Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΙΟΙ"!

Φανερά ενοχλημένοι οι “Ιοί” που δεν πέτυχε το “πείραμα της πολυπολιτισμικότητας” στο 132 σχολείο του συγκροτήματος της Γκράβας, με την δα...



Φανερά ενοχλημένοι οι “Ιοί” που δεν πέτυχε το “πείραμα της πολυπολιτισμικότητας” στο 132 σχολείο του συγκροτήματος της Γκράβας, με την δασκάλα που δίδασκε αλβανικά με βιβλίο αλβανικό που προωθούσε ξεκάθαρα την προπαγάνδα των Τιράνων περί “Τσαμουριάς” και τα συναφή!

Οι “Ιοί” λοιπόν προσπαθώντας να προστατέψουν και να υπερασπιστούν την πρώην Διευθύντρια κ. Πρωτονοτάριου παραπληροφορύν τους Έλληνες από τις σελίδες της έγκριτης “Ελευθεροτυπίας”, που τους φιλοξενεί εδώ και χρόνια! Έτσι -αφού πρώτα κάνουν εκτενή αναφορά στο δημοσίευμα του “Στόχου”- χαρακτηρίζουν... μυθεύματα όσα γράφτηκαν και απο εμάς και απο το “Παρόν” σχετικά με το αλβανικό βιβλίο. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά λένε: “Θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν για κλάματα. Ούτε βιβλίο αλβανικής ιστορίας διδασκόταν στο 132ο Δημοτικό της Γκράβας, ούτε για καλούς Τσάμηδες και κακούς Έλληνες μάθαιναν οι μαθητές του!...”. Έλα όμως που οι “Ιοί” δεν τα ξέρουν καλά τα πράγματα! Και επιμένουν να προπαγανδίζουν ολοφάνερα ψέματα!

Υπαρκτό το αλβανικό βιβλίο!

Για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους και να μη νομίζουν ότι μπορούν να μας δουλεύουν όλοι αυτοί οι ΥΠΟΠΤΟΙ τύποι! ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ και μάλιστα ΠΡΟΩΘΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

Ο “Στόχος” δημοσιεύει το συγκεκριμένο βιβλίο με τα επίμαχα σημεία, για να το βουλώσουν Ιοί, Μικρόβια και λοιποί φορείς της θολοκουλτούρας!

Το αλβανικό βιβλίο, ΔΩΡΕΑ του αλβανού πρέσβυ (!), μεταφράστηκε απο τον κ. Γιάννη Γιάννη και για την λογοτεχνική θεώρηση στα ελληνικά υπεύθυνος είναι ο κ. Δ. Κικης. Το αλβανικό βιβλίο εκδόθηκε το 2003. Και πάμε τώρα στα “μυθεύματα” που ισχυρίζονται οι χρυσοπληρωμένοι και έγκυροι δημοσιογράφοι:

Υπάρχει ειδικό κεφάλαιο, αφιερωμένο στον “Τσαμικό πληθυσμό”. Και τι άραγε να λέει; Στη σελίδα 127 διαβάζουμε (αυτά μαθαίναν στα αλβανόπουλα που βρίσκονται στην Ελλάδα για να μην χάσουν την... εθνική τους συνείδηση!): “Οι τσάμηδες αγωνίστηκαν ενάντια στο φασίστα κατακτητή. Κατά την διάρκεια της φασιστικής κατοχής της Ελλάδας, ο τσάμικος πληθυσμός αγωνίστηκε ενάντια στους ιταλούς και γερμανούς κατακτητές. Περί-που 500 παρτιζάνοι τσάμηδες συμμετείχαν στις γραμμές του Απελευθερωτικού Αντιφασιστικού Στρατού. Το 1940-1943 οι Έλληνες κυβερνώντες αυτής της εποχής έκαναν απέναντι στους τσάμηδες αλβανούς σειρά αγρίων εγκλημάτων. Όλοι οι τσάμηδες άρρενες ηλικίας από 16 έως 70 ετών φυλακίστηκαν και ε-ξορίστηκαν στα ελληνικά νησιά. Αυτοί απελευθερώθηκαν αργότερα και επέστρεψαν στον τόπο τους σε άσχημη κατάσταση υγείας. Το 1944 οι ελληνικές φασιστικές δυνάμεις έκαναν απο τις πιο αποτρόπαιες πράξεις. Βασάνισαν και στη συνέχεια σκότωσαν και έσφαξαν πάνω απο 2 χιλιάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Για να γλιτώσει τη σφαγή αυτή ο τσάμικος πληθυσμός διέφυγε προς την Αλβανία. Κάπου 10 χιλιάδες άτομα εγκαταστάθηκαν στην Κονίσπολη, στο Δέλβινο, στους Άγιους Σαράντα, στο Φιέρι, στη Λιούσνια κλπ”! Πλην των όσων εξοργιστικών και ανιστόρητων επικαλούνται οι επίσης ανίδεοι προπαγανδιστές του αλβανικού βιβλίου -που το δίδασκε... ελληνίδα δασκάλα!- προχωράμε στη σελίδα 128 όπου η “Τσαμουριά” αναφέρεται συνεχώς “Τσαμέρια” όπως ακριβώς την λένε στα αλβανικά, ενώ δίνεται έμφαση στο γεγονός ότι “σήμερα οι τσάμηδες στην Αλβανία είναι οργανωμένοι και ζητούν να τους αναγνωριστούν και να αποδοθούν οι ιδιοκτησίες τους στην Τσαμερία, καθώς και η αλβανική τους εθνικότητα”! Δηλαδή, ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Και συνεχίζουμε... Στη σελίδα 129 με την ένδειξη “Να θυμάστε” αναφερόμενο στους αλβανούς μαθητές γράφει: “Ο τσάμικος αλβανικός λαός ζούσε στα εδάφη που απο το 1913 περιέχονταν στο ελληνικό κράτος. Οι τσάμηδες συμμετείχαν στον Αντιφασιστικό Αγώνα. Το 1940-1944 οι κυβερνητικές και φασιστικές ελληνικές δυνάμεις φυλάκισαν, εξόρισαν, σκότωσαν και έσφαξαν χιλιάδες άντρες, γυναίκες και παιδιά. Για να γλιτώσουν απο την σφαγή, οι τσάμηδες διέφυγαν μαζικά προς την Αλβανία. Η μεταπολιτευτική αλβανική κυβέρνηση δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα, για να βοηθήσει τους αλβανούς τσάμηδες. Σήμερα ο τσάμικος πληθυσμός στην Αλβανία είναι οργανωμένος και ζητάει τις ιδιοκτησίες και την εθνικότητά του”! Δεν είναι ξεκάθαρη προπαγάνδα τα παραπάνω; Και μάλιστα να τολμάνε οι εγκέφαλοι της αλβανικής προπαγάνδας, αλλά και ορισμένοι Ελληνόφωνοι -και όχι Έλληνες- να προωθούν ότι ο Ελληνικός Λαός ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ; θα μας κάνουν μαθήματα αγώνα και αντίστασης οι αλβανοί κατσαπλιάδες, σύμμαχοι Ιταλών, Γερμανών, Βούλγαρων και Τούρκων;

“Λάδι” πάνε να βγάλουν την πρώην διευθύντρια!

Σύσσωμοι οι θολοκουλτουριαρέοι έσπευσαν να ταχθούν στο πλευρό της πρώην Διευθύντριας και του παράνομου τρόπου λειτουργίας τα τελευταία χρόνια. Στην “αντιεξουσιαστική” εφημερίδα “ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ” τεύχος 42 του Μαρτίου υπάρχει ένα κείμενο το οποίο μεταξύ άλλων υπογράφει και ο κ. Θοδωρής Θεοδωρόπουλος (πρώην πρόεδρος συλλόγου δασκάλων “ΑΘΗΝΑ”, μέλος της “Ανεξάρτητης Παρέμβασης” και τώρα μέλος του συλλόγου “ΑΘΗΝΑ”), στο οποίο αναφέρονται και τα εξής για το σχολείο: “Τα σχολεία πρέπει να ξεμπερδεύουν μια και καλή με αναχρονιστικές πρακτικές, όπως είναι οι προσευχές, οι παρελάσεις, οι εκκλησιασμού, οι εθνικιστικού χαρακτήρα γιορτές και όλο αυτό το μεταξικό, χουντοδεξιό πλαίσιο”! Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε απαρέγγκλιτα η Πρωτονοτάριου, καταργώντας την πρωινή προσευχή τα παιδιά απήγγειλαν ποίημα του Ρίτσου, για να μην ενοχλούνται τα μουσουλμανόπαιδα! Το ποίημα στη θέση της προσευχής λέει: “Καλέ θεούλη, εμείς είμαστε καλά. Κάνε εσύ καλέ θεούλη, νάχουν όλα τα παιδάκια, ένα ποταμάκι γάλα, μπόλικα αστεράκια, μπόλικα τραγούδια. Κάνε εσύ καλέ θεούλη, Να ‘ναι όλα καλά, Έτσι που κι εμείς να μη νιώθουμε ντροπή για την τόση μας χαρά"! Συνεχίζει η κυρία αυτή βάζοντας τέλος στον εκκλησιασμό και στον εορτασμό των Εθνικών εορτών. Το απίστευτο είναι ότι επί των ημερών της χορηγούνται και... αλβανικοί τίτλοι σπουδών! Και γίνονται όλες οι προσπάθειες να λειτουργήσει το “Αλβανικό Σχολείο” και να επεκταθεί (βλέπε Λάρισα και τα όσα γράφουμε για την δραστηριοποίηση συλλόγων αλβανών στην πόλη)! Πολιτική δε κάλυψη στις απίστευτες ενέργειες αυτής της κυρίας παρέχουν ο Νάσος Αλευράς, ο Φώτης Κουβέλης και οι Κουράκης- Κοροβέσης με ερωτήσεις τους στη Βουλή, προκειμένου να συνεχίσει το... πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα! Να μας απαντήσουν δε εάν είναι αλήθεια ότι στο 132ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών υπήρχε οργανωμένο σχέδιο για διδασκαλία ελληνικών σε αλβανούς γονείς και αλβανικών σε αλβανούς μαθητές, με εμπνευστή την πρόεδρο του “Αλβανικού Σωματείου” στη Λάρισα! Ευθύνες εκτός από την προοδευτική αυτή πρώην Διευθύντρια είναι και το Υπουργείο Παιδείας, αλλά και ο προϊστάμενος 4ου γραφείου (2000-2004) κ. Τρίχας. “Χορηγός” η αλβανική πρεσβεία, με την οποία επικοινώνησε η Πρωτονοτάριου και ζήτησε... συνεργασία! Ο πρέσβης ανταποκρίνεται, επισκέπτεται το σχολείο και ακολουθεί επίσκεψη του αλβανού Υπουργού Παιδείας με μορφωτικό ακόλουθο και κλιμάκιο! Στο σχολείο φτάνουν από Αλβανία βιβλία γλώσσας και ιστορίας, με τα παραπάνω περί τσάμηδων και με χάρτες Μ. Αλβανίας. Η Πρωτονοτάριου μαζεύει παιδιά αλβανών στην καταγωγή και στήνει σχολείο το απόγευμα 7-9 και το Σάββατο το πρωί.

Από το 2004 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2007 γίνονται προσπάθειες να σταματήσουν τα μαθήματα, αλλά υπάρχουν πλάτες και χορηγοί ΜΚΟ. Το ελληνικό δημόσιο σχολείο έχει αυτονομηθεί και λειτουργεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ σαν αλβανικό σχολείο! Γι’ αυτό και εξακολουθούν να “χτυπάνε” τον νέο Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος και δέχεται λυσσαλέα επίθεση από αναρχοαυτόνομους, επειδή έβαλε ΣΤΟΠ σε όλα τα απίστευτα και ύποπτα που συνέβαιναν στο σχολικό συγκρότημα.

Και κάτι τελευταίο. Επειδή οι φωτογραφίες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα, έχουν τα.. άντερα οι “Ιοί” να βγουν και να παραδεχτούν τα ψέματά τους;

6 σχόλια

  1. Γερά να μην μείνει τίποτα ανθελληνικό όρθιο. Είμαστε καλύτεροι ας το αποδείξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά... από το 1987 που φώναζε ο Καψάλης... αφήσαμε να βγει-μεταφραστεί και βιβλίο;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για το ποιος είναι ο Γιάννης Γιάννης (που μετέφρασε το αλβανικό βιβλίο στα ελληνικά), αρκεί να θυμηθούμε:

    Επί Χότζα, την ώρα που χιλιάδες έλληνες βορειοηπειρώτες υπέφεραν με φυλακίσεις και εξορίες,

    την ώρα που όλα "τά σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά",

    σε δύο μόνο μέλη της ελληνικής μειονότητας επιτρεψε το κομμουνιστικό καθεστώς να έρθουν στην θεσσαλονίκη και να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο (ΑΠΘ) στη Φιλοσοφική Σχολή.
    Ο ένας ήταν ο κ. Γιάννης Γιάννης.

    Θα αναρρωτιέστε που βρίσκεται σήμερα ε??

    Σήμερα είναι πρωτοκλασσάτο στέλεχος της Ομόνοιας (η οργάνωση της εθνικής ελληνικής μειονότητας)!!

    ... πρώην κομμουντής ... στην ηγεσία της Ομόνοιας (τα σχόλια δικά σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σοβαρή καταγγελία αυτή. Το ΥΠΕΠΘ τι λέει για όλα αυτά, ή δεν έγινε ερώτηση στην Βουλή; Το ΠΑΡΟΝ πότε τα δημοσίευσε. Ομολογώ ότι έχω τελεία άγνοια του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σοβαρή καταγγελία αυτή. Το ΥΠΕΠΘ τι λέει για όλα αυτά, ή δεν έγινε ερώτηση στην Βουλή; Το ΠΑΡΟΝ πότε τα δημοσίευσε. Ομολογώ ότι έχω τελεία άγνοια του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παίδες, όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμαι με τον τόπο μας και την ιστορία μας και την εξωτερική μας πολιτική. Πραγματικά θλίβομαι και αγανακτώ! Περνάνε άσχημες σκέψεις απο το μυαλό. Μήπως ήρθε η ώρα να αναγεννηθεί η Σπαρτιατική Κρυπτεία; Πώς να νιώσω οίκτο για κάποιον που λερώνει ένα κομμάτι της ψυχής μου; Πώς να αδιαφορήσω για τις αμαρτίες κάποιου "Ιούδα" - "Εφιάλτη";

    Άνετα σκοτώνω, χωρίς τύψεις καμιά!

    Είμαι μορφωμένος και ανοιχτόμυαλος. Θέλω να πιστεύω ότι Δεν χειραγωγούμαι και δεν ανήκω σε κανένα (παρα)πολιτικό μόρφωμα. Είμαι πεπεισμένος ότι μόνο έτσι θα ξεσκαρτάρουμε απο τα προμαζέματα.

    Αφιερώνω το άσμα, ΝΑ 'ΤΑΝΕ ΤΟ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.