Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ

Έλληνες, στρατευμένοι στον ενιαίο αγώνα για την Πατρίδα και την Ιστορία μας, μακριά από ιδεολογικοπολιτικές αγκυλώσεις και συμπλέγματα, πέρα...



Έλληνες, στρατευμένοι στον ενιαίο αγώνα για την Πατρίδα και την Ιστορία μας, μακριά από ιδεολογικοπολιτικές αγκυλώσεις και συμπλέγματα, πέρα από κάθε κομματική, ή οργανωσιακή κατεύθυνση και σκοπιμότητα, που αρνούμαστε να εκχωρήσουμε οτιδήποτε μας ανήκει και για το οποίο χύθηκαν ποταμοί αίματος του Ελληνικού λαού.

Έλληνες, με μνήμη και συνείδηση Εθνική, που ερχόμαστε από πολύ μακριά κι έχουμε σκοπό να βαδίσουμε ακόμη μακρύτερα, σε ένα μέλλον που για εμάς, εμείς θα καθορίσουμε και κανείς δεν θα μας επιβάλει. Που αντιστεκόμαστε και θα αντισταθούμε ακόμη πιο σφοδρά σε σχέδια «ήπιου διαμελισμού» της Πατρίδας μας, έτσι όπως εξυπηρετεί τα συμφέροντα της «Νέας Τάξης» στα Βαλκάνια.

Έλληνες, που δεν θα δεχτούμε για κανέναν λόγο και με καμιά δικαιολογία, οποιοδήποτε συμβιβασμό επιχειρηθεί, με τους υπηρέτες της παγκόσμιας επιβουλής, ούτε για το όνομα ούτε για τη ιστορία ή ακόμη και τα εδάφη της Μακεδονίας, που ήδη αμφισβητούνται επίσημα και προσβλητικά από μία χούφτα εγκάθετων και κατευθυνόμενων, πάνω από τα προσωρινά βόρεια σύνορα μας.

Από κάθε σημείο της Ελεύθερης και αλύτρωτης Ελλάδας, με πρωτοπόρους της Νεολαίους της Κύπρου και της Βορείου Ηπείρου που βιώνουν την σκλαβιά και την ξένη κατοχή, Πατριώτες που θα πολεμήσουμε με νύχια και με δόντια και με όποιον τρόπο χρειαστεί, πληρώνοντας το αντίτιμο για την Ελευθερία την περηφάνια και την αξιοπρέπεια μας και που γινόμαστε αργά αλλά αποφασισμένα κοινωνοί του ΝΕΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ του λαού μας:

Δεν υπάρχει Δεξιά, δεν υπάρχει Αριστερά,
μόνο κόκκαλα υπάρχουν των Ελλήνων τα ιερά!

Μέσα σε αυστηρά αγωνιστικά πλαίσια ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, και αντιμέτωποι με ένα ευρύ φάσμα του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου όπως διαμορφώθηκε τις τελευταίες δεκαετίες στην Πατρίδα μας, εις βάρος της ιστορικής μας πορείας και της λαϊκής και κοινωνικής συνοχής, καλούμε τους συμπατριώτες μας, από όπου κι αν εδράζουν οι πολιτικές τους καταβολές, όπου κι αν έχουν πολιτικά ή οργανωτικά τοποθετηθεί, να ακολουθήσουν τον δρόμο της δράσης και της ενέργειας, εγκαταλείποντας οριστικά την αδιαφορία και τον ωχαδερφισμό που έντεχνα καλλιεργήθηκε, για να μετριαστούν ή και να εκμηδενιστούν οι αντιδράσεις στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και όχι μόνο. Καλούμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες να σταθούν αλληλέγγυοι στην πρωτοβουλία μας, μαζικά ή μεμονωμένα, ως άτομα ή ως συλλογικότητες και να στρέψουν την προσοχή τους στην προσπάθεια να ξεκινήσει αυτός ο αγώνας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένας αγώνας διμέτωπος, όχι μόνο απέναντι στους σφαιτεριστές και τους προστάτες τους αλλά και την εσωτερική αντίδραση που δεν τολμά ούτε δημοψήφισμα να ψελλίσει, πεπεισμένη ότι από τα αποτελέσματα το μόνο που θα καταδειχθεί θα είναι η γύμνια της.

ΕΝΩΤΙΚΑ – ΑΔΕΣΜΕΥΤΑ – ΜΑΧΗΤΙΚΑ

Καλούμε τελικά, όλους τους Έλληνες Πατριώτες, σε μια ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ που θα ξεκινήσει το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, κάτω από το άγαλμά του Αρχηγού της Ελληνικής επανάστασης, του κυνηγημένου από το πολιτικοκοινωνικό κατεστημένο της εποχής Θοδωρή Κολοκοτρώνη, μπροστά από την παλιά Βουλή, επί της Σταδίου.

Σάββατο 8/12, 7:00μμ, πλατεία Κολοκοτρώνη, Αθήνα

"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"

5 σχόλια

  1. o psarianos dilwse xthes ston alpha oti exei parei kokainh. Anoixth dhlwsh ellhna vouleuth. Wraia pragmata...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"
    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    14 - 11 - 2007

    ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ...
    Από το 1992, πέρασαν κιόλας 15 χρόνια. Ο Κώστας Μητσοτάκης, είχε προβλέψει τότε ότι σε 10 χρόνια δεν θα ασχολείται κανείς με αυτό το ζήτημα.
    Αν οι δηλώσεις του αφορούσαν την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτικών, τότε μάλλον είχε δίκιο. Οι περισσότεροι δεν θέλουν καν να ακούσουν για το θέμα και τους ανησυχεί μόνο το πολιτικό κόστος, από την απόφαση που ήδη έχουν λάβει.
    Υπάρχει όμως και ο Ελληνικός λαός. Υπάρχουμε και εμείς οι οποίοι δεν ξεχνούμε.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ

    Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Κολοκοτρώνη στις 7 το απόγευμα θα βρεθούμε δίπλα σε μία πλειάδα φορέων και συλλογικοτήτων, για να διατρανώσουμε αυτό που δυστυχώς δεν είναι πια αυτονόητο. Ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    Πρόκειται για την πρώτη από αρκετές δράσεις που θα ακολουθήσουν για το συγκεκριμένο θέμα. Ας γίνουμε εμείς ο οίστρος που θα ξυπνήσει τους κοιμισμένους συμπατριώτες μας. Ας γίνουμε η φωνή που θα εκφράσει την αντίθεση του λαού μας στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιος ανακρινόμενος είπε του Εισαγγελέα "...εσύ δεν κάνεις ούτε πρόβατα να φυλάς...".
    Τι σοφές κουβέντες από έναν περιθωριακό! Ατυχώς οι Εισαγγελείς αυτού του τόπου "δεν κάνουν ούτε για τσοπάνηδες". Τρεις εξουσίες υπάρχουν, εκ των οποίων και η Δικαστική. Αυτεπάγγελτα έπρεπε να κινηθεί η διαδικασία για την σύλληψη αυτού του αλήτη. Η Βουλευτική Ασυλία, δίνει άσυλο στις ιδέες και όχι στην 'χρήση ναρκωτικών ουσιών'! Αλλά έτσι είναι και οι Δικαστές και οι Εισαγγελείς. "Κότες" για να χρησιμοποιήσω την λαική ρήση. Όταν έχουν στα χέρια τους κανένα φουκαρά του ρίχνουνε "τα χρόνια του Χριστού". Σε αυτή την περίπτωση περί άλλων τυρβάζουν!
    Δεν περίμενα ποτέ να το πω αλλά, μήπως είχανε δίκαιο οι Κουκουέδες το '44 που τους κάνανε τραχειοτομή με κονσερβοκούτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέτωπο... Σκοπίων-Κατεχομένων! Ενδιαφέρον άρθρο του Γ. Δελαστίκ από το "ΕΘΝΟΣ".
    Αλήθεια, σαν χθες έκλεισαν 24 χρόνια από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάστε επειγόντως το βιβλίο "Όχι στην Παλιά Πόλη" (πολιτικό μυθιστόρημα), του Νίκου Χιδίρογλου (εκδόσεις Ερωδιός, Θεσσαλονίκη 2007). Υπάρχουν λόγοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.