Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ!

Ξεφυλλίζοντας τα αρχεία της Βουλής, βρίσκουμε πολλά περίεργα συμβάντα που έχουν παλιά καταγραφεί, όχι άσχετα με όσα συμβαίνουν σήμερα. Στις ...

Ξεφυλλίζοντας τα αρχεία της Βουλής, βρίσκουμε πολλά περίεργα συμβάντα που έχουν παλιά καταγραφεί, όχι άσχετα με όσα συμβαίνουν σήμερα. Στις 22 Νοεμβρίου του 1960 βρίσκουμε τα εξής:

Οικογένεια Κεφαλογιάννη καλλιεργεί χασίς στο αγρόκτημά της. Δημοσίευμα αντιπολιτευόμενης εφημερίδας του Ηρακλείου, που αφορά τον Υφυπουργό Οικισμού Εμ. Κεφαλογιάννη συζητήθηκε σήμερα με οξύτητα στη Βουλή, λόγω αξίωσης της Αντιπολίτευσης για παραίτησή του. Η δημοσιογραφική καταγγελία αφορούσε σε ισχυρισμό ότι η οικογένεια Κεφαλογιάννη καλλιεργεί χασίς στο αγρόκτημά της και ότι υπό την προστασία του Υφυπουργού λειτουργούν ρουλέτες! Οι κυβερνητικοί αγορητές απέρριψαν τις αιτιάσεις της Αντιπολίτευσης, αλλά τελικά ο Κεφαλογιάννης οδηγήθηκε σε παραίτηση βασικά ετέρου ερωτήματος του βουλευτού κ. Μπρεδήμα επί του θέματος ότι ψευδώς χρησιμοποιούσε στον τηλεφωνικό κατάλογο την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ γι’ αυτόν ιδιότητα του δικηγόρου!

Μπράβο ευαισθησία! Εμείς δεν μπορούμε τίποτε να πούμε, απλώς ανασύρουμε από τα αρχεία της Βουλής γεγονότα που συνέβησαν πριν πενήντα χρόνια, φυσικά, εφόσον υπάρχουν αδικήματα, μετά είκοσι χρόνια παραγράφονται, στην ιστορία όμως μένουν και τα καλά και τα άσχημα.

3 σχόλια

  1. Ηντα ΄ταν ανάγκη να ανοίξετε τα αρχεία; Μια βόλτα στα χωργιά μας έφτανε... εκεί να ΄κούσεις βιογραφία να γράψεις εγκυκλοπαίδεια!

    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία διευκρίνιση: Η οικογένεια του μακαρίτη Εμμ. Καφαλογιάννη, θείου του σημερινού βουλευτή της ΝΔ και πρώην ΥΕΝ, δεν έχει σχέση με την οικγένεια του εικονιζόμενου Γιάννη Κεφαλογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι συκοφαντίες ελεος πια να ηταν η ζηλια ψωρα!! δε λετε ευτυχως που υπαρχουν κ αυτοι στη Κρητη!! Γιατι με το 70% ΠΑΣΟΚ εργα δεν ειδαμε ειμασταν δεδομενοι..Η συγκεκριμενη οικογενεια μονο καλο μας εκανε για αυτο και ειναι 3 στη ΒΟΥΛΗ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.