσαμε για τους ιθαγενείς της Αμερικής ότι δεν το ανέπτυξαν? Σαφώς και είναι παλαιότεροι.
    Το κείμενο είναι επίσημη δημοσίευση στο Φόκους, που αποδεικνύει περίτρανα την παλαιότητά μας, έναντι των "Ινδοευρωπαίων".
    Και δεν έχει να κάνει με το κλίμα.
    Και η Κορέα, βόρεια είναι, και πολύ κοντά στους Ρώσους. Μια αναπνοή. Οι μεν όμως Ρώσοι έχουν λακτάση, οι δε Κορεάτες όχι.
    Ακόμα και οι Αφρικανοί πιο πολύ την έχουν αναπτύξει!
    Ε, ποιος πήρε από ποιόν σύμβολα λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι Έλληνες έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά δυσανεξίας στο γάλα από αυτές τις φυλές που γενικά θεωρούμε ινδοευρωπαϊκές (Γερμανούς, Σλάβους κλπ). Οι ιθαγενείς της Αμερικής έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό δυσανεξίας στο γάλα από όλες τις άλλες φυλές, σε ποσοστό 100% επί του πληθυσμού τους. Στην Αφρική το φαινόμενο ποικίλλει, φτάνει ωστόσο το ποσοστό 90% σε κάποιες περιοχές. Αυτά που σου λέω τα διάβασα σε φαρμακευτικό εγχειρίδιο.
    Οι Κορεάτες δεν θεωρούνται ινδοευρωπαίοι. Αν δούμε έναν Κορεάτη θα διαπιστώσουμε πως έχεις σχιστά μάτια. Αυτό συμβαίνει γιατί προφανώς οι πρόγονοι του έζησαν σε ερήμους με πολύ σκόνη. Αυτή είναι μια γενικά αποδεκτή θεωρία γιατί οι Κινέζοι, οι Κορεάτες και άλλες φυλές έχουν σκιστά μάτια. Αργότερα μετακινήθηκαν στη χερσόνησο της Κορέας όπου εγκαταστάθηκαν. Βέβαια η Κορέα δεν έχει και τόσο ψυχρό κλίμα (μάλλον υπο-τροπικό με πολλές βροχές έχει αφού υπάρχουν ακόμα και ζούγκλες), εκτός ίσως από τον βορρά που είναι και πιο ορεινά. Βρίσκεται μάλιστα στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος με την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. a καλα!!! βαλίτσα λίγο πριν την Αλάσκα!


    Είπα εγώ ότι έχουμε ίδιο κλίμα με την Κορέα πουθενά; Γίνεται το μεσογειακό να συγκριθεί με κανένα άλλο;
    Ε, οχι. Δεν έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό δυσανεξίας στο γάλα. Λάθος στο είπαν. Και ξέρεις γιατί; Γιατί ενώ οι άλλοι λαοί άρχισαν το γάλα με το αγελαδινό, το πιο δύσπεπτο γάλα, ο Ελληνας το άρχισε με το κατσικίσιο. Στο είπαν και στην ανατροφή του Δία αν δεν το θυμάσαι.

    Ο δε κινέζος, άστον τον κακομοίρη. Ακομα και στα σταυρόλεξα λέει για την ανικανότητά τους στο γάλα.

    Τελος, ανθρωπολογικά μιλώντας, οι γυναίκες-θηλαστικά κάποιων λαών είναι παντελώς μη παραγωγικές σε γάλα τροφού, οι κινέζες, φιλιππινέζες, κορεάτισσες, ιαπωνέζες δε, πρώτες μη παραγωγικές.

    Δεν θα συνεχίσω όμως, γιατί όντας παλαιά εργαζόμενη σε γαλακτοβιομηχανία έχω αρκετές μελέτες, και θα ξεφύγουμε παντελώς από το θέμα μας, που δεν είναι το γάλα, αλλά τα σύμβολα.
    Αν θες μιλάμε για την ιερή αγελάδα του Ινδού, ή το κέρας της Αμάλθειας, που είναι σύμβολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο/Η Neraida είπε...
    Μην τρελλαθούμε τώρα! Το Μάτι του θεού, Ο Σταυρός, Η Τετρακτύς... κλπ

    ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ;
    ---
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Einai alitheia oti oi dytikoi laoi miloun kata ena 25% kai pano Ellinika!

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΔΕΛΦΕ!
    ---
    Ο/Η nativist είπε...
    Στην Κνωσσό και στην Αγία Τριάδα μπορείς να δεις την swastika. Να την χάραξαν οι Έλληνες μετά που κατέλαβαν την Κρήτη;

    ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ «ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ»(!) ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΙΝΔΟΙ; Η ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΣΑΝΣΚΡΙΤΕΣ»(!); ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!
    .
    υπάρχει σε ολόκληρο τον κόσμο και σε όλους τους πολιτισμούς το σύμβολο αυτό.
    ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑ, ΚΛΠ...
    ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΕΦΗΥΡΑΝ/ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ;
    ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ!

    ---
    Ο/Η MessiniaGreece είπε...
    Από ότι γνωρίζω για το ένζυμο λακτάση,...

    ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ; (ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ «ΟΤΙ» ΘΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑ! Ο,ΤΙ!)
    .
    τα πρώτα δήγματα πολιτισμού.
    ΕΛΕΟΣ! ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ; ΔΕΙΓΜΑΤΑ! ΟΧΙ ΔΗΓΜΑΤΑ! ΔΗΓΜΑ=ΔΑΓΚΩΜΑΤΙΑ!
    .
    η σβάστικα όμως δεν αποτελεί στοιχείο μόνο του Ελληνικού πολιτισμού. Είναι ένα πανανθρώπινο σύμβολο.
    ΦΟΝ ΜΠΑΡΟΥΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Ναι, ο Θησέας με την Αριάδνη είχαν μεταφραστή ανάμεσά τους! Μην στου πω και ο Δαίδαλος ότι ήταν Trados (=μηχανή-λογισμικό των μεταφραστών)!!!"

    Ασφαλώς πρέπει να είχαν μεταφραστή, αφού δεν μιλούσαν την ίδια γλώσσα. Καν δεν ξέρουμε με τι έμοιαζε η γλώσσα των Μινωιτών. Εσύ πώς ξέρεις τι γλώσσα μιλούσαν;

    Δεν σου κάνει η Wikipedia; έχεις εσύ καλύτερη πηγή να παραθέσεθις (είναι η δεύτερη φορά που ρωτώ).

    swastika derives from Sanskrit and means to be well

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ 21/10/08 9:16 πμ

    Ήθελα και να ήξερα, οι περισσότεροι που γράφετε εδώ μέσα, αυτού του πνευματικού επιπέδου είστε; Αν ναι, τότε ο πατριωτικός χώρος χρειάζεται κατεπειγόντως ανθρώπου με έναν minimum I.Q. Οι Ινδοί πρέπει να κατέλαβαν την Κρήτη για να έχουν οι Κρήτες το σύμβολό των; Έχεις τελειώσει δημοτικό κι αν ναι, πώς;(!) Οι Αιγύπτιοι το πήραν από τους Ινδούς και οι Μινωίτες απ' αυτούς.

    Ποιος σου είπε ότι όλοι οι λαοί του κόσμου το χρησιμοποίησαν ταυτόχρονα, ή το πήραν όλοι από τον ίδιο; Δεν μπορεί ο ένας να το μετέφερε στον άλλον, όπως οι Vikings στου Ινδιάνους της Β. Αμερικής;

    Τελείως ζωώδης κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όχι Νεράιδα. Όπως κατάλαβες πολύ καλά δεν είπα πως το κλίμα της Κορέας είναι μεσογειακό (είπα μάλιστα τι είναι), απλά σου απέδειξα πως δεν είναι και τόσο βόριο όσο λες. Αυτό που είπα για τους Έλληνες είναι αλήθεια είτε το πιστεύεις είτε όχι. Γιατί όταν οι Σουηδοί και οι Φιλανδοί παρουσιάζουν 1-3% στους ενήλικες, εμείς έχουμε 12 (ίσος και παραπάνω). Ακόμα πολύ μεγάλα ποσοστά εμφάνισης αυτού του τύπου δυσανεξίας παρουσιάζουν οι κάτοικοι της μέσης ανατολής και της Ινδίας, οι αυτόχθονες λαοί της Αμερικής (όπως είπα). Οι αρχαιότεροι και λαμπρότεροι σε Ιστορία λαοί δηλαδή. Αντίθετα στην Ρωσία, την Ευρώπη και γενικά στους λευκούς ανθρώπους ανά τον κόσμο το ποσοστό είναι σημαντικά μικρότερο.

    Για τα σύμβολα Νεράιδα, αυτά που έγραψες σχετικά στην αρχή. Δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που βλέπεις. Ειλικρινά. Τι είναι το «σημείο της Ομάδας των Έψιλον»; Που είναι η Τετρακτύς; Είναι πραγματικά αυτό κάτω από το μάτι κανονικός Σταυρός;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. HMIMAQEIA EINAI XEIROTERH THS AMAQEIAS.
    OI EL-LHNES EDWSAN TO FWS SE OLH THN ANQRWPOTHTA.OLA T'ALLA EINAI PARAXARAKSH THS ISTORIAS MAS.
    H ISTORIA-MYQOLOGIA-ARXAIOLOGIA TO EXOYN APODEIKSH PERITRANA.
    OLA TA SYNBOLA THS ANQRWPOTHTOS EINAI ELLHNIKOTATA !.OLA T'ALLA EINAI PROPAGANTA THS NEAS TAKSHS.
    OI ELLHNES BASH ISTORIKWN PHGWN ETAKSIDEPSAN SE OLON TON PLANHTH KAI OXI MONON,APO ARXAIOTATWN XRONWN.
    OI AIGYPTIOI L.X OMOLOGOYN OTI O ELLHNIKOS POLITISMOS EINAI POLY ARXAIOTEROS.STHN ANW-IWNIA,KOINOS IAPWNIA, YPARXH AKOMH ELLHNIKO FYLO,STHN KINA EPISHS,STHN NOTIA KAI BOREIA AMERIKH,THN AYSTALIA THN GNWRISAN OI ELLHNES APO ARXAIOTATWN XRONWN.EIMASTE KOSMOKRATWRES.
    H ALHQEIA QA MAS ELEYQERWSH.
    LYKOYRGOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αντι να συνηδειτοποιησετε για ποιον λογο αντιλεγετε και να καταλαβατε το επιπεδο της συζητησης σας και της χαρακτηριστικης ευφυίας που το διακρινει, αναλωνεστε σε μικροτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πες τα Λυκούργε, χρυσόστομε και δώσε και τις πηγές σου, έτσι να πουλήσω κι εγώ κανένα βιβλίο!!!!

    Ιαπωνία = Άνω Ιωνία και οι αρχαίοι Έλληνες έκτισαν το Κιότο, που είναι αναγραμματισμό του Τόκιο. Υπάρχει ακόμη η συνοικία των Ελλώνων εκεί, όπου τα ιαπωνικά που μιλούν είναι σαν τα ελληνικά, μα τον Δία! Τα έχω γράψει εγώ αυτά, αλλά μου λένε πως ... υπερβάλλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. FILE LIAKOPOYLE,H ISTORIA EINAI OI PHGES MOY.
    OI PROGONOI MAS TA EIPAN OLA.OPOIOS QELEI NA MAQEI,DEN EXEI PARA NA DIABASH.
    LYKOYRGOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Esy NATIVIST, pou kseris oli tin alitheia, se antithesi me olo ton kosmo pou kseri tin misi, thelo na se rotiso. Epidi psahnese na peisthis kai na peisis to antitheto kai afto einai typiki thesi kai taktiki ton evraion, dierotame, eisai evraios? H peira mou leei oti nai, eisai evraios, i mipos kano lathos ki’eisai aplos enas akomi dianoitika taragmenos neos?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οποιος έχει μάτια, βλέπει, κι όποιος έχει αυτιά ακούει.

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ Νατιβισιάρη:
    Ήθελα και να ήξερα, οι περισσότεροι που γράφετε εδώ μέσα, αυτού του πνευματικού επιπέδου είστε;
    Define «αυτού»!
    1)Η απάντηση είναι ΟΧΙ, γι' αυτό σταματά να κοιτάς τα ΔΙΚΑ σου μηνύματα... Μπερδεύεσαι!
    2)Η απάντηση είναι ΝΑΙ, γι' αυτό άνοιξε κα'να βιβλίο!


    Αν ναι, τότε ο πατριωτικός χώρος χρειάζεται κατεπειγόντως ανθρώπου με έναν minimum I.Q.
    Είναι πάνω από κιλό! Να τ' αφήσω;

    Οι Ινδοί πρέπει να κατέλαβαν την Κρήτη για να έχουν οι Κρήτες το σύμβολό των; Έχεις τελειώσει δημοτικό κι αν ναι, πώς;(!)
    Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες νωρίτερα, γιατί μάλλον δεν κατάλαβες ότι αυτό το υπονόησες εσύ ο ίδιος! ΣΤΟΚΕ!

    Οι Αιγύπτιοι το πήραν από τους Ινδούς και οι Μινωίτες απ' αυτούς.
    «Το 'χεις» για σεναριογράφος! Θα σε δούμε στο «Εξ-Φάκτορ»;

    Ποιος σου είπε ότι όλοι οι λαοί του κόσμου το χρησιμοποίησαν ταυτόχρονα, ή το πήραν όλοι από τον ίδιο;
    Ποιός μίλησε για ταυτόχρονη χρήση; Ρε, τί πίνεις;

    Δεν μπορεί ο ένας να το μετέφερε στον άλλον, όπως οι Vikings στου Ινδιάνους της Β. Αμερικής;
    Κ' τί ήταν, γρίπη; Η ανοησία σου γίνεται κουραστική. Σου είπα ότι τότε οι γέφυρες επικοινωνίας ήταν από εξαιρετικά λίγες έως ανύπαρκτες, άρα, πιθανότατα, μόνο ένας τεχνολογικά προοδευμένος λαός θα είχε τέτοιες δυνατότητες! Σκέψου λίγο, δεν δαγκώνει!

    Τελείως ζωώδης κατάσταση!
    Εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να σταματήσεις να μουγκανίζεις, αλλά εσύ φαίνεται το 'χεις στο αίμα σου το «βουκολικό», φυσιολάτρη «Νατιβισιάρη»!

    ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ «ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ» ΠΕΡΙ ΠΗΓΩΝ:
    ---Ο ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Π.Μαρίνης
    ---ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, Λεξικόν του Ηλίου
    ---Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ, Ι.Πασσάς
    ---ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΟΓΟ, Άννα Τζιροπούλου-Ευσταθίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. He..he.. kala tou tapes tou Nativisiari, alla pes mas kai pos se lene!.
    Eho gnorisi kata kairous kati evraioellines kai oloi eihan peripou tis idies arhes, diladi, paradohi kai tekmiriosi opoiadipote parapoiisi kata tis Ellados.
    Tora tha mou peis hmmmmm, OK isos den einai evraios, alla sigoura ehei prosvliti apo to io tou sionismitida.
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αμαν ποια με τι συνομοσιολογια για αυτο δε μας περνουν στα σοβαρα εμας τους πατριωτες πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλό μήνα σε όλους.
    Πολύ ωραίο το blog αυτό δίνει τροφή για σκέψη σε όσους πεινάνε και ψάχνουν για αυτήν. Νομίζω όμως πως ο σκοπός της δημιουργίας τέτοιων χώρων είναι η εδραίωση της δημοκρατίας ως αποτέλεσμα της ελευθερίας της έκφρασης.
    Με το να αντιδικείτε ανταλλάσσοντας ύβρης και χαρακτηρισμούς δεν ταιριάζει σε κανέναν απο εμάς..τους αναζητητές της γνώσης. Όσο για τους εχθρούς της Ελλάδος αυτό που πραγματικά αναζητούν είναι να μας χωρίσουν!
    Το "Διαίρει και βασίλευε" μας είναι γνωστό ως αξίωμα απο παλιά και δεν με ενδιαφέρει να μάθω ποιός το παρήγαγε, σημασία έχει ότι ισχύει!
    Πολύ καλά κάνετε και συμμετέχετε καθένας στο δικό του μέτρο στην κουβέντα αυτή χωρίς όμως ύβρης και κακεντρεχή σχόλια για τους άλλους.
    Αν αυτό θέλετε ανοίξτε την τηλεόραση και απολαύστε...κατά προτίμηση στην μεσημεριανή ζώνη με τις κουτσομπολίστικες εκπομπές. Γιατί αυτό είναι το επίπεδο στο οποίο ρίχνετε την συζήτηση όταν καταφεύγετε σε τέτοιες τακτικές.
    Οσον αφορά τώρα και το θέμα τώρα τα σύμβολα αυτά δεν νομίζω πως μπορούν να χαρακτηριστούν σατανικά σε καμία περίπτωση. Το πιο πιθανό είναι να ήταν απλός έμπνευση του καλλιτέχνη οπότε και θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε ποιός ήταν.
    Θα μπορούσαν άνετα βέβαια να είναι μασονικά, λόγο του ματιού που συμβολίζει την ανώτερη δύναμη και το έχουμε δεί και στα Αμερικάνικα δολάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.