ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 532 - ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 532

O "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 532 - ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 532

O "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 532 - ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 532

O "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 532 - ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 532

O "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΟΡΦΕΣ.... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 - ΑΡ.Φ. 518

O "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

7/12/06

ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ


Έχασε την ψυχραιμία του το κράτος των κουμπάρων.

Με άνωθεν εντολή, απαγόρευσε τελικά η Αστυνομία την πορεία των Ελληνων Πατριωτών προς την Βουλή και το Υπουργείο Εξωτερικών. Η προσέλευση του κόσμου και ιδιαίτερα της Νεολαίας ήταν εντυπωσιακή και από νωρίς το απόγευμα πάνω από 500 Εθνικιστές και Ελληνόψυχοι είχαν κατακλύσει τους χώρους γύρω από την πλατεία Κολοκοτρώνη.



Σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ για την συγκέντρωση

6/12/06

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ "ΣΤΟΧΟ"

ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ

“ΧΑΘΗΚΑΝ” ΔΥΟ ΣΤΑΓΕΡ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Χρόνια ολόκληρα γράφει και ξαναγράφει ο “Στόχος” για τις κρυψώνες που έχουν δημιουργήσει οι “κακόμοιροι μετανάστες” εξ Αλβανίας-Ουτσεκάδες στην πραγματικότητα-μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα, καθώς και για την είσοδο μεγάλων φορτίων παράνομων όπλων, που έχουν για παραλήπτες τους ίδιους κύκλους που ετοιμάζονται για το μεγάλο “χτύπημα”. Φυσικά τα στοιχεία της εφημερίδας σας, τα οποία παρουσιάζει επί σειρά ετών κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, από το σινάφι της εγχώριας θολοκουλτούρας θεωρούνταν... υπερβολές για να μην τους χαλάει η πολυπολιτισμική σούπα, εις βάρος όμως των Εθνικών μας θεμάτων και ακόμη και της ίδιας της Εθνικής μας Ασφάλειας. Άλλωστε το πρόσφατο παράδειγμα του Κοσσυφοπεδίου θα έπρεπε να έχει παραδειγματίσει όλους αυτούς τους “παραμορφωμένους” ειδικούς, που δεν ανησύχησαν ούτε καν όταν οι Αμερικανοί άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες για τα σχέδιά τους περί Βαλκανίων. Ούτε καν όταν πριν μερικές μέρες υψηλόβαθμος αμερικανός αξιωματούχος έκανε ανοιχτά λόγο για την ύπαρξη “τουρκικής μειονότητας”, προωθώντας την τεχνητή δημιουργία μειονοτήτων για να διαλύσουν τα εθνικά κράτη, όπως ακριβώς συνέβη και με την Γιουγκοσλαβία. Ως αιχμή του δόρατος για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων χρησιμοποιούνται οι Αλβανοί, που δεν έχουν σταματήσει στιγμή τα περί “Μεγάλης Αλβανίας”, εξυπηρετώντας ουσιαστικά τα συμφέροντα ξένων κέντρων. Δυστυχώς όμως οι δικοί μας πάτησαν για τα καλά την μπανανόφλουδα, αφού τα όσα συνέβη-σαν στο Κοσσυφοπέδιο από το ένα αυτί μπήκαν και από το άλλο βγήκαν. Δεκάδες φορές έχουμε αναφερθεί στην ύπαρξη κρυψώνων παράνομων όπλων εξ Αλβανίας, τα οποία μεταφέρουν απο τα σύνορα παράνομα Αλβανοί Ουτσεκάδες.

“Εξαφανίστηκαν” δυο Στάγερ!

Μόνο ο διάσημος μάγος Κόπερφιλντ, που βρισκόταν πριν λίγο διάστημα στη χώρα μας, θα μπορούσε να εξαφανίσει δυο στάγερ με όπλα! Τα δυο φορτηγά πέρασαν τα ελληνικά σύνορα, με προορισμό την Βουλγαρία, γεμάτα οπλισμό. Κατά μια περίεργη όμως σύμπτωση τα στάγερ... χάθηκαν μέσα στο ελληνικό έδαφος! Δημιουργώντας κατάσταση συναγερμού στις ελληνικές υπηρεσίες, που ψάχνουν να βρουν τα στάγερ!

Και σε αυτή τη διάσταση έρχονται να προστεθούν και κάποιες άλλες, αποκλειστικές πληροφορίες του “Στόχου”. Αληθεύει ότι πριν λίγο διάστημα στην Αυλώνα δολοφονήθηκαν 4 Βορειοηπειρωτόπουλα; Και ότι δράστης πολλών δολοφονιών και άλλων τρομοκρατικών ενεργειών είναι κάποιος Νετζίπ; Αληθεύει ότι στο Παγκράτι, σε περίπτερο (!), εμφανίζεται ως... επιχειρηματίας περιπτερούχος Ουτσεκάς, ξυρισμένος και φορώντας αμπέχονο του UCK με τα διακριτικά μάλιστα του αξιωματικού;
Σύμφωνα με πηγές του “Στόχου” στον Χολαργό δραστηριοποιείται κλιμάκιο Ουτσεκάδων, με οργανωτή τον Σ.Μ. (τα πλήρη στοιχεία του είναι στην διάθεσή μας) που χρησιμοποιεί το ελληνικό όνομα “Ηλίας” και έχει σχέσεις με συμπατριώτες του στο Φιέρι, απο όπου και συντονίζουν τις επόμενες ενέργειές τους. Ο ίδιος άνθρωπος μαζεύει Αλβανούς σε όλα τα βόρεια προάστια και μάλιστα κάνει λόγο για “θερμό Δεκέμβριο”, εν μέσω δηλαδή των εορτών των Χριστουγέννων!

Ασχολείται κανένας από τις “υπηρεσίες” με τα σοβαρότατα αυτά ζητήματα ή έχουν άλλες... ασχολίες; Οι εχθροί μας, μας ετοιμάζουν μεγάλες περιπέτειες και εμείς, ως κλασικό παράδειγμα μαζοχιστικής συμπεριφοράς, ασχολούμαστε με τον “ανθρωπισμό”, θεωρώντας πως οι λαθρομετανάστες που νομιμοποιούνται διαρκώς έχουν έρθει στην Ελλάδα για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί! Η πλειοψηφία όσων κατέφθασαν και εξακολουθούν να έρχονται στην πατρίδα μας, ειδικά από την Αλβανία (που τους έχουν δώσει μάλιστα και Δελτίο Ομογενούς) είναι άκρως επικίνδυνοι. Να πάρουν σοβαρά αυτά τα θέματα, για να μην έχουμε τα χειρότερα!

Στόχος αρ.φ 262 (1060)

«ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ!

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟY ΤΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ

Η φετινή «επέτειος του Πολυτεχνείου» πρέπει να μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων μας, ως μια από τις μοναδικές φορές που η Πολιτεία είχε τη θέληση να μην επιτρέψει στις συμμορίες των άπλυτων να κάψουν και να ρημάξουν. Έτσι η Ελληνική Αστυνομία έχοντας την πολιτική έγκριση αλλά και την θέληση και την αποφασιστικότητα, κατόρθωσε να περιορίσει τους απλυτοσυμμορίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, να καταστείλει εν τη γενέσει οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια και να αποδείξει ότι οι άπλυτοι δεν είναι αυτοί οι «φοβεροί», «τρομεροί» και «ανίκητοι» που μας παρουσιάζουν τα διάφορα «μεγάλα» ΜΜΕ, αλλά ούτε καν αντικείμενα για ξηρά προπόνηση. Αυτό βέβαια εξόργισε τον γνωστό κύκλο των θολοκουλτουριάρηδων και ψευτοπροοδευτικών, οι οποίοι λόγω των κόμπλεξ και των απωθημένων που έχουν αρέσκονται στο να βλέπουν τα «μπουμπούκια» της Ελληνικής Κοινωνίας να ξυλοφορτώνουν και να καίνε Αστυνομικούς, να σπάνε, να ρημάζουν, να πυρπολούν και να ληστεύουν τις περιουσίες ανυποψίαστων πολιτών. Έτσι απομόνωσαν ένα συμβάν στη Θεσσαλονίκη και από εκείνη την ημέρα αλαλάζουν με κραυγές θολοκουλτούρας για μια Αστυνομία στο σύνολό της… τυραννικής και… ρατσιστικής, που αποτελείται από κτήνη και βασανιστές. Βέβαια αρνούνται να παραδεχτούν ότι φέτος με άψογο επαγγελματισμό κατόρθωσαν οι Έλληνες Αστυνομικοί να διαφυλάξουν την Τάξη, την Ασφάλεια και την κοινή Ειρήνη και ότι στην υπερένταση των στιγμών δυο- τρεις Αστυνομικοί έριξαν μερικές κλωτσιές σε ένα άτομο που αντιστεκόταν κατά τη διάρκεια της σύλληψης και το οποίο, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεσή τους, συμμετείχε σε επεισόδια εντός του ΑΠΘ.
Βέβαια ουδέποτε αυτοί οι «υπερευαίσθητοι» καθηγητάδες δεν πήγανε σε κανένα εισαγγελέα για να καταθέσουν μηνύσεις για τους απλυτοσυμμορίτες που καίνε το Εθνικό ΜΑΣ Σύμβολο, που κατασκευάζουν εκρηκτικά εντός του Πανεπιστημίου, που καίνε περιουσίες πολιτών μέσα από το Πανεπιστήμιο, που τραυματίζουν και ξυλοφορτώνουν Αστυνομικούς και αθώους πολίτες. Αυτούς ουδέποτε τους είδανε, αλλά «έτυχε» εφτά από αυτούς να δούνε «όλως τυχαίως» τον «ξυλοδαρμό» ενός σπουδαστή (;). Ή μήπως κάποιοι μέσα από την επίδειξη δημοκρατικής «υπερευαισθησίας» στοχεύουν σε μελλοντικές θέσεις Πρύτανη ή ακόμα και Βουλευτή; Ας σκεφτούμε λίγο κάποια πράγματα και ας μην τα αποδεχόμαστε όπως μας τα σερβίρουν. Κάποιοι θέλουν να «περιανδροποιήσουν» και τους Αστυνομικούς που έκαναν την δουλειά τους για να είμαστε όλοι μας ασφαλείς. Επιτέλους τα θύματα των άπλυτων είναι πολλαπλασίως περισσότερα από δυο κλωτσιές που έφαγε κάποια στιγμή ένα από αυτούς, κάτι στο οποίο δεν είναι συνηθισμένοι, μιας και «κάποιοι» φροντίζουν ώστε να παραμένουν ανέγγιχτοι.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην Ελλάδα οργανωμένες (από ποιους;) συμμορίες άπλυτων, οι οποίες παρά την σκληρή εγκληματική τους δράση παραμένουν ασύλληπτες και συνεχίζουν τη δράση τους ανενόχλητες. Κυριολεκτικά οι απλυτοσυμμορίες που αποτελούν μια μηδαμινή μειοψηφία του πληθυσμού, κάνει ότι θέλει και δεν τιμωρείται, με τρόπο προκλητικό, την ίδια στιγμή που η αυστηρότητα του Νόμου εξαντλείται σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους για μικροπαραβάσεις. Είναι γνωστό ότι οι ίδιες συμμορίες φυτοζωούν σε διάφορα κτίρια που τελούν υπό καθεστώς κατάληψης, με την Πολιτεία να μην τους κόβει το ρεύμα και το νερό και να τους τα παρέχει δωρεάν μην τυχόν και κατηγορηθούν για αντιδημοκρατισμό, ενώ την ίδια στιγμή όταν κάποιος απλός άνθρωπος δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα και το νερό, μέσα σε λίγες μέρες τα κόβουν! Πως συντηρούνται αυτές οι συμμορίες των άπλυτων, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή στην «επανάσταση» και τις εγκληματικές δραστηριότητες; Η μία απάντηση είναι ότι τα χρήματα για να συντηρούνται τα βρίσκουν από ληστείες, κλοπές κλπ και η άλλη απάντηση είναι ότι «κάποιοι» άλλοι τους παρέχουν τα χρήματα. Αλήθεια ποιοι είναι οι «σπόνσορες» της «επανάστασης»;
Επίσης είναι πλέον γνωστό ότι οι απλυτοσυμμορίες συντάσσονται στο πλευρό κάθε ανθελληνικού κύκλου, αποτελώντας τον υπ’ αριθμό ένα παράγοντα των Νεογενίτσαρων. Επιπλέον, στους κύκλους τους διεισδύουν ολοένα και περισσότεροι αλλοδαποί, κυρίως Αλβανοί και μάλιστα Αλβανοί εθνικιστές, με δεσμούς με τον UCK και τα παρακλάδια του. Οι δε υπερασπιστές τους είναι εκείνοι οι ίδιοι οι υπερασπιστές οποιαδήποτε θολοκουλτούρας και ομιχλώδους θεωρίας, οποιασδήποτε μορφής ψεύτικου και ύποπτου προοδευτισμού και οποιασδήποτε επιταγής της Νέας Τάξης κατά των Εθνών, των Εθνικών Παραδόσεων, των Εθνικών Δεσμών. Ο αναρχισμός είναι ο «προσκοπισμός» της Νέας Τάξης Τα άπλυτα είναι τα «προσκοπάκια», τα «στρατιωτάκια» των αφεντικών της Νέας Τάξης. Όταν τα τσιράκια, τα παπαγαλάκια και οι κράχτες της Νέας Τάξης αποτυγχάνουν με τις αερολογίες, τις ομιχλώδεις θεωρίες και τις θολοκουλτουριάρικες κραυγές τους, να περάσουν τις θέσεις τους ώστε να γίνουν αποδεκτές και να διαμορφώσουν καταστάσεις, τότε αναλαμβάνουν δράση τα «προσκοπάκια» της Νέας Τάξης, που με τη βία προσπαθούν να επιτύχουν σε ότι απέτυχαν οι άλλοι με τις αερολογίες. Αυτό έγινε στη Μηχανιώνα παλαιότερα, όταν δεν μπορούσαν να πείσουν τους κατοίκους της περιοχής να δεχτούν έναν αλβανό σημαιοφόρο, αυτό γίνεται κάθε χρόνο στις παρελάσεις ΜΑΣ, μιας και «κάποιοι» δεν μπορούν να πείσουν τους Έλληνες να τις καταργήσουν, αυτό συνέβη και στην Αμάρυνθο, όταν «κάποιοι» έστειλαν τα «προσκοπάκια» τους για να δείξουν στους Έλληνες ποια τύχη περιμένει τους «ρατσιστές» και όσους δεν θέλουν τους ξένους στη χώρα ΜΑΣ. Μόνο που στην τελευταία περίπτωση τα άπλυτα άρπαξαν της χρονιάς τους από τους λεβέντες κατοίκους της περιοχής. Επιπλέον, έχουμε ποτέ αναρωτηθεί ποιος τους παρέχει την εκπαίδευση στρατιωτικού τύπου και του αντάρτικου των πόλεων; Γιατί αποκλείεται η δράση τους όλα αυτά τα χρόνια να είναι αυτοσχεδιασμοί της στιγμής και όχι εφαρμογή των στρατηγικών που τους διδάσκεται. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η κύρια στρατηγική τους είναι η τακτική του καταδρομικού χτυπήματος: Χτυπούν γρήγορα, συντονισμένα και οργανωμένα έναν προεπιλεγμένο στόχο και στη συνέχεια εξαφανίζονται με την ίδια ταχύτητα σε ασφαλές σημείο, επιδιώκοντας τη μη σύγκρουση με την Αστυνομία, παρά μόνο στις περιπτώσεις που ο στόχος είναι η ίδια η Αστυνομία ή στην περίπτωση που είναι κλεισμένοι στο «πανεπιστημιακό άσυλο» και έχουν ως σκοπό την πρόκληση επεισοδίων. Η επιλογή των στόχων γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να τύχει της μεγαλύτερης προβολής από τα ΜΜΕ. Γι’ αυτό άλλωστε και τα περιστατικά της εγκληματικής τους δράσης προβάλλονται μέσα στις πέντε πρώτες ειδήσεις του Δελτίου Ειδήσεων. Το ανησυχητικό πάντως είναι ότι, κρίνοντας από τον τρόπο δράσης και σκέψης των άπλυτων και των αφεντικών τους, είναι θέμα χρόνου να προχωρήσουν σε «χτύπημα» Αστυνομικού στόχου στη Θεσσαλονίκη, σε αντίποινα για το συμβάν με τον Κύπριο σπουδαστή και να πραγματοποιήσουν πληθώρα πορειών, παραλύοντας το κέντρο της Θεσσαλονίκης, για το ίδιο θέμα.

ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ

Στόχος αρ.φ 262 (1060)

Aγκαλιάστε τέτοιες πρωτοβουλίες...

Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία συλλογή υπογραφών αντίδρασης για το βιβλίο Ιστορίας της έκτης δημοτικού!...η πρωτοβουλία είναι της ομάδας του ηλεκτρονικού περιοδικού "αντίβαρο"...αλλά δεν θα σταθούμε μόνο στο σημαντικό της κίνησης...αλλά στο ότι η κίνηση αυτή προωθείται από το σύνολο σχεδόν των ιστοσελίδων που έχουν σαν βάση τις Εθνικές ιδέες!!!
...αυτό από μόνο του κάνει την προσπάθεια ακόμη πιο σημαντική ώστε να την στηρίξει ο καθένας μας με όλες του τις δυνάμεις...και να την προωθήσει και αυτός με την σειρά του όπου και όπως μπορεί...

εδώ θα βρείτε περισσότερα...

http://www.antibaro.gr/upografes.php

4/12/06

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ


2/12/06

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΡΕΣ


ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΤΗΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

Για συνδιοίκηση πάμε ολοταχώς στο Αιγαίο μας και οι φέροντες τις κλάρες –που μόνο για τις φακές κάνουν!- και τα παράσημα στο πέτο εξευτελίζουν την Ελλάδα και βλάπτουν επικίνδυνα τα εθνικά μας συμφέροντα. Μας ρεζίλεψαν για άλλη μια φορά αυτοί που υποτίθεται πως υπερασπίζονται την Πατρίδα μας. Πανηγυρικά και με τιμές ήρωα γύρισε στη χώρα του ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, Μπουγιούκανιτ, μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα. Αιτία ήταν η ακόμη μια ήττα στην οποία οδήγησαν την χώρα μας οι χαρτογιακάδες, που έχουν καταντήσει- προς μεγάλη μας λύπη- γιουσουφάκια των μογγόλων, για να μην χαλάσουν το χατήρι των πολιτικών τους προϊσταμένων και να πάρουν κανένα ευρώ παραπάνω στη σύνταξή τους. Αυτοί που δεν έχουν ίχνος φιλότιμου –και μιλάμε πάντα για τους υψηλόβαθμους, μιας και χαμηλότερα τα πράγματα είναι αλλιώς- χρέωσαν στην Ελλάδα μια ήττα και μάλιστα στο έδαφός της, προωθώντας τις ελληνοτουρκικές μπούρδες των αφεντικών τους. Προχώρησαν σε επίσημη ελληνική πολιτική περί στρατιωτικής συνδιαχείρισης του Αιγαίου ΜΑΣ! Τις μέρες που ο Μπουγιούκανιτ βρισκόταν στην Ελλάδα ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ πρότεινε να σταματήσουν οι στρατιωτικές πτήσεις στο Αιγαίο την ημέρα της γιορτής της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και ενώ το αίμα του Ήρωα πιλότου Ηλιάκη είναι ακόμη ζεστό! Ο Τούρκος δέχτηκε, αλλά ένα από τα αεροπλάνα μας βρισκόταν στην Κρήτη και έπρεπε να πάει στη Λάρισα. Τότε πήραν την άδεια του Μογγόλου, ρωτώντας τον αν η πτήση στον εναέριο χώρο του Αιγαίου θα δημιουργούσε πρόβλημα! Ο Τούρκος έδωσε το πράσινο φως και η πτήση πραγματοποιήθηκε!!! Αυτά τα άκρως εξευτελιστικά επικαλείται πως συνέβησαν στην Αθήνα ο Τούρκος αρχηγός και δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από ελληνικής πλευράς. Στην Τουρκία πανηγυρίζουν –και έχουν κάθε λόγο να το κάνουν με τους προσκυνημένους που έχουμε στα ηνία της χώρας. Τα σχέδια προφανώς περί συνδιοίκησης προχωράνε γοργά και δυστυχώς σε αυτά μετέχουν και ανώτατοι αξιωματικοί, ρεζιλεύοντας τον ένδοξο Στρατό μας και το Εθνόσημο. Φτου σας χαρτογιακάδες για ακόμη μια φορά…

1/12/06

ΕΚΤΑΚTΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Προσοχή εκεί στην Κύπρο...


Με αφορμή τα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες στην κατεχόμενη από τον Αττίλα, τους Εγγλέζους και την Νέα Τάξη, Κύπρο μας, παρεμβαίνουμε αποσαφηνίζοντας με μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και για κάθε αποδέκτη…

Η Αντίσταση των Ελλήνων Πατριωτών σε Ελλάδα και Κύπρο θα οργανωθεί, θα γιγαντωθεί και θα φέρει εις πέρας την αποστολή της.

Οποιαδήποτε προσπάθεια σπίλωσης, συκοφάντησης ή κατατρομοκράτησης όπως και κάθε ενέργεια ανάσχεσης της πατριωτικής δράσης, θεωρείτε πράξη εχθρική και εως τέτοια θα αντιμετωπίζεται.

Εσωτερικοί και εξωτερικοί εχθροί της Πατρίδας και της Πίστης μας, θα πρέπει πλέον να γνωρίζουν πως η οποιαδήποτε ανοχή των επίσημων Πολιτειών Ελλάδος και Κύπρου ούτε τους απαλλάσσει, ούτε τους εξασφαλίζει το ακαταδίωκτο.

Ας γνωρίζουν επίσης καλά, ότι καμιά πολιτική ή ιδεολογική καταβολή, επικάλυψη ή προστασία δεν θα αποτελέσει άλλοθι ή συγχωροχάρτι για ανθελληνική συμπεριφορά και δράση. Με σύνεση, τόλμη και αποφασιστικότητα -ίδια με αυτή της νεολαίας που έγραψε το Έπος του ‘55- η Ελληνοκυπριακή Νεολαία είναι σήμερα έτοιμη να μείνει στην Ιστορία. Ας μην την προκαλούν…

Κατόπιν τούτων θεωρούμε, πως η τελευταία επικοινωνιακή προσπάθεια ανάσχεσης του Εθνικού Αγώνα της Ελληνικής Μαθητιώσας Νεολαίας της Κύπρου μας -που μπήκε στο στόχαστρο των συμβιβασμένων, των υποταγμένων και των συνεργατών του εχθρού- είναι πράξη βαθιάς υποτέλειας, εξυπηρετούσα ξένα συμφέροντα και εχθρικά σχέδια και επιδιώξεις.

Ταυτόχρονα, ηχούμε σειρήνα επιστράτευσης, προς κάθε νέα και νέο, στο σώμα την ψυχή και το μυαλό, Ελλάδος και Κύπρου, καλώντας τους να στηρίξουν τον αγώνα της Αντίστασης οπουδήποτε κι αν αυτός διεξάγεται. Στα σχολεία, στα Πανεπιστήμια, στα γήπεδα και στους χώρους δουλειάς ας απλωθεί κι ας τυλίξει τις συνειδήσεις όλων το μήνυμα της Αντίστασης.

Η ηπειρωτική Ελλάς, το Αιγαίο και η Κύπρος, κοιτίδες και ζωτικός χώρος του Ελληνικού Έθνους, δεν πρόκειται να παραμείνουν απροστάτευτες απέναντι σε κανενός είδους επιβουλέα ...
Ο πέλεκυς τιμωρίας, που θα πέσει αμυνόμενος των Αξιών, των Αρχών και της Ιστορίας μας, θα είναι και Διπλούς και Βαρύς


"Σ Τ Ο Χ Ο Σ"

Υ.Γ. Η συμπαράσταση μας στους διωκόμενους μαχητές – μαθητές και νεολαίους μας, δεν είναι μόνο φραστική αλλά ενεργή και έμπρακτη.