ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...! ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΙΡΑΖ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ...! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 548

O "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...! ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΙΡΑΖ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ...! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 548

O "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...! ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΙΡΑΖ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ...! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 548

O "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...! ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΙΡΑΖ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ...! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 548

O "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...! ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΙΡΑΖ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ...! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 548

O "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

5/1/08

ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...



Το μήνυμα είχε πλέον περάσει, η πορεία είχε ήδη αρχίσει, Ελληνόψυχοι νέοι από τις μεγάλες πόλεις της Κύπρου αποφασίζουν να εκφραστούν, από την μια οι Άγγλοι αποικιοκράτες ορκισμένοι εχθροί του Ελληνισμού και από την άλλη ο τούρκος κατακτητής. Η πατρίδα αιμορραγεί από παντού και κανείς δεν λέει να βγει από την κρυψώνα του και να αναλάβει την ευθύνη υπόδειξης του προβλήματος. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, κάποιος πρέπει να μιλήσει, κάποιος πρέπει να φέρει στην επιφάνεια το παραγκωνισμένο πρόβλημα της αποικιοκρατίας στην μεγαλόνησο και να κρατήσει ψηλά την σημαία του έθνους και παράλληλα να διατηρήσει ζωντανή την ιδέα των Ελληνικών ιδανικών.

Η Πορεία δεκάδων αυτοκινήτων από διάφορες πόλεις έχει ξεκινήσει με τελικό προορισμό το Ακρωτήρι της Λεμεσού όπου οι λεγόμενες αγγλικές ''βάσεις'' και οι αρχές τους ετοιμάζονται να απωθήσουν τους Ελληνόψυχους νέους. Οι αρχές των αποικιοκρατών ξεκινούν προκλητικά την ανήθικη προσπάθεια εκφοβισμού τον διαδηλωτών στήνοντας τους λεγόμενους αστυνομικούς των ''βάσεων΄΄ στην είσοδο της αποικιοκρατούμενης περιοχής. Το φακέλωμα αρχίζει όπου ένστολοι καταγράφουν τους αριθμούς πινακίδας των αυτοκινήτων που εισέρχονται στον χώρο.

Οι αφυπνισμένοι νέοι της Κύπρου δεν πτοούνται συγκροτούν το αντιαποικιοκρατικό μπλοκ κρατώντας σημαίες του Έθνους και λαμπάδες. Η περιοχή αστυνομοκοκρατούμενη και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι.
Η Πεζοπορία ξεκινά, 150 περίπου νέοι με το πύρινο πάθος τους βροντοφωνάζουν συνθήματα εναντίων των βρετανών θυμίζοντας σε αυτούς τους αρχαίους ημών πρόγονους μας που δεν γονάτισαν μπροστά τους . Η πολυπληθής αστυνομική δύναμη ξεκινά και αυτή την δική της πορεία με στόχο την απώθηση των νέων. Οι 2 πορείες συναντιόνται στην μέση του δρόμου.. Η προκλητική στάση ορισμένων αστυνομικών που θρασύδειλα χρησιμοποιούν τα ρόπαλα τους εναντίων των φοιτητών δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα, η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Ο καθένας υπερασπίζεται τα δικά του ιδανικά τα δικά του πιστεύω είτε αυτά φέρουν τον τίτλων εντολών και οδηγιών των ανωτέρων τους, είτε ονομάζονται εθνικός προβληματισμός και καλύπτουν την προστασία των εθνικών συμφερόντων. Η σύγκρουση έχει αρχίσει και βρίσκει Έλληνες μισθωτούς να κτυπιόνται με Έλληνες διαδηλωτές, οι συγκρούσεις οξύνονται και συνεχίζονται για περίπου 1 ώρα... Οι μάχες έχουν τελειώσει από την μια οι αστυνομικοί με τα ρόπαλα και αγριεμένα σκυλιά και από την άλλη οι φοιτητές με τους ιστούς των σημαιών τους τις λαμπάδες τους καθώς και πέτρες... ότι διαδραματίστηκε ανήκει πλέον στο παρελθόν

Το τέλος της νύκτας φέρνει ελαφροτραυματισμούς και από τις 2 πλευρές........ μα έχει φέρει και κάτι άλλο...... η ανάδειξη του προβλήματος που πήρε μια θέση στα ΜΜΕ της Κύπρου καθώς και του εξωτερικού μιας και βλέπουμε πως με ένα απλό ψάξιμο στο διαδίκτυο ξένα πρακτορεία ( από reuters μέχρι και msn news ) κάνουν αναφορά στο περιστατικό....

Το πρόβλημα βγήκε από την φωλιά του χάριν μιας πορείας 150 νέων.. τώρα ήρθε η σειρά των πολιτικών να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες και να συνεισφέρουν τώρα που κάποιος άλλος τους άνοιξε τον δρόμο και όχι να καταδιώξουν τα δικά τους σπλάχνα..

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ ...
Αφαιρέθηκε από το ΡΙΚ

μπορείτε όμως να το δείτε από το Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=ANz0-wZLKQQ

δηλώσεις πολιτικών:
http://www.youtube.com/watch?v=kpP1u3BbViQ

Θησέας

4/1/08

ΝΕΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ...



Και ο Πάκης προωθεί... δημοκρατικά τις διακρίσεις κατά των χριστιανών!

Δεκαπέντε χρόνια έκαναν τα φερέφωνα του προξενείου και της Άγκυρας στη Θράκη ΜΑΣ, μετά το κάλεσμα του Σαδίκ απο τον Αλλάχ, να σηκώσουν κεφάλι. Και πάλι όμως οι λάθος κινήσεις των ελληνικών αρχών και του Υπουργείου Εξωτερικών, άφησαν κενό έτσι ώστε να δημιουργήσουν και πάλι μαγιά ώστε να ανακινήσουν θέμα αναγνώρισης “εθνικής μειονότητας”! Όλες οι προκλητικές κινήσεις της τουρκικής προπαγάνδας εντός μάλιστα ελληνικού εδάφους, οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα. Το οποίο μάλιστα αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο. Την δημιουργία νέων μειονοτικών κομμάτων, τα οποία θα ελέγχονται εξ ολοκλήρου απο το προξενείο (δηλαδή απο την Άγκυρα) και θα καταφέρουν μακροπρόθεσμα να εκλέγουν μουσουλμάνους βουλευτές που θα προωθούν τις απαιτήσεις της Τουρκίας. Για να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει, διαβάστε τι γράφτηκε στην τουρκόφωνη εφημερίδα “Τζουμχουριέτ”:

“Η "τουρκική μειονότητα" έζησε μια έντονη προεκλογική περίοδο πριν από τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου.
Όμως μετά από τις εκλογές στην πλευρά των "συμβουλευτικών", οι οποίες πριν τις εκλογές δημιουργούσαν μεγάλη φασαρία, επικρατεί μια περίεργη ησυχία σαν να είναι πλέον όλοι ευτυχισμένοι.
Και όμως στην ουσία τώρα έχει ξεκινήσει η περίοδος, στην οποία πρέπει να αξιολογηθούν αυτά που συνέβησαν προεκλογικά.
Γιατί στην προεκλογική περίοδο σημειώθηκαν τέτοια πράγματα, εφαρμόστηκαν τέτοια σενάρια, τα οποία πρέπει να συζητηθούν τώρα. Διαφορετικά αλίμονο στη μειονότητα.
Βλέπουμε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου για κάποιους αποτελεί "επιτυχία" ενώ για κάποιους άλλους "απογοήτευση". Το θέμα αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Αλλά εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι αυτές οι εκλογές βοήθησαν να κατανοηθεί καλύτερα η συμπεριφορά κάποιων φορέων που σχετίζονται με τη μειονότητα, όπως επίσης και οι ρόλοι τους μέσα σε αυτήν.
Ένας από τους συγκεκριμένους φορείς είναι το κόμμα "Φιλία Ισότητα και Ειρήνη" (DEP), το οποίο εμφανίζεται μόνο στις προεκλογικές περιόδους.
Η θέση του συγκεκριμένου κόμματος, όπως επίσης και του κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο οποίος μέχρι την προεκλογική περίοδο ήταν αρχηγός του κόμματος και σήμερα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είναι πολύ μακριά από τους στόχους και σκοπούς που έθεσε ο μακαρίτης Σαδίκ Αχμέτ. Δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι σε μια άλλη αναζήτηση.
Εάν έχετε προσέξει το DEP, μετά από το θάνατο του Σαδίκ Αχμέτ στις εκλογές είναι με το πλευρό του ΠΑΣΟΚ, είτε αυτές λέγονται δημοτικές είτε βουλευτικές εκλογές.
Ίσως θα μπορούσε να δικαιολογηθεί υπό κάποιες συνθήκες η παρουσία του DEP δίπλα από ένα κόμμα για μια συγκεκριμένη περίοδο. Τελικά, οι ηγέτες του κόμματος έχοντας υπόψη τους "τα ψηλά συμφέροντα" της μειονότητας έχουν αποφασίσει ότι το DEP πρέπει να είναι κοντά σε αυτό το κόμμα. Είναι δικαίωμά τους.
Αλλά δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η πολύχρονη "συνεργασία" του DEP με το ΠΑΣΟΚ, η οποία συνεχίστηκε κάτω από κάθε συνθήκες, ακόμα και την περίοδο που το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση ή βρισκόταν σε φάση διάλυσης, χωρίς να υπολογίζονται οι αρνητικές συνέπειες που μπορεί να έχει από πλευράς της μειονότητας μια τέτοια στήριξη.
Το DEP, το οποίο ιδρύθηκε με συγκεκριμένους σκοπούς και αντλεί τις πηγές του από τη μειονότητα, δεν έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται σαν υποκατάστημα ενός ελληνικού πολιτικού κόμματος,.
Δεν πρέπει να παραβλέπει κανείς ότι μια τέτοια στάση απομακρύνει το DEP από τους ιδρυτικούς σκοπούς και προλειαίνει το έδαφος για ανεπανόρθωτες πληγές μέσα στην "τουρκική μειονότητα".
Γιατί ένα συγκεκριμένο κομμάτι της μειονότητας στηρίζει κάποιο κόμμα μόνο και μόνο επειδή το DEP είναι εκεί. Η κατάσταση αυτή όχι μόνο επηρεάζει αρνητικά τις πολιτικές ισορροπίες μέσα στη μειονότητα, δημιουργεί μια αρνητική ατμόσφαιρα εις βάρος των υπόλοιπων μειονοτικών πολιτικών, οι οποίοι σκέφτονται διαφορετικά από τα στελέχη του DEP.
Αυτή είναι μια μεγάλη αδικία, η οποία πρέπει να σταματήσει άμεσα, τόσο για τη νέα γενιά πολιτικών μας όσο και για όλη την μειονότητα.
Τα στελέχη και τα μέλη του DEP πρέπει πλέον να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την αδικία και να φέρουν το κόμμα σε μια ουδέτερη γραμμή ιδιαίτερα μέσα στη μειονότητα. Διαφορετικά μένει μόνο μια λύση να ιδρυθεί ένα νέο μειονοτικό κόμμα με σκοπό να υπάρχει μια πολιτική ισορροπία.
Και μάλιστα για να μην υπάρχει αδικία πρέπει να ιδρυθεί όχι μόνο ένα μειονοτικό κόμμα αλλά όσα είναι και τα ελληνικά κόμματα. Γιατί σε περίπτωση που το νέο κόμμα το οποίο θα ιδρυθεί πάει με έναν άλλο κόμμα, όπως στην περίπτωση του DEP, με σκοπό να μην βρεθούν σε μια άδικη θέση τα άλλα μικρά κόμματα πρέπει και σε αυτά να δοθεί η ευκαιρία ώστε να έχουν "υποστηρίγματα" μέσα στη μειονότητα.
Και όταν θα ιδρυθούν αυτά τα κόμματα μην βγει κανένας και να πει "κάνετε διχασμούς". Γιατί όλοι ξέρουν ότι αυτή τη στιγμή το DEP και όλοι οι άλλοι που σωπαίνουν απέναντι σε αυτή την κατάσταση, οι οποίοι μπαλώνοντας ανεύθυνα ένα σημαντικό κομμάτι της μειονότητας σε ένα ελληνικό πολιτικό κόμμα, κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά στην κοινωνία”!

Και όταν οι δάχτυλοι της Άγκυρας στη Θράκη ΜΑΣ επιχειρούν να δημιουργήσουν σοβαρότατο εθνικό πρόβλημα στην Ελλάδα, με επεκτάσεις που δεν μπορούμε να φανταστούμε σήμερα, η “δεξιά” κυβέρνηση Καραμανλή προωθεί αντισυνταγματικά νομοσχέδια, με τα οποία προωθεί τις διακρίσεις μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών με την περιβόητη ποσόστωση του 0,5% στις προσλήψεις στον Δημόσιο τομέα! Και όταν λέμε στον Δημόσιο τομέα περιλαμβάνονται και η Αστυνομία και οι Ένοπλες Δυνάμεις!
Δ.Μ.

ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ... ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ, ΑΠΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ!

Τα ίδια τα στοιχεία μιλάνε απο μόνα τους. Και πλέον ούτε οι αρμόδιοι είναι σε θέση να τα “μαγειρεύουν” για να κρατάνε σε... νιρβάνα εφησυχασμού τους Έλληνες. Η εγκληματικότητα θερίζει! Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε και τα αποδεκατισμένα Αστυνομικά Τμήματα.
Που έχουν τεράστιες ελλείψεις προσωπικού και αντιμετωπίζουν και την κατακραυγή του κόσμου, που ψάχνει να βρει Αστυνομικό για να νιώσει ασφάλεια.
Βέβαια που να τον βρει τον Αστυνομικό, όταν υπουργοί, βουλευτές και παρατρεχάμενοι θέλουν προστασία. Ακόμα περιμένουμε την αποδέσμευση αστυνομικών απο “υψηλά πρόσωπα”, που είχε εξαγγείλει ο πρώην Υπουργός Δημοσίας Τάξης, Βύρων Πολύδωρας (φαίνεται μαζί με τον Βύρωνα πήγε περίπατο και η αποδέσμευση)!
Ένα περιστατικό που σίγουρα θα σας βγάλει έξω απο τα ρούχα σας, θα διαβάσετε παρακάτω, για να δείτε πόσο φαρισαίοι και υποκριτές είναι όλοι αυτοί που δήθεν νοιάζονται για εμάς.
Το Τμήμα του Χαϊδαρίου είναι ένα πολύπαθο τμήμα, αφού παρουσιάζει ελλείψεις που φτάνουν μέχρι και 50%! Εκτός αυτού η περιοχή του Χαϊδαρίου έχει υψηλότατα ποσοστά εγκληματικότητας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Μάταια ο Διοικητής του Τμήματος ζήταγε εδώ και πολύ καιρό προσωπικό, για να επανδρωθεί επαρκώς το Τμήμα του και να επιτελέσει το έργο του. Οι αρμόδιοι, ως συνήθως, αδιάφοροι... Πριν περίπου δυο βδομάδες δέησε και του έστειλαν ΕΝΑΝ νέο Αστυνομικό. Και πριν προλάβουν να χαρούν, ήρθαν τα μαντάτα... Δηλαδή η απόσπασή του! Ούτε μια βδομάδα δεν πρόλαβε να κλείσει ο νέος Αστυνομικός και μετατέθηκε στην φύλαξη ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ! Για να δείτε την μέγιστη δε ξεφτίλα, ο εν λόγω δημοσιογράφος τον μοναδικό κίνδυνο που διατρέχει είναι μη τυχόν και τον κυνηγήσει κανένας μόδιστρος με τακούνι στο χέρι ή καμιά τραγουδιάρα με το μικρόφωνο! Φυσικά το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν μπορεί ο Ελληνικός Λαός να στενάζει και να κατηγορεί την Αστυνομία ότι είναι απούσα και οι αρμόδιοι να αποφασίζουν για αποσπάσεις σε “υψηλά πρόσωπα” που δεν προσφέρουν καμία υπηρεσία στην κοινωνία και δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο!
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΠΙΣΩ (ποιος ξέρει και τι “δόντι” μπορεί να είχε ο νέος Αστυνομικός...) ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ. ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ... ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...

3/1/08

ΠΑΠΑΡΗΓΑ- ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"!

Την τιμητική του είχε σήμερα ο ΣΤΟΧΟΣ. Φαίνεται ότι ο καινούργιος χρόνος θα μας φέρει γούρι, αφού η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα μας... έπιασε στο στόμα της ανακαλύπτοντας τον εθνικισμό, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε. Η Αλέκα είπε τα εξής για την εφημερίδα μας:

"…στα Βαλκάνια δεν θα «τσακωθεί» το Κοσσυφοπέδιο με τη FYROM και την Αλβανία. Στα Βαλκάνια υπάρχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, υπάρχουν και οι ευρωπαϊκές δυνάμεις, υπάρχει και η Ρωσία. Υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός, που μπορεί να πυροδοτήσει μια αναμέτρηση μεταξύ τους μέσω των τοπικών λαών.
Προβλέψεις λεπτομερειακές δεν μπορούμε να κάνουμε, αλλά εγώ βλέπω ότι ο κ. Καραμανλής, ο κ. Παπανδρέου είναι ηρεμότατοι. Ο ένας λέει: «Θέλουμε τα ζητήματα να λύνονται με διάλογο» και ο άλλος στη Σοσιαλιστική Διεθνή λέει «Ειρήνη υμίν». Μα αυτά είναι αστεία. Και εμείς θέλουμε να λύνουμε με διάλογο. Αλλά εμείς βλέπουμε να βροντάνε όπλα και κανόνια. Βεβαίως εμείς έχουμε στο νου μας να αντιπαλέψουμε τον εθνικισμό. Στην Ελλάδα δεν είναι ισχυρός, αλλά φωλιά υπάρχει και την έχουμε ονοματίσει. Είναι το ΛΑΟΣ.
Με την ευκαιρία. Σήμερα κυκλοφόρησε ο «Στόχος» και λέει το εξής πράγμα με αφορμή τα θέματα του Υπουργείου Πολιτισμού και την προστασία των αρχαιολογικών χώρων. Λέει ανοιχτά: να γίνουν Μακρονήσια να βάλετε εκεί πέρα -λέει- τους κομμουνιστές να τους προστατέψουμε σαν αρχαιολογικό είδος. Κοιτάξτε, μην γελάμε. Δεν το λέω επιτιμητικά, είναι το κλίμα που λέμε. Άλλωστε ο αντικομμουνισμός περνάει και τα Μέσα Ενημέρωσης με διάφορους τρόπους".

Η έμμεση σύνδεση του "ΣΤΟΧΟΥ" με το ΛΑΟΣ έφερε την αντίδραση του Καρατζαφέρη που εξέδωσε Δελτίο Τύπου για το θέμα:

”Η κα Παπαρήγα έχασε τον ΣΤΟΧΟ μιλώντας για την εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ της οποίας συχνά εμείς στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό είμαστε ΣΤΟΧΟΣ. Όπως άστοχα προσπάθησε να παρουσιάσει τον Πατριωτισμό ως Εθνικισμό. Προφανώς ούτε τον λόγο του Άρη Βελουχιώτη στην Λαμία δεν έχει διαβάσει. Δυστυχώς η Γραμματέας του ΚΚΕ και κάποιοι άλλοι στον Περισσό έχουν παραμείνει στην εποχή του ΣΤΑΛΙΝ. Καιρός να περάσουν στην εποχή του ΠΟΥΤΙΝ. Αν πράγματι έχει Ζωηρό ενδιαφέρον για τις απόψεις του ΛΑ.Ο.Σ. θα τις βρει στην Α1 όπου μεταξύ άλλων φιλοξενούνται θέσεις και απόψεις απαγκιστρωμένων συντρόφων της. Kατά τ’ άλλα της ευχόμαστε Καλή Χρονιά και της συνιστούμε την νέα χρόνια να παύσει να κάνει τον ...ΓΕΡΜΑΝΟ στα κυρίαρχα θέματα”.

Σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις και ανακοινώσεις της Αλέκας Παπαρήγα και του Γιώργου Καρατζαφέρη, αναφορικά με την εφημερίδα μας, από τον «Στόχο» ανακοινώνονται τα εξής:

Υπενθυμίζουμε στην κυρία Παπαρήγα πως το χαριστικό μέτρο της εκτόπισης, εκτελέστηκε από κυβερνήσεις και πολιτικές που καμιά σχέση δεν είχαν και δεν έχουν με την Εθνική γραμμή και κατεύθυνση που επί δεκαετίες ακολουθούμε. Απορίες ή αφορισμοί που αφορούν την συγκεκριμένη περίοδο, καλό θα ήταν να απευθύνονται εκεί που πραγματικά ανήκουν. Για να την διευκολύνουμε της προτείνουμε ως πρώτο και καλύτερο τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αφού φανταζόμαστε πως κάτι περισσότερο θα γνωρίζει, λόγω της πολιτικής καταβολής και πραγματικής συγγένειας με τον παππού του Γεώργιο Παπανδρέου και για τα ξερονήσια, αλλά κυρίως για το πώς φτάσαμε σε αυτά, αφού την ιστορία δεν πρέπει να την μαθαίνουμε μισή.

Όσον αφορά τον κύριο Καρατζαφέρη, μας ικανοποιεί το γεγονός πως αντιλαμβάνεται τις επιθέσεις μας και την κριτική μας, αφού ούτε αυτός ούτε τα στελέχη του αποτελούν εξαίρεση στα λεγόμενα και τις πράξεις τους, επιβεβαιώνοντας πως κανείς για τον «Στόχο» και για κανέναν λόγο δεν παραμένει στο απυρόβλητο. Αντίθετα αυτοί που ευαγγελίζονται τον Πατριωτισμό είναι και παραμένουν στο «στόχαστρο» μας, όπως απαιτεί το κοινό που επί δεκαετίες και κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, μας στήριζε και συνεχίζει να μας στηρίζει.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε αμφότερους για την πολύ ωραία διαφήμιση που μας έκαναν…

Εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ»

"ΣΤΟΧΟΣ" ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008





ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ…
- ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ «ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ» ΣΤΟΝ ΑΓΡΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ "ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... - ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Απίστευτος γραικυλισμός από τους αρμόδιους που έχουν εγκαταλείψει στην τύχη του ολόκληρο τον Ελληνισμό και την Πατρίδα ΜΑΣ!

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ: "Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ο,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ο,τι κινδυνεύει..."

ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ - ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ...

ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ… - ΕΚΡΥΒΕ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ! – ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΥΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…


ΚΑΙ ΝΕΟ ΧΑΝΟΥΜ ΓΚΕΪΤ ΣΤΟ ΥΕΘΑ!
– ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ… ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ.

"ΕΘΝΙΚΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ


ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΟΡΕΪΝ ΟΦΙΣ...


ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΔΗΜΗΤΡΑΔΕΣ – ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ

ΤΙ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ" ΠΑΛΙ Η ΝΤΟΡΑ; ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ; - ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ...

ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΣΤΟ «ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ» ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ» - ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΟΙ… ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΡΤΣΕΤΗ- ΠΟΛΥΖΩΪΔΗ... - Σταθείτε, όπως το επιτάσσει το αξίωμά σας, στο πλευρό των διωκόμενων Ελλήνων

ΚΙ ΑΚΟΜΗ… «ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ» - «ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ» - «ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ» - «ΟΙΣΤΡΟΣ» - «ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ» - «ΕΔΩ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ» - «ΕΛΛΑΣ-ΘΡΑΚΗ-ΕΒΡΟΣ» - «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ» «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ» - ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

31/12/07

ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ...






Είναι Έλληνας, είναι Λευκός και με τη νέα χρονιά θα ψάχνει τον... Κανέλο! Ε, ρε γλέντια!!! Θα γελάσουμε πολύ... Το βλέμμα του τα λέει όλα...

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...


Ευχόμαστε το νέος έτος, που σε λίγες ώρες υποδεχόμαστε, να φέρει όχι μόνο υγεία και προσωπική ευτυχία... Να φέρει την χαμένη μας εθνική υπερηφάνεια, που τόσο έχει ανάγκη ο Ελληνισμός σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που έρχονται... Να φέρει εθνική αξιοπρέπεια, λέξεις απο καιρό πεταμένες για αυτούς που έχουν τις τύχες τις δικές μας και της Πατρίδας ΜΑΣ, στα χέρια τους... Να φέρει επιτέλους την Ελλάδα εκεί που της αρμόζει... Και να δώσει ο Θεός να πραγματοποιηθεί η ευχή μας... ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!

30/12/07

"ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"...


Δεν είναι η πρώτη φορά που μεγάλης κυκλοφορίας, αποκαλούμενες έγκριτες εφημερίδες κάνουν "αποκαλύψεις", τις οποίες και σπεύδουν να αναπαράγουν τα τηλεοπτικά κανάλια. Και πόσες είναι οι φορές που μέρες μετά "αποκαλύπτουν" ειδήσεις που έχει γράψει η εφημερίδα σας μέρες πριν! Όπως στην περίπτωση του Ζαχόπουλου... Γράφαμε λοιπόν στον "ΣΤΟΧΟ" που κυκλοφόρησε στις 27 Δεκεμβρίου τα εξής:
"Πολλά ερωτηματικά έχει γεννήσει η απόπειρα αυτοκτονίας του πρώην Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού... Μια υπόθεση που παρουσιάζει αρκετά κοινά με μια παλιότερη υπόθεση, αυτή της αυτοκτονίας Σφηνιά! Γιατί και τότε τον Σφηνιά χρησιμοποίησαν κάποιοι για αποδιοπομπαίο τράγο, εγκαταλείποντάς τον και οδηγώντας τον στην αυτοκτονία. Όσον αφορά την υπόθεση Ζαχόπουλου, είναι αστείο να πιστεύει κανείς ότι μια ερωτική περιπέτεια μπορεί να οδηγήσει σε αυτοκτονία έναν άνθρωπο. Τουλάχιστον όχι μόνη της, αλλά σε συνάρτηση με άλλα γεγονότα... Και όλα αυτά θα έρθουν στο φως, όσο και αν ορισμένοι επιχειρήσουν να τα κουκουλώσουν γιατί εμπλέκονται και οι ίδιοι. Ο Ζαχόπουλος δεν διαχειριζόταν εν λευκώ τους λογαριασμούς! Αυτό σημαίνει πολλά... Για να δείτε όμως πως η ίδια ζωή τα φέρνει... Παλαιότερα ίδια κατάληξη είχε συγγενής του Ζαχόπουλου. Ο οποίος είχε αναλάβει υψηλό πόστο στη Θεσσαλονίκη. Και τότε τον είχαν κατηγορήσει για κατάχρηση και άλλες κομπίνες. Ο άνθρωπος δεν άντεξε την πίεση, αλλά και την σκευωρία που πήγαν να του στήσουν εκείνη την περίοδο και προέβη σε απόπειρα αυτοκτονίας! Σίγουρα ο Ζαχόπουλος δεν είναι “αθώα περιστερά”! Δεν είναι όμως και μόνος του... Όσο για την σουρλουλού που νόμιζε ότι μπορεί το κρεβάτι και ο εκβιασμός να αποτελέσει σκαλοπάτι για άνοδο, να την χώσουν βαθιά!".
Την υπόθεση λοιπόν με τον συγγενή του Ζαχόπουλου που περιγράφαμε στην εφημερίδα σας, βγήκε μέρες μετά το "Έθνος" να την... αποκαλύψει! Μαϊμού αποκαλύψεις δηλαδή...